Jump to content

Che

Active Members
 • Content Count

  1251
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Che last won the day on September 26 2018

Che had the most liked content!

Community Reputation

167 Excellent

1 Follower

About Che

 • Rank
  Registered user

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Che

  Carte telekinezie

  Ai putut sa misti ceva?
 2. Cat ai retras maxim de la ei? Retras, nu depus. Intreb ca au reviewuri negative pe forexpeacearmy. De altfel ca mai toti.
 3. Ce te-ai hotarat sa faci pana la urma?
 4. Asta este: https://www.emag.ro/adaptor-wireless-ac1300-tp-link-archer-t4u-mu-mimo-dual-band-usb-3-0-archer-t4u/pd/DMTMZBBBM/ Adaptor wireless AC1300 TP-Link Archer T4U, MU-MIMO, dual band, USB 3.0 @Nytro @aelius Stiti cumva, va rog, care e problema de nu imi da voie sa ma conectez? Multumesc mult!
 5. Salutare! Mi-am luat azi un wifi adaptor USB 3.0, tip AC si nu stiu ce are de nu se conecteaza la nici o retea. Este langa mine o retea gratuita la care se poate conecta toata lumea. Cu telefonul, pe Android, pot sa fac asta. Selectez reteaua Wifi si mai departe se conecteaza singur, prima oara iar apoi automat. Cu Adaptorul, la PC imi cere parola. Ce parola sa bag daca reteaua nu are nici o parola doar selectezi Wifi_***_FREE si se contecteaza (pe telefon) ? Cand dau OK imi apare mesajul de mai sus. Stie cineva ce trebuie sa fac ca sa se conecteze si sa nu-mi mai ceara o parola care nu exista? Nu am mai avut niciodata wifi adaptor, acum e prima oara cand folosesc asa ceva. Multumesc anticipat!
 6. Cum adica? Ce a facut?
 7. Dar la class sau la type care ar fi rationamentul? M-ar interesa in special la class. Eu credeam ca pentru class, de exemplu, ar trebui sa existe un alt header care sa defineasca ce este class pentru python.exe. Eram curios cum ar arata asa ceva. Multumesc mult!
 8. De dragul teoriei sa presupunem ca ai vrea sa iti creezi tu un nou limbaj de programare asa cum e Python de exemplu. Cum definesti class ? Dar type ? Dar def ? Am dat in editor Go to definition pentru astea si zice ca cica "No definition found!". Dar totusi cum ar arata codul sursa pentru asa ceva ? @Nytro
 9. Che

  CUDA ?

  Salut! Am un tabel .csv de 1100 coloane si peste 5 milioane de randuri. Vreau sa fac train pe el la un neural network, in python. Este vorba de Neural netwok si nu convolutional. Momentan am scriptul in python scris pentru procesor dar am de gand sa-l transform pentru CUDA ca pentru procesor posibil sa trebuiasca foarte mult timp sa fac train la neural net. Nu am placa video care sa suporte CUDA si de asta as vrea sa stiu ce varianta sa aleg: - sa-mi cumpar o placa video care sa suporte asta ? Care credeti ca ar face asta ? Am nevoie sa se antreneze in MAXIMUM 3-4 ore si nu mai mult. - sa apelez la un serviciu online pentru asta ? Care e mai avantajos si in acelasi timp sa fie simplu de utilizat, adica numai sa urc scriptul si aia e, nu sa imi mai bat capul cu diverse API-uri de ale lor ? Dupa cum sunt rezultate datele din acel csv eu trebuie sa antrenez NN dupa fiecare adaugare de noi date. E mai avantajos cu plata lunara sau sa platesc per utilizare doar atunci cand am nevoie ? Ce-mi recomandati? Cum e mai avantajos ? Multumesc mult! @Turry
 10. Doar international sau ce vrei sa spui, mai exact? Daca, sa zicem, stii ca ANAF are de gand sa iti blocheze conturile bancare din Romania si tu iti pui repede banii pe Skrill inainte sa faca ei asta, iti vor putea bloca contul de Skrill ? Au putere asupra Skrill la nivel national sau ce ai vrut sa zici cu international? Multumesc mult!
 11. @b90rvn In locul tau m-as interesa daca mai sunt in voga siturile cu filme, asta inainte sa bagi banii in promovarea sitului. Iti zic asta fiindca mi se pare ca sunt cam... moarte. Nu ma bazez pe nimic cand spun asta dar nu mi se pare ca mai e ca acum cativa ani cand toate lumea vedea filme si seriale la greu. Nici actorii buni nu prea mai scot cine stie ce. Di Caprio nu a mai scos ceva bun de mult timp, Nicolas Cage joaca in filme din ce in ce mai slabe, Van Damme incearca sa para ca in tinerete, majoritatea sunt filme de duzina care primesc Oscarul asa, pe ochi frumosi, pe chestii de nediscriminare, de femeie in rol principal, de homosexual in rolul eroului principal si asa mai departe, lucur care face lumea sa-si cam bage ceva in ele de filme. Parerea mea.
 12. Nu pot face ceea ce zici tu cu extrasul fiindca nu exista primary key si pot fi persoane care sa aiba atat acelasi nume, cat si acelasi prenume, precum si chiar si aceeasi varsta, ei putand sa difere ca inaltime sau tara de provenienta. Nu poti sti care si cate coloane pot avea aceleasi valori si deci diferenta sa se faca prin coloanele ce au valori diferite. Stiu, am incercat cu UNION numai ca nu merge, trebuie sa aiba aceleasi coloane si acelasi numar de coloane: "Each SELECT statement within UNION must have the same number of columns;"
 13. Din mai multe fisiere json, dupa ce le-am convertit in format .csv, le-am bagat cu Python intr-o baza de date de tip SQLite. In total am 500 de tabele care sunt in felul urmator: Toate au in comun ~30 de coloane (fullName, firstName, lastName, age, sex, nationalitate, etnie, regiune, tara etc.) <--- toate astea sunt in comun in toate tabelele si se gasesc in fiecare dintre cele 500 de tabele. Acuma, fiecare tabel mai are in plus intre 1 si 15 coloane unice, specifice doar lui, care nu se mai gasesc si in alte tabele. O persoana (nu e vorba de o persoana reala, nu va ganditi la date personale & stuff) se poate gasi intr-un tabel sau mai multe sau in toate dar nu e neaparat sa se gaseasca in toate tabelele, putand fi si tabele care nu contin acea persoana. Folosind SQLite m-am gandit sa fac asta cu LEFT OUTER JOIN problema e ca daca le bag pe toate intr-un singur query imi da operational error ca numarul maxim e 1000. Asa ca am decis sa iau tabelele cate 7 desi merge ca si comanda e tot prea mare si da Memory Error. Asa ca m-am gandit sa le iau cate doua: Create table Mytable_randomstr1 if not exists as select * from tabel_1 left outer join tabel 2; dupa care sa inversez (practic fac permutare intre cele doua) si reulta comanda: Create table Mytable_randomstr2 if not exists as select * from tabel_2 left outer join tabel 1; In final imi rezulta alte doua tabele si daca e sa o iei asa, nu am rezolvat nimic ca din cele 500 de tabele imi rezulta altele 500. Cum as putea sa le combin pe toate intr-unul singur, fara a pierde datele din coloanele specifice fiecarui tabel (tinand cont ca tabelele nu au numar egal de coloane) ? Daca e nevoie trec totul pe MySQL, numai sa iasa, problema e ca baza de date SQLite o tine pe un hdd portabil de 2tb in timp ce pe PC nu mi-ar incapea baza de date MySQL. Multumesc mult de tot!
Γ—
×
 • Create New...