Jump to content

dimss

Active Members
 • Content Count

  98
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Excellent

About dimss

 • Rank
  Registered user

Recent Profile Visitors

1021 profile views
 1. Si eu am zis sa incerc un VPS cu FreeBSD (ceea ce nu prea am gasit prin alta parte). Pana acum.. alles gut!
 2. Pentru ca imi place genul acesta de atitudine: Invite code Created Expires 16e948bf9294415bc6083307c07fb160 13/01/2020 - 11:22:52 2d 00h 00m 00s
 3. El reține maxim 10% din sumă...restul îi ia soția😃
 4. dimss

  Webhosting bun?

  Eu lucrez cu OVH si sunt multumit. Nu am gasit in alta parte aceeasi oferta sau mai buna: https://www.ovh.ie/vps/vps-ssd.xml OpenStack KVM 1 vCore(s) From 2 GHz 2 GB RAM 20 GB SSD Local RAID Unlimited traffic** From: €2.99 ex. VAT/month Daca stie cineva mai bine.. let us know
 5. dimss

  PHP - Sfaturi

  Aici gasesti niste video-cursuri mai vechi de PHP de la Telacad. Nimeni nu poate spune ce e bun/rau pentru tine; doar tu poti sa iti dai seama. Uita-te la ele si vezi cum ti se pare!
 6. Am inteles ca nu mai sunt accesibile link-urile. Eu le-am downloadat la vremea lor. Cine are nevoie de ele le poate lua de aici P.S. Si pentru ca cineva mi-a cerut... de aici se poate downloada tutorialul video pentru cursul de Java tot de la telacad.
 7. Anuntul nu mai este valabil. Rog un moderator sa inchida topicul. Multumesc!
 8. Salut, Am si eu nevoie de un coleg ca am mult de munca si s-a deschis o pozitie noua in cadrul echipei dar pe care HR-ul nu se grabeste o sa umple. Pe scurt, este vorba de un job pe perioada nedeterminata in cadrul grupului Orange. JD-ul ar fi: Summary: Position Name = Linux engineer Who you are: • You are able to work comfortably on interesting technical challenges of infrastructure What you will be doing as part of a monitoring project team: • Try out new tools and share your best practices inside the Orange group • Design and develop software solutions for infrastructure needs: shell scripts or programming in one of the following: Perl or Python or PHP • Using SQL language and experimenting big data What you need to know: Essential: • Good administration knowledge of Linux systems and networking • Experience of shell scripting and software programming (Perl/Python/PHP etc.) • Experience with SQL databases • Understanding of clustering and virtualization Nice to have: • Knowledge of BigData related solutions Languages: English / French Daca este cineva interesat, lasati un PM si va pot oferi mai multe detalii. Multumesc!
 9. Presupun ca ai dat niste bani pentru serviciile prestate. Du telefonul inapoi si spune-le problema!
 10. STS-ul e provider de internet pentru organizatiile guvernamentale. Cel de acolo poate e vreun primar.. sau prefect.. si cu ei.. stim cu toti cum sta treaba.
 11. Salut! Pentru cine nu stie de unde sa inceapa sau ii e lene sa citeasca de unul singur, mai in jos aveti linkurile de la videoconferintele Telacad pentru cursurile de programatori web I&II I http://www.telacad.ro/videoconferinte/php1curs1.mp4 http://www.telacad.ro/videoconferinte/php1curs2.mp4 http://www.telacad.ro/videoconferinte/php1curs3.mp4 http://www.telacad.ro/videoconferinte/php1curs4.mp4 http://www.telacad.ro/videoconferinte/php1curs5.mp4 http://www.telacad.ro/videoconferinte/php1curs6.mp4 http://www.telacad.ro/videoconferinte/php1curs7.mp4 http://www.telacad.ro/videoconferinte/php1curs8.mp4 http://www.telacad.ro/videoconferinte/php1curs9.mp4 http://www.telacad.ro/videoconferinte/php1curs10.mp4 II http://www.telacad.ro/videoconferinte/php2curs1.mp4 http://www.telacad.ro/videoconferinte/php2curs2.mp4 http://www.telacad.ro/videoconferinte/php2curs3-1.mp4 http://www.telacad.ro/videoconferinte/php2curs3-2.mp4 http://www.telacad.ro/videoconferinte/php2curs4-1.mp4 http://www.telacad.ro/videoconferinte/php2curs4-2.mp4 http://www.telacad.ro/videoconferinte/php2curs5.mp4 Spor la invatat!
 12. Si pe forumul de la arch.. si aici... nevoie mare "monsher"! Dar la banii astia... mult noroc sa gasiti pe cineva!
 13. Nu dati cu parul... este doar o idee pentru cei interesati! In loc sa faceti o distributie de la 0(enormitate de proiect)... nu mai bine faceti un spin/addon pentru o distributie de linux romaneasca deja existenta? (rogentos)
 14. dimss

  Help!

  touch makefile
×
×
 • Create New...