aelius

Administrators
 • Content count

  4169
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  109

aelius last won the day on June 21

aelius had the most liked content!

Community Reputation

1223 Excellent

About aelius

 • Rank
  Expert in linux si cafea!
 • Birthday 06/02/28

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Biography
  Slight Mental Retardation
 • Location
  Deutschland
 • Occupation
  fsck /dev/brain
 • Cunostinte
  *
 1. Nici nu am citit ce a scris, a dat din prima cu mucii in fasole
 2. :)))) Ba frate, ati fumat ceva aiurea ?
 3. Pai ce faci ma nene ma? De aici
 4. Deci sa tin 2TB la ei m-ar costa cam asa: - 0.015*2000 = 30 usd - Un download estimativ lunar de 5TB = 250 usd Ce e bullshit-ul asta man :))))))
 5. Intrii pe site-uri diverse de muzica, filme, balarii si dai email la webmasteri, daca vor sa uploadeze la tine. Oferi ceva in plus pentru webmasters si ei in schimb, iti trimit trafic.
 6. Si access 'root'. Ceea ce presupune faptul ca poti instala pcap, scapy si tot ce doresti. Nu poti face raw si altera pachetele fara uid 0. Tot din motivul asta si banalul bing are bit suid setat. Si python este limbaj de programare pentru elevi. :)))) -- Haterul de serviciu
 7. lol, fuck you!
 8. Lasa-i bre. Sa invete dropshipping si sa faca scoala de business pe cancan.ro si zoso.ro. Hahahaha
 9. Nu se considera nimic. Tu nu declari nimic in romania. Lasati aberatiile cu micro srl si impozit pe CIFRA DE AFACERI de 1-3%. In afara de aia, trebuie sa te angajezi la propria firma. Trebuie sa ai declarat un salariu. Trebuie sa platesti dividende, asigurare medicala, impozit ca angajator + angajat, saraciile alea pentru somaj si toate cele. Cu banii ramasi defapt nu ramaneti, mai platiti inca 19% sau cat ma-sa este TVA la fiecare produs cumparat (fie ca e o pereche de sireturi, o paine sau orice altceva). Sfaturile contabile nu se dau pe forum oricum. Este destul de stufoasa legislatia si cel mai bine consultati un expert care stie cu ce se mananca astea.
 10. :))))))))))))))))))) Bre, mai deschizi multe topicuri de rahat. Fara suparare dar bati rau la ochi omule. Intr-un topic spui ca vrei sa faci facultate sa-ti poti tine singur contabilitatea, in altul ca vrei sa-ti faci cabinet stomatologic, in altul ca vrei offshore sa eviti taxele la stat
 11. selfbashed. Am plecat seara din FR cu masina. Pe la ora 23, pe drum, am vazut o benzinarie mare la Colmar. Zic, hai ca opresc, ma mai alimentez cu o cafea si abandonez ceva nasol mirositor la toaleta. Zis si facut, opresc acolo, iau un espresso scurt, il sorb repede si merg la toaleta. Abandonez eu treaba acolo si trag apa. Vad ca era deja infundat wc-ul si incepea sa creasca mult nivelul "marii". Mi-am dat seama ca e defect si ala de apa.... a tot curs acolo, ma gandeam ca nu se mai opreste in ma-sa.... Ala plutea deasupra, a dat peste wc, au cazut jos doua bucati de stiuca ce pluteau pe deasupra apei involburate si a intrat pe sub cabina in cabina cealalalta, plutind asa in deriva in mortii lui. Mi-au dat lacrimile de ras si nu stiam cum sa fug mai repede de acolo. Radeam odata de intamplare si odata cu gandul ca in cabina cealalalta ar fi putut fi un francez nenorocit! :))))))
 12. Adauga contul bancar de la Payoneer. E cont de state.
 13. Foloseste 587 (serviciul submission) pentru SMTP. Nu se conecteaza la smtp sau la pop3 ori imap ?