Jump to content

Pleione

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Pleione

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

432 profile views
 1. "Singurul lucru necesar pentru triumful răului, este ca oamenii buni să nu facă nimic

  "The only thing necessary for the triumph of evil, is for good men to do nothing"

  (Edmund Burke) 

 2. From TorrentLeech site: Latest News - as of March 12th 2020 "STAYHOME" - Invitation Code Lock downs, emergency outbreaks,everyone keeps saying ”stay home”. Ok you say, stay home and do what?? Worry not, TorrentLeech has the cure! Use invite code STAYHOME in the sign up form "http://www.torrentleech.org/user/account/signup" ...and enjoy your new account! As cherry on top, you'll find your account with 15GB upload credit to help you start your epic journey!
 3. Salut as dori si eu o invitatie pentru FileList , poti sa mi-o trimiti pe adresa mea de gmail:pasmagiuclaudiu85@gmail.com.

  Multumesc anticipat!

   

 4. "The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing".  

  [ "Singurul lucru necesar pentru triumful răului este ca oamenii buni să nu facă nimic" ] 

 5. Baietii IT... - daca inregistrarile pe FileList nu ar fi inchise (sau usor de obtinut), oamenii nu s-ar "zbate" ca sa faca rost de o invitatie, - asadar, daca topicul(rile) cu referinte la aceasta nu e pe placul fiecaruia aici, admin-ul poate oricind sa anuleze categoria " Discutii non-IT ", - astfel specificindu-se, ca acest site este dedicat exclusiv programatorilor 🧮 [ @ aismen, cel putin tu nu insulti - un pic de umor nu strica ] * In ceia ce ma priveste personal, as putea sa mai dau cite o invitatie() "din cind in cind" (am primit una aici si am postat una aici, din pura obligatie morala), dar nu o fac din doua motive: 1. (cel mai important motiv) Regurile pe FileList sint foarte stricte, si cum nu tot omu' e ...ei bine ..."om", nu vreau sa-mi iau riscul de a primi un "ban" - (ca in "interzis", nu ca in moneda -lol- ) [ re: invitatie() - chiar daca am facut donatie, am facuto pur si simplu ca apreciez munca unor oameni ca alti sa benefecieze ] 2. Daca ofer o invitatie nu vreau sa fiu ridiculizat, cum deja mi s-a intimplat aici de cineva care se pretinde "om educat" ...si batindu-se cu pumnul in piept (in realitate dind dovada de "prost crescut"), ca stie sa "faca" tot felul de programe. In viata nu este gresit cu nimic sa ajuti pe cineva in masura in care se poate si este omeneste, iar daca unora nu le convine, "they can go and suck it"... 😁 ... (...si cum va spune si motto-ul meu "daca nu poti sa ajuti, nu te deranja cu comentarii inutile" ...atunci n-o face, ca va sta mai bine) O zi buna, tuturor...
 6. @dimss ...ah ...se pare ca oamenii, nu sant chair asa de "disperati", ptr FileList /Invitatii, din moment ce este 14/01/2013, ora 05:45 si nimeni nu a zis un "multumesc" lui "dimss"
 7. ha-ha... - @aisman ...in alt post pe aceiasi tema, am vazut ce invitatii ai (in "hidden")! Nu le mai da sperante false, la oameni 😁
 8. Multam mult ptr afirmatia de mai sus... Stiu ca daca eram cu "2 mnute mai intelept", nu ii raspundeam deloc la postul lui. De fapt e foarte greu sa nu raspunzi cand vezi ca cineva ii asa de arogant, si te jigneste fara sa-i fi facut nimic, ba din contra, sa faci ceva bun (in masura in care se poate), ptr alt seaman de-al tau. Cred ca e doar natura umana, doar sa-i raspunzi, stiind acest lucru - angrennandu-te de fapt in conversatie fara un sfirsit pozitiv. PS - Imi cer scuze de la admin si moderatori acestui site, ptr devierea de la topic, (...si sper sa nu fie adevarat ce a spus "Vasile", ca nu se accepta, sa dispui "invitatii FileList" aici pe acest forum ! )
 9. ...doar atata sti ??? (-lol- se vede cine e frustrat 😁)
 10. Limbajul tau folosit aici, iti arata caracteru'... ...cu toata educatia ta de IT, invata in primul rand sa scrii corect in lb. romana. (...si care e problema ta, daca cineva intra pe google, si afla informatia care si-o doreste ...cel putin nu "deviveaza" de la subiect )
 11. Cred ca insasi titlu post-ului (FOARTE IMPORTANT - ptr "lumea de rand" ca mine, LOL - not so important ptr "IT guys /gals" ) e "self explanatory"), ptr ca am urmarit acest subiect postat si de altii, si am fost sigur ca cineva ca Vasile, v-a face un comentariu de gen "Cand Ion are clase cat trenul si habar nu are sa citeasca". ("Regulile" cum spui tu, nu sant ptr oameni ca tine, ci ptr "lumea de rand", cu o pregatire intre "Ion din spatele garii" si "Vasile" din IT) - lol Nu ma mira de loc de comentriul tau, ptr ca in ziua de azi rautatea si rea vointa sant vazute ca normal. P.S. - Singurul lucru necesar pentru triumful răului este ca oamenii buni să nu facă nimic - "The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing". Edmund Burke
 12. La Multi Ani, tuturor... Nu de mult timp, pe acest forum am aflat (din intamplare) o invitatie ptr FileList, pe care am si folosito. Multumesc celui care a postato aici. Odata avand cont am facut o donatie, si acum am posibilitatea de a oferi si eu o invitatie. De aceia m-am gandit ca e doar firesc si drept sa fac asta. FOARTE IMPORTANT - ptr "lumea de rand" ca mine, LOL - not so important ptr "IT guys /gals" 1) Rugamintea mea e doar, ca cel/cea care o foloseste sa se comporte in mod civilizat pe "FileList", si sa ia in considerare si sa respecte regurile de pe site: Citez de pe "FileList": << Atentie: Userii sunt responsabili pentru activitatea celor pe care-i invita. Daca persoana invitata se comporta necorespunzator, atat ea cat si cel care a invitat-o primesc sanctiuni ce pot merge pana la dezactivarea contului si blocarea adresei IP. Se accepta un singur cont per calculator indiferent cati oameni folosesc acel calculator; nerespectarea acestei conditii duce la disable pe toate conturile. >> 2) Daca a-ti reusit sa folositi aceasta invitatie, si incercati sa faceti dowload, va recomand sa incepeti cu un torrent, care are foarte multi "seed"-ri, si sa lasati calculatorul /clientul deschis (dar asta nu inainte de a folosi un VPN), PENTRU a va crea o "RATIE" buna, si astfel nu ve-ti primi un "warning". 3) Invitaia se expira in 2 zile, din moment ce a fost generta - Sambata, 11 Ianuarie 2020, ora Romaniei 23:06:28 NU UITATI: Inainte de a folosi-o, creati-va un "gmail" email (in mod ovios nu pe numele dvs adevarat) la care o sa primiti un link de confirmare ptr contul de pe FilesList. Ginditi-va de asemenea la un "cool" UserName, care sa-l folositi pe site. INVITATIA ptr. https://filelist.ro/signup.php 468f4edf85430777e9625eebebbb0d12 Numai bine
 13. Anunt tuturor, Am cautat invitatie pe "FileList" ( https://filelist.ro/login.php?returnto=%2F ), si am aflat urmatoarele: Pe pagina lor de Facebook ( https://www.facebook.com/FileListRo-Conturiinvitatii-253440008338057/ ), au coduri de vinzare sub forma unei "donatie" tip-abonament (in Euro), dupa cum urmeaza: 1) 15 / o luna, 2) 25 /trei luni, 3) 45 /un an (Preturile astea sint generate automat, nu este optiunea de (sa zicem) "odata donatie de 25 Euro", ori oricare ar fi: "_ EURO" !!!) Am aflat (astazi - 22 Dec 2019), printr-un prieten care are un non-VIP cont pe "FileList", ca invitatie gratuita nu se poate face de posesorul contului, daca nu e membru VIP.
 14. Reply la:

