Jump to content

0xStrait

Active Members
 • Content Count

  124
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

0xStrait last won the day on January 12

0xStrait had the most liked content!

Community Reputation

34 Excellent

About 0xStrait

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 05/11/1970

Recent Profile Visitors

1376 profile views
 1. Am vazut si eu stirea asta pe Twitter undeva. Nu inteleg de ce o companie gigant cum e Microsoft a inclus o vulnerabilitate de tipul asta ca fiind out of scope. De exemplu Starbucks plateste $2,000 pentru subdomain takeover.
 2. Interesanta ideea, cred ca v-a avea un mare succes in viitor. Multi din domeniu folosesc dork-uri si fac asta "manual". 👍 Ii lipseste doar search-ul.
 3. Slabe sanse ca victima sa faca asta fara vreun CSRF/Clickjacking
 4. Bug bounty cat imi permite timpul. Proiect: As vrea sa investesc $2,000 intr-un magazin dropshipping, sunt impacat cu ideea daca o sa pierd banii. Deoarece parerile sunt impartite in privinta castigului, am zis sa fac un test pe propria "piele".
 5. Also, you can use webscreenshot... you can choose the render method (chromium / chrome, firefox, phantomjs) and specific ports (8080, 81, etc.).
 6. Poate ceilalti nu realizeaza cat adevar ai prin acest reply. lol +1 pt. donatie daca chiar ala e motivul real.
 7. Ba daca esti prost macar taci, sa nu se afle ca esti. Tu chiar nu vezi ca atragi numa hate? In toate topicurile esti negativist, deaia se comporta ceilalti rau cu tine. Pula mea nu stiu de ce nu ti-ai luat ban pana acum, probabil ai vre-un membru din staff care-ti tine spatele sau poate donezi pentru plata server-ului, altfel nu-mi explic. Util nu esti deloc pe forum-ul asta, in toate reply-urile tale descurajezi si instigi la ura. Cunostinte dovedite = 0 Prostie = 100% Lauda = 100% Dezinformare prin minciuna = 100% Ajutor pentru ceilalti membri = 0% (ba mai rau descurajezi si instigi la ura) Respect pentru cei din jur = 0% Content de calitate = 0% Facem un poll pt. ban Vasile? Cine se baga? Comunicam prin Upvote
 8. Ba cand v-am zis ca e prost Vasile, nu m-ati crezut. :)))
 9. Pai mai are un topic in care se chinuie sa decodeze un telefon codat pe IT. Si zice ca are sute de mii de contracte, el e corporatie Google inc. Staff-ul faceti ceva, poate par frustrat, dar nu ar trebuii sa se tolereze minciuna si prostia, o sa vedem repercusiunile acestui topic intr-o luna. lol @Nytro
 10. @Vasile. vorba multa... demonstreaza, ti-am zis sa-mi lasi un github, writeup, aplicatie etc ... CTF? Pai dupa cum te exprimi, nu cred ca esti capabil sa faci CTF-u basic de pe H1 :))) // Zatarra, ti-am trimis PM.
 11. Macar tu ai prins ideea si nu faci hate.
 12. @Vasile. nu stiu ce limbaj sa folosesc sa ma intelegi... eu am facut topic-ul asta aici pentru ca este un anumit target de oameni. Uite ca sa intelegi unde te afli, le iau in ordinea in care mi-au raspuns politicos si fara hate: @Nytro a participat la conferinte afara Las Vegas daca nu ma insel, autorul faimosului Netripper. (ti-am vazut tool-ul pe un canal de YT de afara) @Zatarra a gasit vulnerabilitati in site-uri mari gen Redhat, lucreaza in Cyber Security... functie inalta 🤷‍♂️ @QuoVadis fost staff RST, content de calitate ocupa o functie inalta afara, cred @SynTAX content de calitate, din ceea ce reiese din text-ul lui e respectat de alti oameni din domeniu, probabil functie inalta intr-un domeniu IT. Si celilalti care i-am sarit, par oameni serios si inteligenti. Nu v-am mentionat pt. ca nu detin informatii despre activitatea voastra. @0xStrait nu as vrea sa ma aliniez cu ei pt. ca probabil nu sunt inca acolo, dar totusi am participat la programe BB si sunt in Hall of Fame pe site-uri mari cum ar fi: Google, Yahoo, Microsoft, PayPal, eBay, etc. A da... si in RST am gasit vreo 4 XSS, am primit de la Zatarra 100 lei asta s-a intamplat in 2013 daca nu ma insel (aveam 16 ani), mi-as lasa blog-ul aici, dar evit Vasilienii. @Vasile. http://prntscr.com/qkvxkq As aprecia daca membrii staff-ului i-ar sterge posturile din topicul meu ca sa-l pastram curat, multumesc mult!
 13. LOL. :))) Nu sunt foarte batran, dar din experienta mea de viata am invatat ca daca vreau sa am succes cu toate clasele (inferioare, cazul nostru) trebuie sa fiu pe aceasi frecventa, ma cobor si sa folosesc termenii specifici. De exemplu asa scap eu de cersetori sau vanzatori ambulanti de ziare. Asta este motivul pentru care am folosit abrevierea "bro". Tu nu stapanesti bine limba romana, cum sa ma angajezi pe mine? Intr-un post anterior cautai tutorial cum sa faci plicuri din hartie pentru CD-uri, despre ce vorbim? Da-mi un profil de github, un writeup sau o aplicatie facuta de tine ca sa-mi demonstrezi ca nu esti prost si promit ca iti trimit 100E sa iti iei plicuri. Nu glumesc Sunt genul "perfectionist" si caut sa fac totul cat mai calitativ, asta a fost si motivul pentru care am platit un curs in sensul asta. Incerc sa ma informez din cat mai multe surse pana sa fac o alegere. Urmaresc forum-ul asta, merge intr-o directie buna, am vazut ca nu se mai face atat de mult troll, dar in schimb is oameni ca @Vasile. Acest topic ar fi putut unul calitativ, informativ in acelasi timp pentru persoanele care sunt interesate pe tema asta, dar tu geniule ai stricat totul. // Merita un mic warn pentru hate si utilizarea cailor de informare sub influenta stupefiantelor. /// Scriind acest reply mi-a venit ideea unui plugin invite/reject, asa se poate proteja content-ul -> calitate.
 14. Bro fara sa te supar, tu vezi ca in acest topic au dat reply doar persoane care au un anumit nivel si stiu despre ce se vorbeste?! Mai bine te abtineai si in modul asta imi pastram o imagine buna despre tine. On topic: Multumesc mult pentru pareri/sfaturi, o sa caut ceva profile si o sa le adaptez structura dupa caz. In ultima instanta o sa folosesc serviciul mentionat de @QuoVadis. Apropo, daca aveti nevoie sa va faceti o idee cum ar arata un CV in limba germana pe tema job-urilor mentionate mai sus, PM.
×
×
 • Create New...