Forums

 1. Informatii generale

  1. Anunturi importante

   Anunturile importante si regulile forumului. Cititi regulamentu​l inainte de a posta.

   7686
   posts
  2. Bine ai venit

   Bine ati venit pe forumul Romanian Security Team, aici va puteti prezenta (optional)

   17610
   posts
  3. Proiecte RST

   Aici veti putea gasi toate programele, tutorialele, metodele si exploiturile create de catre membrii RST

   4364
   posts
 2. Sectiunea tehnica

  1. Exploituri

   Cele mai noi exploituri, POC-uri sau shellcode-uri

   6846
   posts
  2. Challenges

   Challenge-uri - Wargames, pentru amatorii CTF-urilor

   9566
   posts
  3. Bug Bounty

   Categorie destinata discutiilor referitoare la site-urile care au un program Bug Bounty in desfasurare prin care rasplatesc persoanele care le raporteaza vulnerabilitati

   2023
   posts
  4. Programare

   Coltul programatorilor: C/C++, Visual Basic, .NET, Java, ASM, Shell scripting, Perl, Python

   21830
   posts
  5. Reverse engineering & exploit development

   Tutoriale despre analiza malware, sample-uri, cod sursa, programe utile, reverse engineering si exploit development

   1471
   posts
  6. Mobile phones

   Discutii despre telefoane mobile, root-ing, jailbreak-ing etc.

   11736
   posts
  7. Sisteme de operare si discutii hardware

   Discutii in materie hardware, windows, unix, bsd etc.

   7113
   posts
  8. Electronica

   Discutii generale despre electronica

   2395
   posts
  9. Wireless Pentesting

   Wardriving area, WiFi, Bluetooth si GSM hacking

   3513
   posts
  10. 8434
   posts
 3. Tutoriale

 4. Programe

  1. Programe hacking

   Postati aici utilitare cum ar fi sniffere, bruteforcers, fuzzers etc. Nu faceti cereri aici.

   27642
   posts
  2. Programe securitate

   Postati aici programe cum ar fi firewall-uri, antivirusi si programe similare

   2566
   posts
  3. Programe utile

   Programe ce nu se incadreaza in celelalte sectiuni: hack sau securitate

   11938
   posts
  4. Free stuff

   Diverse lucruri utile, fiind excluse root-uri, SMTP-uri, VPS-uri etc.

   8766
   posts
 5. Discutii generale

  1. RST Market

   Orice vanzare/cumparare care are legatura cu frauda online/bancara sau access neautorizat este penalizata cu ban permanent!  Minim 50 de posturi pentru acces!

   22397
   posts
  2. Off-topic

   Discutii pe diverse teme, discutii care nu se incadreaza la celalalte categorii. Doar discutii din domeniul IT!

   135138
   posts
  3. Discutii incepatori

   Daca esti incepator, ai o intrebare simpla sau vrei sa stii mai multe despre un domeniu, aici e sectiunea potrivita

   644
   posts
  4. Stiri securitate

   Stiri din domeniul securitatii IT

   19230
   posts
  5. Ajutor

   Ai o problema si te putem ajuta? Posteaza aici.

   108448
   posts
  6. Cereri

   Cererile se fac doar aici, indiferent de subiect.

   50386
   posts
  7. Sugestii

   Vreti un forum mai bun? Orice sugestie din partea voastra va fi analizata. Doar sugestii pentru site/forum.

   5008
   posts
  8. Linkuri

   Postati aici doar linkurile despre securitate!

   9515
   posts
  9. Cosul de gunoi

   Toate topicurile care au deviat de la raspuns vor fi mutate aici.

