Jump to content

dimss

Active Members
 • Content Count

  155
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

dimss last won the day on June 30 2020

dimss had the most liked content!

Community Reputation

66 Excellent

About dimss

 • Rank
  Registered user

Recent Profile Visitors

2002 profile views
 1. Baga un ochi si AICI.
 2. Poate te ajuta acest tool ?
 3. Pagina de internet a Consiliului Județean Cluj a fost spartă, joi, de hackeri. Potrivit unui mesaj care apare pe site, aceștia cer 100 de dolari în bitcoin, pentru a nu face publice baza de date și fișierele siteului, care au fost criptate. „Toate fișierele au fost encriptate și un backup al site-ului a fost salvat. Dacă vreti ca baza de date și fișierele site-ului să nu ajungă public pe internet, aveți de plătit o sumă. Trimiteți 100$ USD în bitcoin la următoarea adresă”, se arată într-un mesaj care apare la accesarea siteului Consiliului Județean Cluj. Nu este prima dată când
 4. Nytro a tintit cam sus cu 15-20 USD/luna. De inceput ai putea luat ceva foarte ieftin(e aici pe forum cineva care ofera VPS la 12 euro pe an) impreuna cu un TLD ieftin(sunt cateva doar la cativa euro pe an). Instalezi platforma care iti convine (phpBB, myBB, Wordpress(cu bbPress), etc ) si vezi daca o foloseste lumea(evident configurezi si auth social, adica sa foloseasca contul de Facebook/Google pe platforma ta). Conteaza totusi publicul tinta. Daca sunt oameni care prefera sa intre pe grupuri de F sau grupuri de reddit, s-ar putea sa te chinui degeaba. Imi aduc aminte de faza cu biseri
 5. Poate JS in loc de PHP. https://ghost.org/vs/wordpress/
 6. O alta abordare ar fi la nivel de retea. Reclama aia se incarca de pe vreun site/url. Pui un Pi-Hole(mai simplu) sau stai cu Wireshark(mai stufos) si prinzi requestul catre site pe care il face telefonul.
 7. Nu stiu daca vei avea succes cu initiativa, majoritatea lumii care activeaza in domeniul IT fiind neplatitori de impozit. Mult succes in continuare!
 8. Poti incerca cu un Raspberry PI+USB Modem de la cine ai semnal in zona+Telegram. Uite doar o implementare. In functie de echipamente, arhitectura poate varia.
 9. dimss

  Spam caller

  Salut! Poate te ajută indicația de la pomicultori.
 10. Site-ul oficial pentru Vanced nu era acesta ??
 11. Mai bine cauti ceva pe WPS decat bazat pe dictionar.
 12. Salut! Am avut zilele astea o discutie cu cineva care, dupa spusele lui are un datacenter(parea destul de knowledgeable, dar nu pt un datacenter), spunea ca pfSense este "za best". Mie mi s-a parut mai mult o preferinta personala a lui decat o preferinta bazata pe argumente si eram curios sa vad mai multe pareri. De asta am si zis sa intreb (ca la TV "intreaba publicul") voi ce preferati si de ce? Sau de ce nu suportati unul dintre ele si va unge pe suflet celalalt?
 13. Aveam impresia ca wordpress-ul ca si restul lumii foloseste prepared statements pentru a elimina vulnerabilitatile de genul acesta.
 14. Samsung are smart switch, huawei are phone clone, apple are si el ceva dar nu știu cum se numește. Toate îți fac telefonul identic cu cel pe care îl aveai înainte cu condiția să fie de la același producător. Dacă nu este de la același producător vor fi mici diferențe. Nu știu dacă îți migrează și setările de securitate.
×
×
 • Create New...