Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Despre clonarea de carduri

  Cifrele sunt scrise cu fond inchis iar cardul trebuie tinut destul de aproape pentru a fi citite, greu de crezut ca se poate intelege ceva dintr-o poza, doar cu vreun canon profesional ps. Super ideea lui @Enervant cu aplicarea unui sticker peste ele, eu cel putin il folosesc destul de des la cumparaturi si evit sa-l manevrez la vedere, sa nu dea careva cu geana Dar daca pui ceva peste cifrele respective, mai functioneaza corect cand il bagi in bancomat ?
 3. Despre clonarea de carduri

  Multumesc de raspunsuri. Banuiesc ca aplicarea unui sticker banal peste cele 16 cifre ar fi o solutie pt evitarea clonarii
 4. Triviador Database

  trimitel apk .. e si mai simplu, se poate decompila
 5. filelist invitatie cod

  Daca ai asteptat 5 ore inainte sa folosesti codul!
 6. Help for me ? Password decyrpt ?

  ::)))))
 7. filelist invitatie cod

  Codul a fost folosit, ce rapizi
 8. Triviador Database

  e apk sau app daca nu ma insel nu exe
 9. Payza Inchis ( Frauda )

  Salut de aici banuiesc ca vine si schimbarea domeniului dr la payza.com -> payza.eu si alte cateva email-uri de la ei cu schimbare si de api si domeniu ... etc.
 10. Triviador Database

  @claudiu0015 trimite executabilul, o sa incerc sa til crackuiesc eu
 11. filelist invitatie cod

  YTM0MDI5N2U5YjkzNjM4NTRjN2RkNmNkN2M3NjFhYmY= B64 Valabila 48h
 12. Payza Inchis ( Frauda )

  Obopay / Payza MH Pillars, Ltd., aflată în afaceri ca Payza, a fost acuzată de un juriu federal în Districtul Columbia, în baza unor acuzații că a operat o afacere de servicii bancare fără licență bazată pe Internet, care a procesat mai mult de 250 milioane USD în tranzacții. O afacere care transmite bani este una care transferă fonduri în numele publicului prin orice mijloace, inclusiv prin transferuri electronice în Statele Unite sau către locații din străinătate. În cele mai multe state sau jurisdicții, operarea unei întreprinderi de transmitere a banilor fără licență era pedepsită ca un delict sau o infracțiune. Eșecul obținerii unei licențe în astfel de jurisdicții este o infracțiune federală. În conformitate cu legea din Districtul Columbia, întreprinderile de transportare a banilor trebuie să obțină o licență de la Superintendentul Biroului Instituțiilor Bancare și Financiare din Districtul Columbia, iar eșecul de a face acest lucru a fost o crimă. Pârâtul este acuzat că operează o afacere de transmitere a banilor care a funcționat fără licențele de stat necesare și care a transmis cu bună știință fonduri provenite din activități ilegale începând cu martie 2012 sau până în prezent. O rechizitorie este doar o acuzație formală că un inculpat a comis o încălcare a legilor penale și nu este o dovadă a vinovăției. Orice inculpat este presupus nevinovat până și numai dacă este dovedit vinovat. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri legate de contul dvs. Payza sau dacă considerați că sunteți victima, trimiteți un e-mail la USADC.OBOPAYZA@usdoj.gov (link-ul trimite e-mail). Vă rugăm să includeți numele, adresa de e-mail și informațiile de contact din mesajul dvs. Cineva va răspunde la e-mailul dvs. în termen de 5 zile lucrătoare. În timp ce nu putem acționa în calitate de avocat sau nu vă oferim consultanță juridică, puteți solicita sfatul unui avocat cu privire la acest lucru sau la alte chestiuni legale conexe. https://www.justice.gov/usao-dc/victim-witness-assistance/obopay-payza
 13. SQL Injection Master Course - Udemy

