Jump to content

SynTAX

Active Members
  • Posts

    1869
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    51

SynTAX last won the day on November 5 2023

SynTAX had the most liked content!

7 Followers

About SynTAX

  • Birthday 12/26/1991

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
     not found

Converted

  • Location
    Londra
  • Occupation
    HelpDesk

Recent Profile Visitors

10713 profile views

SynTAX's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Reacting Well Rare
  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

824

Reputation

  1. Daca mai asteptai putin, facea 10 ani postarea. Nu vreti sa aveti rabdare deloc...
  2. Eu ma gandeam sa imi cumpar o invitatie pe IPTorrents. Aveti careva de aici cont acolo? Merita banii?
  3. Unde, in postarea mea, am spus ca fac foamea sa imi cumpar telefoane si ca imi este frica de viitor? Sau ca imi invart viata in jurul tehnologiei? Unde am zis eu asta? Mi se pare penibil sa ma repet, dar o voi face, poate trecem putin si prin legile logicii mai tarziu, sa te mai pui la punct. Eu am zis asa: bunica ta, s-a descurcat cu o suma infima de bani asta pentru ca nu avea mari pretentii de la viata. Si mari aspiratii. Nu voia vacante, haine, gadgeturi, sa vada filme la cinema, sa manance la restaurante de fine dining si alte lucruri de acest fel. La fel este si bunica mea. Acum, vii tu si ii explici lu Nytro ca "ba, nu te mai plange ca nu o sa ai pensie, ca te poti muta langa bunica la tara si poti trai ca ea". Da bossul meu, se poate muta, fizic o poate face. Dar oare s ar simti fericit si implinit sa faca asta? Nu mi am permis sa dau exemple de ce face Nytro, ca nu il cunosc asa bine, tocmai d-aia am dat exemplul meu. Imi cumpar lucruri scumpe lunar si duc o viata buna. Si poate la fel face si Nytro. Si tu vii acum si ne spui ca dupa ce mergem odata pe luna in city break si mancam cu sotiile de doua ori pe saptamana la restaurant, sa mergem sa plantam rosii si castraveti sa avem din ce manca. Iti dai seama de gravitatea aberatiei? Gadgeturile, tehnologia, chiar si "prietenii" nu ne fac o viata mai buna. Dar nu veni sa ne spui sa punem la 65 de ani rosii si castraveti ca nu merge. Evident ca cei ca mine sau ca Nytro (aici imi permit sa il dau exemplu, sa imi fie cu iertare) ne gandim si la viitor. Eu cel putin am doua venituri pasive. Nu-s multe, dar am 30 de ani, pot sa mai adun inca 2-3 venituri pana la pensie. Nu iti fa griji pentru mine. Repet, iesi din aberant si revino la normal. Nici eu nici Nytro nu am spus ca nu o sa ne mai permite lucrurile pe care ni le permitem acum. Am spus doar ca e aberant sa ne trimiti la sadit rosii doar pentru ca politicienii vor sa fure mai mult si ca bunica ta s a descurcat cand a fost greu. Atat. Vorbesti ca un politician. Dupa ce ma duc la conferinte in alte tari, imi iau certificari peste certificari si belesc ochii 18 ore pe zi intr un laptop, sa ma duc sa plantez rosii. Nu boss, vreau o viata buna. Ca restul oamenilor din vest. Repet, nu stau in pensia statului, dar ca idee.
  4. Aberezi. Bunica s-a descurvat cu pensia de CAP ca nu avea un trai prea ridicat. Sunt sigur ca si pe vremea ei erau mofturi pe care lumea de la oras si le facea. Iar daca se ducea cu pensia de CAP la oras, nu ar fi trait mai mult de doua saptamani. Ii ceri lu Nytro, sau unui it-ist in general, sa traiasca cu pensie de CAP? Pai eu mi luat Z Fold 5 dintr un salariu si mi au mai ramas si bani de trait o luma si acum vrei la batranete sa ma duc sa plantez rosii si cartofi sa am ce manca? Si sa zicem ca o sa imi scad eu traiul cu 99% fata de acum. Cum o sa invat eu la 65 de ani cum se planteaza, cum se ingrijesc legumele? Si in general, despre viata la tara. Mutatul la tara vad ca mai toti il vedeti asa mirific si basmic. Nu e asa. Mai ales la batranete, cand vreti voi sa va mutati. Eu am trait la tara si mai bine mananc pateu fara cheita pe paine decat sa ma duc acolo. Ca tara aia la care voi vreti sa va mutati si sa traiti cu putini bani, este despre porci, vaci, recoltat grau, porumb, refacut gardu, ranit la porci, dat la zapada, refacut fanaru si multe altele. Viata la tara cu pensie de CAP nu are piscina, balansoar si gratar. Asa ca inainte sa dati sfaturi, mai ganditi va. Iar legat de plecat in alte tari, cred ca 2023 este cel mai prost an din istorie in care sa pleci din Romania. Sa te duci in Franta si Germania sa vezi cum iti iau gatu pe strada pentru un telefon. Sau cum vin negrii la tine si te ameninta cu cutitu sa le dai totu. Ziua. In oras. In centrul orasului. Romania, tocmai pentru ca este o tara relativ saraca in comparatie cu cele din vest, a fost ferita de imigranti. Dar va veni si la noi ziua aia. Curand...
  5. Vrei sa rulezi Kali Linux in interiorul unei masini virtuale care ruleaza o instanta de GNS3, vrei sa rulezi o instanta de VM care are pe ea Kali Linux si sa o conectezi la o alta instanta de VM care are pe ea Kali Linux sau vrei sa instalezi pe Kali Linux o instanta de VM care are pe ea GMS3? Sunt trei posibilitati si tu nu ai explicat foarte bine. Atat GNS3 cat si Kali Linux poti fi rulate bare metal sau vm. Explica si te indrum aferent.
  6. HI Sintaxa,
    Mulțumesc mult pentru postare - pentru notele CCIE
    
