Jump to content

archerise

Active Members
  • Posts

    300
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

archerise last won the day on August 20 2020

archerise had the most liked content!

About archerise

  • Birthday 09/27/1981

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

archerise's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

85

Reputation

  1. da boss, stiu si eu ca sunt mirror links, dar la mine nu merg. You are trying to access bet365 from a restricted location If you believe that this is incorrect, please contact us for assistance. eu intru remote la o colega pe laptop, dar preferam un vpn premium, crezand ca ai incercat asa ceva. sharuieste si tu magnificul mirror link pe care il ai si iti merge. ps' diferente mari de cote si la circus.nl, recomand remote ca au baza de date cu vpn
  2. ce vpn folosesti pt bet365?
  3. archerise

    Salut

    long time no see. da, se poate, daca se foloseste acel numar de tel, bineinteles. toti de mai sus ti-au dat un minim de info incat sa iti faci o idee. sa faci efectiv tu asta ca persoana fizica, pe langa faptul ca este ilegal, nu ai acces la antene, deci tot ilegal te-ai ‘lega’ de ele. o fac institutiile abilitate chiar si in cazuri de spalare de bani, aparent banale, dupa geolocatie, e suficient ca operatorul tau sa fie dependent de antena. oriunde ai fi pe glob, cat timp ai un telefon mobil cu cartela sim, te gasesc. pe abonament e o idee mai usor.
  4. am vrut sa fac o cultura de gojii, eram asociat cu un baiat de la tara care avea cunostiintele necesare, se putea implica 100% la modul ca statea acolo si pazea si ingrijiea etc, doar ca nu avea bani, iar eu la vremea aia faceam bani de nu stiam ce sa fac cu ei. terenuri se gaseau la marele greu, eu fiind din constanta, vroiam tot prin zona sa reusesc cu proiectul tocmai pentru a ma implica activ si nu doar sa fiu omul cu banii. principala problema era solul si cred ca inca este pentru diversele culturi, pe langa faptul ca nu e prea roditor, clima nu imi permitea sa creez o cultura 100% bio, iar sa folosesc chimicale nu am fost de acord si nu voi fi niciodata. cate terenuri am vazut si cate probe au fost luate, daca ma hotaram sa cumpar macar 1, ieseam mai bine la bani decat sa chem om sa ia probe de sol de fiecare data :)). multe terenuri sunt si acum dopate cu chimicale ca sa dea bine la cumparatori si sunt multe scheme facute chiar cu astia de iti certifica solul/cultura ca fiind bio. deaia pe la mare o sa vezi floarea soarelui si rapita la marele greu. asociatul insista ca la munte putem face treaba buna si incepea sa imi surada ideea ca intervenea si diversitatea, pe langa, puteam pune si fructe de padure - cu care ai succes inevitabil - doar ca intr un final a preferat sa plece ca sudor in belgia. pentru mine a urmat o perioada naspa, m am bagat in cacaturi cu oameni de cacat si a trebuit sa platesc pentru greseli copilaresti. doamna care ma asigura cu proiectul ca va ajunge mai sus in teancul cu proiecte facea asta de ceva timp, era o caracatita psd ista probabil, nu m a interesat atunci, iar pentru 44k, 2k partea ei era un nimic. m am ferit de firme de consultanta pentru ca nu se justificau costurile, iar un proiect bun poti sa iti faci si singur daca ai timp si stii despre domeniul in care vrei sa activezi. toata documentatia este publica, tu trebuie doar sa te apuci de scris... la greu! am auzit si de controale si de evaziuni mana in mana cu controalele, in romania cam orice e posibil.. daca te pricepi in domeniu, sfatul meu e sa faci singur. repet, cam orice proiect in it este ff bine vazut, creearea de locuri de munca primeaza, productia.. nu mi vin altele in cap.
