Jump to content

vatman32

Active Members
 • Content Count

  118
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

vatman32 last won the day on December 12 2019

vatman32 had the most liked content!

Community Reputation

76 Excellent

1 Follower

About vatman32

 • Rank
  Active Member

Recent Profile Visitors

2097 profile views
 1. Ai putea asigura o infrastructura de servere destul de bunicica cu banii aia, deci da. Iti mai trebuie un asociat incat sa nu fii nevoit sa cheltui pe programatori si alte bazaconii.
 2. Baieti .. va spun acum la multi ani ca sa evit greseli gramaticale mai tarziu. La multi ani!
 3. vatman32

  Tema RST

  @Vasile. ma faci invidios, vrei dusmani? :)))
 4. vatman32

  Tema RST

  Aia e tema default daca nu ma insel. Se poate seta din footer.
 5. Da-mi un PM cu o adresa de email, telefon ceva sa discutam. Ti-l fac eu la un pret modest.
 6. @WarLord nu, nu cred. Intocmai de asta am si scris ce am scris Pe ideea "haai baai lasa tu haxoreala" ne intoarcem la pentium 4 cu windows 2000.
 7. Nu i-as taia asa din scurt cheful, la urma urmei nu prea se leaga cybersec analist cu haxor. E una sa ofere solutii de securitate pentru o companie (de la modul cum e proiectata reteaua pana la reguli de firewall minimale) aplicand un set de practici standard, sa verifice log-uri si alta e sa ia la dezasamblat windows-ul pentru un presupus exploit 0day. Daca ii place va invata si se va descurca in timp. Daca se lasa pe o ureche in baza certificatelor e problema lui. Cunosc caz, tataie 50 de ani, i s-a pus sa invete calculatoare si programare web. S-a angajat fara probleme si le invarte mosu' chiar binisor.
 8. Hm, mai citeste odata, ce sa zic. De acord, intrebarea vizavi de salariu nu isi are loc, mai ales ca au de pierdut bani cu el pana devine productiv.
 9. Aha .. un singur interviu de genul am dat dar nu mi-a convenit salariul (800 - 900 E). Ma gandesc totusi ca avand in portofoliu un tool ce tine de securitate, e privit cu ochi mai dulci decat doar cu un certificat, mai ales ca in realitate is cu totul alte provocari ce tin de cat de bine de adaptezi in functie de target. L.E: Pana la urma, chiar daca o comite la testul offline, conteaza sa fii in stare sa te documentezi pe o problema. O mostra de capabilitate dovedita l-ar ajuta sa obtina contractul. Oricum il preiau ei de acolo si-l invata sa joace dupa practicile lor.
 10. Sper sa nu spun vreo prostie dar cred ca principalul tau interes pana la bani e sa iti adaugi in CV ceva experienta cu o companie oarecare pana inveti metodologia de lucru si altele. Cu alte cuvinte, mergi pe ieftineala daca spui ca esti nou in domeniu. Totodata, ai putea sa faci un scanner ceva mai interesant care sa contina panel web, stocarea sa fie intr-o baza de date, functionalitati externe pe baza de nmap etc. Exemplu scanner (sa zicem memcached 11211): - scaneaza range-uri intregi de IP-uri - treci rezultatele prin nmap sa vezi daca permite UDP - test pentru a verifica daca ISP-ul filteraza sau nu pachete cu ip-ul spoofuit - totul sa fie vizibil live in web panel - generare automata de key-uri - statistica grafica la absolut tot (ip-uri scanate, range-uri, e sau nu memcached -- vei mai intalni si false positive etc) - API pentru uz extern - sistem cache - resume scan - .. lasa-ti imaginatia sa zboare mai departe Cand te duci la interviu sa ai o lucrare prin care sa demonstrezi ca nu te bate linux-ul, ca stii sa imbini comenzi bash cu un script / program intr-o maniera profi, ca totul e stabil si ai encapsulat erorile intrucat nu risti sa crape toata aplicatia deoarece ti-a picat netul sau codul tau face uz de procesor in mod abuziv. Ideea e sa incorporezi diferite functionalitati ce denota experienta. Deci odata ce ai o baza de date bine optimizata denota cunostinte relativ solide in stocarea si prelucrarea datelor. Ca sa fii mai fasnet de atat, stocarea poti sa o faci in diferite formate eventual sa adaugi si o encriptie pe date.
 11. vatman32

  Go language

  Salut, Codeaza vreo careva in GO pe aici? Tin minte ca era mare alarma cand aparuse vai google in sus google in jos, nextgen vrajeala pe tot internetul.
 12. Probabil se refera la watermark. O fi gasit cateva servicii online dar el vrea sa faca la el pe PC cu vreun program anume. @ommatol Explica te rog mai clar ce vrei sa faci.
 13. @LeXHacked Publica te rog rezolvarea, in caz ca se mai loveste cineva de astfel de .. "date". In rest, calm, se mai exagereaza, se mai glumeste, uneori poate in plus. Problema a rasarit datorita informatiilor lipsa cum ar fi de unde ai acel "text" (email / whatsapp / facebook).
 14. Sa vezi surpriza cand cei mai tehnici sunt si cei mai capabili de trolling. 😂 @Zatarra E foarte buna initiativa, chiar ma plictisesc groaznic cateodata de ma invart de tampit pe forum fara vreun sens.
 15. E interesant cum s-a facut tragerea la sorti vizavi de ordinea buletinelor. 5 coroane direct, Iohannis primul. Sper sa vina un cutremur de 7-8-12 in ziua alegerilor. Da Doamne!
×
×
 • Create New...