Jump to content

zeropoint

Active Members
 • Content Count

  87
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

zeropoint last won the day on April 7 2018

zeropoint had the most liked content!

Community Reputation

23 Excellent

1 Follower

About zeropoint

 • Rank
  Active Member

Recent Profile Visitors

1138 profile views
 1. zeropoint

  Rescriere IMEI?!

  folosesc un telefon la care am copiat imei-ul de la alt telefon, cand merg ambele mai pica semnalul cateodata ba la unul ba la celalalt depinde de requesturi catre antena si distanta in rest nici o problema. problema este seria cartelei sim acolo nu este voie sa umblii
 2. zeropoint

  Modificari forum

  Am patit si eu zilele trecute, isi revine singur.
 3. zeropoint

  Free visits - Trafic gratuit

  Rezolvat, data viitoare da-mi tu backlink-ul nu ma pune pe mine sa-ti caut pe linkedin link-urile...
 4. zeropoint

  Free visits - Trafic gratuit

  Primesti in doua ore. Sanatate.
 5. zeropoint

  Scadere drastica in Google Search

  eu am zis de mult sa va schimbati perspectiva promovarii SEO, sa fie clar Google nu se mai intoarce la vechiul algoritm indiferent cate aliante faceti. sa va zic si de ce intr-un mic exemplu: 1. google a trecut la review manual pe langa AI (foloseste oameni din 2017 vezi ca inca mai angajeaza, nu trebuie facultate doar cunostinte solide de istoria zonei pentru care aplici) 2. companiile mari ce gestioneaza domeniile fac presiuni asupra google deoarece conform vechiului algoritm importanta domeniilor era diminuata fata de calitatea textului.
 6. zeropoint

  Nelamurire

 7. Cum si pe ce baza interpreteaza sistemele de operare Android si iOS linkurile si caracterele din textele SMS, iMessage. Difera de la un model la altul de la un brand la altul, exista caractere/emoticon universal? Intreb asta deoarece vreu sa folosesc o formatare cat mai particularizata care sa functioneze pe orice dispozitiv.
 8. zeropoint

  Seo - wordpress, crestere

  Vezi tu ca ai uitat ceva esential: "concurenta".... Nota*: Cand lucrati SEO pentru cineva va recomand sa va asigurati inainte ca aveti EXCLUSIVITATE. Si anume sa nu fie discutii ulterior de genul "stii ca mai lucreaza cineva la el..." "stii ca mai lucrez si eu la el cand am timp..." "a mai lucrat cineva la el o sa il rog sa se mai uite..." "mai intra cineva si se mai ocupa..." refuzati categoric colaborarea daca se suprapun mai multe persoane sau campanii seo in acelasi timp cu munca voastra, de obicei clientii din Romania cam procedeaza asa. In cazul firmelor, obligat contract sau anexa de exclusivitate.
 9. zeropoint

  rugaminte mare - scribd

  Te ajuta cu penalul pe viitor cine stie lol ce document ::))))
 10. Vand conturi facebook/social media/adult/online. Momentan am 2 conturi Fb cu vechime > 1an. Ambele au activitate si vin cu tot ce trebuie pentru re-verificare in caz ca trebuie. Unul dintre ele are si un mic grup asociat: https://touch.facebook.com/groups/507909286049124 Editat: pret 15$ 2 conturi. (60lei)
 11. zeropoint

  TheCron on Board

  Bun venit !
 12. zeropoint

  Problema migrare http catre https

  Nu mai are ce sa faca e tarziu de acum merge asa cu 2 sau renunta la unul stergand din webmaster plus ca a incercat la inceput cu 301. Nu ma pricep mai mult publica pe forumul Seopedia. Chiar daca pui rewrite cu 301 acum migrarea backlink-urilor nu o sa mai fie. E o situatie destul de complicata, asa se intampla cand gresesti migrarea
 13. zeropoint

  Site

  La Vaslui ai incercat?
 14. Becali lucreaza la un proiect asemanator numai ca va transfera creierele in oi nu in cyborgi. Keep it up
×