Jump to content

M4T3!

Active Members
 • Content Count

  984
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

M4T3! last won the day on August 3

M4T3! had the most liked content!

Community Reputation

75 Excellent

About M4T3!

 • Rank
  Registered user

Converted

 • Interests
  XES

Recent Profile Visitors

4017 profile views
 1. Poate pica cine trebuie in vrajeala. Caz clar de social engineering..lol
 2. Ok, eu i am zis ca daca nu a furat ala, nu pateste nimic.
 3. Stiu tip in Cj care lua 7k de euro la o firma de it acum 3-4 ani-- nu i dau numele ca nu e f mare, are maxim 30 de angajati... e pe java dar e senior
 4. lol stai linistit frate ca nu patesti nimic... sa amanetezi un lucru nu e ilegal, ilegal e daca il furi. iar tu cum nu l ai furat, poti sta linistit.
 5. Am de vreo 5-6 ani srl si in timp ori iti creezi conexiuni si contacte, ori daca cumperi o cantitate mai mare ai discounturi, etc. Fara firma sau daca nu esti o agentie sau ceva nici nu prea iti raspund cei de la publicatiile mari individual la emailuri. @iulikcei care au evenimentul libertatea si capital mai ai si ceva reviste online si au o cifra de afaceri de 17 milioane de lei pe an si 253 de angajati... despre ce vorbim aici?
 6. Ti se pare 500 de lei scump un advertorial pe ziare.com? in adevarul poate fi si 800 de euro... chiar vazusem la un client un ratecard la stirileprotv si protv.ro cu articol de 6000 de lei. La fel zf e f scump. @aelius la ce suma ai in capital si evz?
 7. Nu inteleg intrebarea. 1 advertorial pe agerpress + 1 advertorial pe ziare.com + 1 advertorial pe libertatea/jurnalulnational costa 1600 lei. Poti sa cumperi 10 pachete sau 1.
 8. Da mi mesaj, pot sa iti vand in orice ziar mare din romania si am si niste oferte destul de ok acum ziare.com + libertatea + jurnaulnational = 1600 lei / sau romanialibera.ro in locul la oricare ziare.com + libertatea + agerpress = 1600 lei / sau cu business24 in locul la oricare cu 1700 lei ziare.com + oricare de mai sus + acasa.ro 1400 lei
 9. Revin iar, acum nu merge celalalt site, un site simplu, avocat-titu.ro... site simplu, in html. Ok, am inteles ca nu e managed, dar ei au configurat serverul, au pus site-ul, acum iar e down. Si am doar 2 site-uri, cred ca de aveam 20 la el, trebuia sa ma apuc sa invat linux. E a 9 oara cand site-urile sunt down in 9 luni, din diverse motive. Rog cei care nu au cumparat serviciu sa se abtina de la comentarii, e un topic unde imi pot da cu parerea fiind client. This site can’t be reached avocat-titu.ro’s server IP address could not be found. Try running Windows Network
 10. E al 8 lea tichet in 8 luni, anteriorul a fost acum 3 saptamani... nu mai aveam rabdare sa detaliez
 11. Clientul nu a setat nimic, e o tema cumparata de wp si voi ati pus site-ul si ati configurat tot. Pai cere 30 de euro, dar lasa site-urile online, ca din 8-9 tichete tot clientul e de vina. Ciudat, ca am vreo 40 de site-uri gazduite, doar la voi s a intamplat asta...
 12. Pai nu am raspuns, ca nu am stat geana sa vad replyul, am avut si altele. Ok, la doar 27 de minute, dar site-ul poate e offline de 3 zile... cu ce ma incanta? Nu am zis ca nu e ok suportul, chiar e ok, dar daca tot merg in offline lunar, nu e suficient.
 13. Si iar nu merge straiu.com... au trecut 3 sapt de la ultima problema. Eu va voi face update aici... cand cauta cineva recenzii despre alexhost sa vada recenziile mele.
 14. Am zis ca nu postez, dar o fac, am un pachet cu un vps cumparat de 8 luni, 2 site-uri, iar in cele 8 luni am deschis 7 tichete ca nu mergeau site-urile- cam in fiecare luna gasesc site-urile offline din diverse motive. azi verific de curios cele 2 site-uri si iar sunt offline: avocat-titu.ro si straiu.com. Verificati si voi. Preturile reflecta calitatea.
×
×
 • Create New...