Jump to content

mmm2

Active Members
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

1 Follower

About mmm2

 • Rank
  Active Member

Recent Profile Visitors

365 profile views
 1. Ofer doua invitatii care filelist.io ! Cine doreste PM.
 2. mmm2

  Spam caller

  Habar nu am. Si sincer nici nu ma intereseaza cine este... Nu este pt mine, incerc sa ajut pe cineva...
 3. mmm2

  Spam caller

  Am rezolvat pt android. Acum pe ios ! Stiti o aplicatie ceva?
 4. mmm2

  Spam caller

  Numerele sunt numai din America. Se poate face un filtru ceva?
 5. mmm2

  Spam caller

  Multumesc. Nu stiu daca este chiar ok sa blochezi apeluri necunoascute. Cel putin pe mine unul m-ar deranja daca as face'o.
 6. Va salut baieti, Vin si eu o intrebare. Ce se poate face in faza in care ai cazut prada unui spammer !? ( fara sa schimbi cartela). Apelurile sunt cu numar ascuns si Statele Unite dupa cum se vede in poza atasata.
 7. Asta e ideea ca dupa instalare cu Os-ul clean nu mergea restartul. Cred ca este un conflic ceva.... singura solutie a mai ramas sa pun un alt os.
 8. https://easyupload.io/a5ky8q am urcat log-urile.
 9. Detin un MSI GE626QF, alte update-uri nu sunt. Nu, nu am nici un antivirus. Tocmai, ca nu aveam probleme cu OS-ul dar ma dispera mesajul ca trebuie neaparat sa updatez. Am instalat win-ul de 3, 4 ori si cu full erase. Habar nu am ce sa i mai fac... O sa incerc sa il mai restartez sa vad ce log-uri inregistreaza, daca!
 10. Va salut baieti, Tocmai am facut si eu update la Windows 10 Home 20H2. Update-ul a fost downloadat de pe site-ul official in format stick. Cert este ca dupa ce am terminat absolut tot de instalat am realizat ca acesta are o problema. Practic nu functioneaza restart-ul, trece de boot si imi ramane logo-ul laptopului fara sa porneasca os-ul. Il sting din buton si porneste! Am tot cautat pe diferite site-ul problema mea si nu gasesc absolut nimic. Toate drivarele sunt la zi, nu exista nici un fel de eroare sau cel putin eu nu am depistato. A intampinat cineva acesta problema? Cum as p
 11. Topic inchis. Am rezolvat !
 12. Evită mai multe redirecționări ale paginii - imi poate explica si mie cineva cum sa rezolv acesta chestie? Rulez wordpress. https://i.imgur.com/kYAfKV0.jpg
 13. Chiar nu ma poate ajuta nimeni? Repet...platesc !
 14. Vreau sa corectez anumite link-uri din 404... si sa fac niste ancore
 15. Exact. Dildo.sloboz sunt cuvintele cautate in motorul de cautare. Vreau sa ma leg de aceste link-uri...
×
×
 • Create New...