Jump to content

Wav3

Active Members
 • Content Count

  1631
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  43

Wav3 last won the day on February 18

Wav3 had the most liked content!

Community Reputation

476 Excellent

2 Followers

About Wav3

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 06/28/1990

Converted

 • Location
  pe contrasens
 • Interests
  Join Illuminati

Recent Profile Visitors

5038 profile views
 1. Din felul cum ai pus intrebarea se intelegea ca nu ai cautat deloc. Rezultatul in php il scoti la fel cum scoti orice rezultat din baza. Nu este diferenta intre SELECT COUNT(*) si SELECT coloana_x, coloana_y, etc. Poti folosi mysqli_fetch_row (asta recomand) pe rezultatul query-ului sau mysqli_fetch_assoc asa cum folosesti pentru orice SELECT. Ca si client de MySQL iti recomand HeidiSQL.
 2. Mai cauta si tu pe google, nu mai intreba orice rahat. Poti numara rezultatele direct din mysql punand conditiile pe care le vrei (x > 0) sau le scoti pe toate din baza si le numeri in php.
 3. Vrea sa crawleze un site de pe .de (in prima faza) dar vad ca pune recaptcha pe curl. N-am incercat mai multe (schimbare user-agent), dar nu cred ca va fi usor de facut.
 4. N-ai dat prea multe detalii ca sa-ti putem raspunde. Vrei un scrapper de anunturi? Site-urile difera de la unu la altu, informatia este tinuta in elemente html diferite. Se poate face un scrapper cu reguli pentru fiecare site de pe care vrei sa tragi, insa, in functie de site, te poti lovi de diverse probleme (necesita login, au restrictii, ban, recaptcha), ceea ce poate complica lucrurile foarte mult (si foarte costisitor).
 5. Frate, ai niste formulari si exprimari de ma doare capu la fiecare thread sau reply pe care-l postezi. Aplicatie prin care se poate observa? Geam opac 100%? Incerci sa te uiti printr-o galeata de nisip?
 6. N-are nici o legatura ca folosesti bootstrap. Din cate inteleg tu adaugi acel textarea doar ca sa copiezi textul din el, deci nu-ti trebuie css sau vizibilitate. Ii poti pune style="display: none;" sau class="hide" ca parca asa e in BS. Si folosesti acelasi textarea pentru toate copierile.
 7. De ce creezi textarea? Pune-l mereu in pagina dar cu display: none.
 8. Wav3

  COVID-19

  Cred ca daca ai spune asta la tv ai convinge mai multa lume sa se vaccineze decat o fac aia pusi de stat/televiziuni sa indemne lumea sa se vaccineze. Pe mine m-ai convins.
 9. Wav3

  Parere site

  Nici nu stiu cu ce sa incep..linkul de signup duce pe login..care..saraca pagina..arata..
 10. Wav3

  COVID-19

  Imunitatea dobandita natural, dupa infectare, nu e vesnica. Stiu cazuri concrete care au fost pozitive, s-au vindecat, au avut anticorpi apoi, dupa cateva luni, nu mai au. Durata, din cate am inteles, depinde de sistemul imunitar al fiecaruia. Probabil tine si de ce boli mai ai prin corp, dunno. Imunitatea dupa vaccin parca era ceva de genu 1 an dupa Pfizer si 2 dupa Moderna Edit: Vezi ca robotelul Iohanita are nevoie de licenta pentru Android, nu pentru Windows.
 11. Wav3

  COVID-19

  Presupunand ca ai intrebat serios: pentru ca vaccinul te protejeaza sa nu faci boala, iar antidotul te vindeca daca ai boala.
 12. Oare nu era limita la mesaje? Poate ai inboxul plin.
 13. Wav3

  PamantDoi

  Stiu ca pare o balarie si cel mai probabil este, dar voi ce parere aveti? In mod normal nu mi-as bate capul sa ma gandesc daca e real sau scam, dar cazul asta imi aduce aminte de site-ul ala de puteai sa cumperi pixeli pe o plansa si stiu ca a fost de success (imi scapa numele). https://www.youtube.com/watch?v=9ZIa-vijiLw
×
×
 • Create New...