Jump to content

Betit

Active Members
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-38

1 Follower

About Betit

 • Rank
  Active Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cioban e tactu! Nu vezi ca esti pus de scandal si tiganie, de aici ala prost crescut si cioban esti tu nu altcineva.
 2. Te poti duce si tu la el, daca te-ai chinuit sa scrii atat pentru ceea ce crezi tu "cauza pierduta". Succes!
 3. SIgur, te asteptam si pe tine sa ne inveti jmekerii
 4. Da, au fost foarte bune si sunt, profit de faptul ca regulile voastre sunt bune si le folosesc si la mine.
 5. Articolul tau a fost bun, insa sters, am primit notificare de la google prin google search console precum ca articolul nu este corespunzator. In legatura cu drepturile, site-ul a fost sters din cauza namebox, daca stiti in 2017 a avut o problema prin martie iar toate articolele au fost luate din google cache si trecute pe numele meu. Hai sa nu ne luam de un alt proiect, aici vorbim strict de masterweb, inteleg nu va place, e ok. In legatura de alte proiecte pe care le detin va rog sa nu va luati.
 6. Ho, periculosule, vezi ca te articulezi prea tare. Esti "jmeker" pe aici si ameninti, daca ai face asta, ar insemna ca si eu iti dau de treaba. Daca vrei sa iti pierzi timpul de pomana nu ai decat.
 7. L-am facut pentru mine.
 8. Da, asa e, da, oriunde da.
 9. In primul rand, vorbeste frumos. Sanatos la cap poate nu esti tu, nu iti sta utilizatorii pe forum din cauza faptului ca se ia prea mult la misto si la un moment dat ti se taie de un forum in care majoritatea membrilor ii iau la misto pe ceilalti. Incearca sa ajuti oameni, nu sa ii desconsideri, raspunde si vorbeste frumos cu ei. Daca nu iti sta asta in caracter atunci meriti soarta, totul se duce de rapa. Multumesc de raspuns, imi astept banul pe forum, stergerea topicului, nu ma intereseaza ce faci, ma intereseaza doar ca ai citit acest mesaj. Succes!
 10. Salut, Doresc sa va prezint https://masterweb.ro, o comunitate web noua, ce vreau sa o promovez cat mai mult si sa o popularizez. Daca aveti idei de promovare, sau/si doriti sa faceti parte din comunitatea MasterWeb va asteptam! Va multumesc!
 11. Salut, Deţin un site iT/Tech, vara trecută numărăm peste 7000-10.000 vizitatori zilnic din articole, trafic organic şi din Facebook. În momentul de faţă mă chinui cu 1000 de vizitatori pe zi. Aş vrea să salvez chestia asta. Înainte de toate vreau să vă spun că am avut şi o perioadă în care nu am putut să mă ocup de site, perioadă a fost cam septembrie - decembrie, perioada în care am avut ceva "motive" personale. Totuşi nu ştiu cât de mult a contat acest lucru pentru că am plătit în continuare redactori pentru a scrie pe site. Aveam articole ce erau pe primul loc în Google, acum au scăzut foarte mult şi se afla printre ultimele rezultate pe prima pagină, deci nu mai sunt accesate aproape de nimeni. De la 1 decembrie am început să fac SEO off-page, am plătit pentru înscrierea în directoare prin programul promodesk (nu ştiu cât de benefic a fost acest lucru). De asemenea am şi făcut ceva parteneriate cu alţi bloggari, la fel nici o creştere, decât scădere în continuare. Vin pe acest forum pentru a găsi un ajutor, probabil că este vorba despre optimizare on-page, ştiu şi eu basic, dar poate mi-a scăpat ceva. Pentru cei interesaţi să mă ajute aştept un PM, unde putem discuta preţul şi ceva detalii despre cum mă puteţi ajuta. La comentarii, de asemenea toate gândurile constructive sunt bine-venită. Mulţumesc,
×
×
 • Create New...