Jump to content

dimss

Active Members
 • Content Count

  137
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

dimss last won the day on June 30

dimss had the most liked content!

Community Reputation

50 Excellent

About dimss

 • Rank
  Registered user

Recent Profile Visitors

1470 profile views
 1. Aveam impresia ca wordpress-ul ca si restul lumii foloseste prepared statements pentru a elimina vulnerabilitatile de genul acesta.
 2. Samsung are smart switch, huawei are phone clone, apple are si el ceva dar nu știu cum se numește. Toate îți fac telefonul identic cu cel pe care îl aveai înainte cu condiția să fie de la același producător. Dacă nu este de la același producător vor fi mici diferențe. Nu știu dacă îți migrează și setările de securitate.
 3. dimss

  RSTCon

  Ca info, am participat de curand la o conferinta de open souce tinuta exclusiv online si ei au utilizat Rocket Chat; ca alternativa pt Discord, Zoom, Teams, Skype etc...
 4. Nu ar fi mai ușor să îți iei un VPS și să îți faci propriul server de VPN in funcție de locația dorită?
 5. Pt Android mai nou e mai ușor să folosești Private DNS și să pui dns de la adguard.
 6. dimss

  Smart IP-TV

  Caută pe AliExpress că găsești foarte multe oferte.
 7. Vezi poate poți negocia cu @alexhost
 8. dimss

  Webpwn3r

  Pentru cine are timp si spatiu
 9. Pentru cine vrea MacOS fără hardware Apple: https://hackintosh.com/
 10. Din ce am văzut pt ZFS se recomanda de la 8GB in sus. Daca vrei ceva mic pt un VPN si alte lucruri ușoare la CPU ți-aș recomanda un Raspberry Pi 4 cu 4GB la RAM; din experiență îți zic că merge bine pe el și Kali și BlackArch și e relativ ieftin în comparație cu alte soluții (aprox 300 de lei)
 11. Ori nu te-am inteles eu, ori s-ar putea sa faci confuzie intre niste termeni. VPS(server virtual) VPN(retea virtuala). Oricum ar fi.. ai avea nevoie de o solutie de virtualizare(cauta despre openstack, proxmox). Daca vrei sa folosesti bare metal, nu ai nevoie de virtualizare. Toate *NIX-urile pot fi conectate wireless. Nu stiu ce hardware ai la dispozitie dar fereste-te de BSD-uri (FreeBSD, OPNSense, pfSense etc) asta daca nu poti sa folosesti ZFS(trebuie un pic mai mult RAM), alftel folosind UFS la intreruperi de curent sistemul nu iti mai booteaza si va trebui sa ii faci debugging manua
 12. Ia uite ce de optiuni ai AICI. Unele mai complexe.. altele mai simple. Vezi care te-ar avantaja.
 13. FYI In ultima jumătate de oră forumul funcționează cu intermitențe(verificat și pe siteuri de genul isitdown). Nu știu dacă aveți implementat un sistem de monitorizare pentru a putea confirma. Poate vreun admin face modificări la server sau poate "somebody might be doing something nasty" . Indiferent, mă gândeam că e bine să fiți informați.
 14. Ti-am răspuns pe celalalt thread. Aici ai cam dezgropat morții!
×
×
 • Create New...