    Am încercat parola - https://rst/forum/topic/114769-ccna-ccnp-ccie-free-stuff/
    dar nu funcționează - cred că am introdus greșit :)
    Vă rog să-mi spuneți parola corectă și vă mulțumesc foarte mult pentru distribuire
    
    Mulțumesc Andy Zimmers
  7. HI Syntax,

     

    Thanks a lot for your post - for CCIE notes 

     

    I tried the password - https://rst/forum/topic/114769-ccna-ccnp-ccie-free-stuff/

    but it doesnt work - i think im entering it wrong :)

     

    Please let me know the correct password & thanks so much for sharing

     

    Thanks Andy Zimmers

     

     

  8. Daca pe pc-ul de acasa ai Linux, foloseste Tailscale. Este un VPN usor de configurat si se descurca de minune. Dupa ce te conectezi la VPN-ul de acasa, poti foarte usor sa-ti conectezi si RDP-ul si/sau TeamViewer sau alte nebunii. Eu l-am folosit pe Arch si pe Fedora si merge fara probleme. Il am de aproape doi ani pe ambele sisteme si nu mi-a dat niciodata crash.
  9. Doar pentru ca spun lucrurilor pe nume, nu inseamna ca ma cert. Este o chestiune de perceptie. Ai noroc ca nu pun poze cu femei cu pula, ca in vremurile bune.
  10. Diferenta de pret dintre CL15 si CL19 este insignifianta. Ma refer la pret. Eu ti-am dat doar un exemplu. Cauta-ti singur frecventa pe care o vrei. Diferenta de pret dintre Romania si Alizloboz va fi de MAXIM 200 de lei. 200 de lei si scutesti: batai de cap cu asteptatu transportului, batai de cap cu garantia, batai de cap cu returul, samd. Si apropo, nu stiu care din noi a calcat in cui ruginit, dar cand pui pe un forum o intrebare, te astepti sa primesti si opinii diferite, nu? M-ai luat la pula mai devreme si mi-a sarit tandara. Daca ai probleme de personalitate si vei sa pui intrebari la care sa primesti raspunsurile pe care le vrei tu, poti sa-ti faci un forum, sa-ti faci 20 de conturi, si iti raspunzi singur la intrebari.
  11. https://www.emag.ro/memorie-laptop-adata-premier-16gb-ddr4-2666mhz-cl19-ad4s266616g19-sgn/pd/D746QPMBM/? Poftim, ADATA. Vaide capu tau. Si asta pe eMag. Ca daca stau sa caut pe site-uri din Romania, garantat gasesc pe la acelasi pret. Dar romanu tot cu chinezarii, tot cu chilipiruri. Saraci sunteti, saraci o sa muriti. Va tratati ca ultimele spete de oameni, va uitati si la 15 lei numai numai sa scoateti voi profit 30 de lei. PS: In plus sunt 160 de lei, nu 100 de Euro. Afaceristule.
  12. Esti pamant. Nici nu stiu de ce imi bat eu capu cu nulitati ca tine. Aliexpress: DDR4 16B 2133 costa 171 de Lei. Cumperi doua memorii, un total de 342 de Lei. EMAG: DDR4 16GB 2133 costa 229 de Lei. Cumperi doua memorii, un total de 458 de Lei. https://www.emag.ro/memorie-gskill-aegis-16gb-ddr4-2133mhz-cl15-f4-2133c15s-16gis/pd/DFRKBRBBM/ Sa nu mai zic ca daca pui inca 40 de lei, iti iei memorie Corsair. Nu VEHT de pe Aliexpress. Cine pula mea a auzit de Veht? Diferenta este de 116 Lei. Adica 20 de Euro. Nicidecum 100 cum ai zis tu. Sa nu mai zic ca garantie Emag nu se poate compara cu garantia Aliexpress. Nu imi mai raspunde, ca am vazut cat te duce capu.
  13. Si daca ai nevoie de garantie ce faci? O luna jumate dus, doua-trei saptamani state produsele in garantie, iar o luna jumate intors, te-ai ars pe bot de patru luni. Si asta ca sa ce? Sa iesi mai ieftin cu cat? Pe emag e 75 de lei memoria si tu o cumperi cu 50 de lei. Ma refer la memoria de 4GB. Mare afaceristi in tara asta.
  14. Se refera la faptul ca nu intotdeauna adresa de IP a unui router este 192.168.1.1 Poate fi orice alta adresa privata.
×
×
  • Create New...