Jump to content
 1. Informatii generale

  1. Anunturi importante

   Anunturile importante si regulile forumului. Cititi regulamentu​l inainte de a posta.

   7634
   posts
  2. Bine ai venit

   Bine ati venit pe forumul Romanian Security Team, aici va puteti prezenta (optional)

   18075
   posts
  3. Proiecte RST

   Aici veti putea gasi toate programele, tutorialele, metodele si exploiturile create de catre membrii RST

   4196
   posts
 2. Sectiunea tehnica

  1. Exploituri

   Cele mai noi exploituri, POC-uri sau shellcode-uri

   7261
   posts
  2. Challenges

   Challenge-uri - Wargames, pentru amatorii CTF-urilor

   9534
   posts
  3. Bug Bounty

   Categorie destinata discutiilor referitoare la site-urile care au un program Bug Bounty in desfasurare prin care rasplatesc persoanele care le raporteaza vulnerabilitati

   2190
   posts
  4. Programare

   Coltul programatorilor: C/C++, Visual Basic, .NET, Java, ASM, Shell scripting, Perl, Python

   22268
   posts
  5. Reverse engineering & exploit development

   Tutoriale despre analiza malware, sample-uri, cod sursa, programe utile, reverse engineering si exploit development

   1901
   posts
  6. Mobile phones

   Discutii despre telefoane mobile, root-ing, jailbreak-ing etc.

   12428
   posts
  7. Sisteme de operare si discutii hardware

   Discutii in materie hardware, windows, unix, bsd etc.

   7438
   posts
  8. Electronica

   Discutii generale despre electronica

   2561
   posts
  9. Wireless Pentesting

   Wardriving area, WiFi, Bluetooth si GSM hacking

   3799
   posts
  10. Black SEO & monetizare

   Tips & tricks, questions, monetizare

   8755
   posts
 3. Programe

  1. Programe hacking

   Postati aici utilitare cum ar fi sniffere, bruteforcers, fuzzers etc. Nu faceti cereri aici.

   28166
   posts
  2. Programe securitate

   Postati aici programe cum ar fi firewall-uri, antivirusi si programe similare

   2742
   posts
  3. Programe utile

   Programe ce nu se incadreaza in celelalte sectiuni: hack sau securitate

   12166
   posts
  4. Free stuff

   Diverse lucruri utile, fiind excluse root-uri, SMTP-uri, VPS-uri etc.

   8711
   posts
 4. Discutii generale

  1. RST Market

   Orice vanzare/cumparare care are legatura cu frauda online/bancara sau access neautorizat este penalizata cu ban permanent!  Minim 50 de posturi pentru acces!

   23690
   posts
  2. Off-topic

   Discutii pe diverse teme, discutii care nu se incadreaza la celalalte categorii. Doar discutii din domeniul IT!

   136159
   posts
  3. Discutii incepatori

   Daca esti incepator, ai o intrebare simpla sau vrei sa stii mai multe despre un domeniu, aici e sectiunea potrivita

   2478
   posts
  4. Stiri securitate

   Stiri din domeniul securitatii IT

   19895
   posts
  5. Fake News Romania

   Va urma...

   38
   posts
  6. Sugestii

   Vreti un forum mai bun? Orice sugestie din partea voastra va fi analizata. Doar sugestii pentru site/forum.

   4935
   posts
  7. Linkuri

   Postati aici doar linkurile despre securitate!

   9409
   posts
  8. Cosul de gunoi

   Toate topicurile care au deviat de la raspuns vor fi mutate aici.

