Jump to content

iulik

Active Members
 • Content Count

  608
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

iulik last won the day on June 6

iulik had the most liked content!

Community Reputation

256 Excellent

5 Followers

About iulik

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 02/04/1990

Recent Profile Visitors

5398 profile views
 1. Asta era problema, nu mai sunt locuri unde se poate purta o discutie tehnica. La cat de multe sunt si feed-ul e plin, ca deja m-am saturat.
 2. 53e3bd3288b2d472253d09c726b02467
 3. Avem deja chat pe discord, se poate face un canal separat doar pentru discutii de securitate, nu cred ca are rost sa ne impartim acceasi membrii pe n chat-uri.
 4. Nu esti indexat si nu ai vizite deoarece mai sunt inca 41241242353425234234 site-uri la fel ca al tau, acceasi tema, accelasi continut, nimic unic pe el. Poti incerca sa iti scrii singur descrierile la filme si sa nu le mai copiezi din alta parte daca vrei sa ai macar o sansa.
 5. Pentru ceva facut de la 0, 300 de euro e putin. Iti recomand sa te orientezi spre wordpress + woocommerce
 6. iulik

  Pareri

  Pai e tema dooplay , ce pareri te astepti sa primesti? Arata la fel de bine ca si celelalte 999999999 site-uri care mai exista cu tema asta
 7. iulik

  Discord RST Chat

  https://discord.gg/7Yyqjv9
 8. iulik

  Telefon mobil

  OKQL du-te inapoi pe canalul tau de youtube
 9. Nu te apuca sa stergi si sa editezi, puscaria este aproape.

  1. cikek

   cikek

   Sami sugy pl

 10. si te miri ca iti iei teapa de la tigani
 11. Salut, in Romania, mai ales daca site-ul este mic, nu prea ai ce sa patesti. Tre sa stii ca toate temele "nulled" au backdoor-uri, te-ai putea trezi cu deface, spam pe mail de pe serverul tau, adware pe site, poate sa iti fure cineva trafficul de pe site, sa te trezesti cu backlink-uri, iar tu sa fii singura persoana de pe site-ul tau care nu stie. Cel mai ok este sa o cumperi daca nu vrei sa ai astfel de probleme, poti sa mai incerci sa o cureti tu sau sa folosesti o tema gratis de pe https://wordpress.org/themes/ . Update: Ca o mica paranteza, eu mai fac site-uri (ad), iar o gramada de oameni care si-au facut site-ul cu diferite firme sau freelanceri, cei cu care au lucrat au pus tema "nulled" pe site-urile clientiilor. Oamenii respectivi m-au sunat disperati, ca au fost banati de google adsense, facebook (platforme unde isi faceau reclama), sau au cazut din pozitii in google din cauza ca aveau adware pe site, adware-ul era pus cu un if, astfel incat adminul nu vedea reclamele, iar toate celelalte persoane vedeau aceste reclame. Nu recomand nimanui sa isi puna tema sau script "nulled", poate ramai cu $50, dar pierzi mult mai mult (timp investit, bani investiti, s.a.m.d).
 12. Se spune că atitudinea e totul. Nu tot timpul poți controla ce ți întâmplă, dar poți controla cum să reacționezi. Atitudinea ta este singurul lucru asupra căruia ai control 100% din timp. Biblia folosește cuvântul minte pentru a descrie atitudinea mai des decât folosește cuvântul atitudine. Totuși, ceea ce gândești duce la acțiuni și acele acțiuni duc la obiceiuri. Obiceiurile tale îți dezvoltă caracterul și caracterul îți construiește viitorul. Totul pornește de la atitudinea și mintea ta. Ce spune Biblia despre atitudinea ta?
×
×
 • Create New...