Jump to content

Betit

Active Members
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Betit's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-38

Reputation

  1. Salutare, caut sa cumpar 2 advertoriale, pe site-uri precum playtech, go4it, adevarul, etc. Are cineva cunostinte de unde as putea sa le cumpar mai ieftin? Astept oferte, multumesc!
  2. Multumesc pentru raspuns!
  3. Salut, astazi vreau sa va prezint un proiect, este vorba despre un director web/comunitate de hosting, in momentul de fata sunt inca in dezvoltarea acestui website, doresc sa scriu si anumite tutoriale pentru toti cititorii dar scopul principal este de a adauga mai toate hosturile web din Romania iar cei ce folosesc aceste hosturi web sa isi spuna parerea despre ele pe acest website. WebSite: https://hostingbun.ro/ Astept parerile voasta, am venit aici pentru ca mai sunt cativa utilizatori ce dau cu adevarat un sfat bun, chiar daca te face terci si iti face proiectul de tot cacatul. Unele dintre pareri chiar sunt bune, altele mai de cacat dar nu e problema. Multumesc!
  4. Cioban e tactu! Nu vezi ca esti pus de scandal si tiganie, de aici ala prost crescut si cioban esti tu nu altcineva.
  5. Te poti duce si tu la el, daca te-ai chinuit sa scrii atat pentru ceea ce crezi tu "cauza pierduta". Succes!
  6. SIgur, te asteptam si pe tine sa ne inveti jmekerii
  7. Da, au fost foarte bune si sunt, profit de faptul ca regulile voastre sunt bune si le folosesc si la mine.
  8. Articolul tau a fost bun, insa sters, am primit notificare de la google prin google search console precum ca articolul nu este corespunzator. In legatura cu drepturile, site-ul a fost sters din cauza namebox, daca stiti in 2017 a avut o problema prin martie iar toate articolele au fost luate din google cache si trecute pe numele meu. Hai sa nu ne luam de un alt proiect, aici vorbim strict de masterweb, inteleg nu va place, e ok. In legatura de alte proiecte pe care le detin va rog sa nu va luati.
  9. Ho, periculosule, vezi ca te articulezi prea tare. Esti "jmeker" pe aici si ameninti, daca ai face asta, ar insemna ca si eu iti dau de treaba. Daca vrei sa iti pierzi timpul de pomana nu ai decat.
  10. L-am facut pentru mine.
  11. Da, asa e, da, oriunde da.
  12. In primul rand, vorbeste frumos. Sanatos la cap poate nu esti tu, nu iti sta utilizatorii pe forum din cauza faptului ca se ia prea mult la misto si la un moment dat ti se taie de un forum in care majoritatea membrilor ii iau la misto pe ceilalti. Incearca sa ajuti oameni, nu sa ii desconsideri, raspunde si vorbeste frumos cu ei. Daca nu iti sta asta in caracter atunci meriti soarta, totul se duce de rapa. Multumesc de raspuns, imi astept banul pe forum, stergerea topicului, nu ma intereseaza ce faci, ma intereseaza doar ca ai citit acest mesaj. Succes!
×
×
  • Create New...