Jump to content

Sandu

Active Members
 • Posts

  468
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Sandu last won the day on August 6 2018

Sandu had the most liked content!

Reputation

210 Excellent

3 Followers

About Sandu

 • Rank
  Registered user
  Apprentice
 • Birthday 08/19/1990

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.gabmag.ro

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Location
  localhost

Recent Profile Visitors

10576 profile views
 1. https://www.raspberrypi.com/products/raspberry-pi-high-quality-camera/
 2. Daca vrei sa internautii nostri sa vada in frame-uri prin acea mirifica camera USB. Putem incerca. Exista module care nu sunt pe usb, mai performante pe partea de camere pentru PI, cum ar fi: https://www.robofun.ro/modul-camera-raspberry-pi-high-quality-camera.htm
 3. Salut, am aplicat si eu. Multumim! ✋
 4. Lista de RPC-uri pentru ping: http://rpc.pingomatic.com/ http://rpc.icerocket.com:10080/ http://blogsearch.google.com/ping/RPC2 http://1470.net/api/ping http://api.feedster.com/ping http://api.moreover.com/RPC2 http://api.moreover.com/ping http://api.my.yahoo.com/RPC2 http://api.my.yahoo.com/rss/ping http://bblog.com/ping.php http://bitacoras.net/ping http://blog.goo.ne.jp/XMLRPC http://blogdb.jp/xmlrpc http://blogmatcher.com/u.php http://bulkfeeds.net/rpc http://coreblog.org/ping/ http://mod-pubsub.org/kn_apps/blogchatt http://www.lasermemory.com/lsrpc/ http://ping.amagle.com/ http://ping.bitacoras.com http://ping.blo.gs/ http://ping.bloggers.jp/rpc/ http://ping.cocolog-nifty.com/xmlrpc http://ping.blogmura.jp/rpc/ http://ping.exblog.jp/xmlrpc http://ping.feedburner.com http://ping.myblog.jp http://ping.rootblog.com/rpc.php http://ping.syndic8.com/xmlrpc.php http://ping.weblogalot.com/rpc.php http://ping.weblogs.se/ http://pingoat.com/goat/RPC2 http://rcs.datashed.net/RPC2/ http://rpc.blogbuzzmachine.com/RPC2 http://rpc.blogrolling.com/pinger/ http://rpc.icerocket.com:10080/ http://rpc.newsgator.com/ http://rpc.pingomatic.com http://rpc.technorati.com/rpc/ping http://rpc.weblogs.com/RPC2 http://topicexchange.com/RPC2 http://trackback.bakeinu.jp/bakeping.php http://www.a2b.cc/setloc/bp.a2b http://www.bitacoles.net/ping.php http://www.blogdigger.com/RPC2 http://www.blogoole.com/ping/ http://www.blogoon.net/ping/ http://www.blogpeople.net/servlet/weblogUpdates http://www.blogroots.com/tb_populi.blog?id=1 http://www.blogshares.com/rpc.php http://www.blogsnow.com/ping http://www.blogstreet.com/xrbin/xmlrpc.cgi http://www.mod-pubsub.org/kn_apps/blogchatter/ping.php http://www.newsisfree.com/RPCCloud http://www.newsisfree.com/xmlrpctest.php http://www.popdex.com/addsite.php http://www.snipsnap.org/RPC2 http://www.weblogues.com/RPC/ http://xmlrpc.blogg.de http://xping.pubsub.com/ping/ http://rpc.copygator.com/ping/
 5. Cunostinte minime in urmatoarele limbaje de programare: - Python - JavaScript - C / C++ - PHP - SQL Cunostinte minime in urmatoarele platforme: - Wordpress (also WooCommerce) - PrestaShop - Magento Responsabilitati: - Mentenanta proiectelor deja dezvoltate. - Dezvoltarea de noi proiecte. - Totul se va desfasura remote. *Este necesar un PFA (Persoana Fizica Autorizata). Pentru mai multe detalii, va rog sa imi lasati un mesaj privat. Multumesc!
 6. Daca imi dai 10 lei inapoi sa imi repar loganu
 7. Fiecare emoticon corespunde unui patratel de genul: "😃", el poate fi citit pe aproape orice telefon, dar inteles si afisat diferit. Spre exemplu emoticonul pus de mine intre ghilimele este vazut diferit de un utilizator de iphone, fata de unu care foloseste android. Chiar si pe android poate sa difere, samsung are propria sa infatisare a emoticoanelor.
 8. Incarca pozele pe imgur cum a zis colegu' mai sus, ai grija sa fie cat mai clare si sugestive. Din moment ce se poate face contact cu mufa rupta, inseamna ca mai este o bucatica de care se poate lega cositor-ul, pentru lipituri finute recomand un ciocan de lipit in locul unui pistol de lipit. Cu ciocanul de lipit se pot face lipituri mai finute. Poti merge la un mester de strada care repara televizoare.
 9. Se vor pune doar coduri pentru concursul vodafone. Mai multe detalii aici. Cum functioneaza? Se introduce codul in aplicatie pentru o extra sansa. Premiile incep de la minute/sms-uri/net nelimitat, pana la o masina sau diferite gadget-uri precum telefoane sau console. Cod - 7WBMO078
 10. Ii facem salata din sfecla rosie. Multumesc, si multa sanatate tatalui tau, ti-am lasa in privat cartea, poate vrei sa te inspiri din ea.
 11. Am cerut doar o parere la aceea cura, poate mai avem semeni printre noi care au avut parte de ea si vor sa ne impartaseasca experienta lor. Am fost, am trimis rezultatele si in turcia pentru un potential tratament. Din pacate nici ei nu au o solutie. Adevarat si asta, se puteau face niste analize banale, s-ar fi vazut markeri tumorali macar.
 12. De medicul italian am mai auzit, undeva am citit ca ar fi murit si el, alti zic ca ar fi fost omorat pentru a nu strica "industria farmaceuticelor". Din pacate cred ca este sigur, a fost tata cu rezultatele scanariilor tomograf la institutul clinic Fundeni in Bucuresti, iar acolo s-au confirmat rezultatele. Daca doreste cineva sa arunce un ochi peste ele, le am si pe acelea in format digital. Are multiple metastaze. Totul a inceput cu o durere de picior si coloana. Initial toti am crezut ca este doar o hernie de disc. As dori sa mai precizez ca in urma cu aproximativ un an, a suferit o operatie de hernie abdominala, in urma careia s-a montat o plasa. Noi banuim ca din cauza aceea ar fi facut cancer, din cauza ca au mai fost cazuri la noi in oras, in care la cateva luni de la operatie pacienti s-au ales cu forme de cancer sau poate este doar mostenire genetica, bunicul meu (tatal lui) a murit din cauza cancerului pancreatic.
×
×
 • Create New...