Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Today
 2. Wow! Asta e mai mult market-analysis pentru companiile cu VPNuri. Rezumat: Adurile de kkt functioneaza "hackers and ISP bad, VPN secure. Buy Express-Tunnel-Bear-VPN!". Bani aruncati aiurea pe o non-soulutie. Wonder how many vpn providers data-mine..
 3. Pagina de internet a Consiliului Județean Cluj a fost spartă, joi, de hackeri. Potrivit unui mesaj care apare pe site, aceștia cer 100 de dolari în bitcoin, pentru a nu face publice baza de date și fișierele siteului, care au fost criptate. „Toate fișierele au fost encriptate și un backup al site-ului a fost salvat. Dacă vreti ca baza de date și fișierele site-ului să nu ajungă public pe internet, aveți de plătit o sumă. Trimiteți 100$ USD în bitcoin la următoarea adresă”, se arată într-un mesaj care apare la accesarea siteului Consiliului Județean Cluj. Nu este prima dată când
 4. There has been a heightened appetite among US consumers for VPN services throughout 2020 and into 2021 Since March 2020 there has been an increase of of VPN (Virtual Private Network) discount-related searches as Americans search for a way to feel secure online, according to a new report. New York, NY-based coupon engine CouponFollow, part of NextGen Shopping surveyed 1,666 US adults before the pandemic and a further 1,834 US adults in February 2021 to understand how Americans view their internet security and data privacy. The report showed that almost seven
 5. Yesterday
 6. Ai un frame cu un png/jpg peste gif
 7. Last week
 8. Am nevoie de un script care sa redirectioneze fondurile catre alta adresa cand balanta este mai mare de zero. Platforma linux, porto electrum. Am gasit pe git variante dar nu mai functioneaza sau nu au implementare pentru fees. Stie cineva unul care sa mearga cat de cat?
 9. ^ Local, nu imi imaginez cauza Uneori
 10. cum adica nu au frame-uri ? nu au framewuri cand le salvezi local sau dupa ce le incarci in a 2 parte ? daca vb de punctul 2 nu le incarci cum trebuie.
 11. Am rezolvat cu wget Totusi nu inteleg de ce nu nu au frames gif-urile salvate, nu este un link anume, exif, etc, problema cred ca este din PC
 12. Vezi ca se poate:) Spor la gasit pe cineva.
 13. Ok, variabil intre 1500 si 2500 ron.
 14. pai posteaza bugetul asa zic ca ar fi corect
 15. Salut, un buget realistic fara avioane si cine stie ce sume exorbitante.
 16. N-ai ce sa predai in romania frate. Poate cursuri de manele si de spart seminte. E un popor prefutut pe cale de disparitie. Salbaticii astia au o vasta experienta in mancatorie, praduiala si jeg. Cea mai buna decizie pe care o poti lua in cazul in care te vezi neimplinit e sa pleci de acolo. Majoritatea celor care cauta sa lucreze in IT sunt cu sprancenele ridicate pentru ca au auzit ei ca se castiga bine. Nu stiu cum te astepti sa plateasca aborigenii cursuri cand se uita sa instaleze software cracked cand cumparat costa 5 usd. Poate ajungi si la puscarie pentru fonduri.
 17. Doar aparatura, in unele cazuri se poate prinde si chiria.
 18. Salutare, Din lipsa de timp am un website ce necesita instalat/configurat/adaugare pagini + profile si textele aferente paginilor. Tema este: https://codecanyon.net/item/php-fansonly-patrons-paid-content-creators-platform/29637680 Totul contra cost.
 19. Salut. Pune si link-ul daca e public si vedem care e problema.
 20. 1. Save As -> my computer -> open image.gif Sec 2. Reupload -> myhost.com -> url myhost.com/image.gif Sec in sensul ca devinde cumva .jpg, trebuie sa le urc pe host cumva prin url, iar eu le vreau la mine hostate, nu imgur, postimg etc... de aceea platesc Edit/ salvez o imagine.gif de pe postimg.com iar cand ii fac reupload pe imgbb.com nu are frame-uri
 21. Sa lasi alcoolul sau nasoalele - Deci faci download la o poza - Ramane intacta (wtf?!) - Faci reupload (dar parca era vorba de download). Aici m-ai pierdut de tot. Suna ca aia "you cant unsuck my cock" Deschide-o cu chrome, fara viewer.
 22. Salut, ce va paste de craciun? On: ma confrunt cu o mica problema, incerc sa salvez un oarecare gif in Windows 10 din Opera, Chrome... s.a.m.d, insa imaginile raman intacte cand le deschid cu orice viewer, re-upload la fel. Multumesc
 23. Mi s-a parut ca arata frumos.
 24. E ca la butoanele false (blank) puse pe masini pentru extraoptiuni. E normal sa vezi alea pentru ca display-ul este acelasi. ps: ai 17 ani sau de ce ai cumparat infectia asta de ceas?
 25. Bullshit china, totul tine de un amarat de IC, n-are modul radio, nu rezista la 20 bari, mai bine aruncai bani pe altceva.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...