Jump to content

j1ll2013

Active Members
 • Posts

  133
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

j1ll2013 last won the day on May 2 2018

j1ll2013 had the most liked content!

Reputation

86 Excellent

About j1ll2013

 • Rank
  Registered user
  Newbie
 • Birthday 01/17/1992

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. a dat tara pe mana strainilor ? a distrus macar o fabrica din 90 pana acum, acest individ cu care nu am avut totusi nicio tangenta. stirile astea is suste. per susta. sunt satul de politica corecta impusa ! sa nu se inteleaga ca incurajez, dar totusi e mic copil pe langa contractele fara licitatie din pandemie ori spitalele din romania pline de infectii.
 2. recomand. e serios si lucreaza repede.
 3. forta mondiala pe judet kronzy !
 4. au datorii. nu au mai platit curentul. e o pagina intreaga pe blogul lui arhi si zoso.
 5. @Nytro il propun ca VIP si scuze din partea voastra.
 6. p.s: intr-o zi cand am aflat ca bunica e suspecta de cancer nu m-am mai putut controla si am pierdut tot. jocurile de noroc sunt pentru roboti, nu pentru oameni.
 7. e bun chatul. trebuie mentionat ca apartinand de rst si o sa intre si mai multi.
 8. puscarie sef de camera !
 9. eu cred ca ai nevoie de un pic de atentie la exprimare, in rest, e un proiect relativ ok, pentru ce te intereseaza pe tine, adica monetizare. bet vine de la beta banuiesc. voi il criticati pentru continut, in timp ce ziarele mondene au niste redactori semi-analfabeti. de curiozitate cat faci per month din adsense ? dai cu social media, ca o sa iti asigure un boost de trafic. nu te jena sa faci clickbait.
 10. am crezut ca e site de pariuri.
 11. in campania prezidentiala am incercat sa le explic cunoscutilor, inclusiv unor oameni inteligenti cu studii, ca de 25 ani pana acum si inclusiv, totul se bazeaza pe manipulare si mitologie politica; mitul salvatorului, mitul tapului ispasitor, acum mitul neamtului. toti au zis, asa si ? "asa si"....si asa o sa si ramana.
 12. @AndieCT incearca sa te relaxezi. inclusiv in viata de zi cu zi sa nu gandesti atat de mult. viata nu e doar in alb ori negru, astfel ca nu totul trebuie sa iti iasa perfect. incearca sa poti exprima in cuvinte mai putine ceea ce doresti sa faci. @Gecko ai grija de baiatul asta.
 13. Domnul.do e duminica ora 18:44 si eu iti spun dumnitale ca insusi tu deturnezi topicul de la subiectul lui principal cand ai vazut ca nu ai un feedback pozitiv. subiectul era despre ciolos, govhub, ca sa reamintesc sa nu se uite cumva....
×
×
 • Create New...