Jump to content

iulik

Active Members
 • Content Count

  591
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

iulik last won the day on April 26

iulik had the most liked content!

Community Reputation

233 Excellent

5 Followers

About iulik

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 02/04/1990

Recent Profile Visitors

4633 profile views
 1. Se spune că atitudinea e totul. Nu tot timpul poți controla ce ți întâmplă, dar poți controla cum să reacționezi. Atitudinea ta este singurul lucru asupra căruia ai control 100% din timp. Biblia folosește cuvântul minte pentru a descrie atitudinea mai des decât folosește cuvântul atitudine. Totuși, ceea ce gândești duce la acțiuni și acele acțiuni duc la obiceiuri. Obiceiurile tale îți dezvoltă caracterul și caracterul îți construiește viitorul. Totul pornește de la atitudinea și mintea ta. Ce spune Biblia despre atitudinea ta?
 2. Fie ca lumina sfintelor sarbatori de iarna sa va lumineze drumul si sa va calauzeasca si in noul an ce urmeaza sa soseasca! Minunata zi a Craciunului bate la usa ta si asteapta sa-i deschizi Domnului si sa-i primesti caldura in inima ta! La multi ani!
 3. Cred ca cel mai important detaliu pe care puteai sa il postezi in topic, era si locatia job-ului .
 4. iulik

  P20 spart

  Telefonul e stricat, iti iei altul.
 5. iulik

  Caut un programator

  Salut ! E de bun simt sa citesti regulamentul cand intri pe / intr-o comunitate, astfel ai fi aflat ca posturile de genul "vand / caut / schimb / cumpar" se posteaza doar pe forumul RST MARKET si ai nevoie de minim 50 de posturi pentru a posta acolo. Acele 50 de posturi sunt necesare, deoarece potentialii freelanceri ar putea sa se uite peste ce ai mai postat, si si-ar face o mica idee despre ce fel de persoana esti. Cu placere.
 6. Daca nu te pricepi poti incerca si cu https://vestacp.com/install/ vine cu nginx + apache2.
 7. Salut ! E de bun simt sa citesti regulamentul cand intri pe / intr-o comunitate, astfel ai fi aflat ca posturile de genul "vand / caut / schimb / cumpar" se posteaza doar pe forumul RST MARKET si ai nevoie de minim 50 de posturi pentru a posta acolo. Acele 50 de posturi sunt necesare, deoarece potentialii freelanceri ar putea sa se uite peste ce ai mai postat, si si-ar face o mica idee despre ce fel de persoana esti. Cu placere.
 8. https://www.youtube.com/watch?v=OZxeZSJ4PlU La multi ani tovarasi colegi de forum!
 9. Vezi ca tipul care ti-a dat exploit-ul are access la tine in vps!
 10. Imi poate spune cineva daca este posibil sa fac acest lucru in Pthon sau in alt limbaj de programare? Da se poate. Imi poate arata cineva si cum se face? Depinde cat platesti, nimic nu e pe gratis.
 11. Pai spune-ne si noua care a fost eroarea
 12. Salut, Realizez teme, pluginuri, scripturi custom (ex scrapere) si autobloguri in wordpress. De asemenea mai fac si website-uri (in wordpress sau cms de la 0), optimizez site-uri (viteza de incarcare, seo). Cei interesati pot sa imi trimita un pm cu ce au nevoie si le trimit eu un pret.
 13. Solutie temporara: dai un refresh dupa ce ai intrat pe feed si isi revine
 14. Asigurarea e full casco platita de ei, eu am gasit destul de curata masina cu care m-am dus (prima data cand am incercat, nu stiu sa iti zic daca toate sunt asa). Manarii se pot face, iti dau si card de combustibil gratuit si te rasplatesc cu minute in aplicatie daca le alimentezi masina, ma gandesc ca ar putea alimenta o persoana alta masina sau mai multe masini cu acel card edit: vad ca si cei de la bcr au ceva de genul https://www.bcr.ro/ro/persoane-fizice/bcr-ego
×
×
 • Create New...