Jump to content

mannnu

Active Members
  • Posts

    331
  • Joined

  • Days Won

    3

Everything posted by mannnu

  1. Doar utilizatorii cu peste 50 de posturi pot crea un topic: https://rstforums.com/forum/64059-minim-50-de-posturi.rst
  2. Hai noroc 4 all , mai beau si eu o bere si intru pe rst sa vad ce mai e nou si vad dropshipping ( studiat o luna , research etc recent ) . Se fac bani adevarat , dar intai trebuie sa cauti produsul/produsele , metode de verificare a produsului etc ( in sensul ca e vandut , cum e vandut , la ce pret si UNDE ) . Din cate am obs astia care fac bani , au o metoda standard -> pret achizitie x 2.5 . Nu-ti face calcule pe crt 5% , ci pe 0.01 % si gandeste strategii free ( aici ma refer fara $ ) , lasa fb ig gg ads si axeaza-te pe structura , integrare , livrare , METODA DE PLATA , SEO si tarile unde vrei sa vinzi . Sfatul meu e sa faci research pe metode de cautare a produsului winner ( cel putin 2 surse pe produs! ) , nu incepe cu mai mult de 3 produse , arde-o organic pe tik tok si instagram . Am terminat berea si deja vad alb negru , da reply cu ce te mai intereseaza si iti raspund maine .
  3. mannnu

    Cumpar telefon

    Model nokia 8110, matrix banana morti si sfinti asta cred ca e 2G, mai e un model 4G , ofertele le gasesti pe olx .
  4. Salut , De ceva vreme caut cursuri de calitate si actualizate dar fara rezultat INCA , chit ca au fost free sau platite , foarte putina informatie ( la modul ca mie mi-ar fi si rusine sa le postez .. atat de prost sunt structurate si lungite ) , este vreun membru care se ocupa cu asa ceva ? Ma intereseaza Fb , ig , gg , tik tok , mail marketing , totul de la A la Z .
  5. Daca ai reusit sa intri , incearca sa adaugi gmail-ul tau , install orice aplicatie din playstore , delete ur gmail account , reset & done . Cand se cere verificare baga gmail-ul tau si aia e .
  6. Intai remove gmail account apoi reset cum vrei si e ca din fabrica . Sunt programe similare free dar ti-e lene sa cauti .
  7. Nu mai incerca hard reset etc ca e posibil sa ii arzi placa de baza . Du-te la un service gsm si in 5 minute e gata, ii dai 50 de lei si aia e . Sunt o gramada de tutoriale , dai un search pe google si incearca tot ce gasesti dar nu mai incerca sa dai comenzi din butoane gen hard reset ca ii arzi placa . Iti las un video ca si ex Uite inca un video : Am vazut ca in al 2-lea video e faza cu L si google talk etc , in cazul in care e nevoie sa instalezi un program , sursa trebuie sa fie pe card si sa aibe permisie de modificare instalare pula mea .. nu m-am atins de vreo 2-3 ani de asa ceva si nu mai stiu exact , daca l-as avea in mana mi-ar fi usor sa il fac . + Nu te lua neaparat dupa metode in care precizeaza ca sunt pentru modelul X , Y , Z pentru ca nu merg intotdeauna , incearca metode pentru toate modelele , pt j3 j5 j6 j7 , young , prime , in principiu modele under 2018 .
  8. mannnu

