spider

Active Members
 • Content count

  788
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

spider last won the day on May 20

spider had the most liked content!

Community Reputation

444 Excellent

1 Follower

About spider

 • Rank
  Registered user
 • Birthday

Recent Profile Visitors

990 profile views
 1. Zici ca vrei sa-l rulezi in birou, orienteaza-te catre un usb- http://microfoaneascunse.ro/camera-spy-cu-night-vision-mascata-in-stick-usb-1194spy2094.html, se preteaza destul de ok situatiei si nici nu dai de banuit. ps. pari genul de om care se apuca de 10 lucruri odata si nu termina nici unul
 2. Da-mi un motiv bun de ce as face-o... daca e ok, trimite pm cu un mail si te invit eu. Oricum, trackerul mi se pare mort.
 3. Sondaj "Chestionar eMAG" Vă mulțumesc pentru răspunsuri și vă recomand acest site - este foarte ușor să creați sondaje cu Done.
 4. Posted November 13, 2010
 5. Sunt curios ce gandesc cei de aici care castiga 3-4k lejer cand citesc randurile de mai sus, cu 100 de $ salariu... trista tara sa-mi bag plwa, ce dracu mai stati in ea daca aveti 18 ani.
 6. N-ai 4 lei sa-l platesti ? ╭∩╮( ͡° ͜ʖ ͡°)╭∩╮
 7. Ce agramat.. initial am crezut ca e vreun indian cu google translate :))) .. cu exprimarea asta vrei sa faci ca$caval pe amazon? good luck with that
 8. Bai, pe morethantv am avut o gramada dar le-am dat tot pe aici, acum vad ca sunt pe 0; pe BTN nu mai am de cativa ani, am avut bulanu' sa invit numa sparti care nu si-au folosit contul si au luat ban ( imgur ). Oricum pe btn si sa donezi si tot nu prea ai sanse sa faci rost, de vreo 2 ani am vazut ca e aproape imposibil sa intri, nu mai dau invitatii deloc, decat in perioada sarbatorilor insa foarte putine. Uite si pe myxz.org, au si astia serialu, ia d'aici o invitiatie daca nu ai Base64 Y2I1ZjExYmJhYjkxMTI0OTExMjIxN2RkZjEwNDdiN2Y=
 9. Da.
 10. Aici gasesti umbre https://broadcasthe.net https://www.morethan.tv au avut toate variantele de pe sfz, defapt cred ca erau uploadate de acelasi user. In alta parte nu cred ca-l mai gasesti.
 11. Daca nu-i vede hardul in bios, la ce plm il trimiti catre live cd?! :)))))) @AndrusKanu ia hddul si verifica-l intr-un alt calc, asa cel putin iti dai seama daca mai e bun sau nu. Daca ti-l vede, fa un reset total la biosul tau sau pune-l pe default si incearca iar.