Jump to content

Wav3

Active Members
 • Posts

  1696
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  47

Wav3 last won the day on March 30

Wav3 had the most liked content!

Reputation

519 Excellent

3 Followers

About Wav3

 • Rank
  Registered user
  Contributor
 • Birthday 06/28/1990

Converted

 • Location
  pe contrasens
 • Interests
  Join Illuminati

Recent Profile Visitors

7418 profile views
 1. Pe fata scrie cand a fost emis permisul curent (plasticul in sine), iar pe spate scrie cand ai obtinut categoria respectiva.
 2. Ai pierdut doar fata permisului si intrebi daca poti sa mergi cu versoul? Normal ca poti.
 3. Cred ca worst case scenario (sau best) e 24k$. Oricum sunt multe praguri de spart pana acolo, se va cumpara mult si posibil sa nu scada nici sub 30k$.
 4. Parcurgi lista de fisiere (acel while al tau), extragi data din fiecare nume (explode dupa _), o convertesti in timestamp (strtotime) si formezi un array cu fisierele. Ex.: $FILES_LIST[$file_timestamp] = $file; Apoi sortezi $FILES_LIST, apoi parcurgi array-ul si-l afisezi. In loc de $file, cand formezi array-ul de fisiere, poti sa-l faci un pic mai "complex", adica de forma: <?php $FILES_LIST[$file_timestamp] = array( "name"=>$file_name, // aici trebuie sa extragi numele din path banuiesc "path"=>$file, "size"=>$file_size, // aici iei filesize-ul dupa $file // etc ); ?>
 5. +1 pentru categorii dar sa se si posteze o serie de topicuri pe ele, nu sa le creem goale in speranta ca vine lumea si posteaza. Poate si ceva din afara IT (stiu, avem Offtopic, dar si ala trebuie categorisit ca prea e totul la gramada).
 6. Hmm, ma gandeam ca ai numarat spatiile si credeam ca te-am prins gresind pentru ca ai considerat si virgulele ca fiind cuvinte, dar se pare ca nu. Ai depus efort mai mult de 5 secunde ca sa numeri cuvintele. Totusi, folosind toolurile de pe net, cica ar fi 304 cuvinte. Sa inteleg ca ai exclus interjectiile? Good work. CyberS da' tu ce username ai avut inainte? Ca userul asta e nou.
 7. Parca mai era un topic pe subiectul asta. Anyway. Executie pentru 500E? tf..
 8. Wav3

  Fun stuff

  https://9gag.com/gag/aBnwvRZ
 9. Sper ca nu incerci sa spui ca suporta DOAR 4096 coloane Doar n-ai de gand sa faci cate o coloana pentru fiecare moneda. Fa tabel de monede (cheie primara, symbol, etc ce mai vrei) si tabel de preturi (fk_moneda - adica id-ul din tabelul de monede, pret, data, etc ce mai vrei tu). Apoi interoghezi usor diverse cazuri. Eu as merge pe MySQL ca imi place mie.
 10. Wav3

  Black Friday

  Din pacate n-am avut timp sa verific si sa postez ca am primit si eu o gramada de cataloage si liste de produse ce urmau sa intre la reducere (fiind afiliat cu multi). Legat de emag, sunt ceva reduceri la unele dintre produsele pe care le vizez de ceva timp. De ex. acel soundbar de 799lei (HW-Q60T) din catalogul postat de Nytro e chiar ok din ce m-am documentat, intentionam sa-l cumpar daca nu iesea din stoc inainte sa ma trezesc. La fel si cricul Einhell CC-TJ 2000 pe care l-am luat acum 2 sapt cu 210 lei si acum e 160, il recomand :(.
×
×
 • Create New...