  Re uploud iT Bro !!
 14. Electrify Spam Sender - Send spam to an email

  Please reupload kindly
 15. Seo - wordpress, crestere

  Uite, din ce in ce mai multa lume apeleaza la mine sa le fac aplicatii si video-uri de genul: - FREE ENERGY - BANI SI CURVE - GRUPUL MILIONARILOR - REDU CONSUMUL - LOTO HACK si lista poate continua. Sunt aplicatii si materiale fake dar care au impact media foarte puternic (nu zic ca lumea devine mai proasta si apeleaza din ce in ce mai mult la materiale de genul) si rata vizionarii lor este in crestere.Daca stii putina programare baga si fa cate o aplicatie pe saptamana macar si cate un video pe zi care sa contina vizibil link catre site-ul tau, dar respecta regulile de bun simt sa nu te baneze. Backlink-urile nu prea mai merg iar cele care merg sunt extrem de scumpe si de greu de facut rost. Google nu mai indexeaza doar volumul traficului pe backlink ci si impresia (durata, miscarea mousului, retea, etc..) si la urma face o medie si iti acorda rankul de pe baclink-ul respectiv. Combina cateva metode intre ele fa sa ai rezultate putine dar bune pentru inceput.
 16. Yesterday
 17. https://gist.github.com/dylanmckay/2b191a10068bd87d0fffba242db44b52
 18. Trilulilu Downloader functionabil :)

  Pentru cei ce doresc sa descarce simplu si rapid de pe Trilulilu si YouTube in format Audio sau Video pot folosi site-ul meu : Mp3-Audio.Download
 19. Galileo RCS + guide

  dongle license error can you please reupload
 20. Seo - wordpress, crestere

  Incearca sa apelezi la o agentie seo si sa ceri audit seo gratis, apoi deja le implementezi singurel.
 21. M-am jucat putin cu https://www.captionbot.ai/Home/Magic -> https://www.captionbot.ai/ si e interesant, cel putin din punct de vedere al securitatii. De exemplu, bagati https://cdn.cnn.com/cnnnext/dam/assets/141110204938-kim-jong-un-horizontal-large-gallery.png prin captionbot. In 5-10 ani trecand imagini CCTV din centrul Londrei si detectand starea de spirit a populatiei intr-o anumita zona sau dupa ce vad o anumita reclama.... Combinat cu pozele si informatiile din social media (gen scandalul Cambridge Analytica) si poti afla aproape in timp real cum se simte o persoana suspectata de exemplu ca ar pregati atentate. Sa vezi daca merge spre depresie, (analiza faciala mai avansata decat captionbot dar poate fi bagat in machine learning, etc)
 22. Multikey 0.18.2.8

  http://www38.zippyshare.com/v/OPqzAyH9/file.html done for those that NOT want use mkbus and need old multikey but working in win 10 x64 with test mode ON and latest 7.60 LDK drivers.
 23. Mkbus 0.18.2.8

  http://www74.zippyshare.com/v/rQEs5tav/file.html new recompiled to serve persons here asking it. support win 10 x64 with test mode ON and latest LDK drivers 7.60.
 24. Modafinil .

  Deja ati ajuns prea departe. Numai farmacie nu era RST.
 25. Modafinil .

  Le vinzi din UK? Doar vreau sa am o confirmarea pentru https://medicine-seller-register.mhra.gov.uk/report . Lasand gluma la o parte, chiar merita sa te risti? Si daca nu vinzi tu medicamentul, doar intermediezi tranzactia, poate se gaseste un tampit sa raporteze forumul la MHRA. Sa nu zic ca si ai nostri sunt pusi pe fapte mari https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/medicamente-vandute-ilegal-in-sua-prejudiuciu-de-55-de-milioane-de-lei-866466 More info https://youtu.be/9ThzPDmlYgk https://www.interpol.int/Crime-areas/Pharmaceutical-crime/Operations/Operation-Pangea
 1. Load more activity
×