Jump to content

dimss

Active Members
 • Content Count

  145
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

dimss last won the day on June 30 2020

dimss had the most liked content!

Community Reputation

58 Excellent

About dimss

 • Rank
  Registered user

Recent Profile Visitors

1670 profile views
 1. Nu stiu daca vei avea succes cu initiativa, majoritatea lumii care activeaza in domeniul IT fiind neplatitori de impozit. Mult succes in continuare!
 2. Poti incerca cu un Raspberry PI+USB Modem de la cine ai semnal in zona+Telegram. Uite doar o implementare. In functie de echipamente, arhitectura poate varia.
 3. dimss

  Spam caller

  Salut! Poate te ajută indicația de la pomicultori.
 4. Site-ul oficial pentru Vanced nu era acesta ??
 5. Mai bine cauti ceva pe WPS decat bazat pe dictionar.
 6. Salut! Am avut zilele astea o discutie cu cineva care, dupa spusele lui are un datacenter(parea destul de knowledgeable, dar nu pt un datacenter), spunea ca pfSense este "za best". Mie mi s-a parut mai mult o preferinta personala a lui decat o preferinta bazata pe argumente si eram curios sa vad mai multe pareri. De asta am si zis sa intreb (ca la TV "intreaba publicul") voi ce preferati si de ce? Sau de ce nu suportati unul dintre ele si va unge pe suflet celalalt?
 7. Aveam impresia ca wordpress-ul ca si restul lumii foloseste prepared statements pentru a elimina vulnerabilitatile de genul acesta.
 8. Samsung are smart switch, huawei are phone clone, apple are si el ceva dar nu știu cum se numește. Toate îți fac telefonul identic cu cel pe care îl aveai înainte cu condiția să fie de la același producător. Dacă nu este de la același producător vor fi mici diferențe. Nu știu dacă îți migrează și setările de securitate.
 9. Ca info, am participat de curand la o conferinta de open souce tinuta exclusiv online si ei au utilizat Rocket Chat; ca alternativa pt Discord, Zoom, Teams, Skype etc...
 10. Nu ar fi mai ușor să îți iei un VPS și să îți faci propriul server de VPN in funcție de locația dorită?
 11. Pt Android mai nou e mai ușor să folosești Private DNS și să pui dns de la adguard.
 12. dimss

  Smart IP-TV

  Caută pe AliExpress că găsești foarte multe oferte.
 13. Vezi poate poți negocia cu @alexhost
 14. dimss

  Webpwn3r

  Pentru cine are timp si spatiu
×
×
 • Create New...