Jump to content

iulik

Active Members
 • Content Count

  620
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

iulik last won the day on June 6 2019

iulik had the most liked content!

Community Reputation

255 Excellent

5 Followers

About iulik

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 02/04/1990

Recent Profile Visitors

5629 profile views
 1. https://www.youtube.com/watch?v=SZwhwh_p87k Dubitari = Pentaguard
 2. Ai idee unde putem gasi unul actualizat? si eu am nevoie si tot pe cel al lui syntax l-am gasit...
 3. http://exemplu.tld/hello-world-2/?s=cum+sa+faci+bani+2014 Google stie ca exista, google poate isi schimba parerea si crede ca e 404 Nu prea ti-am inteles intrebarea, poti sa il folosesti unde crezi ca ar merge, wordpress nu e un "must have". Ori suntem hackeri, ori nu mai suntem . "Trick-ul" e postat in sub-forumul Black SEO & monetizare. Metoda prezentata nu este ceva wow, pentru baieti destepti o sa functioneze, pentru altii nu, si alte persoane vor vedea ca scrisul de articole nu e singura cale prin care poti creste, poate se vor documenta si mai mult despre "blackhat seo" strict informativ, pentru ca nu ai de unde sa stii cum sa te protejezi daca nu stii cum sa ataci. Te invit sa deschizi un alt topic, in care sa dezbatem cat de etic este sa folosim tehnici black sau white, care sunt consecintele, de ce am folosi black, de ce nu am folosi black, si alte idei care crezi ca merita dezbatute. Iti multumesc frumos anticipat pentru intelegere.
 4. O metoda super veche pe care am folosit-o si functioneaza ok pentru a "elimina competitia" sau "derank" din motorul de cautare google, functioneaza pe site-urile care folosesc platforma wordpress. 1. Luam site-ul, printr-un miracol facem rost de multe link-uri de pe acel site. 2. Ai link-urile pregatite, la fiecare final de link adaugi termeni de cautare random. 2.1. Practic http://exemplu.tld/categorie/subcategorie/ http://exemplu.tld/categorie/subcategorie-2/ http://exemplu.tld/categorie/subcategorie-3/ http://exemplu.tld/hello-world/ http://exemplu.tld/hello-world-2/ http://exemplu.tld/hello-world-3/ devine http://exemplu.tld/categorie/subcategorie/?s=filme+gratis+2012+online http://exemplu.tld/categorie/subcategorie/?s=filme+gratis+2012+online+subtitrate http://exemplu.tld/categorie/subcategorie-2/?s=scapa+de+calorii+gratis http://exemplu.tld/categorie/subcategorie-3/?s=un+dermatolog+a+gasit+o+noua+crema+pentru+marirea http://exemplu.tld/categorie/subcategorie-3/?s=un+dermatolog+a+gasit+o+noua+crema+pentru+marirea+unghiului http://exemplu.tld/hello-world/?s=cumpara+crema+pentru+marirea+creierului+online http://exemplu.tld/hello-world-2/?s=cum+sa+faci+bani+2019 http://exemplu.tld/hello-world-2/?s=cum+sa+faci+bani+2016 http://exemplu.tld/hello-world-2/?s=cum+sa+faci+bani+2014 http://exemplu.tld/hello-world-2/?s=cum+sa+faci+bani+2020 http://exemplu.tld/hello-world-2/?s=cum+sa+faci+bani+online http://exemplu.tld/hello-world-3/?s=slabire+in+7+zile http://exemplu.tld/hello-world-3/?s=slabire+in+7+zile+2020 3. Teoretic vrem sa generam cat mai multe 404-uri. Mai departe va descurcati voi ca google sa afle de link-urile pe care le-am generat. Ce ar trebui sa se intample? Domnul search engine vede ca sunt foarte multe 404-uri si scoate rezultatele din cautari.
 5. @Vasile. presupun ca 0xstrait s-a referit ca nu ai venit cu nici un ajutor sau un sfat bun, accest site fiind un forum sau comunitate unde asta incercam sa facem, sa ne ajutam unii pe altii. Nu trebuie sa fim romani, la modul in care ne sa pricepem la toate, si la programare, si la agricultura si in timpul liber sa facem taxi. Banuiesc ca si tu la SRL-ul pe care il ai de 25 de ani, nu faci tu toata treaba, mai ai un contabil, poate pe cineva pe marketing, samd. Parerea mea e ca te-ai bagat aiurea in topic-ul asta, exact cum am facut-o eu .
 6. Teapa asta e de pe vremea lui Ceausescu...
 7. iulik

  2020

  Va urez un an nou fericit dragi tovarasi colegi de forum!
 8. Ideal ar fi sa va si prezentati, sa mai scrieti si voi din cand in cand pe chat altfel va luati ban. Nu de alta dar sunt persoane care intra si nu scriu nimic luni de zile, dar ii vedem online
 9. Asta era problema, nu mai sunt locuri unde se poate purta o discutie tehnica. La cat de multe sunt si feed-ul e plin, ca deja m-am saturat.
 10. 53e3bd3288b2d472253d09c726b02467
 11. Avem deja chat pe discord, se poate face un canal separat doar pentru discutii de securitate, nu cred ca are rost sa ne impartim acceasi membrii pe n chat-uri.
 12. Nu esti indexat si nu ai vizite deoarece mai sunt inca 41241242353425234234 site-uri la fel ca al tau, acceasi tema, accelasi continut, nimic unic pe el. Poti incerca sa iti scrii singur descrierile la filme si sa nu le mai copiezi din alta parte daca vrei sa ai macar o sansa.
 13. Pentru ceva facut de la 0, 300 de euro e putin. Iti recomand sa te orientezi spre wordpress + woocommerce
×
×
 • Create New...