Jump to content

mannnu

Active Members
 • Content Count

  324
 • Joined

 • Days Won

  1

mannnu last won the day on December 17 2015

mannnu had the most liked content!

Community Reputation

37 Excellent

1 Follower

About mannnu

 • Rank
  Banned

Recent Profile Visitors

2006 profile views
 1. mannnu

  Inv Filelist

  Posteaza aici cu ce ai ajutat comunitatea , un user sau ... orice , ca ai fost de folos intr-un fel sau altul si iti dau eu invitatie free .
 2. Pe langa faptul ca gamerii nostri nu prea au parte de sponsori , mai strica si jocurile :)) Da pentru 1.6 cred ca vrea , e un cacat de program ce le scaneaza folderul unde e instalat cs-ul si probabil martalogul asta vrea sa scape basma curata :))))) @JeeP daca donezi 1k unei persoane bolnave , te ajut cu wallhack-ul respectiv . :)
 3. Daca esti jucator de poker pe platforme online cred ca sti deja ca nu e permis sa ai mai mult de un cont pe respectiva platforma! Asta ti-o spun ca sa sti ca nu e legal ce incerci sa faci , posibil este si destul de simplu , RDP`s de diferite tari si aia e . https://webpundits.in/buy-ssd-cheap-rdp/ Edit : @Massaro daca omul vrea sa se duca la puscarie ce treaba am eu ?:)))) Nice vote, ty .
 4. Idem , mai ales ca imi apareau in agenda N numere :)))))))
 5. Si daca citesti ghidul tot paralel o sa ramai cu fenomenul te asigur . Esti un cacat , spune-mi si mie cu ce-i poate ajuta pe restul ghidul asta ? Le faci cumva testul ADN ( daca tot esti detinatorul ghidului cred ca intelegi la ce ma refer ) . Ca sa sti despre ce e vorba , iti trebuie ani in spate de munca si tot felul de obstacole ( aici ma refer incepand de la ce mananci , cum te antrenezi , cat dormi , ce dispozitie ai in fiecare zi , ce cacaturi bagi in tine ) . Ce ma amuza e ca la un simplu search pe google gasesc N rezultate cu metode garantate ( MINCIUNI
 6. Am dat un exemplu , logic ca maxim e doar 255 , dacai ai fi fost atent ai fi vazut ca am scris 1234567890 .
 7. Baneaza clasa ip pe care o are , dar e cam aiurea ca banezi toti utilizatorii acelei clase ... EX. : 123.456.78.90 Toata clasa : 123.0.0.0 adica tot ce tine de "123" : 123.456.0.0 adica tot ce tine de "123.456"
 8. Atunci si tu si ala de mai sus sa ramaneti cu ideea ca se munceste pe 4-5k in pula mea , sfaturi sfaturi , ce pula mea de sfaturi ceri cand nu sti o boaba de programare in plm . Vorbeste spider care nu are nici o legatura cu IT , din cauza asta mi-e si scarba de tara asta , ca toti coinacii vor ceva bun din prima , dar nu fac nici cat negru` sub unghie . Nu-i adevarat ? Ok esti pe ramura it , imposibil sa nu-ti duci traiul ok , sunt atatea site-uri care iti ofera de munca si te scapa de taxe . DU-te la matura .
 9. La spalatorie ai face mult ciubuc , dar iti trebuie timp sa te cunoasca clientii , oricum si asa cred ca ai face in jur de 1000 ron daca vorbesti frumos si-ti faci treaba cum trebuie . Dar , cum a zis membrul mai sus , e mancatorie . Dar hai sa-ti dau un exemplu , eram in clasa a 11-a , probabil ca si tine , am fost in tinichigerie ( nu stiu daca am scris bine ) , am batut la tabla de dimineata pana seara , n-am murit 2 luni in ritmul asta, da aveam 1 milion la zi + mancare tigari etc , zic un milion pentru ca e ceva vreme de atunci . Da intr-adevar tragi de tine , strangi din dinti , dar dup
 10. Am precizat ca m-am certat cu dealer-ul , deci clar era o solutie moca , pana la urma am rezolvat , mi l-au decodat cand am fost iar la dealer . Nu avea rost sa platesc pentru un serviciu cand puteam sa-l obtin gratis.
 11. Metoda asta chiar n-am gasit-o pe google , o sa incerc maine, multumesc . Si alte metode sunt bine venite! La sigmakey sunt licentele mai scumpe ca si telefonul
 12. vodafone smart prime 6 android 5.0.2 Am fost la dealer de unde l-am luat si mi s-a spun ca e imposibil sa-l trimita sa il decodeze , pentru ca inca e in perioada de garantie , am precizat ca nu ma intereseaza garantia dar , m-am lovit de o mentalitate puternica ; am fost si la un service GSM si nu au reusit , l-au mai tinut si o saptamana . Ma poate ajuta cineva ?
 13. http://qrcode.kaywa.com/ are si cititor . Am vazut ca sunt multe pentru android , generator & cititor ( fara sa genereze si bilet ) . Pentru bilete qlabel sau ceva de genul .
 14. Mi se pare ca merge si in Excel , daca nu ma insel .
×
×
 • Create New...