Jump to content

Zatarra

Administrators
  • Posts

    2623
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    83

Everything posted by Zatarra

  1. Sunt multe platforme care acopera partea de invatamant, dar nu acopera tot, asta incerc sa explic. E posibil sa fi facut ceva dump la una din ele, dar ma indoiesc ca ne include pe toti (dupa 1970 cum sustine acolo). LE. Ma indoiesc ca datele mele sunt prezente pe acel site si daca ar fi ar fi impotriva vointei mele deci GDPR.. caca maca
  2. Nu cred ca exista vreo baza de date targetata astfel incat sa cuprinda toata audienta mentionata acolo. E plin de forumuri cu astfel de claim-uri, multe nu sunt reale. Grija mare pe ce dati banii.
  3. M-ai facut curios. De ce ar fi greu de realizat si de ce e ilegal?
  4. Nici programatori nu mai avem. Posteaza detaliile, poate ai mai mari sanse sa te contacteze cineva.
  5. Foarte buna intrebarea. In primul rand cred ca e o chestie de mentalitate. E foarte greu pt cei care coordoneaza astfel de site-uri sa accepte aceasta idee, indiferent daca au sau nu buget. In Olanda nu se plateste dar in schimb dau tricouri cu "I hacked the Dutch government" si e o chestie care iti da reputatie in comunitate, dar ei accepta critici/rapoarte. Ar fi tare sa facem ceva marca RST ceva gen Secure Romania, mergem fiecare pe institutii sau chestii publice si incercam sa expunem problema asta, adunam feedback si incercam sa imbunatatim. Poate poate iasa ceva.
  6. Zatarra

    Salut

    Salut, da, teoretic prin triangulatie si practic cu pile la STS (doar daca numarul e servit de antenele GSM din RO). Altfel nu prea ai cum.
  7. E "deep" fake, dar e amuzant.
  8. Salut, multa bafta cu firma. Aveti un bug, nu stiu exact cum de dar il poti vedea asa: 1. Am dat click pe Infrastructura noastra 2. Am dat click pe VPS 3. Imi apare bifa de logout, dar eu nici nu am cont 4. Dau click pe profil (in dreapta) -> Contul meu (nu se intampla nimic) 5. Dau click pe logout -> Nu se intampla nimic (nu inteleg de ce ar trebui returntoadmin - dar poate depinde de tema folosita) 6. Pot da submit ticket fara sa fiu logat Am sa incerc sa-mi fac cont sa cumpar un VPS, sper sa reusesc Te mai anunt daca mai vad ceva Revin cu edit. Am reusit sa cumpar serverul, am reusit sa aplic voucherul. Problemele apar dupa: 1. Cand imi apare serveru in dashboard trebuie sa intru pe consola sa-l configurez eu mai departe (tot installu) 2. Ar fi ok sa folosesti un "Golden Image" in loc de o imagine care o montezi si instalezi 3. Partea de data usage nu-ti merge deloc 4. Nu ar trebui sa expui partea de VMWare tools 5. Ar fi frumos sa integrezi partea de parola/key management cu partea de website 6. E un inceput bun, dar mai ai mult de lucru!
  9. Zatarra

    UstupidMF

    Din mail, de cand mi l-ai dat, pe vremea cand mIRCu era in voga si stateam pe #Unixcod, acum vreo 18 ani Ce trece Ani!
  10. Mai bine astept filmu decat sa citesc o carte!
  11. Nu cred ca exista public ce cere el
  12. Degeaba incer sa-ti explic ca nu ai ce face ca din ce povestesti e imposibil sa intelegi. Daca chiar vrei sa reusesti ceva incearca sa-ti declari contul furat sau sa-l raportezi. Cam asta este maximum ce poti obtine. Legat de recuperat, daca nu te ajuta instagramul sigur nu te va ajuta nimeni de aici.
  13. Din cate am inteles momentan doar colecteaza
  14. Sigur vor avea mecanisme de detectie la intrebari de genu. As fi tare curios cum pot sa le identifice atunci cand datele sunt mult mai aleatorii dar totusi invalide. Mai ales daca adaugi si ceva proxy-uri sau alte elemente de diferite de identificare.
  15. Am incercat, e limita pe vector
  16. Raportat. Astept sa vedem ce si cum.
×
×
  • Create New...