Jump to content

zeropoint

Members
 • Content count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About zeropoint

 • Rank
  Member
 1. Mai sunt persoane care folosesc in ziua de azi Linux ca sitem de operare principal zi de zi inclusiv "home"? Daca raspunsul este "da", care ar fi motivul alegerii ?
 2. Metoda veche de crack bazata pe dictionar....este mai usor pe wifi slax live pe usb cu handshake si pe urma crack, nu iti trebuie 2 placi de retea o folosesti pe cea interna care trece automat in modul monitorizare. Pentru firmware vechi care nu au instalat automat versiunea noua si care au wps activ recomand goyscript wps tot pe wifislax.
 3. platesc, (cont fb)

  El?
 4. intrebare copyright facebook

  Pot sa pun pe blogul meu poze de profil si numele aferent unor profile facebook fara sa se supere Dl. Google sau sa nu ma incadrez la incalcarea copyright etc.? Daca nu pot pune poze pot macar nume plus alte date ale profilului?
 5. Problema este in felul urmator: eu compun/re-scriu un articol in engleza de 600 cuvinte in minim 5 minute si maxim 10 minute cu tot cu formatare si punctuatie, indiferent de nisa si termeni (in acest timp am inclus si probabilitatea traducerii unor termeni) plus descrieri la poze daca este cazul, un articol de genul se citeste in minim 3 minute si maxim 5 minute conform wordcounttools.com, de aici socotim pentru 100 articole/zi ar veni cam 10 ore de lucru fara pauza. Eu te-as ajuta fara probleme dar la cantitatea de care aveti nevoie voi pe zi este cam greu, am fost contactat si de altcineva in privat si tot la fel doreste minim 100 art.zi/500 word's/en. Eu cer 5-10 lei pe 400 - 700 cuvinte En cand nu sunt presat de cantitate/timp si sursa este usor de inteles, fara cuvinte trends, ca sa iti faci o idee, dar se negociaza si asta daca ti se pare prea scump. Dupa cum ziceam problema nu este la pretul pe articol este la cele 10 ore minim de munca continua in cazul normei de 100articole/zi, zi de zi pe care nu o pot garanta 100%. Pana in 400 cuvinte e mai simplu sa faci o norma de 100/zi. Daca doresti mai putine de 100/zi contacteaza-ma prin mesaj privat, garantez pentru calitatea continutului. P.S: produc si prelucrez continut video daca te intereseaza ( fac pt. indieni rahaturi din alea cu free energy pt youtube...)
 6. Iti scriu eu articole si platesti cand crezi tu, bine nu teze de doctorat :), aproape orice domeniu.25 - 50 - 100/zi in functie de cat timp am. Pm
 7. 0day WPS flaw

  A reusit cineva sa il modifice fara eroare?
 8. Executivul HBO cere timp o saptamana pentru a strange cei 6 milioane de dolari in Bitcoin, dar ca dovada de incredere ofera 250.000 dolari in Bitcoin ca avans. Voi ce parere aveti? in exclusivitate pt. rst
 9. fara titlu

  Este o transcriere a unui interviu. Uite aici: https://www.defense.gov/News/Transcripts/Transcript-View/Article/1275373/media-availability-with-secretary-mattis-at-diux/ Adresa de la care a fost este una de subscribe. Probabil temp mail reutilizeaza adresele sau au erori. Este doar o parere nu stau acum sa studiez temp mailurile. In orice caz par ca se pregatesc de razboi...
 10. Toti satelitii, toate dronele, paaac!

  Facand publice informatii de genul asta poti ajunge usor satelit pe orbita si sa iti dai seama ca ai ajuns acolo dar informatiile nu erau secrete sau importante...pune niste poze cu depozitele de armament rusesti din transnistria atunci da nota 10
 11. Toti satelitii, toate dronele, paaac!

  Vezi si aici : Este 11 (1,2,3.....10 x 12,13) are liber inf_sch.. aHR0cDovL3d3dy5uMnlvLmNvbS9uZXdzLz9uPTIzNTI=
 12. acces bwin.com

  Nu vreau sa spun numele isp-ului dar am trecut pe modem si nu imi mai apare se pare ca amandoi a-ti avut dreptate. Sincer nu m-am gandit la isp si google ca ar fi in stare de asa ceva. La isp se si mai vede server-ul interpus cu gateway-ul, bv. Dar totusi trece Tor si Vpn-ul nu... ciudat.
 13. acces bwin.com

  Nu inteleg VPN garanteaza ca utilizeaza o conexiune criptata nu ar veni transportul asa?: PcVpn -> mesaj criptat -> Gateway -> mesaj criptat -> ServerVPN -> mesaj decriptat -> server http Daca este criptat cum sa vada ce am in browser mai ales ca am folosit si opera portabil abia descarcat? Presupun ca requestul ajunge la serverul http cu alt IP si DNS nu? Nu mai inteleg nimic ce se intampla, are cineva vpn sa faca un test pe bwin.com si sa zica aici cum sta treaba?
×