Jump to content

vatman32

Active Members
  • Posts

    167
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

vatman32 last won the day on January 16 2021

vatman32 had the most liked content!

Recent Profile Visitors

5229 profile views

vatman32's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

115

Reputation

  1. Ce e local .. cel putin vizai de browser.. e sfant. Un pic de initiativa si un nou framework sa faca din 23523145236 -> <hello world! /> .. poate un (plugin de) framework? E foarte comic ca .. astea au de obicei "un baiat" ce le instaleaza windows-ul dar fac legi vizavi de criptare si avioane. Imi si imaginez intr-un ISP sau firma de webhost..
  2. Cati bani ati percepe fiecare dintre cei ce aveti placerea si rabdarea sa oferiti o parere.. pe un tool tip offensive (mai degraba un framework asemanator [dar nu identic] metasploit) scris in python? Cateva caracteristici generale ar fi: - capabil sa scaneze retele intregi / clase de IP - sa paseze rezultatul catre alte module alese de catre utilizator (practic un chain intreg de executie custom) - capabil sa execute exploit-uri sau doar genera set complet de analiza pe baza scanului - usor de extins catre un API WEB ... practic, face de toate in toate felurile contra sau vizavi de 192.168.0.0/16 (deci -> 192.168.255.255) intr-un mod foarte customizabil. As putea sa ii spun chiar framework. Poate niste preturi gen.. 1.) Daca ar fi sa-l realizezi ca persoana fizica catre persoana fizica. 2.) Daca ar fi sa-l realizezi ca persoana fizica catre persoana juridica (firma, da?) 2.) Daca ar fi sa-l realizezi ca persoana juridica catre companie de stat. Sar'mana.
  3. Mi se pare de cacat cat de subtire e linia dintre intimitate si scuza asta de 2 lei cu "Law Enforcement". Ca si cum la nivel de stat nu poate fi coruptie intrucat sa ajunga folosit in tot felul de scopuri. Totodata presimt ca e doar cireasa de pe tort, naiba stie ce soft-uri mai produc aia. Cine si cum garanteaza ca datele alea nu pleaca si la Cellebrite odata extrase .. de unde garanteaza de acolo Cellebrite ca is indeajuns de pregatiti sa aibe grija de acele date. Ei vin, il da lu' nea Ion de s-a angajat in Politie, ala saracu da click-uri de pe un Windows piratat.
  4. Da. Au un aparat un fel de fuzzer. Trage efectiv in plain text si parole si conversatii facebook, whatsupp, signal, tot ce inseamna tot. Si merge chiar rapid.. Face niste minuni de nu le poti realiza nici daca iti rootezi singur telefonul. Daca as avea asa ceva pe mana imi deschideam cel mai celebru centru de deblocari telefoane din tara :)))
  5. Ma intreb ce ar presupune o masura de securitate anti UFED .. poate ceva "virtual machine" in telefon.. hmm. Si cand ii vezi si pe prapaditii aia de la Apple ca doomle nu merge cu noi stoul .. pff.. dezamagitor si putin chiar abuziv programul asta al lor.
  6. Salutare, cunoaste cineva softul? https://www.cellebrite.com/en/ufed-ultimate/ La nivel teoretic, "sparge/crackuieste" telefoane. Ii da cu bolta peste ultimul Iphone, de samsung numai zic. Bineinteles ca, cine nu e urs in domeniul asta intelege ca e imposibil si defapt e un acord intre companiile producatoare de telefoane mobile. Se vinde doar catre guverne. Spor la dezbateri. Aici e ceva interesant de asemenea: http://cyberlaw.stanford.edu/blog/2021/05/i-have-lot-say-about-signal’s-cellebrite-hack Aparent cei de la Signal nu ii au la corazon.
  7. El parca era al' de cordise nu stiu ce vedeta de asta televizata :))) Veteran si omul ala. Tin minte ca orice manareli faceam pe serverele de WoW, pe al lui il ocoleam, ma simteam tras de urechi asa.. :)))
  8. Un IBAN daca ar fi afisat undeva ar fi perfect. Ma bag cu contributii la premii. Eu trebuie sa fac prin depunere si stouri ca am niste propriri.. sau ma rog, cont bancar ceva.
