Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Exista într-un timp scriptmafia.org cauta
 3. Yesterday
 4. Salut! Exista un site / torrent unde sa gasesc temele de pe themeforest gratis (sau la mai putini bani)? Multumesc in avans!
 5. Mai are cineva conturi de Facebook? De preferat sa fie de fata/ femeie.
 6. Mai are cineva conturi de Facebook? De preferat sa fie de fata/ femeie.
 7. BiosHell

  buna ziua

  Bine ai venit...rau ai nimerit
 8. Hello, the MSM8974 is also known as the Qualcomm Snapdragon 800, pretty old SoC, but I made a tutorial for the exploit a while back, check it out: http://bit.do/e8GFr
 9. Yes noob, please provide a step by step tutorial for PRO haxors!!!
 10. Last week
 11. ESCAPE98

  buna ziua

  Eu tot sper ca forumu' e format de oameni ce vor sa invete unul de la altu' :')
 12. Ai explicat fain,Felicitari si bine ai venit.Incearca sa postezi ceva continut mai ok si nineni nu o sa mai zica nimic.BAFTA!
 13. sibip

  Invitatii FL

  repet, care le primeste, ca inca n-a aparut niciunu, sa nu faca de cacat contul
 14. Mai traiesti, sir 1337?♠️?

 15. Daca vrei sa impartasesti cod, poti folosi github care e folosit de toata lumea. Nu mai e nevoie sa faci un tutorial la fiecare proiect si nu e nevoie nici sa-ti tii codul aruncat pe site-uri gen pastebin. Iti dau tutorial introductiv in git & github daca vrei.
 16. Esti un terminat daca dupa ce ti-am dat downvote ai inceput sa creezi conturi sa imi dai downvote. Fa ceva cu viata ta
 17. Bun ia spune-mi si mie ce fac tool-urile pe care le-am folosit in acest tutorial, sa fiu si eu multumit de mine.
 18. Aha, si package-lock.json ce face? Puneti ba mana si invatati ce fac tool-urile pe care le folositi. Voi chiar puteti sa fiti multumiti de voi in halul asta?
 19. Dar mai pe scurt package.json ofera o varianta ez de a "urmări" pachetele care sunt utilizate în aplicație/program. " { "main": "index.js", "dependencies": { "socket.io-client": "2.1.1", "chalk": "2.4.1", "prompts": "1.2.0" } } " wow
 20. Salutare all, Am zis sa revin cu un mic follow-up despre noi si sa va pun la dispozitie cele doua platforme de unde va puteti achizitiona biletul pentru HackTheZone Conference & Challenges #1. proiectul nostru este unic in Europa. https://www.eventbrite.com/e/hackthezone-conference-challenges-1-tickets-71949860971 https://www.iabilet.ro/bilete-hackthezone-conference-challenges-43985/ In curand o sa adaugam o pagina dedicata challenge-urilor noastre de TEST, unde o sa postam toate write-up-urile la fiecare in parte conceput de echipa HTZ, pentru toti participantii de pe canalul nostru de Slack. Poate nu ai reusit sa participi sau poate nu ai avut timp ... noi o sa facem publice toate challenge-urile de TEST efectuate. Hai la challenge-urile noastre pe data de 12-13 Octombrie, unde ai ocazia sa castigi 3000 Euro cash, iar in data de 17-18 ne vedem cu totii la conferinta. Stiu ca este putin confuz, insa odata ce ai cumparat bilet, te poti inscrie pe canalul nostru de Slack la challenge-urile oficiale (12-13 Oct) - startul se da din canalul special -> hackthezone.com/slack In ziua #2 (18 Oct) echipa tehnica HTZ urca pe scena si prezinta toate challenge-urile din punct de vedere tehnic, dar si tehnica aplicata fiecarui challenge. Conferinta o sa atinga subiecte super interesante, iar agenda evenimentului este aproape gata - www.hackthezone.com/agenda Aveti curiozitati sau neclaritati? Hai pe Slack sa discutam! Happy Ethical Hacking!
 21. "npm ERR! Unexpected token { in JSON at position 10872 while parsing near '...KxBk=" npm ERR! } npm ERR! } npm ERR! } npm ERR! npm ERR! { npm ERR! "main": "index.j...' npm ERR! A complete log of this run can be found in: npm ERR! /home/runner/.npm/_logs/2019-09-15T14_40_55_530Z-debug.log Repl.it: package installation failed!" De-asta.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...