Jump to content

aelius

Administrators
 • Content Count

  4625
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  198

aelius last won the day on September 24

aelius had the most liked content!

Community Reputation

2114 Excellent

About aelius

 • Rank
  Expert in linux si cafea!
 • Birthday June 2

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Biography
  Slight Mental Retardation
 • Location
  Deutschland
 • Occupation
  fsck /dev/brain

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Doar recomandari. Lucrez de multa vreme si mi-am facut ceva cunostinte (ma refer la un cerc de clienti/firme/etc)
 2. Pretul il faci tu, nu iti ofera cineva cat vrea. Imi pare mult mai comod si mai ok. In plus, esti acoperit in caz de probleme. Clar, nu pot avea acelasi volum de lucru pentru ca nu iti gasesti clienti asa usor. Ceva la obiect: Esti sigur 100% ca iti trec toate porturile + os fingerprint si ce ai nevoie prin VPN? Nu stiu daca ai certitudinea ca nu se schimba ceva.
 3. Hahaha, ce curiozitate. Eu nu vand. Ma asigur ca e cerere serioasa si apoi dau omului date de contact.
 4. Pentru security audits (nu fac bug bounty, lucrez pentru clients, diverse companii), fac totul de pe IP de acasa. Am contract, am acordul lor scris si nu e niciun fel de problema. Ma asigur doar ca nu e vreun echipament care sa trimita email-uri la furnizorul de internet.
 5. :))))) Un site de genul poate produce zeci de mii de euro, lunar, de voie. Nu sunt site-uri de vacanta. Sunt publicatii online de stiri, nu site-uri de vacanta sau filme piratate.
 6. Advertoriale, pe ambele mentionate, aici: https://agoramag.ro/comunicate-presa Daca vrea cineva in fluxul de stiri, costa mai mult, clar. In ambele cazuri, pentru SEO e super ok. Ca trafic, sunt statistici publice pe SATI / Brat => https://www.brat.ro/sati/rezultate/type/site/c/all/period_type/day/period_filter/2020-9-22/category/all/editor/all/order_by/visits/order/desc/page/1 Excludeti din lista olx, care nu e de stiri ps: clickuiti cu incredere, nu sunt link-uri de afiliat, lol.
 7. Daca vrei direct pe fluxul de stiri, costa mai mult. Daca vrei intr-o sectiune de comunicate, mai putin. Pentru SEO, sunt super ok ambele variante. Capital si Evenimentul Zilei nu te intereseaza? Sunt mult mai mari decat cele mentionate de tine. Daca da, da-mi un mesaj privat.
 8. N-ai ce probleme. Mie mi-au cerut ID-ul :)))))
 9. iti pui pe un site ceva scris cu respectivu si apoi dai link-ul. ceva.ro/poze-cu-ma-sa-lu-bogdandc-surprinsa-in-gangbang.html Sa fie la titlu ceva la asemenator, astfel incat preview-ul sa se vada clar 🤣 Dupa ce ai adresa IP, ce faci cu ea? Dai acatiste la biserica, pui lumanari invers, sau?
 10. Tema default e perfecta. Chiar imbunatatita de la update
 11. Which should NOT be used if you care about network latency and bandwidth throughput -- the hater
 12. Se conecteaza la ei sau ai tu jucariile instalate pe ceva? (mysql, etc). Adica e software as a service, cu totul la ei? // edit - Am descarcat aplicatia de Linux si m-am uitat rapid prin ea. Nu o sa poti posta pe absolut toate site-urile pentru care e facuta aplicatia. Pe unele, se plateste accountul. - E posibil sa nu comunice direct cu site-urile de anunturi si sa se foloseasca de API-ul unui site (anzeigenchef.roundcubes.de) - Se face validarea online, direct (cu account la ei) si cel mai probabil se verifica dupa plata lunara(subscription) + account. In principiu
 13. Salut, Ai nevoie de un releu intermitent asimetric. Exemplu: esrs-tc11
 14. Normal nu ma bag in treburile altora. Ai doua site-uri acolo sau mai multe (doua ai specificat mai sus). Cel static (cu html), iti functiona fara probleme, iar cel dinamic (pe platforma wordpress) nu se putea conecta la baza de date (lucru care il vad si acum). Nefiind vorba de un serviciu cu administrare, atunci suportul functioneaza "best effort" si este la discretia furnizorului. Din punctul lui de vedere, lucrurile stau cam asa: - Serverul este UP - Conectivitatea este OK. Serviciile sunt treaba ta. Intra, verifica ce incarcare au procesele de pe server, verifi
×
×
 • Create New...