Jump to content

Zatarra

Administrators
 • Content Count

  2454
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  34

Zatarra last won the day on January 21

Zatarra had the most liked content!

Community Reputation

1498 Excellent

About Zatarra

 • Rank
  CyberBuller
 • Birthday 12/08/1989

Converted

 • Location
  Timisoara

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Poti avea ceva in ziua de azi? It will be something 1 versus 1000 indians
 2. Multora ne lipseste timpul, dar incept de azi vom fi activi (again) in zona de VIP. Deci cine crede ca e suficient de bun incat sa aduca valoare dati-mi un PM si vedem ce putem face. Vom incepe prin a discuta chestii de bug bounty care nu le putem exploata si prin putin brainstorming, poate obtinem ceva. Am recreat grupul de VIPs, se pare ca nu il aveam pe aceasta platforma. Am sa incep sa dau VIP la membrii vechi + activi in BugBounty/Pentest. Momentan au VIP urmatorii: @SynTAX @0xStrait @Fi8sVrs @akkiliON Daca mai e cineva care e vechi pe aici si vrea sa participe sa-mi dea PM. Pentru cei noi, ma voi gandi la ceva teste pentru a putea fi acceptati ca si membri. P.S. Daca vi se pare o initiativa proasta de a reactiva asta va rog sa va abtineti si sa ne lasati sa ne facem damblaua. Mersi
 3. 1. Solutie de threat intel care e pe stop din lipsa de frontend devel 2. Bug bounty 3. Certificare Azure Security (sper sa-mi aprobe bugetu') Cam atat momentan.
 4. @SynTAX nu mai da tabelu ala ca referinta, e atat de outdated incat cred ca 90% din OS-urile enumerate sunt out of support si nu prea le mai intalnesti.
 5. Ai dreptate, cred ca cele mai mari sanse le ai pe OLX. Am verificat si la anticariat.net, nu o au
 6. Bravo, tu singur ai luat aia 15k sau i-ai impartit cu cineva?
 7. De ce nu o cumperi daca ti-a placut atat de mult. Il ajuti si pe om si iti ajuti si tie ochii.
 8. Programare e binevenita dar nu e un must. Python-ul te ajuta super mult deoarece majoritatea toolurilor sunt scrise in python sau java. Legat de C, indiferent care C nu prea te ajuta, iar daca stii pseudocod stii orice limbaj de programare, doar sintaxa difera (+ anumite atuuri pe care il are fiecare limbaj, exemplu dictionarele si/sau tupleturile in python etc..). Legat de cariera, depinde foarte mult in ce oras esti. Pe pentesting Bucurestiul e cel mai dezvoltat in tara (bineinteles), restu stau destul de slab spre deloc (Mai exista la Cluj, Timisoara, Iasi) dar nu la acelasi nivel si asta datorita firmelor mari care se axeaza pe Bucuresti. De inceput nu ai cum sa incepi prost, domeniul ales e unul foarte bun, foarte bine platit, singurua conditie e sa muncesti mult sa te poti diferentia de ceilalti. Cu alte cuvinte ar trebui sa poti raspunde la o intrebare de genul: De ce te-as alege pe tine si nu l-as alege pe Vasile? Ce plus de valuare aduci tu unei companii/startup/whatever fata de altii? Incearca sa inveti cat de multe poti de pe net, poti sa incerci si ceva canale de comunicare gen Discord/Slack and stuff. Daca vrei da-mi PM si iti dau niste piste.
 9. Nu ai nevoie de nici o facultate. Video-urile si cartile te vor ajuta dar nu suficient de mult. Pentru a putea face fata trebuie sa fii foarte pragmatic, cu alte cuvinte te axezi pe practica si pe chestii concrete. Sfatul meu ii sa te bagi pe programe de BugBounty, sunt multi de varsta ta care fac deja bani din chestia asta.
 10. Lasa blogu', poate mai invatam si noi ceva de la tine
 11. Eu unul folosesc europass doar ca sa am o rata de "match" cat mai mare cu formatul firmelor la care lucrez/am lucrat/voi lucra, dar e total irelevant (nu a facut niciodata diferenta si nu mi-a spus niciodata nimeni sa schimb formatul). Tot ce conteaza ii sa ai continut bun si de preferat sa te stie lumea din alte surse (nu am aplicat la nici un Job din toate pe care le-am avut, mereu am fost recomandat bazat pe interactiunea mea cu anumiti oameni sau datorita prezentarilor pe care le-am sustinut).
 12. Esti pe pastile boss?
 13. De mult ma gandeam la o aplicatie pe telefon de genul, iti bagi numarul de masina si altii te gasesc. La randul tau poti gasi si tu pe altii. Singura problema ar fi cum faci verificarea (aceasi problema care o au toti - si care ar putea fi rezolvata cu cryptoshits) Ca sa fiu pe subiect. 1. Nu poti face serviciu pe bani, nu o sa-l cumpere nimeni 2. Nu poti pune "happy ending stories" nobody buys that crap anymore 3. Prea mult roz 4. Nu cred ca face sens sa pui un template pentru asa ceva, cel mai bine faci ceva custom, asta daca chiar vrei sa faci. Daca chiar esti interesat la modul serios de idee si stii sa faci web development pe partea de Mobile pot investi in asa ceva.
×
×
 • Create New...