Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Asa a zis si Veorica si nu, multumim dar deja avem o proasta in politica, nu vrem mai multi.
 3. Update la IPBoard 4.4.2. Sa imi ziceti daca crapa ceva.
 4. Da, exista un numar de subiecte, care sunt scrise sau selectate de catre o comisie a ministerului in Bucuresti. Nu e 100% clar cand sunt selectate aceste 10-20 variante dar, in dimineata examenului este ales un biletel dintr-un bol. Subiectul ales(din bol) e trimis la toate scolile in dimineata examenului cu apx 1-2h inainte, intr-o arhiva zip cu parola! (este un site al ministerului unde fiecare scoala are un cont si are acces la arhiva PAROLATA)! Cu 15 min inaintea examenului PAROLA arhivei este publicata. Astfel scolile pot dezarhiva si printa subiectele. Simularea oficiala urmeaza cam aceleasi reguli. Simularea nu e doar simulare pentru prostanii de copii ci si pentru profesori, directori si informaticienti, ca sa invete si ei cum sa dezarhiveze, descarce, printeze, distribuie, etc. Eu am fost personal parte din sistemul asta, unde am dezarhivat cu parola si am dat print la subiecte.
 5. Today
 6. In teorie, subiectele de bac sunt trimise cu ~1h inainte de inceperea examenului, deci pe la ora ~8.Tot in teorie, exista un anumit nr de subiete, subiecrul #1, #2, #3, etc.Si in aceeasi dimineata este ales un bilet din bol, si este trimit pe mail tuturor centrelor, unde sunt printate si date la elevi. Ca mai apare cat unul pe fb de taica-su lucreaza la minister si spune ca stie deja subiectele...e altceva, dar IN TEORIE, e asa ^
 7. Pe vremea mea daca nu invatam imi rupea taicamiu picioarele. Practic, asta era ambitia mea, desi nu imi placea ce invatam, eram fortat sa o fac. Tie de ce nu ti le rupe nimeni? Stiti doar droguri, cluburi si pizda, pacat ca sunteti viitorul unei tari.
 8. Mai usor cu porcariile... Pe scurt, ideea e urmatoarea: oare ce zic cei care fac subiectele? "Hai sa le punem cu o seara inainte pe un site, ca sa le poata gasi elevii!". Nu exista asa ceva. Evident, ele sunt disponibile pe cine stie unde, sunt trimise la centrele de examinare, insa putine persoane ar trebui sa aiba acces. E posibil chiar sa fie trimise in dimineata examenului, deci seara de dinaine e posibil sa le aiba doar cateva persoane. Singura sansa e sa cunosti una dintre persoanele care au acces la ele si sa o convingi sa isi riste cariera ca sa iti spuna ce subiecte sunt. Asadar, ideea e simpla: invata sau copiaza.
 9. El se viseaza Newton, sa-i pice in gura, astepta in pula mea mea panain tomna daca nu ai invatat
 10. Cică tre sa faci ceva incantatie speciala sa visezi subiectele la bac, era aia în care trebuia sa fii "victima" unui bukake parca...
 11. Referire la "mura-n gura" asta daca ai citit Baltagul
 12. Yesterday
 13. aurelL

  Putnam

  http://www.lix.polytechnique.fr/Labo/Ilan.Vardi/mekh-mat.html https://arxiv.org/pdf/1110.1556.pdf http://www.tanyakhovanova.com/Coffins/coffinsmain.html http://www.3038.org/press/shen.pdf Din "mama Rusie".
 14. Din ce se practica acum peste 10 ani, se fac n variante si din astea prin tragere la sorti se alege un numar. Nici macar cei din interior nu stiu exact. Si probabil nu se posteaza pe internet, tin ei vreun intranet ceva. Bafta!
 15. multumesc dar sa inteleg ca mna nu ai un site de unde sa le aflu mai devreme
 16. https://www.edu.ro/simulare-examene-naționale-ghid-informativ
 17. Vezi pe https://gloryholefoundation.com/subiectebac2019
 18. Salutare,stiti un site,de pe care poti afla subiectele de simulare bac 2019 la matematica cu o seara inainte? Va rog frumos fara ignor sau mesaje de genul::invata. Mai am 3 luni pana la bac am timp sa invat de un 5 la mate. p.s. Consider ca multi urasc bacul,deci va rog,un site ceva?
 19. M-ai atins la corason...😔
 20. Sveratus, tot pe aici misuni oratanie? La fel de prost ai ramas
 21. BONER

  100$pe zi Nu cred...

  Nu mai contează acuma e offline
 22. Bleah

  100$pe zi Nu cred...

  Scoate referral link, nu da bine.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...