  9. Bun ... deci .. ca si tine am crezut ca am nevoie de niste servere "sa fie" in "caz de" cu mult timp in urma. Dar intrebarea lui @Nytro e foarte buna si totodata retorica. Apoi ce? Dai flood? A ajuns sa coste 5$ (20 LEI) un upgrade ce sa faca fata unui atac de tipul asta. Avantajele sunt foarte mici comparativ cu efortul si riscul depus. Nu o sa ma joc de'a lupu moralist, tu stii ce vrei sa faci, nu ma priveste. Iti pot spune insa ca la ora actuala, la nivelul la care se afla internetul si securitatea ce ruleaza plus viteza cu care se adapteaza totul peste noapte, un server undeva in China e ultimul lucru de care ai nevoie. In schimb, ai atatea servicii FREE de care te poti folosi, companii si institutii ce trimit ca dobitocii acte in format digital ceea ce confera iarasi informatie ce poate fi disimulata in diferite scopuri. Un asa zis "atac cibernetic" in ziua de astazi presupune un atac sintetic mai degraba decat tehnic. Daca insa vrei sa iti bati mai departe capul pentru servere.. poftim pont. Axeaza-te pe providerii de servicii tip "free hosting" de toate felurile. Inca e o normalitate sa nu iti permita un ping dar sa poti rula acelasi ping prin interpretorul de Python sau teoretic sa nu ai acces catre internet din serverul lor dar defapt sa poti face un GET / POST request folosind tool-ul wget. De aici, trebuie sa iti mearga mintea si imaginatia, nu ma extind ca dau idei. Spor!
  10. SELECT COUNT() FROM `server`.`esk_case` WHERE `ownerid` > '0' Cred ca asta iti trebuie.
  11. "Is not a bug, it's a feature". Mars ma la cacat . Astea pana nu se trezesc pusi in cap, nu-si dau cu reveneala. Si cand se intampla, or sa "investigating" si dupa "investigating" vin si cu explicatia (re)asigurand clientilor siguranta datelor.
  12. Daca vrei sa inveti ceva, fa-o etic ca dormi mai bine noaptea. Nu e nimic palpitant plus ca real vorbind, nu te gandi ca o sa gasesti conturi si parole la liber de folosit acolo. Sunt si alea codificate la randul lor. Ca sa respectam totusi ideea dupa care se invarte RST: Aprofundeaza domeniul de Web Development. "Fa site-uri" pe romaneste. Vezi ce presupune PHP, HTTP Server, SQL Server, cum se conecteaza acestea intre ele. Odata ce ai terminat fie si un blog, facut de mana ta, te poti apuca sa te joci cu URL-ul si cu formularele create si ai sa observi ca dai din eroare in eroare odata ce introduci tot felul de lucruri neconventionale cu care aplicatia nu e gandita sa functioneze. De exemplu, trimiti campul de email ca Array si asta ii genereaza o eroare la procesare, bineinteles ca tu pe partea cealalta nu te-ai gandit ca se apuca unul de modificat.. culmea.. HTML-ul paginii. E mult de vorbit, nu are rost sa iti umplem capul de 1000 de lucruri, invata programare web si mai departe, poti posta tot aici pentru indrumari.
  13. Fa-i un dump si baga-l pe un stick sa-l ai pentru o eventuala analiza. Task manager, click dreapta pe el -> Create dump file. Eventual pune-l si aici. Ai putea sa verifici totodata daca se conecteaza de aiurea si pe ce port. Recent am avut o experienta asemanatoare cu un botnet. Verifica daca acceseaza servere GIT. Folosind frida ai putea verifica rapid cam ce face per ansamblu. (vezi si RegOpenKeyExA function (winreg.h) - Win32 apps | Microsoft Docs)
  14. https://www.facebook.com/aiparcatcaunbouinvalcea/videos/552765155440477/ Urmariti materialul, varianta bine argumentata. Mie totusi nu mi s-a legat niciodata o treaba. De ce atata zgomot? "Fa-l, trebuie, fa-l, hai hai hai hai hai, fa-l, aa esti prost, conspirationist, fa-l hai, toata lumea, trebuie, ia uite." Am si eu cunostinte gasite pozitiv, carantinate, iesite, test facut iar, totul bine. Am luat in considerare ca o mai fi ceva ce nu s-a publicat oficial gen ca virusul dezvolta si alte mutatii si abia atunci ar putea incepe probleme reale. Pana acum m-am lamurit cu mortii de covid dar ei puruiau de cancer deja si alte boli greu de dibuit. Si .. de unde atata filantropism in unii? Brusc, vor sa salveze lumea, da-ma dracu. Nici nu ai zice ca se invart interese de zeci de miliarde de euro. Un vaccin e totusi un pas mare al stiintei medicale, nu e de tratat cu fundul asta e clar. Dar hai sa ne bagam aspirina cu acul ca o face si nu stiu care. Imi aduce aminte de "Ice Bucket challenge" cand toti prostii isi turnau gheata-n cap fara pic de noima. Ce sa mai zici si de acele masti care nu erau bune.. dar apoi erau.. . In Romania mai ales mi se pare cel mai penibil sa se vorbeasca despre asta. Aici mori cu asigurare medicala ca nu da statul 2 flegme pe tine si tot astea vin si imi spun acum "Baa... e pentru tine.. te iubim da-te-n gatu' ma-tii ia si vaccin."
×
×
  • Create New...