Jump to content

0xStrait

Active Members
 • Content Count

  103
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

About 0xStrait

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 05/11/1970

Recent Profile Visitors

1210 profile views
 1. Pai tu ai incercat sa editezi direct fisierul compilat, este normal sa-ti apara asa. Prima data editeaza sursa apoi compilezi fisierul. gcc pscan2.c -o pscan Dar ca sa editezi sursa trebuie sa ai cunostintele de baza in limbajul de programare C /C++, si din reply-urile tale deduc ca nu esti capabil sa faci asta. Iti sugerez sa cauti o alternativa pentru pscan si simplifici lucrurile.
 2. @alexhost, vezi ca ai un Stored XSS... posibil mai multe, eram prin trecere si instinctiv am testat. Da-mi un semn cand esti, te pot ajuta asta in cazul in care pui accent pe securitate http://prntscr.com/q9koqj // ti-am trimis pm.
 3. cauta pe google intext:pscan2 si o sa gasesti script-ul postat pe 01.07.2000 Cum a zis si Zatarra, nmap e mult mai eficient. Dar cine mai face bruteforce cand sunt exploit-uri... glumesc
 4. If you provide more details maybe we can help you... Note: The hash can't be decoded just cracked through bruteforce method. You can use google.
 5. @torsty.ro anuntul a din 2 Iulie 2018... nu cred ca mai e valabil. Oricum sunt curios daca cunoaste cineva vre-un site legit unde se vand "afaceri" ?!
 6. Ba fratilor deja o dati in paranoia, daca nu faci/facut nasoale nu stiu de ce tie frica sa te expui... despre ce vorbim? E ca si cand ai 20-30 de oameni (ex: colegi de munca si va ajutati reciproc cu idei/sfaturi, eventual colaborari fara troll si cacat) A fost buna idea lui @Zatarra cu poll-ul, clar sunt oameni care nu sunt deacord, dar acei oameni nu sunt obligati sa participe. Din reply-urile acestui topic deduc ca sansa sa se realizeze asta este foarte mica. Concluzie: Ne trebuie inca timp sa ne deschidem, au trecut doar 30 de ani de la comunism. Eu prefer sa ma retrag. Cei care vor sa intre intr-un asemena grup (discord) de afara, il gasiti pe profilul lui Nahamsec (hackerone/twitter), nu postez link ca sa nu se considere reclama. Succes!
 7. Ceva de genu asta ne trebuie: http://prntscr.com/pknhip 30-40 useri care chiar poti colabora, am vazut ca mai nou se fac colaborari bug bounty in programe private, apropo de asta am un program care ofera 100k recompensa daca se demonstreaza ca poti inlocui un fisier pdf (o reteta medicala)... singur e dificil, poti sa pierzi 3-4 sapt si sa gasesti un open redirect.
 8. Ce sa faci acolo ? Daca intrebi ceva primesti poze cu organe... @BiosHell, eu unul te sustin
 9. Un grup pe discord ar fi interesant, sa intre doar cei interesati de securitate/bug bounty si programare, oameni care sunt deschisi si cu care se pot dezvolta metode de automatizare/recon. Sunt curios cati ar fi interesati...
 10. Din ce reiese din text-ul tau de prezentare nu ai o idee clara despre "hacking" si taberele in care se imparte, e de inteles... varsta. Tinand cont ca ai 15 ani, inseamna ca ai mult timp liber. Iti sugerez sa iti faci cont pe platforme bug bounty (hackerone, bugcrowd, openbugbounty) si sa cauti vulnerabilitati cu severitate low/medium, cu timpul o sa inveti tot mai multe lucruri si inevitabil o sa faci si bani din asta. Am vazut cativa copii cu varsta apropiata de a ta, care se descurca binisor. Chiar daca sunt putini romani care se ocupa de asta, eu incurajez viitoarea generatie. Succes!
 11. @Tata123, incearca sa interceptezi request-ul, posibil sa manipulezi si destinatarul e-mail-ului. Pentru asta te-ai incadra la recompensa.
 12. Alt exemplu , intr-un context diferit. Nu ca as fi nationalist, dar researcher-ul e roman si a raportat tipul asta de vulnerabilitate inaintea lu' Hussain.
 13. Certified Ethical Hacking Training Course If you are interested in new advancements and energetic about kicking off your profession as a ethical hacker, then this course is for you! The Complete CEH Training Course gives you a strong establishment in every one of the themes you have to ace to pass the Certified Ethical Hacker Exam. Jump into hands-on projects, and protect yourself from potential attackers. This course offers you an clear and organized way to deal with getting certified; as a ethical hacker you'll know the minor details of cybersecurity, overcome security vulnerabilities, and even build up your own assurance solutions for network infrastructures around the world. Learning Outcome: Master the topics needed to pass the Certified Ethical Hacker Exam from EC-Council. Discover the why behind security administrators’ work and secure your corporate and/or home-based network. Build your career towards becoming a professional penetration tester. Get paid for providing a valuable service for companies with sensitive data. Requirement: You should have a fundamental working knowledge of computers and basic experience doing system administration or help desk work to succeed in this course. You should be familiar with standards system administrator concepts such as firewalls, antiviruses, intrusion detection systems, and access control lists. In this course, I’ll help you install the necessary software on your computer. If you prefer, you can use the Online Lab in your browser to complete the assignments in this course. Nu am idee cat de mult este luat in considerare, dar la banii aia zic ca merita. Inca 4 zile, apoi expira oferta. https://academy.ehacking.net/p/master-in-cyber-security-in-1-bundle/?product_id=452833&coupon_code=WCSEH&fbclid=IwAR1RMzfLugFJzN-F5QS0N4D75cO8MbfRdfbuzpEZwOJrBTVQamJ9iYXcHwY Cu placere! // L-am cumparat, nu e teapa!
 14. Chiar vorbeam cu un prieten zilele trecute despre subiectul asta. In Ro nu am idee cam cum sunt platite aceste domenii. Dar ca sa-ti faci o idee cum e afara... In Austria ca Security Analyst poti atinge intre 47.000 si 55.000 euro pe an, asta ar insemna undeva la ~4.600e / luna. Vazusem job-uri in Germania tot domeniul asta, o suma mai mare. Daca chiar esti "priceput" si norocos in acelasi timp, sa prinzi un internship la Google / Facebook (da, se cauta) si sa treci de interviu, atingi $103k-$141k / an.
×
×
 • Create New...