Jump to content

spider

Active Members
 • Content count

  931
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

Everything posted by spider

 1. Comisia Federala a Comunicatiilor (FCC), arbitrul american al sectorului, s-a pronuntat joi pentru stoparea principiului "neutralitatii netului", care obliga furnizorii de acces la internet sa trateze tot continutul online de aceeasi maniera, scrie AFP. Decizia FCC, care a estimat ca actuala reglementare constituia un obstacol in calea investitiilor, autorizeaza teoretic furnizorii de internet sa moduleze viteza de trafic in functie de continut, ceea ce ar putea conduce la crearea unui "internet cu doua viteze". Partizanii "neutralitatii" se tem ca furnizorii de internet vor fi tentati sa ceara mai multi bani pentru viteze mai mari. FCC "da cheile internatului" unei "maini de companii multimiliardare", a acuzat Mignon Clyburn, membru al FCC care a votat impotriva deciziei. Dezbaterea privind "neutralitatea netului", foarte aprinsa, dureaza de circa zece ani in SUA. Circa o suta de persoane au manifestat joi dimineata in fata sediului FCC, unde au instalat un minimausoleu in memoria internatului "asa cum l-am cunoscut intotdeauna". s More info : http://thehill.com/policy/technology/364887-fcc-votes-to-repeal-net-neutrality-rules
 2. [Ajutor] ScamPage Php

  ? scam la magazin online ? pp ? da-mi un mesaj cu mai multe detalii sau postează site-ul aici, sigur te va ajuta cineva.
 3. Scenexpress is back!!

 4. Fun stuff

  Life of a software developer
 5. Fun stuff

 6. Bine am venit!

  Proasta alegere lol
 7. [Cumpar] mail-uri UK, DE, de preferinta targhetate

  Nu vezi ce scrie mai sus ? teamu pizdii .
 8. Sponsor pentru sport

  sursa Cum plm sa apelezi la statul rR0 pentru asa ceva? poate te trezesti cu vreun control si-ti inchide sala Poti incerca la firmele private in vederea redirectionarii a 2% din profit ( pizdele care sunt la contabilitate stiu sigur despre ce e vorba )- donare catre sala, de ex. sub forma unor burse private pentru cei mici Doua categorii de contribuabili pot redirectiona 2% din impozitul pe venit
 9. Intrebare ascultare telefon

  Sta cu tine de mana (pentru bani) si se fute cu altii; nu mai ai ce face la varsta asta, ai scapat-o din mana. ./ Glumesti? cum poti fi asa credul.. esti ca si inselat.
 10. Comparare bilete de avion si hoteluri

  Te-ai apucat sa dezgropi posturi ?
 11. Empowr.com

  Posted November 23, 2016 Nu ai ce face?
 12. Intrebare ascultare telefon

  Ce incredere sa mai aibe cand femeia il inseala cu el de mana?...
 13. Ce carti mai cititi?

  Recomand cărțile "Biblia pierduta" și "Testamentul lui Abraham" - Igor Bergler.
 14. Programare in limbajul C/C++ pentru liceu

  @giovanny download
 15. Fun stuff

 16. Cont Filelist.Ro [FREE]

  *ma-ta.
 17. Download Scribd pdf

  @Narcos2018 download
 18. alimentare bitcoin

  Un inceput ar fi sa-ti ia urma de aici si sa se faca legatura dintre veniturile obtinute vs bunurile avute. Banii la care faci referire nu provin din activitati legale, clar. Probabil esti vreo sageata mai proasta.
 19. Download Scribd ( proiect )

  @lauryca download
 20. Black Friday 2017

  Catalog Black Friday Altex 2017 https://drive.google.com/file/d/1vEWNBEFf3d0bhnsQbQ_aRJxI6ahesa0A/view
 21. Ajutor!!

  Vezi la spitalul 9.
 22. Useful stuff

 23. Ajutor!!

  Tu ori esti vreun trol obosit ori esti inapta de'a binelea. Nu ai cum sa fii atat de prost si sa visezi la a face programare.
 24. Ajutor!!

  Ai citit macar ce ai semnat ? vrei sa faci si programare....
×