Jump to content

Nytro

Administrators
 • Posts

  18598
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  645

Nytro last won the day on May 27

Nytro had the most liked content!

About Nytro

 • Birthday 03/11/1991

Recent Profile Visitors

65043 profile views

Nytro's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

 • Well Followed Rare
 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done Rare

Recent Badges

5.4k

Reputation

 1. Nytro

  Info

  Da, rau Dar asta inseamna ca am si experienta cu doctorii
 2. Nytro

  Info

  Daca medicii imagisti nu au zis ca e ceva acolo, nu e. Vedeti acel punct alb? E un chip!!! Eh, nu chiar, asta e un RMN al meu facut la genunchi. Daca ma uit prin el pot sa va fac 200 de screenshot-uri si sa ma plang ca mi-a bagat cineva chip-uri in genunchi. Le si simt, ca am dureri uneori. Ca sa nu mai zic ca sunt o persoana foarte importanta, guvernele lumii vor sa imi controleze miscarile genunchilor si sa gresesc miscarile de dans pe manele!!! Ba, nu mai fiti prosti. Mergeti cu datele astuia la doctor voi daca nu aveti ce face, asa cum nu te duci la un doctor sa iti exploateze un SQL Injection, asa nu interpretati nici voi RMN-uri. Omul asta trebuie sa mearga la un control psihiatric, are o paranoia iar voi nu il ajutati deloc. I-am zis pe privat sa mearga. Asta e solutia. Daca e ceva acolo ce NU AR TREBUIE SA FIE, nu e microchip. Poate fi un chist, poate fi o tumoare. Dar daca "le vedeti voi", un medic imagist le vedea in 10 secunde si scria pe raport.
 3. Ar fi cateva idei: 1. Dai report de fiecare data cand face asta + vorbesti cu alte persoane sa dea si ele report 2. Faci plangere la ... politie? Sau undeva, nu am sincer idee unde 3. Ii trimiti o poza sau un link de la un server al tau, intra pe link si ii poti vedea adresa IP, doar ca nu prea ai ce face cu ea
 4. Nytro

  Info

  Ei bine... Da, dar depinde la ce te referi cu asta
 5. Nytro

  Info

  Nu exista tehnologia necesara pentru asa ceva. Nu exista "microchip in creier", nu ajuta la nimic ca nu a ajuns stiinta atat de departe. Au existat insa sanse mai mari ca cineva sa aiba un glont in creier si sa nu stie de el. https://www.bbc.com/news/world-europe-11078116
 6. Nytro

  Info

  Man, nu e nimic acolo, ti-am mai spus. Mergi unde te-am trimis eu, e doar o idee care ti s-a format, o paranoia, se rezolva, dar nu cu RMN.
 7. Am vazut Twitter-ul plin despre asta, doar ca pare atat de simplu incat intrebarea e: de ce nu s-a facut mai demult?
 8. Dap, interesant dar de citit partea asta. E la fel de "eficient" ca Evil Twin, doar ca aici cred ca se poate face conexiunea automat. Oricum in practica MiTM nu e asa de util, majoritatea clientilor valideaza certificatele. Sunt desigur exceptii urate care pot duce la probleme serioase, dar un atac cap-coada e destul de greu de pus la punct.
 9. Cand vrei sa lucrezi la un tool trebuie sa tii cont de skill-urile pe care le ai tu. Daca stii bine Linux nu o sa faci un tool pentru Windows. Daca stii Python nu faci lucruri care necesita lucruri foarte low-level de C++ (desi se poate, te complici). Ia ceea ce stii sa faci si aplica la o nevoie de-a ta.
 10. Salut, am completat dar intrebarile sunt cam generice si nici nu stiu sigur daca le-am inteles scopul. Ai nevoie de idei pentru dezvolarea unui nou tool?
 11. Adaptorul ar trebui sa suporte injectie de pachete si Kali sa aiba drivere pentru el. De aceea adesea se recomanda placile alfa, acelea ar trebui sa functioneze mai usor. Cu VMWare/VirtualBox pot sa apar probleme, poti face un dual boot, in care sa ai instalat si Kali si ce alt OS folosesti, fie LiveCD booting.
 12. Nu am auzit de cazuri de arestari pentru torrents in Romania. Nici nu cred ca avem legislatie pentru asa ceva. Cel mai probabil cat timp nu faci seed nu esti vinovat de nimic, daca doar descarci esti o "victima" a pirateriei Dar pentru cei care isi permit recomand sa cumpere lucrurile de care au nevoie, e mai simplu si mai eficient. Si fara griji.
 13. Salut, probabil exista dar ar fi greu de facut de la 0. Ar trebui sa ia in considerare mai multe lucruri: mai multe conturi, mai multe adrese IP, simulare browsing real, bypass CAPTCHAs etc. In plus, nu stiu daca ar aduce prea multa valoare, datele fiind publice.
×
×
 • Create New...