  5. am incercat sa obtin in urma cu 4 ani pentru un proiect pe agricultura, insa lipsa de experienta in domeniu si renuntarea partenerului m au facut sa renunt la randul meu. eu aveam pe cineva care imi facea tot proiectul dupa un barem bine pus la punct, astfel incat sa am punctaj cat mai mare. sunt multe chichite cu care te poti juca, cum ar fi oferirea de loc de munca unei persoane cu dizabilitati. e un avantaj! femeia care se ocupa de proiect lua 2000 de euro DUPA ce era aprobat si chiar se asigura ca urca in cap de lista (era bagata bine) si va trece usor. competitia e mare si sunt altii care vin cu interese, ca sa iti faci o idee la ce sa te astepti.. in IT e mult mai usor sa obtii fonduri decat in agricultura, asta ti o zic sigur. descarca documentatia si urmareste baremele si cerintele astfel incat sa poti avea un punctaj cat mai mare!
  6. pai, culmea, nu toata lumea face varicea sau alte boli ale copilariei, cum nici toata lumea nu se imbolnaveste de covid. cum virusul poate capata mutatii, la fel si noi. pe langa sistemul imunitar pe care il putem boosta sau neglija, corpurile noastre pot reactiona diferit la diversi stimuli. nu suntem toti la fel, intradevar, tiparul e acelasi. putem fi purtatori de covid cu simptome sau fara, putem dezvolta boala in corp sau nu, poate fi combatuta de propriul organism sau nu.
  7. de ce nu ii dau in judecata? nu isi cunosc drepturile? le e frica? pisa m as pe mortii lor ca daca ar da de unu cu un avocat mediocru i ar linisti imediat.
  8. treaba cu vaccinarea obligatorie e super sensibila pentru ca cedo. teoretic si practic, nu au cum sa te oblige sa te vaccinezi sub amenintarea ca iti pierzi locul de munca si sub nici o alta amenintare. nu se pot face diferente sociale intre oameni pe baza unui vaccin, la modul, cei vaccinati au voie in horeca, pentru ca e discriminare curata, masca o poarta amandoi anyway, laba in vant. culmea e ca aud de efecte adverse tot de la oameni in varsta si la care se vede pe ei ca nu au un stil de viata ok. ps. nu s anti vaxxer, dar n am de gand sa ma vaccinez in urmatorii 5 ani impotriva covid. imi pare rau pentru toti care au pierdut pe cineva drag, si eu sunt printre, dar cu toate astea, cifrele nu ma impresioneaza, sustin in continuare ca manipularea astora face situatia sa para mai grava decat este si ca totul se rezuma la bani, oricat am vrea sa credem ca oamenii de la putere ne vor binele. n am conspiratii in spate, daca situatia covid o ia razna, adica cifrele sa fie reale si .. mari .. DOAR un vaccin nu o sa rezolve situatia niciodata.
  9. eu am luat de pe fiver 1000 de likeuri care inca sunt acolo dupa 4 ani.. m au costat 5$ si omul m a asigurat ca daca pica, altele le vor lua locul. asa s a si intamplat, deci banuiesc ca e loterie.. rar am cumparat likeuri sau followeri, prefer sa cresc organic orice tocmai pentru rata de conversie..ajuta sa ai un nr deja cand vrei sa misti lucrurile intr un ritm rapid
  10. de ce nu apelezi la smm panels? eu iti fac dovada ca trimit 5000 de invite, dar conversia nu o sa fie aceeasi, clar. plus ca iesi mai ieftin..
  11. https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/mesajul-mai-multor-medici-pentru-autoritati-medicii-romani-nu-mai-tolereaza-aberatiile-guvernului.html pareri?
  12. urasc prostiile astea. m am trezit cu un biletel in geam cu un nr de tel si un site , lucratideacasa ro. o metoda legala de a raporta asa ceva? cum il dam jos intr un timp relativ rapid?
  13. a folosit cineva afternic? din cate am citit pe net, sunt legit, dar au reviews negative din cauza suportului. vreau sa stiu daca cineva de aici a incercat serviciul lor si cum a fost experienta. zi faina!
  14. nu te lua de palinca , ca ne suparam!
×
×
  • Create New...