    Inv Filelist

    Posteaza aici cu ce ai ajutat comunitatea , un user sau ... orice , ca ai fost de folos intr-un fel sau altul si iti dau eu invitatie free .
  9. Pe langa faptul ca gamerii nostri nu prea au parte de sponsori , mai strica si jocurile :)) Da pentru 1.6 cred ca vrea , e un cacat de program ce le scaneaza folderul unde e instalat cs-ul si probabil martalogul asta vrea sa scape basma curata :))))) @JeeP daca donezi 1k unei persoane bolnave , te ajut cu wallhack-ul respectiv . :)
  10. Daca esti jucator de poker pe platforme online cred ca sti deja ca nu e permis sa ai mai mult de un cont pe respectiva platforma! Asta ti-o spun ca sa sti ca nu e legal ce incerci sa faci , posibil este si destul de simplu , RDP`s de diferite tari si aia e . https://webpundits.in/buy-ssd-cheap-rdp/ Edit : @Massaro daca omul vrea sa se duca la puscarie ce treaba am eu ?:)))) Nice vote, ty .
  11. Idem , mai ales ca imi apareau in agenda N numere :)))))))
  12. Si daca citesti ghidul tot paralel o sa ramai cu fenomenul te asigur . Esti un cacat , spune-mi si mie cu ce-i poate ajuta pe restul ghidul asta ? Le faci cumva testul ADN ( daca tot esti detinatorul ghidului cred ca intelegi la ce ma refer ) . Ca sa sti despre ce e vorba , iti trebuie ani in spate de munca si tot felul de obstacole ( aici ma refer incepand de la ce mananci , cum te antrenezi , cat dormi , ce dispozitie ai in fiecare zi , ce cacaturi bagi in tine ) . Ce ma amuza e ca la un simplu search pe google gasesc N rezultate cu metode garantate ( MINCIUNI ) . *** 97 de lei nu mi se pare o suma exagerata mai ales pentru cei care produc nu stau la pomana , dar sa fim seriosi si probabil o sa ma inteleaga majoritatea care au avut tangente cu sporturi de contact , fitness , bodybuilding , gimnastica ... sport in general fara munca , tehnica , alimentatie , odihna , vitamine nu se ajunge la un anumit rezultat prea repede .... acum de curand chiar am avut de gand sa iau o sala de forta echipata etc doar ca lipsa de timp m-a facut sa ma razgandesc ( prostie din partea mea pentru ca pe timp de vara as fi dat niste tunuri financiare .... aia e :))) ) . Chiar sunt curios cati dintre voi sunt interesati de latura asta a esteticii , ca de fapt asta e "importanta" , nu cumva sa ne simtim bine ci doar sa aratam bine . Eu , ca si voi , lucrez in domeniul IT ( nu intru in detalii , fac doar referire la lipsa de activitate fizica ) ; am practicat karate , judo , lupte libere iar in prezent "trag de fiare" , o latura pe care as vrea sa o dezvolt tehnic si teoretic ( nu sunt expert in executie , anatomie , nutritie ) si tot timpul incerc sa ma perfectionez ( indiferent de domeniu ) . Nu ma dau expert , dar daca vreunul dintre voi doreste sa faca sport , pot sa indrum din experienta proprie , aici ma refer program complet ( antrenament , durata , dieta ) .
  13. Am dat un exemplu , logic ca maxim e doar 255 , dacai ai fi fost atent ai fi vazut ca am scris 1234567890 .
  14. Baneaza clasa ip pe care o are , dar e cam aiurea ca banezi toti utilizatorii acelei clase ... EX. : 123.456.78.90 Toata clasa : 123.0.0.0 adica tot ce tine de "123" : 123.456.0.0 adica tot ce tine de "123.456"
  15. Atunci si tu si ala de mai sus sa ramaneti cu ideea ca se munceste pe 4-5k in pula mea , sfaturi sfaturi , ce pula mea de sfaturi ceri cand nu sti o boaba de programare in plm . Vorbeste spider care nu are nici o legatura cu IT , din cauza asta mi-e si scarba de tara asta , ca toti coinacii vor ceva bun din prima , dar nu fac nici cat negru` sub unghie . Nu-i adevarat ? Ok esti pe ramura it , imposibil sa nu-ti duci traiul ok , sunt atatea site-uri care iti ofera de munca si te scapa de taxe . DU-te la matura .
  16. La spalatorie ai face mult ciubuc , dar iti trebuie timp sa te cunoasca clientii , oricum si asa cred ca ai face in jur de 1000 ron daca vorbesti frumos si-ti faci treaba cum trebuie . Dar , cum a zis membrul mai sus , e mancatorie . Dar hai sa-ti dau un exemplu , eram in clasa a 11-a , probabil ca si tine , am fost in tinichigerie ( nu stiu daca am scris bine ) , am batut la tabla de dimineata pana seara , n-am murit 2 luni in ritmul asta, da aveam 1 milion la zi + mancare tigari etc , zic un milion pentru ca e ceva vreme de atunci . Da intr-adevar tragi de tine , strangi din dinti , dar dupa 2 luni cand tragi linie iti zic eu ca sunt buni si aia 500 ron , pentru ca mai faci si ciubuc . Oricum , nu asculta de cei care zic ca e salariu de cacat etc , pentru ca la varsta ta nu prea ai ce sa gasesti , nu ai 18 ani , nu o sa-ti faca carte de munca , iar in primul rand nu o sa te ia in serios . De munca iti garantez ca s-ar gasi , dar bani putini . Iti urez bafta .
  17. Am precizat ca m-am certat cu dealer-ul , deci clar era o solutie moca , pana la urma am rezolvat , mi l-au decodat cand am fost iar la dealer . Nu avea rost sa platesc pentru un serviciu cand puteam sa-l obtin gratis.
  18. Metoda asta chiar n-am gasit-o pe google , o sa incerc maine, multumesc . Si alte metode sunt bine venite! La sigmakey sunt licentele mai scumpe ca si telefonul
  19. vodafone smart prime 6 android 5.0.2 Am fost la dealer de unde l-am luat si mi s-a spun ca e imposibil sa-l trimita sa il decodeze , pentru ca inca e in perioada de garantie , am precizat ca nu ma intereseaza garantia dar , m-am lovit de o mentalitate puternica ; am fost si la un service GSM si nu au reusit , l-au mai tinut si o saptamana . Ma poate ajuta cineva ?
  20. http://qrcode.kaywa.com/ are si cititor . Am vazut ca sunt multe pentru android , generator & cititor ( fara sa genereze si bilet ) . Pentru bilete qlabel sau ceva de genul .
  21. Mi se pare ca merge si in Excel , daca nu ma insel .
  22. Eu am un Asus si e ok , uita-te la modelul asta Asus x550j .
  23. iti meriti complimentele sti cum e , decat sa faci ceva la misto , la oha asa , mai bine nu mai faci .
  24. Ce legatura are rugina cu transportul ? Iar ce legatura are Limba ROmana cu alta tara , nu esti singurul ce-o uite pe aeroport . Scade din pret si ai rezolvat problema , data viitoare nu mai mintii cumparatorul .
×
×
  • Create New...