Jump to content

Zatarra

Administrators
 • Content Count

  2323
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Zatarra last won the day on May 18

Zatarra had the most liked content!

Community Reputation

1379 Excellent

11 Followers

About Zatarra

 • Rank
  CyberBuller
 • Birthday 12/08/1989

Converted

 • Location
  Timisoara

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Doar daca ti-l face careva. Slabe sanse sa gasesti ceva gata facut si sa fie si customizabil.
 2. Zatarra

  Salut !!

  Scrie-ne tu, spune-ne ce ai mai facut in tot acest timp si arata-ne cateva proiecte la care ai lucrat sau ceva bucati de cod
 3. The environment used was composed by two docker containers used with MACVLAN + some noise traffic (which gives around ±1% error) The fileX - in my case - is a binary one So, below are the result of rsync tarred files versus rsync with compression (option -z) untarred files 1. File tarred + rsync without compression (rsync -axvPAH fileX.tar destination:/path) File size is 56933 bits (fileX.tar) Transfer difference is 4735665-4673346=62319 bits 2. File tarred + rsync with default compression (rsync -axvPAH -z fileX destination:/path) File size is 56933 (fileX.tar) Transfer difference is 4933845-4871608=62237 3. File tarred + rsync with maximum compression (rsync -axvPAH -z --compress-level=9 fileX.tar destination:/path) File size is 56933 bits (fileX.tar) Transfer difference is 4870664-4808387=62277 4. File untarred + rsync with default compression (rsync -axvPAH -z fileX destination:/path) File size is 237525 bits (fileX) Transfer difference is 4669946-4607637=62309 bits 5. File untarred + rsync with maximum compression (rsync -axvPAH -z --compress-level=9 fileX destination:/path) File size is 237525 bits (fileX) Transfer difference is 4806735-4744764=61971 bits 6. File untarred + rsync without compression (makes no sense since it’s the most bandwidth consuming one)
 4. Desigur, suntem mai multi aici care lucram pentru STS, SRI, DIICOT si alte institutii alte statului. Cu ce te putem ajuta? Lasand sarcasmul, la ce te referi? Ce alegeri nu sunt validate? Cele prin corespondenta? Daca da, ce treaba au cu softul de care vorbesti.
 5. Coiae iar vinzi Monero scanat din roate de pe mIRC? :)))
 6. Nu intereseaza boss pe lume, stim si noi sa codam, poate nu sa facem design dar ne descurcam. Idea era sa nu va spalati rufele in public, dar avand in vedere ca are legatura cu forumul discutam pe aceasta tema. Invatam din ea pe viitor (Jecko deja a facut un topic fain la locuri de munca care e o idee buna).
 7. @gaddafi Fara nume boss, postati pe facebook, in ziare sau unde vreti dar nu faceti magarii de genu asta pe RST, vorba aia, bateti-va, dar nu in incinta scolii
 8. Adevarul ii ca sigur nu era gata in proportie de 90-95%
 9. Ma bag si eu in topic avand in vedere ca-l stiu pe Developer (doar de pe net) + ca sunt admin pe aici si trebuie sa imi dau cu parerea referitor la acest conflict. Cu toate astea imi rezerv dreptul de a fi obiectiv 1. Topicul e bun si ramane aici, sunt multe chestii de invatat din el 2. Banii sunt irelevanti, suma de 150 de euro poate fii considerata o plata pentru munca depusa (indiferent ca e buna sau e rea, munca trebuie platita). 3. Sunt de acord cu Jecko, nu poti sa alegi un developer la intamplare cand vrei o chestie time-consuming + o vrei si urgent si functionala 4. Jigniriile nu sunt de prisos de nici o parte 5. Invatati sa va faceti targeturi de livrari bazate pe contract, daca nu pe contract macar pe vorbe, gen daca pana in data de X nu ai livrat Y am incheiat colaborarea 6. Cand ai un client nu ti codul pe git de student + nu mergi la hackathoane, ii livrezi omului produsu apoi faci ce vrei tu 7. Partea cu publicarea numelui nu prea imi place, asa pot veni si eu acum sa il sap pe KFollow si sa spun ca face chestii shady pe RST (daca vrei sa faci chestia asta poti sa o faci prin alte metode dar nu prin RST) 8. Nu inteleg de ce a fost locked topicu?
 10. Nu suna rau, dar sunt destul de high class. Care va fi scopul PC-ului?
 11. Zatarra

  Salut

  Salut maestre, bine ai venit pe la noi. Sper sa gasesti informatie de ajutor pe aici cat si sa imparti din cunostintele tale. Totodata, iti sugerez sa eviti conflictele cu oamenii a caror minte inca ii in cuptor la copt.
 12. De ce imi da Windoxu trojan la arhiva aia? Mi lene sa caut mai departe
 13. Zatarra

  CUDA ?

  Guys ca tot ati deschis topicul, eu sunt praf pe domeniu asa dar sunt curios daca a rulat cineva tensorflow pe mai multe GPU-uri deodata pe acelasi OS. BTW, tensorflow merge super easy in docker.
 14. Eu zic ca nu ai nevoie de nici o matematica atat timp cat nu faci dezvoltare. Ar fi totusi nevoie de matematica doar cand ai avea nevoie sa implementezi solutii mai optime din punctul de vedere al query-urilor sau inserturi-lor, dar acolo ai nevoie de mai multa logica decat matematica (cea din urma contribuind la prima). Sfatul meu este sa practici cat mai mult, instaleaza baze de date, baga date in ele, scoate date din ele, modifica-le, fa-le mai performante si nu in ultimul rand, incearca sa aduci ceva nou in toata distractia asta. Am uitat sa mentionez, din punct de vedere salarial e un job bine platit, destul de mult peste media IT-ului.
 15. Daca te referi la trasnfer international, da.
×
×
 • Create New...