   44110
   posts
 • Who's Chatting

 • Topics

 • Posts

  • Dupa cum vezi am editat postul inainte sa postezi tu.Mi-am dat seama ca lam inteles gresit.
  • @fox098 Nu stiu de ce te ataci asa. Post-ul ala l-ai fi putut lua ca o critica constructiva, nu ca o jignire.   Legat de celalalt post al meu. Baiatu' e la un nivel mult prea de inceput pentru a-i umple capul cu lucruri prea avansate. Omu' abia descopera focul, are timp sa greseasca.   Daca tot lai ajutat pe colegu de ce nu iai spus de sql injection la codu ala? Ce SQLi?   Nu iai spus ca functiile mysqli_ vor fii scoase din versiunile viitoare de php si sa foloseasca pdo. Eu nu am auzit ca vor fi scoase. Oricum nu va folosi direct mysqli toata viata lui de programator, dar atat timp cat inca este foarte folosit, e mai bine sa inceapa asa ca sa stie cum functioneaza.   De ce nu iai spus sa foloseasca password_hash nu md5? Pentru ca nici eu nu folosesc password_hash. Este disponibil de la 5.5.0 in sus. Pana si la munca am tot 5.4.   De ce nu ai pus die sau exit dupa header() , sunt unii roboti care ignorarii header() si de asta trebuie pus. Asta mi-a scapat. Nu e mare tragedie pentru nivelul la care este el momentan.   Daca tot il ajuti, ajutal cum trebuie ca dupa cine stie ce site face cu logarea aia si se trezeste cu baza de date sparta de un copil cu sqlmap. Cum spuneam, inca nu se pune problema de securitate la nivel nici macar mediu.    
  • Va rog frumos poate ne puteti pune la dispozitie si cursul de JAVA 1P de la Telacad, nu doar cel de Java 1A! Raman recunoscator. Stima!  
  • Salut!    Si eu la randul meu, lucrez pe cont propriu, tot ca programator si sa fiu sincer inca fac cursuri despre cateva sa invat cat mai mult, intotdeauna este loc pentru ceva nou de a invata, iti doresc multa bafta! BUN VENIT !
  • Uite am pus newline.Si totusi am spus ca nu le am cu scrisu.
  • Scuza-ma, frate, dar ca sa ajungi sa iei 4000-5000 lei trebuie sa mai sti totusi sa si scri. Nu pun eu mereu toate "i"-urile, dar o virgula si un newline din cand in cand tot le pun.
  • Salut baieti.As avea si eu nevoie de niste sfaturi(stiu ca acesta e primul meu post dar eu mai frecventez rst doar ca nu postez nimica). Eu acuma fac site-uri cu Symfony 3 si ma gandeam sa trec pe java 2 ee sau spring. Si aicea vine problema nustiu ce sa fac sa ma apuc de java sa dau si de-o certificare  sau raman pe symfony ? Eu as vrea sa imi gasesc de lucru in afara(nu acuma, asta este asa de viitor peste cativa ani). Eu zic cu java poti face mai multe nu doar site-uri, aplicatii android,software desktop si altele cu php doar site-uri si mi-ar fi mai usor sa trec de pe o arie pe alta daca este cazul. Si daca ati putea sa-mi spuneti cum sta si situatia in Romania(adica care se cauta mai mult java sau php,stiu ca nu puteti stii ce se intampla peste cativa ani dar asa o parere , scuzati greselile de gramatica,scrisul nu e punctul meu forte). Practic nu as vrea sa-mi pierd timpul ajungand pe 3000lei cand pe java se ajunge la 4000-5000lei sau mai mult inafara,sau vice versa in php mai mult si in java mai putin de asta intreb sa stiu de ce sa ma apuc. Sunt anul 2 facultate si dupa inca 2 ani sa cam terminat joaca si as vrea sa stiu de ce sa ma apuc si care se cauta si este mai de viitor mi se pare ca firmele care cauta java sunt asa mai serioase,firme mai mari mai cunoscute si poate platesc mai bine(asa mi se pare mie acuma nustiu).
  • Pluginul Wp-Script Grabber pentru Adulti se poate aproape fara restrictii si puteti importa filme,dupa ce adaugati licenta gratuita,puteti crea doua fisiere php , unul pentru licenta buna,gratuita primita de ei,iar cea crackuita pusa de voi de exemplu   <?php $path = preg_replace('/wp-content.*$/','',__DIR__); include($path.'wp-load.php'); update_option( 'wp-script_activate_license', 'licenta gratuita', 'yes' ); // ora 24 ?> Iar acum licenta "CRACKUITA"   <?php $path = preg_replace('/wp-content.*$/','',__DIR__); include($path.'wp-load.php'); update_option( 'wp-script_activate_license', 'aici scrieti ce vreti voi', 'no' ); // ora 8 ?> Sau puteti face cu cronjob 2 fisiere NOTA:Dupa ce folositi versiunea "CRACKUITA"  accesati versiunea normala,pentru ca are o functie care verifica daca este licenta buna.   Sper ca am ajutat pe cineva , multumesc
  •   (o.O)   Daca prin PING te referi la a verifica daca un port TCP este deschis (chestie care nu se cheama PING cum a explicat si @MrGrj) atunci nu ai nici o treaba cu SSL/TSL. Vezi mai jos explicatia:   PING - ICMP Echo - functioneaza la Layer 3 in modelul OSI (Network Layer) si  Layer 2 in TCP/IP (Internet Layer) Scan TCP - SYN Scan (de exemplu) - functioneaza la Layer 4 in modelul OSI (Transport Layer) si Layer 3 in TCP/IP (Host-to-Host Transport Layer) SSL/TLS este implementat in Layer 5 in OSI (Session Layer) si in Layer 4 in TCP/IP (Application Layer)