Jump to content

dimss

Active Members
 • Posts

  213
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

dimss last won the day on November 16

dimss had the most liked content!

Recent Profile Visitors

4820 profile views

dimss's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

104

Reputation

 1. dimss

  AIOps

  Multumesc! Doar de primul link stiam... utilizand multe din softurile postate acolo O sa ma uit si in restul sa vad daca apare ceva legat de AIOps.
 2. Salut! Am cautat in forum despre subiectul din titlu dar nu am gasit nimic. Are cineva vreo recomandare de vreo carte, blog, portal de unde ma pot documenta? Ma intereseaza strict tooluri open-source. Multumesc!
 3. Acela este anuntul din Filelist. Acesta este anuntul de la SpeedApp. The king is dead! Long live the king!
 4. Eu impartasesc convingerea lui @SynTAX in legatura cu mutatul la tara. Si eu mi-am cumparat teren langa B pentru o casa... dar la pensie vreau sa fie fix cum spune el... piscina, gratar si balansoar, nu sa ma apuc de agricultura; asta ar insemna ca recompensa, dupa o viata de munca si contributie, sa fie mai multa munca. Dupa cum ne planificam, asa vom trai... dar nu suport cand iti faci un plan, si vine statul si ti-o da la temelie. Partea buna e ca "pe surse" compania la care lucrez deja ia in calcul sa ne compenseze astfel incat netul sa nu fie afectat dar asta nu stiu ce inseamna pentru marirea de la anul 🤔 Pentru cei cu agricultura in vene... rejoice!! a iesit RPi 5 pentru automatizari. Pe ei, pe ingrasamantul lor !!! 🤣
 5. Scanner-ul e scanner... bruteforce e bruteforce... nu are legatura o functionalitate cu alta. Evident poti gasi ceva care le combina pe amandoua dar de ce te chinui? Shodan te ajuta cu prima parte.
 6. Pai... daca nu ai use-case-uri avansate.. poti face direct din IDE https://www.thunderclient.com/
 7. Submarin ca submarin... dar luam si avioane Nu te baza pe stat... baga-te la pilonul 2,3 si cumpara actiuni/imobiliare pt batranete. Tare imi e ca o sa facem foamea... 😑
 8. Ideea imi venise prin facultate cand ma cam saturasem de Regie (dar mai ales de inutilele cusuri de la Poli - Operating Systems la ei inseamna Microsoft Access 💩). Imi aduc aminte ca am citit atunci acea postare amuzanta cu zapada... dar pana la urma am abandonat ideea.
 9. Pregatiti de taxe? https://economedia.ro/exclusiv-forma-finala-a-proiectului-de-masuri-fiscale-si-reducere-a-cheltuielilor-bugetare-cum-vor-fi-taxate-microintreprinderile.html Multumiri statului roman...
 10. Ma bucur ca ti-a mers... acum ca stii procedura, poti sa il stergi si sa instalezi 22.04. E tot LongTermSupport dar e un pic mai recent(cu 2 ani) si cu HWE instalat ai kernelul 6.2 (asta daca ai nevoie de suport pentru hardware-uri mai noi). Toata ideea este sa amani cat mai mult timp migrarea catre noua versiune de OS care in mare parte se face fara probleme, dar pot exista cazuri nefericite.
 11. Asemanator, momentan, ai : Rocky sau Alma Totusi RedHad a taiat accesul la codul sursa ceea ce va face dificila viata celor din downstream precum Alma, Rocky, Oracle Linux. Ai putea sa te uiti la OpenSUSE(tot bazat pe RPM-uri) sau Debian/Ubuntu(bazat pe DEB-uri) ca alternative.
 12. Bineinteles ca si acesta este o posibilitate, dar pana si lui Dines i-a luat 13 ani sa faca unicornul
×
×
 • Create New...