Jump to content

aelius

Administrators
 • Content Count

  4638
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  199

aelius last won the day on January 13

aelius had the most liked content!

Community Reputation

2131 Excellent

About aelius

 • Rank
  Expert in linux si cafea!
 • Birthday June 2

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Biography
  Slight Mental Retardation
 • Location
  Deutschland
 • Occupation
  fsck /dev/brain

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. :)))) - E amuzant ca anunta adresa IP de unde fac verificari. - E si mai amuzant ca adresa IP apartine KBC Securities iar prefixul acesteia cat si conectivitatea sunt de la ines. (ca si prefixul + AS-ul anuntat pe CERT) Si intrebarile vin acum: - De ce ines si nu STS? - Care e legatura intre CERT si KBC Securities - Dan Cimpean, actualul director de la CERT a dat cu sapa prin Belgia. (exact unde e compania mama KBC Securities). Oare aia e legatura? :))))
 2. UPS-ul are alerta (buzzer). Daca iei cu management, poti seta cam orice. Il conectezi pe serial sau serial to usb si iti faci absolut orice alerta vrei. Vasul de expansiune ar trebui sa fie prevazut cu supapa de suprapresiune. Ce vas este? Este gen puffer in care faci acumulare si de acolo pleci cu pompa de recirculare? Dai mai multe detalii si poate gasim o solutie mai potrivita. Eu as pune o supapa de siguranta si o teava iesita in afara cabanei. Uite un exemplu aici.
 3. Voi ati fumat ceva? Nu am inteles nimic din ce vrea sa spuna :))))
 4. Face seo pe domeniu neinregistrat :))))
 5. Sa nu spui ca-s hater, dar vad inutil asta. tex: ~ $ cd Work/ tex: ~/Work $ echo "export PATH=$PWD:$PATH" >> ~/.bash_profile && source ~/.bash_profile quick test: tex: ~/Work $ echo $PATH /Users/aelius/Work:/opt/local/bin:/opt/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/bin:/bin:/usr/sbin:/sbin:/opt/X11/bin:/Library/Apple/usr/bin
 6. Daca-l indesi intr-un pc cu linuxe si imi dai acces la el, pot arunca eu o privire.
 7. Da, e emulator. Le vezi direct COM*
 8. Doar recomandari. Lucrez de multa vreme si mi-am facut ceva cunostinte (ma refer la un cerc de clienti/firme/etc)
 9. Pretul il faci tu, nu iti ofera cineva cat vrea. Imi pare mult mai comod si mai ok. In plus, esti acoperit in caz de probleme. Clar, nu pot avea acelasi volum de lucru pentru ca nu iti gasesti clienti asa usor. Ceva la obiect: Esti sigur 100% ca iti trec toate porturile + os fingerprint si ce ai nevoie prin VPN? Nu stiu daca ai certitudinea ca nu se schimba ceva.
 10. Hahaha, ce curiozitate. Eu nu vand. Ma asigur ca e cerere serioasa si apoi dau omului date de contact.
 11. Pentru security audits (nu fac bug bounty, lucrez pentru clients, diverse companii), fac totul de pe IP de acasa. Am contract, am acordul lor scris si nu e niciun fel de problema. Ma asigur doar ca nu e vreun echipament care sa trimita email-uri la furnizorul de internet.
 12. :))))) Un site de genul poate produce zeci de mii de euro, lunar, de voie. Nu sunt site-uri de vacanta. Sunt publicatii online de stiri, nu site-uri de vacanta sau filme piratate.
 13. Advertoriale, pe ambele mentionate, aici: https://agoramag.ro/comunicate-presa Daca vrea cineva in fluxul de stiri, costa mai mult, clar. In ambele cazuri, pentru SEO e super ok. Ca trafic, sunt statistici publice pe SATI / Brat => https://www.brat.ro/sati/rezultate/type/site/c/all/period_type/day/period_filter/2020-9-22/category/all/editor/all/order_by/visits/order/desc/page/1 Excludeti din lista olx, care nu e de stiri ps: clickuiti cu incredere, nu sunt link-uri de afiliat, lol.
 14. Daca vrei direct pe fluxul de stiri, costa mai mult. Daca vrei intr-o sectiune de comunicate, mai putin. Pentru SEO, sunt super ok ambele variante. Capital si Evenimentul Zilei nu te intereseaza? Sunt mult mai mari decat cele mentionate de tine. Daca da, da-mi un mesaj privat.
×
×
 • Create New...