Jump to content

SynTAX

Active Members
 • Content Count

  1798
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

SynTAX last won the day on July 2

SynTAX had the most liked content!

Community Reputation

738 Excellent

5 Followers

About SynTAX

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 12/26/1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
   not found

Converted

 • Location
  Londra
 • Occupation
  HelpDesk

Recent Profile Visitors

4306 profile views
 1. Ce trimite aismen nu merge cu bifă.
 2. @aismen ofera-i baiatului invitatii.
 3. Mai usor cu halucinogenele.
 4. SynTAX

  DefCamp 2020

  A fost super tare doar prin simplul faptul ca am putut urmari ce speaker vreau eu si sa sar de la unul la altul imediat. Este primul meu Cisco Live de acasa si chiar ma uitam le Twitter cand de entuziasmata era lumea ca poate face acelasi lucru. Am avut acces si la prezentari imediat, fiind uecate in Cloud aproape insant. Beneficiile au ramas aceleasi ca si cum ai fi platit bilet, dar asta doar daca erai invitat. Eu printr un noroc am fost invitat sa particip si am avut niste chestii gratis plus niste reduceri masive la carti. Dar puteai participa si doar daca te inscriai sau esti partener Cisco.
 5. SynTAX

  DefCamp 2020

  Cred ca nimeni, nici de la DefCamp nici de pe RST, nici macar Iohannis nu ne poate spune cum evolueaza cacatul asta. Mie sincer mi-a placut Cisco Live de anul asta. Decat sa ma duc in Berlin si sa dau 1200 de euro, mai bine am urmarit de acasa cu o punga de cipsuri in mana. Daca asa va fi si la DefCamp, e super marfa.
 6. Pai daca la service ti au zis ca e arsa placa de baza cum am putea noi sa iti zicem de aici altceva?
 7. SynTAX

  buna seara

  Salut gogule!
 8. SynTAX

  Hacking

  Ce mouse sa inlocuiasca ba? Ce back up sa faca ba? Cu tot cu rat? Ba inconstientilor, nu mai bagati oamenii in cacat cu buna stiinta.
 9. SynTAX

  Hacking

  Exact. Vezi Facebook. Sau teme gratis de website. Toata lumea ma face snob ca imi cumpar orice folosesc pe mac. Dar prefer sa dorm linistit decat sa stau cu "aoleu" in gat.
 10. SynTAX

  Hacking

  Sa instalezi windowsul curat si sa te gandesti data viitoare ca lururile gratis de pe internet, vin cu un cost.
 11. SynTAX

  DDoS pe USA

  Si eu la fel am facut si era si ISP. O minunatie...
 12. Chiar daca nu stiu security, daca faceti un grup unde discutati chestii, ma poti baga si pe mine. Sunt interesat de cum se fac anumite chestii, mai citesc una alta.
 13. Total offtopic: nu stiu daca ati observat dar cei care reusesc in it se documenteaza singuri. Rar cer ajutorul si atunci cand il cer, o fac punctual. Eu cand am inceput rupeam google in doua si abia apoi deschideam forumurile.
 14. Pai tu ne intrebi pe noi ce iti place tie? Daca certificarile nu sunt de top, cum ar fi un CCIE, sunt egale cu 0. Fa ce iti place tie. Ce te-ai vede facand 20 de ani. Si de acolo te gandesti la certificari. Nu invers.
 15. Eu zic sa stergi cacatu asta cat inca nu te iau baietii la pula. Parerea mea...
×
×
 • Create New...