  Topic:      Invitatii MyXz.org a.k.a XtremeZone

  Coment:  "Macar nu ai postat intr-o discutie creata acum 5 ani"

   

  !?

  LOL - googled "invitatii pe "myxz" si a aflat site-ul asta.

  Daca topic-ul a fost intr-o "discutie creata acum 5 ani. ", de ce nu sa inchis dupa (sa zicem), 6 luni.

  Este o zicala care zice "daca nu poti sa ajuti, nu te deranja cu comentarii inutile"

 15. Buna,

  Va rog daca puteti sa ma ajutati, daca faceti parte din staff-ul la “MyXz.org a.k.a XtremeZone”.

  Am cont pe acest site din 2017, username: “Agolob” si pana ieri (15 decembrie, 2019 - local time), am putut sa “Sign In”, dar am incercat sa-mi shimb adresa de email, si password-ul si acum nu mai pot sa “Sign In” deloc.

  Daca a-ti putea sa remediati lucrul acesta ar fi minunat, sau in cel mai rau caz, sa-mi dat o invitatie la adresa de email postata aici removed@gmail.com , ca sa pot sa “Sign Up” din nou.

  (*) Preferabil sa-mi schimbati Username-ul din "Agolob" in "Pleione" si adresa de email din "agolob61@gmail.com" in "removed@gmail.com " . Daca verificati contul meu (agolob) pe: https://myxz.eu   o sa vedeti ca de fapt pe 15 decembrie, am deschis un "ticket" si am intrebat, daca se poate schimba username-ul si adresa e-mail. Mentionez asta ca sa nu fie nici o indoiala ca sint userul "agolob" (*)

  Va multumesc anticipat

  [Am postat asta -fara detalii (*) - si pe forum:   Invitatii MyXz.org a.k.a XtremeZone ]

  1. Pleione

   Pleione

   Nu mai e necesar sa interveniti, problema s-a rezolvat prin site-ul https://myxz.eu

   Scuze

×
×
 • Create New...