Jump to content

Wav3

Active Members
 • Content Count

  1609
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

Wav3 last won the day on November 14

Wav3 had the most liked content!

Community Reputation

448 Excellent

2 Followers

About Wav3

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 06/28/1990

Converted

 • Location
  pe contrasens
 • Interests
  Join Illuminati

Recent Profile Visitors

4679 profile views
 1. Am zis sa incerc si eu superbetul...Mi-a dat eroare cand am incercat sa pun 2 bilete, ambele de cate 10 lei. Banii i-a scazut din total si daca ma duc la istoric pariuri imi arata un singur bilet, de 20 lei, cu data corecta (acum 5 min), si daca dau pe el sa vad ce naiba s-a plasat imi zice ca e mai vechi de 3 luni si nu mai pot vedea detaliile. Minunat
 2. Wav3

  COVID-19

  Man (Nytro), scoate backgroundul ala de dosarele X ca iti bruiaza video-ul de il ascult (si ma si dispera ca imi bubuie boxele cand intru in topic).
 3. Wav3

  COVID-19

  Aveti ceva cai, mai mult sau mai putin obscure, de a obtine Favipiravir (Avifavir, Areplivir, Avigan)? Cica momentan, la noi in tara, se da doar in spitale, nu se gaseste in farmacii.
 4. Zi ce fel de proiect ca programatorii sunt de n tipuri. Degeaba stiu eu php daca tu vrei o aplicatie de android.
 5. Cauta pe net "php mysql select" si ruleaza query-ul: SELECT ip, COUNT(*) AS cnt FROM table_name GROUP BY ip si vei avea lista unica de ipuri si numarul de repetitii pentru fiecare. EDIT: Acum am vazut ca ai zis ca ai toate informatiile in aceasi coloana. in loc de IP poti pune SUBSTRING_INDEX(nume_coloana, " ", 1) daca esti sigur ca ai intotdeauna IP si ca este pe pozitia 1 (pana in primul spatiu) si ca nu contine spatii (adica sa fie fix ca in exemplul tau).
 6. Wav3

  O parere

  Nu stiu cum vad altii chestia asta, pentru ca am vazut-o practicata destul de des, dar mie mi se pare ca nu da bine deloc ca programator/echipa care se lauda ca stie si backend si frontend sa foloseasca un WP sau alta platforma pentru site-ul de prezentare. Site-ul de prezentare trebuie sa fie cartea ta de vizita. Tu cu ce te prezinti? Cu un cod scris de altul? - "Tu" in general, cei care practica asta. E adevarat ca nu-ti vede nimeni codul de pe site "cu ochiul liber" incat sa poata sa-si faca o parere "meh", dar totusi.. Si eu lucrez la site-ul meu de prezentare, trag de el ca de u
 7. Ca veni vorba de preturi umflate si reduceri fictive. Fun story legat de black friday. Lucrez pentru un SaaS din romania si, cu o zi inainte de BF, ne-a sunat un client nervos ca el vrea sa-si seteze pe magazin crestere de pret de 18% la toate produsele si apoi promotie la toate produsele de 18% si era nervos omu' ca nu ajunge pretul final ca cel initial... Au ajuns colegii mei sa-i explice cu mere (daca ai 4 mere si maresti cu 25%, bla bla) ca sa inteleaga matematica gainariei lui. Asta se intampla cand vrei sa dai si tu o teapa clientilor dar esti prea prost s-o pui in practica.
 8. Da, sunt cateva reduceri. De ex GoPro Hero7 black la 1200. Il urmaresc de ceva timp si sub 1500 n-a fost pe nicaieri. La fel si acel Mavic de 1500, a fost 2200 de cand a aparut.
 9. Cine a prins DJI Mavic Fly More Combo la 1499, nu mi-o vinzi mie la 1200? (ca e SH, na)
 10. Wav3

  Idee Slogan

  "6, vine marfa" e ganial.
 11. Nu vreau sa fac reclama, dar este fix on-topic. Puteti verifica pe pricezone.ro istoricul preturilor produselor si vedeti acolo daca reducerile sunt reale sau nu. Vor fi totusi si ceva neconcordante (un pret pe pricezone si alt pret pe shop) pentru care va trebui sa dati vina pe magazine, nu pe mine; majoritatea sunt praf pe dezvoltare, feeduri, comunicare, etc. Ne descurcam cu ce avem.
 12. Mi-ar fi placut sa te pot ajuta, insa este peste cunostintele mele. Parerea mea de necunoscator este ca ai nevoie de un programator avansat si de buget pe masura.
 13. Voi jucati online sau offline? Daca online, ce siteuri recomandati? Am vrut sa-mi fac si eu cont pe casapariurilor, insa am citit multe reviewuri negative si m-am lipsit. Imi place site-ul lor si offline am mai jucat tot la ei (long time ago).
 14. Din cate inteleg, are nevoie de ceva automatizat. Sa introduca numarul de etaje si, in baza unor setari stabilite (distanta intre placile orizontale, intre stalpi, grosimi, etc) sa i se genereze schita 2D cu cotele si vedere 3D + necesarul de materiale. Ce ii oferiti voi cu Fushion si Autocad nu ii e de folos; el are nevoie sa introduca parametrii, genereaza pdf si trimite clientului care comanda schela de la el.
×
×
 • Create New...