Jump to content

Wav3

Active Members
 • Content Count

  1582
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  33

Wav3 last won the day on July 10

Wav3 had the most liked content!

Community Reputation

416 Excellent

3 Followers

About Wav3

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 06/28/1990

Converted

 • Location
  pe contrasens
 • Interests
  Join Illuminati

Recent Profile Visitors

4259 profile views
 1. Wav3

  COVID-19

  Nu poti spune ca toti isi merita soarta pentru ca la majoritatea prostia si necredinta vine din lipsa de educatie, nu neaparat din rea intentie. Sunt si cretini, ca cel din video pus de mine, care instiga fiind rau intentionati sau care au interese ascunse (teoria lu Mariciu ca ala vrea sa-si vanda balariile), dar marea majoritate a celor care nu cred o fac din lipsa de educatie, iar educatia nu e ceva ce putem alege intotdeauna. Adica, cu alte cuvinte, sunt prosti fara vina lor, motiv pentru care trebuie ajutati, nu pusi la zid, lasati pe mana lui Darwin.
 2. Wav3

  COVID-19

  What the actual fuck? Asta merita cateva zeci de pumni in cap (boul, nu Mariciu). Nu exista amenzi pentru ce face el?
 3. @MrGrj parca era pe python.
 4. Ce rahat e asta? Bilet spre parnaie?
 5. Wav3

  jreister?

  Cand am vazut in link "rasturnare de situatie" m-am gandit ca poate au confundat victima si nu era colegu' nostru... Care e rasturnarea de situatie?
 6. Wav3

  COVID-19

  Atunci ce alt motiv ar scoate oficialii pe teren la strans de semnaturi si ar consuma resurse cu dat telefoane, daca nu banul?
 7. Wav3

  COVID-19

  Ba, voi glumiti si ne amuzam, dar tocmai mi-a povestit cineva ca l-a sunat altcineva ca sa-i spuna ce a patit la intrare in Lidl. Cica au vrut aia sa-i ia temperatura si a refuzat si a plecat acasa. Pe drum l-a sunat pe cunostinta asta a mea si i-a dat linkuri fix cu postarea pusa de alexuzu2000, partea de pana in "PAMFLET". Era cu de-alea "ba, sa nu te lasi scanat ca am citit eu ca iti baga microcip in cap sa te urmareasca...baa, si daca totusi o comiti, tre' sa te speli pe cap cu urzica si anihileaza microcipu" Am zis ca e ireal, ca visez. Credeam ca prostii astia sunt doar "la ei acolo", nu ca exista in realitatea noastra. E de ras daca n-ar fi de plans.
 8. Poti folosi servicii de genul sendsms.ro. Platesti pe cineva sa-ti integrezi API-ul, creaza niste cronuri si trimiti catre o baza de abonati la un interval setat de tine (sau dupa ce reguli vrei tu).
 9. Pune site-ul, poate ne prindem mai usor.
 10. Sa inteleg ca iti merge sa intri pe un singur cont per browser? Adica poti sa intri pe 2 conturi diferite din 2 browsere diferite, dar de pe acelasi net (IP)?
 11. MerchantPro (adica ShopmaniaBiz). Fa-ti cont si vei avea trial o saptamana sa vezi ce si cum.
 12. Asta face siteul meu, dar nu are si eMagul inclus pentru ca pe eMag n-am putut face crawl in masa si feed-uri/API nu pun la dispozitie.
 13. "gaseste cea mai buna oferta dintr-o anumita categorie, bazat pe diferenta dintre pretul actual si pretul anterior al produsului" Pretul anterior de unde il ia? Daca din pagina inseamna ca e fix pix. Pretul anterior trebuie salvat inainte de modificare, nu luat de bun ala din pagina pentru ca ala e vax. Vezi ca eMag au echipa speciala de programatori pentru crawleri/boti si iti iei ban instant.
 14. Din cate stiu eu nu va merge pe distanta lunga, adica daca e lung cablul de la camera la laptop. Ia o camera IP sau una de supraveghere de exterior.
×
×
 • Create New...