Jump to content

aelius

Administrators
 • Content count

  4304
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  131

aelius last won the day on July 18

aelius had the most liked content!

Community Reputation

1552 Excellent

About aelius

 • Rank
  Expert in linux si cafea!
 • Birthday 06/02/1867

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Biography
  Slight Mental Retardation
 • Location
  Deutschland
 • Occupation
  fsck /dev/brain

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. aelius

  mecanism de infectare virus

  Doamne isuse hristoase, fiul lui dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul
 2. aelius

  Baze de date

  Mai bine intrebai pe engleza. Ai niste vorbe care ne doare
 3. aelius

  Atacuri ddos

  Nu prea ai ce-i face pe un VPS. Atacul trebuie sa fie filtrat de furnizorul tau. Sunt pe TCP sau pe UDP? Poti sa-mi dai un sample? Poate iti dau o idee.
 4. aelius

  filelist invitatie cod

  Sa va indes pula in filelist si in mamici. Ati umplut forumul cu toate cacaturile.
 5. aelius

  Salut, o intrebare?

  Iti este necaz ca e mai dotata ca tine :))))))))
 6. aelius

  Estimare valoare vanzare site

  Mai bine fac dropshipping cu vibratoare. La cati betivi cu pula mica sunt in Romania, sigur fac vanzare buna la saracele femei :)))))))
 7. aelius

  Estimare valoare vanzare site

  Tu crezi ca reusesti sa vinzi aici petarda ta de site. Eu banuiesc ca e al tau, primul post si direct aici ai aterizat :)))))
 8. aelius

  Estimare valoare vanzare site

  :))))))))))))))) DESCRIEREA PUNCTULUI DE LUCRU Afacerea este functionala. Are o baza de date de clienti. Afacerea se poate mari daca va fi promovata online prin google sau facebook. Pretul este negociabil. Nu se vinde firma, doar site-ul. Are SEO integrat. DETALII DESPRE TRANZACTIA DORITA Se vinde numai site-ul, pagina facebook, baza de date. Nu se vinde firma. Pretul nu este negociabil. Se ofera asistenta 30 zile. Clientii nu sunt cu "subscription" sa plateasca servicii ceva la tine. Ei cumpara acum si poate mai cumpara peste 2 ani ceva. Deci practic se vinde o saracie de magento, castiva natarai pusi in baza de date si cam atat. Deci in 5 ani au obtinut un profit de 9000 si vor 15.000 pe site. Hai ca e buna.
 9. aelius

  hidden gem

  Acum a dat de el, sau cum?
 10. Salut, Uite aici https://docs.oracle.com/cd/E23824_01/html/821-1454/mailadmin-43.html Ai nevoie pentru ceva anume de Solaris? Ma intreb ce te-a facut sa-l alegi.
 11. aelius

  Email firme - promovare

  Salut, Este ilegal. Sunt in jur de 6 legi care definesc clar conditiile in care poti contacta pe cineva pentru oferte comerciale. In principiu, sa nu iti mai pierzi timpul citind acele legi: - Orice email nesolicitat care are caracter comercial este SPAM. - Pentru a trimite un email cu caracter comercial catre o adresa de email, trebuie sa ai in prealabil consimtamantul scris al destinatarului (sa fie scris clar: accept comunicatii comerciale din partea xyz) - Trebuie sa ai un sistem opt-in, opt-out foarte bine pus la punct. Vezi ca amenzile sunt usturatoare. Cel mai bine, daca te pricepi la vorbit, pune mana pe telefon si suna direct la firme. Alte sfaturi: - Adauga pe site informatii clare despre firma (adresa, telefon, cod fiscal si ce aveti voi acolo (alte date de identificare)) - Completeaza "despre noi" cu o poveste interesanta. Nu-mi starneste deloc interesul ce scrie acolo. Ma asteptam sa vad o echipa, cum ati inceput, ce viziune aveti .... - Sectiunea "ce spun alti" e fumata. Adica ... doar nu esti prost sa scrii pe site ca a spus un client: "Frate, sunteti praf, apucati-va de zidarie, bidonarilor". - Foloseste pagina pe https si redirecteaza versiunea de pe http catre cea https. Nu mai da link-uri cu http.
 12. aelius

  [PYTHON] Beat the Roulette for fun !

  :))))))))))))))))))
 13. aelius

  Script bash - problema

  Ceva de genul? (poate am ratat un quote ceva, e tarziu) #!/bin/bash # curl="/usr/bin/curl" sleep="/bin/sleep" website="https://www.domain.nl" token="8d1f1aac0dd8a76b49e8bbdda0c7c98c" wait="30" lines="50" services="apache nginx ftp ssh dmesg" update_argv="-H 'Content-Type: application/x-www-form-urlencoded' -X POST" update_site="https://www.domain.de" for (( ; ; )) do for i in $services do export $i=$($curl -s $website/servers.php?api=$token&func=get_details&detail=$i|tail -n $lines) done $curl -d "apache=$apache&nginx=$nginx&ftp=$ftp&ssh=$ssh&dmesg=$dmesg" -H "$update_argv" "$update_site/?api=$token&func=provision" $sleep $wait done
 14. aelius

  Script bash - problema

  Nu prea are logica scriptul tau tail -n 50 curl something De ce nu asa? curl -s website | tail -n 50
 15. Banesimtitestimancaneaicoaiele
×