   45257
   posts
 • Topics

 • Posts

  • @RazvanDC @andr82 Mai usor cu prelandezul.   Cititi o stire si o faceti suprodoza cu propaganda ruseasca.   Ca fapt divers NIMENI nu a fost diagnosticat gresit cu covid din cauza testelor contaminate.   Ce s-a intamplat e ca mai multe firme private care fac testul s-au grabit si au facut o greseala foarte comuna de a lasa contaminanti in primer. Chestia asta se mai intampla daca laboratorul nu are o exigenta foarte mare.   Reactia PCR de detectare a virusului are insa 3 parti foarte importante. Test reaction unde e monstra de la pacient si unde ar trebui sa apara virusul Negative control unde nu e monstra de la pacient si unde nu ar tebui sa apara nimic. Practic care confirma ca testul e valid Positive control unde e o monstra verificata si unde trebuie sa apara virusul.   Ei bine, kiturile contaminate in primer au iesit pozitive pe negative control! Adica nimeni nu a putut fi diagnosticat! Adica e rau ca tehnicienii in loc sa testeze pacientii se chinuie cu teste invalide sa le faca de 100 de ori.   Adica nu e nicio conspiratie aici. Doar niste firme care s-au supra-muncit si niste tehnicieni enervati.
  • Orice setare de genul pe o sapuniera de router, este inutila. Firewall-ul este activ la routing / forwarding intre WAN si LAN, nu intre LAN si LAN. (reteaua interna). Pe LAN <-> LAN e doar switching.
  • Nu stiam de pymultitor 🙂 Bun articolul!
  • Înainte sa scrii ai idee măcar despre ce este vorba, ai dat un Search pe Google? E plin netul nu numai pe express...   Hahaha Funny nu?
  • Traditional financial crime and cyberattacks are converging, requiring new skills and approaches to the problem, officials said.   The U.S. Secret Service has created the Cyber Fraud Task Forces (CFTFs), aimed at preventing, detecting and mitigating complex cyber-enabled financial crime – including making arrests and convictions.   The CFTF is the result of a formal merging of two of the Secret Service’s existing units into a single unified network. The Electronic Crimes Task Forces (ECTFs) and the Financial Crimes Task Forces (FCTFs), the division said in a recent media statement. The driver for the move is the fact that online cybercrime and financial fraud have converged to the point that it’s impossible to address one without including the other, it said.       In fact, nearly all of the Secret Service’s traditional financial crime investigations make use of digital evidence, and the group acknowledged that increasing technological sophistication on the part of bad actors has led to a proliferation of blended cyber-enabled financial crimes. Those include business email compromise (BECs) scams, ransomware attacks, data breaches and the sale of stolen credit cards and personal information on the internet.     Keith McCammon, chief security officer and co-founder of Red Canary said that an overwhelming majority of threat actors are financially motivated.   The Secret Service also said that it has broken up “hundreds” of COVID19-related cyber-fraud scams since March, when coronavirus lockdowns went into place around the country. It thus has prevented tens of millions of dollars in fraud from occurring, officials said.   In terms of specific wins, the Secret Service has halted the illicit sales of online stolen COVID-19 test kits, and is now leading a “nationwide effort to investigate and counter a vast transnational unemployment fraud scheme targeting the U.S. state unemployment programs,” according to the Secret Service.   The Secret Service has 42 domestic CFTF locations with two international locations, in London and Rome. The law-enforcement group said that it plans to further extend the CFTF network to include as many as 160 offices across the country and around the globe.       Via threatpost.com
  • express.co.uk 😅😅 ... nu stii ce mizerie de site a aia, RT si CGTN sunt mai sinceri decat astia
  • Coronavirus test crisis as kits shipped in from Europe found contaminated with COVID-19 Verifica cineva testele PCR la noi sau se bazeaza pe certificatele de conformitate? Se fac experimente pe aceste teste? Vorbim de teste infectate cu, Covid-19 iar o eroare poate costa viata unui om. Cum au produs in cateva luni peste 20.000.000 milioane de kituri de testare cu amprenta genetica pentru Sars-CoV-2? Nu cumva erau pregatite dinainte si o parte din ele cu rezultat pozitiv? Voi trimite un email la o fabrica sa intreb care este capacitatea reala de producetie saptamanala cu amprenta sars-2 ca sa clarific acest aspect asa pentru cultura mea generala nu ca sa demonstrez ceva sau sa ma laud. Daca va intereseaza raspunsul dati-mi un mesaj privat, nu am sa postez aici ca sa nu se interpreteze ca teoria conspiratiei sau altele... Cazul Angliei : Încercările lui BORIS JOHNSON de a îndeplini un program de testare în masă a coronavirusului au suferit un efect major, după ce kiturile de testare au fost contaminate cu COVID-19. Guvernul a fost înțepenit de critici pentru răspunsul său lent la testarea oamenilor pentru virus și, în prezent, rămâne mult în urma altor țări, precum SUA și Coreea de Sud. Pentru a rezolva decalajul, numărul 10 a comandat mii de truse de la întreprinderi private, inclusiv de la o companie luxemburgheză, Eurofins. Luni, Eurofins a trimis un e-mail către laboratoarele guvernamentale, avertizând că o componentă cheie cunoscută drept „sonde și primer” a fost contaminată cu coronavirus, potrivit Daily Telegraph. Drept urmare, laboratorilor li sa spus că va exista o întârziere inevitabilă în noul program de testare. Purtătorul de cuvânt al Eurofins a declarat: „În rare ocazii, pot apărea întârzieri în anumite comenzi dacă se bazează pe proceduri stricte de control al calității și controlului mediului Eurofins Genomics, fabricarea unui produs poate să nu îndeplinească criteriile de calitate sau puritate stabilite de Eurofins Genomics. „Suntem conștienți că contaminările din natura pe care le-ați menționat au fost observate de mai mulți producători de primer și sonde din întreaga lume după ce au produs controale pozitive SARS-COV2. "Aceste probleme inițiale pot fi rezolvate cu ușurință prin proceduri adecvate de curățare și segregare a producției." https://www.express.co.uk/news/uk/1262588/UK-coronavirus-news-boris-johnson-covid-19-testing-kits-death-infection-rates-latest
  • Aceste setari firewall la router nu pot impiedica transferarea? https://imgur.com/a/loeIQb7  
  • Pai baietii cu  ransomware pe asta mizeaza. Raspunsul este da, se poate infecta un PC daca este in aceiasi retea si este vulnerabil (lipsa antivirus, update-uri la zi ... etc)
  • Se poate transfera un virus de pe un pc infectat la altul daca este pe aceeasi retea?
×
×
 • Create New...