Jump to content

Zatarra

Administrators
 • Posts

  2618
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  80

Zatarra last won the day on September 25

Zatarra had the most liked content!

Reputation

1716 Excellent

About Zatarra

 • Rank
  CyberBuller
  Enthusiast
 • Birthday 12/08/1989

Converted

 • Location
  Timisoara

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Foarte buna intrebarea. In primul rand cred ca e o chestie de mentalitate. E foarte greu pt cei care coordoneaza astfel de site-uri sa accepte aceasta idee, indiferent daca au sau nu buget. In Olanda nu se plateste dar in schimb dau tricouri cu "I hacked the Dutch government" si e o chestie care iti da reputatie in comunitate, dar ei accepta critici/rapoarte. Ar fi tare sa facem ceva marca RST ceva gen Secure Romania, mergem fiecare pe institutii sau chestii publice si incercam sa expunem problema asta, adunam feedback si incercam sa imbunatatim. Poate poate iasa ceva.
 2. Zatarra

  Salut

  Salut, da, teoretic prin triangulatie si practic cu pile la STS (doar daca numarul e servit de antenele GSM din RO). Altfel nu prea ai cum.
 3. E "deep" fake, dar e amuzant.
 4. Salut, multa bafta cu firma. Aveti un bug, nu stiu exact cum de dar il poti vedea asa: 1. Am dat click pe Infrastructura noastra 2. Am dat click pe VPS 3. Imi apare bifa de logout, dar eu nici nu am cont 4. Dau click pe profil (in dreapta) -> Contul meu (nu se intampla nimic) 5. Dau click pe logout -> Nu se intampla nimic (nu inteleg de ce ar trebui returntoadmin - dar poate depinde de tema folosita) 6. Pot da submit ticket fara sa fiu logat Am sa incerc sa-mi fac cont sa cumpar un VPS, sper sa reusesc Te mai anunt daca mai vad ceva Revin cu edit. Am reusit sa cumpar serverul, am reusit sa aplic voucherul. Problemele apar dupa: 1. Cand imi apare serveru in dashboard trebuie sa intru pe consola sa-l configurez eu mai departe (tot installu) 2. Ar fi ok sa folosesti un "Golden Image" in loc de o imagine care o montezi si instalezi 3. Partea de data usage nu-ti merge deloc 4. Nu ar trebui sa expui partea de VMWare tools 5. Ar fi frumos sa integrezi partea de parola/key management cu partea de website 6. E un inceput bun, dar mai ai mult de lucru!
 5. Zatarra

  UstupidMF

  Din mail, de cand mi l-ai dat, pe vremea cand mIRCu era in voga si stateam pe #Unixcod, acum vreo 18 ani Ce trece Ani!
 6. Mai bine astept filmu decat sa citesc o carte!
 7. Nu cred ca exista public ce cere el
 8. Degeaba incer sa-ti explic ca nu ai ce face ca din ce povestesti e imposibil sa intelegi. Daca chiar vrei sa reusesti ceva incearca sa-ti declari contul furat sau sa-l raportezi. Cam asta este maximum ce poti obtine. Legat de recuperat, daca nu te ajuta instagramul sigur nu te va ajuta nimeni de aici.
 9. No, but you can https://downloadmoreram.com/
 10. Din cate am inteles momentan doar colecteaza
×
×
 • Create New...