Jump to content

vatman32

Active Members
 • Content Count

  99
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

vatman32 last won the day on August 31 2018

vatman32 had the most liked content!

Community Reputation

70 Excellent

1 Follower

About vatman32

 • Rank
  Active Member

Recent Profile Visitors

1994 profile views
 1. E interesant cum s-a facut tragerea la sorti vizavi de ordinea buletinelor. 5 coroane direct, Iohannis primul. Sper sa vina un cutremur de 7-8-12 in ziua alegerilor. Da Doamne!
 2. vatman32

  Laptop nou

  Pentru gaming, iti recomand un desktop. Nu te amagi cu un laptop. Thinkpad fan aici!
 3. Inteleg ca trebuie sa modifici un modul specific, nu framework-ul. Mi-a sarit inima, atata plictiseala sa fie incat sa te apuci de modificat un framework Trimite-mi modulul pe PM sau posteaza-l aici, daca prind niste timp liber iti zic ce si cum trebuie sa faci in mare. Daca esti dispus sa ne intelegem ($) ti-l adaptez eu.
 4. Faci haching a? Da o m.. nu faci tu?
 5. vatman32

  Intrebare

  Orienteaza-te spre firme mici / mijlocii, astea vor sa faca profit, nu ii intereseaza pe cine ai taiat. Bineinteles ca trebuie sa ai un dialog ceva mai parsiv cu ei, mai pe "baieteala", dar o sa te descurci daca-ti merge gura si prezinti calitate ca muncitor. Nu fa prostia sa explici vreo unuia ca vrei sa te "reintegrezi" ca si cum ai vreo boala de piele sau ceva, fii tu, zi-le ce le oferi si lasa-i sa inteleaga ce au de pierdut fie pe termen scurt daca te refuza.
 6. Iulian, da-mi un PM. Cred ca ne putem ajuta reciproc, cunosc domeniul (foarte) bine .
 7. Mai era cineva acum cateva zile, primise chipurile DDoS de la un server ING. Posibil IP Spoofing.
 8. Un fel de pasaroi pheonix renascut din propiul c**** Am adoptat chestia asta cu rutina de ceva vreme, ma mai uit la un film, mai iau la puricat o aplicatie random, articole how-to .. Scump, plus ca merge si cu cocaina daca e sa o iau pe variante de genul
 9. Salut! Am folosit trucul din titlu timp de aproximativ 10 luni, lucrand doar de noapte, program 12 ore, functiona perfect. Parca eram bagat in priza, stateam si 2-3 zile efectiv fara sa dorm. Combinam cam un litru de energizant cu 3-4 cafele espresso. A fost frumos. Pana am zis ca dau ortu' intr-o noapte si am aruncat energizantul pe geam. Am trecut pe vitamine, dizolvabile. Functioneaza, dar nu abuzez, astea chiar mi se par exagerate. La ce .."metode" apelati sa rezistati oboselii la munca? Ati abuzat vreodata in felul de mai sus de cafea si / sau energizante in scopul asta? Cunoasteti personal cazuri grave de la astfel de obiceiuri?
 10. Ce? LE: Adica .. eu si neamu mortilor mei prezenti si viitori au platit pentru sala de jocuri, mac, fite, o firma beton pentru un proiect de cacat, comunicare cu statul si wordpress upload (eventual install by click)? Asta argumenteaza 10.000 Euro? Te rog .. ai putina decenta.
 11. Deci asta a luat 14 ani inchisoare deoarece nu colabora cu niste companii (private). Interesant, dar oare de ce nu ma surprinde pe cat ar trebui?
 12. vatman32

  Salut

  Am foarte (foarte) mult gem acasa .. natural.
 13. vatman32

  Rss

  Iti sugerez sa scrii un (Windows) gadget. Practic lucrezi cu html, css si javascript iar pentru partea de comunicare client-server (inteleg ca e necesar din descrierea oferita) ai deja in windows destule posibilitati built-in precum telnet sau shared files. Daca vrei insa ceva securizat, iti recomand o aplicatie in toata regula in C# sau pentru ceva mai rapid PyQT cu (noSQL).
×
×
 • Create New...