Jump to content

Nytro

Administrators
 • Content Count

  17777
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  428

Nytro last won the day on January 15

Nytro had the most liked content!

Community Reputation

4644 Excellent

About Nytro

 • Rank
  Administrator
 • Birthday 03/11/1991

Recent Profile Visitors

37900 profile views
 1. Poliomielita a fost eradicata prin vaccinare in masa. Nu s-a intamplat la fel si pentru gripa. Nu cred ca se va intampla vreodata, simptomele nu sunt atat de vizibile ca la alti virusi (e.g. varicela, rujeola...) si nici rata de deces nu este atat de mare (cel putin la tineri). De aceea oamenii nu se streseaza si nu se vaccineaza (la noi in tara).
 2. Nu cred ca se stie, insa cred ca tendinta e sa fie ceva mai nasol, probabil depinde de intervalul de reinfectare. Mai exact, sa presupunem ca prima infectie afecteaza 5% din plamani. Si e posibil ca aceasta problema sa nu se rezolve pana la urmatoarea infectare iar daca urmatoarea infectare afecteaza tot 5% vei avea un combo de 10%. Teoretic ma gandesc. Durata imunitatii depinde de fiecare, atat de sistemul imunitar si starea sa in fiecare infectie, cat si de "intensitatea" infectiei, ma refer la cat de mult virus intra in organism la infectare.
 3. Salut, nu cred ca ai nevoie de vreun programel crackuit, fa un Live CD cu Kali Linux si ai acolo tot ce ai nevoie. Tutoriale sunt o gramada, chiar si in aceasta categorie de forum, sunt o gramada de tool-uri free iar unele au si interfata grafica.
 4. Am deschis si eu acel link, cred ca si pe mine vor sa ma cunoasca fetele respective, sper sa nu fii gelos. Vestea buna e ca nu au penis. Vestea rea ca e un spam de 2 lei. Ignori si mergi mai departe.
 5. 2020 was quite the year, one that saw many changes. As we begin 2021, we wanted to send one last note to our friends and supporters at the SecurityFocus BugTraq mailing list. As many of you know, assets of Symantec were acquired by Broadcom in late 2019, and some of those assets were then acquired by Accenture in 2020 (https://newsroom.accenture.com/news/accenture-completes-acquisition-of-broadco ms-symantec-cyber-security- services-business.htm). SecurityFocus assets were included in this transition, and the mailing list has not been updated since the work to trans
 6. Te referi la antivirale? Vezi asta: https://medicamente.romedic.ro/info/medicamentele-antivirale Gandeste-te la Windows, de ce sa fii infectat cu ransomware si sa incerci sa scapi de el cu cine stie ce "cleaner" (care nu poate face mare lucru) cand poti avea un antivirus actualizat la zi care sa il previna? @gigiRoman - Nu stiu de unde ai informatiile acelea, nu a zis nimeni ca anticorpii dobanditi prin infectie dureaza 3 luni. Ideea cu vaccinul si acele 2 doze o reprezinta tocmai acest lucru: stimuleaza dobandirea anticorpilor in cel mai bun mod posibil, testat de cat
 7. Util: https://www.nytimes.com/interactive/2020/health/oxford-astrazeneca-covid-19-vaccine.html Au uitat sa explice cum functioneaza chip-ul, dar in rest, pare frumos explicat.
 8. Gresit. Asa au inventat "hentai"-ul.
 9. Daca o sa pot, cand ma vaccinez, pun pe cineva sa ma filmeze. Dar stati linistit ca nu sunt fraier, ma duc cu folia de aluminiu si mi-o pun pe cap apoi, nu il las eu pe Bill sa ma controleze! Cat despre prima stire, normal ca se poate ca dupa prima doza sa te infectezi. Se poate si dupa a doua, dar sunt sanse foarte mici, adica acei 5%. Mama a inteles asta, probabil are un IQ mai mare ca tine si nu prea se "documenteaza" pe subiect. PS: Da, normal ca se monitorizeaza, se vrea sa se afle durata de timp a anticorpilor. Oricum difera de la persoana la persoana, dar
 10. Nu stiu daca informatiile se voiau publice, cel putin nu de la Agentia Europeana a Medicamentului. Acele fisiere par sa contina foarte multe detalii referitoare la vaccin, poate chiar totul, ceea ce inseamna ca si altii ar putea sa il reproduca. Codul sursa Pentru noi, oamenii de rand e bine. Putem sa il intelegem, in totalitate daca am si avea cunostiintele necesare. Si poate medicii cu experienta, microbiologii sau alte persoane pot sa deduca anumite lucruri de acolo, cum ar fi efectele la persoanele cu alergii.
 11. Da, interesant, dar nu stiu cat ajuta. Probabil altii au facut asta cu mult timp inainte, fara intentii pozitive si fara sa anunte IP-ul folosit. Dar mi se pare ca evolueaza lucrurile si la noi. Testul oricum nu e intrusiv, nici nu ar trebui sa anunte, dar probabil sa nu panicheze pe cineva. De parca ar monitoriza cineva loguri si accesul pe acel fisier... Ca dovada, am dat un grep pe mizeria mea de site - www.xssfuzzer.com root@xssfuzzer:/var/log/apache2# grep -R Orion . ./access.log.1:162.243.128.120 - - [14/Dec/2020:04:29:57 +0000] "GET /Orion/Login.aspx H
 12. Super, mersi mult! M-am uitat putin, vad niste mail-uri neinteresante si niste rapoarte, nu pare sa fie ceva confidential pe acolo. Am vazut intr-un docx structura si cateva detalii despre vaccin! Bine, nu inteleg mare lucru, dar e acolo. Daca va intreaba cineva ce contine acel vaccin le puteti da cu documentul ala in cap.
 13. Am vazut si eu stirile acestea, dar nu am inteles ce ar contine acele documente. Are cineva acel leak?
 14. Nytro

  Fun stuff

  E fake, stiu, dar daca nu tineti cont de asta e chiar emotionant... https://9gag.com/gag/aeDrrqQ
 15. Daca are cere cont premium, fara reclame, pe WhatsApp, ar deveni reale (partial) acele mesaje idioate ca "WhatsApp nu o sa mai fie gratuit".
×
×
 • Create New...