Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. Misto poti sa dai statul in judecata . Ce sa zic , mistral si gemma-7b pentru AI local pe DB-ul tau si QLora training , pot face minuni . Imi place de cloudflare , ei ofera aproape gratis api-uri pentru aste. Sunt curios ce se va intampla cu cip-urile (vezi ,https://groq.com/)
  3. Yesterday
  4. Last week
  5. P.S - Gasesti PDF si Videos online direct din curs, daca stii unde sa cauti. P.P.S - Nu incurajez pirateria, dar tu faci ce vrei (wink, wink).
  6. Try this : 1. Hackthebox OSCP VM's 2. https://github.com/Orange-Cyberdefense/GOAD - Step up you AD Game 3. Bwapp - Ar trebui sa fie suficient pentru Web App Training. 4. Last but not least, fa-ti cont direct la ei pe site (Prooving Grounds), unde gasesti vm's din fostul laborator + old exam machines. Unde poti sa-ti simulezi chiar un examen(the old one), care nu era focusat pe AD. Link : https://www.offsec.com/labs/ Gl & Hf
  7. Au crapat ei ceva la ultimul update dar au scos patch, e bagat si ar trebui sa fie in regula acum.
  8. Nu, doar ai uitat sa iti setezi ora si data inapoi la 2024
  9. Sandu

    Info

    Ai grija, poate cand extrage dispozitivul, te prind securistii ca ii vorbesti pe la spate. Eu zic sa il inghiti dupa ce il scoate.
  10. @Nytro ai pus backupul din 2019? https://prnt.sc/kwuWzxJEYKzW
  11. Studiaza piata crypto de cand a aparut, vezi statistici si grafice apoi investeste sume pe care iti permiti sa le pierzi nu sume mari. In opinia mea cum spunea si Nytro investeste pe termen mai lung si stai in priza in perioada halvingului(injumatatirea bitcoinului) si perioada de dupa halving aproximativ un an dupa, pentru ca atunci sunt cresteri mai spectaculoare. In rest, poti investi lunar sume nesemnificative pana in 100e in crypto si asa vei vedea rezultate bune pe termen lung.
  12. CEL MAI TARE HACKER HACKER

  13. Cel mai tare hacker hacker!

  14. mă culc plângând, mă trezesc plângând 😭
  15. 0xStrait

    Info

    Am programare in 18.03, zic sa ne grabim //edit: 20.03
  16. M4T3!

    Info

    Sa mi bag pla @Che care e parerea ta de expert?
  17. Earlier
  18. 0xStrait

    Info

    Daca stau bine sa mă gândesc Rusia nu suna atar de rău
  19. 0xStrait

    Info

    Încă ceva, daca se încearcă iar manipulări și vrăjeli în București, merg inappoi în Austria, dupa aveți motiv sa mă acuzați de conexiuni cu Rusia and shit.
  20. 0xStrait

    Info

    Aaa da, inca ceva am informat NSA (HAK5) sa nu va mai invete chestiile care le practic eu ei, pentru ca sunt persoane ca @BogdanNBV care reactioneaza ciudat :))))
  21. 0xStrait

    Info

    Asta-i pentru @Nytro :)))))
  22. 0xStrait

    Info

    Flipper 0 - honeypot? again 😂😂😂🙏
  23. 0xStrait

    Info

    Fac poza daca îl primesc
  24. 0xStrait

    Info

    În cazul în care îl primesc, facem, dar numai folosim pisici. 🥲
  25. 0xStrait

    Info

    Ba fiecare om și-a pus măcar o dată întrebarea aia “taboo” și aia fac parte din categoria de oameni inteligenți, pariez ca tu nu te-ai întrebat nici-o dată. 😂 God bless you! https://drive.google.com/file/d/15s-cmzlpIwBKcydT7UDSc4srY4AuIVxL/view?usp=drivesdk
  26. @0xStrait https://www.nathanlavidmd.com/psychiatric_descriptions/schizophrenia.html
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...