Jump to content

Wav3

Active Members
 • Posts

  1699
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  47

Wav3 last won the day on March 30 2022

Wav3 had the most liked content!

Reputation

521 Excellent

3 Followers

About Wav3

 • Rank
  Registered user
  Contributor
 • Birthday 06/28/1990

Converted

 • Location
  pe contrasens
 • Interests
  Join Illuminati

Recent Profile Visitors

8994 profile views
 1. Adica vor trebui si ITistii cu mii de euro salariu sa plateasca impozit ca toti saracii? Fuck
 2. Vrei sa faci ceva complex dar n-ai notiuni de baza in marketingul afiliat. Produsele le tragi din feed-uri prin platformele de afiliere sau direct de la magazine daca ajungi la o forma de colaborare cu ele.
 3. Un pic (mai mult) off topic, dar cum e viata de webdev la Zitec? Am vorbit cu cineva de la HR acum vreo 3 luni dar pana la urma am refuzat sa merg mai departe cu interviul pentru ca, desi sunt foarte vechi pe piata, am citit tot felul de chestii nasoale despre ei. Mai sunt de actualitate (mentalitatea CEO-ului more or less)?
 4. Pe fata scrie cand a fost emis permisul curent (plasticul in sine), iar pe spate scrie cand ai obtinut categoria respectiva.
 5. Ai pierdut doar fata permisului si intrebi daca poti sa mergi cu versoul? Normal ca poti.
 6. Cred ca worst case scenario (sau best) e 24k$. Oricum sunt multe praguri de spart pana acolo, se va cumpara mult si posibil sa nu scada nici sub 30k$.
 7. Parcurgi lista de fisiere (acel while al tau), extragi data din fiecare nume (explode dupa _), o convertesti in timestamp (strtotime) si formezi un array cu fisierele. Ex.: $FILES_LIST[$file_timestamp] = $file; Apoi sortezi $FILES_LIST, apoi parcurgi array-ul si-l afisezi. In loc de $file, cand formezi array-ul de fisiere, poti sa-l faci un pic mai "complex", adica de forma: <?php $FILES_LIST[$file_timestamp] = array( "name"=>$file_name, // aici trebuie sa extragi numele din path banuiesc "path"=>$file, "size"=>$file_size, // aici iei filesize-ul dupa $file // etc ); ?>
 8. +1 pentru categorii dar sa se si posteze o serie de topicuri pe ele, nu sa le creem goale in speranta ca vine lumea si posteaza. Poate si ceva din afara IT (stiu, avem Offtopic, dar si ala trebuie categorisit ca prea e totul la gramada).
 9. Hmm, ma gandeam ca ai numarat spatiile si credeam ca te-am prins gresind pentru ca ai considerat si virgulele ca fiind cuvinte, dar se pare ca nu. Ai depus efort mai mult de 5 secunde ca sa numeri cuvintele. Totusi, folosind toolurile de pe net, cica ar fi 304 cuvinte. Sa inteleg ca ai exclus interjectiile? Good work. CyberS da' tu ce username ai avut inainte? Ca userul asta e nou.
 10. Parca mai era un topic pe subiectul asta. Anyway. Executie pentru 500E? tf..
 11. Wav3

  Fun stuff

  https://9gag.com/gag/aBnwvRZ
×
×
 • Create New...