Jump to content

Wav3

Active Members
 • Content Count

  1655
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  45

Wav3 last won the day on June 8

Wav3 had the most liked content!

Community Reputation

485 Excellent

2 Followers

About Wav3

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 06/28/1990

Converted

 • Location
  pe contrasens
 • Interests
  Join Illuminati

Recent Profile Visitors

5459 profile views
 1. Din cate stiu nu e recomandat dpdv SEO. Cel putin nu la nivel prea exagerat, daca pot spune asa. Poti jongla un pic, dar intr-o mica masura.
 2. Asta cauta sa cumpere conturi furate si cere seriozitate..
 3. Sa resubmiti siteul pentru indexare din Google Webmaster Tools
 4. Stiu, am vazut ca e si pe BitMart, insa pe Bitmart nu stiu cum sa fac trade. Pentru trade folosesc Crypto.com. Schimbi din ce vrei in ce vrei cu fee 0. Ma oftic ca nu au API, au doar pentru exchange, dar acolo n-am reusit sa-mi fac cont pentru ca cica trebuie alt mail si alt telefon fata de wallet :|, iar cu datele de wallet nu ma pot loga in exchange. Evident ca shitcoinurile nu sunt pentru termen lung. Lucrez la un minibot pentru shitcoins, sa vad daca iese ceva.
 5. Swapul SFM - BNB mi-a mai ramas sa-l incerc, dar nu mai aveam BNB pentru fee. Incerc azi sa vad.
 6. Am pus. Am pus si 1 si 12. Am incercat si cu suma fixa la moneda de destinatie (asa ziceau unii pe net ca trebuie). Nu merge in nici un fel. Cred ca singura cale de a vinde SFM din TrustWallet e sa ii trimit catre alt wallet si sa ii schimb acolo.
 7. Am incercat eu sa fac swap la SFM cu MBS si nu-mi merge. Ma dispera cu erorile Pancake-ul vietii.
 8. Credeam ca e facut de tine initial. Ma joc si eu cu API Bitmart, dar inca n-am testat partea de trading. Momentan doar am facut sa ma notifice pe telegram in functie de niste reguli.
 9. M-am uitat un pic peste astea de la Web, mai exact pe API si Admin pentru ca pe astea am incercat sa le fac la CTF. Poate sunt eu mai boomer, dar nu vad rostu' la astfel de "concursuri". Mi se pare super lame, no offense. La admin, ca sa castigi, trebuia sa postezi si "isadmin"..really? Nu stiu daca testele astea sunt doar childish sau complet useless si time wasters. Posibil toate variantele. Nu va suparati pe mine. Apreciez initiativa de a face ceva pentru comunitate, de a anima un pic atmosfera, dar tipul asta de exercitii nu le inteleg. EDIT: pentru mine, ca noob, cel
 10. De unde ati cumparat Safemoon? Ati facut tradeul ala cu BNB? As lua si eu de cativa lei ca cica urmeaza sa fie listat pe Binance si probabil o sa urce.
 11. Adica ai 3 inputuri text si vrei sa se genereze url-ul sub formatul dat de tine? Pentru ce iti trebuie cURL?
 12. Nu ma pricep la Twitter, dar vad ca au API oficial. Nu e ce cauti?
 13. Wav3

  COVID-19

  Adevaratul umar vaccinat al lui Nytro
 14. De un boschetar pe PHP n-aveti nevoie? xD
 15. Cu subselect si CONCAT, adica concatenare. Ce ai facut tu cu LIKE nu se numeste concatenare. SELECT * FROM tabel1 WHERE CONCAT("license:", id) IN ( SELECT identifier FROM tabel2 ) Asta iti scoate tot din tabel1 a caror id-uri se regasesc in tabel2 in concatenarea "license:xxx". Cu tabelul3 nu prea am inteles care e treaba.
×
×
 • Create New...