Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Today
 3. Asta deja ruleaza un android custom dar eu vreau sa ruleze Havoc OS.
 4. Advent of Code is an Advent calendar of small programming puzzles for a variety of skill sets and skill levels that can be solved in any programming language you like. People use them as a speed contest, interview prep, company training, university coursework, practice problems, or to challenge each other. You don't need a computer science background to participate - just a little programming knowledge and some problem solving skills will get you pretty far. Nor do you need a fancy computer; every problem has a solution that completes in at most 15 seconds on ten-year-old hardware.
 5. Bluestacks deja vine cu ROM si root blocat, nu este imposibil dar e greu.
 6. Treaba asta nu este chiar simpla si necesita un buget considerabil. Sunt riscuri mari pe toate planurile, ai grija sa nu iti ia cineva banii degeaba si sa te trezesti ca nu poti avea o moneda concurenta pe piata cryptomonezilor.
 7. Da, exact la acest video m-am uitat. Nu parea asa greu Bine, nu e tocmai mare inginerie, dar banuiesc ca trebuie ceva mai multa dexteritate, rabdare si experienta practica ca sa faci asa ceva.
 8. Ai putea incepe prin a citi despre cum functioneaza acestea. Apoi iti vei da seama ca nu merita efortul.
 9. Nu inteleg https://www.bluestacks.com/download.html
 10. Mama cate suruburi sunt tipul din clip, poarta bratari din silicon anti-electroliza
 11. Ai instrumental? PM, am un preten sinucigas
 12. Nu stii ce visezi. Iti trebuie tone de Tera, o halta cam cat Bucuresti 2. programatori 3. Security ....
 13. Yesterday
 14. Stii ca sunt zeci de mii de persoane care au creat monezi virtuale crypto? Cheia succesului nu sta in crearea monezii ci in finantarea acesteia. Imi cer scuze probabil stii toate acestea din moment ce ai ajuns la etapa creari unei monezi fara sa folosesti un api sau o librarie deja existenta.
 15. Salut, As dori sa gasesc cateva persoane care ar putea sa ma invete sau eventual sa ma ajute sa creez o moneda virtuala ! Bineinteles contra cost ! va rog sa ma contactati pe donica.r@yahoo.com
 16. Am și eu nevoie de niște versuri Trap depresive
 17. Am și eu nevoie de niște versuri Trap depresive ptr un prieten
 18. Da, are sens ce zici, dar multe ma depasesc. Astept sa vad cei de la service, par sa fie ok, sa se priceapa. In orice caz, am backup la date, deci nu e ceva critic pentru mine, de aceea nu prea ma agit. Sper sa nu fie vreun scurt-circuit pe acolo. Ideea e ca sunt 3 conectori "curcubeu" (cred) si cel putin unul, cel de la tastatura, e posibil sa nu il fi bagat cum trebuie ca desprinsesem o bucatica de plastic care il tinea acolo. Eu am bagat-o la loc, cat de cat ok, dar cine stie. Incerc sa ma mai uit pe Youtube la tutoriale, poate mai prind si eu cate ceva.
 19. Din ce inteleg eu din structura proiectului: payton, greatlte, lilac, etc. sunt builduri pentru diferite deviceuri. aici cred ca sunt toate buildurile https://sourceforge.net/projects/havoc-os/files/ si aici au suport pt useri: https://havoc-os.com/download.html Din pagina lor nu vad un build pentru x86. Doar arm. (doar prebuilds for dev purpose pe x86) Poate stie altcineva cum poti emula arm64 in vm. Sau daca ai un raspberry pi poti incerca sa instalezi build-ul pe el. (Raspberry pi e arm cred)
 20. Din ce vad eu din tutoriale de indieni sunt multi connectori curcubeu de scos si pus la loc. Daca ai uitat sa pui unul sau daca at tras de el si s-a crapat se poate sa faca scurp pe un rail sau sa nu intre in post. Unele placi de baza sunt asa proaste ca daca nu gasesc tastatura/touchpad/etc. nu pornesc. Sper sa ai noroc la service. Eu am dat si peste tarani care mi-au futut capul 3 suruburi pe placa de baza si dupa au zis ca nu au avut timp nici sa dechida laptopul, sa merg la alt service, ei nu se ocupa de acest model. 👍 Depinde si de service daca se ocupa de tro
 21. Vreau sa instalez diverse variante de custom ROM (Android) in VirtualBox, VirtualPC etc. ca sa vad in amanunt despre ce e vorba fiindca vreau sa merite si nu sa-mi formatez telefonul degeaba. M-am uitat la review-uri pe Youtube dar nu sunt lamurit decat pana nu vad eu cu ochii mei despre ce e vorba si cat de bun este de asta vreau sa testez diverse variante de custom ROM, dar nu pe telefon. Dupa modelul acesta de aici: https://www.howtogeek.com/164570/how-to-install-android-in-virtualbox/ As fi vrut sa fac la fel si cu aceste custom ROMs. Pana acum, cel care mi-a sarit in o
 22. Nu a fost nevoie sa scot vreun cablu de la monitor, ci doar niste mufe care ajungeau la tastatura/touchpad. Acum, eu sper ca le-am pus bine. Dar e in regula, daca e vreun scurtcircuit si ia ceva foc, ia foc la service
 23. Nu aveai cum sa atingi altceva cu pistolul de lipit. Cand ai desfacut carcasa sa nu fi bagat ceva si sa fii atins pe placa de baza. Daca esti sigur ca ai pus mufa conectorului video bine in slot atunci noua tastatura este un rahat in scurtcircuit.
 24. Da, cred ca e primul punct. Am incercat sa misc usor de ele dar nu a functionat. A, mai era o chestie ciudata. Cand "apasam" incet pe tastatura, in partea de sus, se auzea un sunet ca si cum s-ar atinge un ventilator De topit nu ar trebui sa fie probleme, ca am desprins toata partea cu tastatura si asa "am lucrat". In cel mai rau caz crapam complet tastatura/touchpad, pe partea aceasta. Mentionez ca nu sunt la prima experienta de acest fel. La laptop-ul anterior am mai incercat ceva si tot nu a iesit bine... Concluzie: Imi vad de ale mele si fac ce ma pricep. NU ma mai bag l
 25. 1. Posibil sa nu mai faca contact perfect conexiunile de la monitor - le poti misca fara sa iti dai seama de multe ori. 2. Ai topit si altceva pe langa plasticul ala. 3. Daca ai semnal pe hdmi/displayport mai ai o sansa, daca nu sigur e ceva de pe placa de baza dus.
 26. Da, interesanta ideea. Ma intrebam cum decripteaza traficul TLS, dar e mentionat ce poate prinde si TLS nu e printre ele, nu ar fi avut cum.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...