Jump to content

spooky01

Active Members
 • Content count

  94
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

37 Excellent

About spooky01

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 09/13/1990
 1. Salut. Inca e valabil, insa ma ocup doar cu cash (fara paypal/transfer bancar etc) si momentan e minim 2 btc per tranzactie.
 2. Atentie jabberul meu a fost spart.
 3. BTC is going UPP!

  Motive ca bitcoinul sa se duca in sus : yuan este devalorizat pe zi ce trece/brexit (cum a fost si la criza siciliana de a ajuns la 1300 sau la grexit de a ajuns la 480)/halvingul de pe 7 iulie. Speram doar ca bitcoinul a ajuns la o maturitate suficient de mare cat atunci cand se sparge bula sa nu o ia in jos prea rau.
 4. BTC is going UPP!

  Parerea mea personala e ca o ia sprea 1500 pana la sfarsitul verii si dupa se sparge si se intoarce la n 600-700$. Suntem in procesul formarii urmatoarei bule ideea e doar sa vinzi inainte sa o ia in jos.
 5. Pe moment nu pot folosi paypal. In schimb iti pot vinde pe transfer bancar.
 6. Ethereum

  Merita investit in ethereum datorita volumului si fluctuatiei sale. Astept cateva zile sa cumperi la 10$ si apoi cateva zile sa vinzi la 12$. Eu fac asta de cateva saptamani si nu mi-e rau.
 7. Crakrevenue [payout]

  Ca sa nu fie probleme cu fraud leads te pun sa astepti 30 de zile dupa ce ai facut un lead pana sa ii poti scoate. O data ce vad ca ai trafic de calitate si leaduri bune o sa iti ridice si cap-ul de 25 de leaduri si o sa primesti mai repede banii.
 8. Crakrevenue [payout]

  Hmm ciudat. Cand lucram cu ei nu mi-au intarziat niciodata cu plata. Ce-i drept primeam prin banca nu prin payoneer.
 9. CUMPAR BITCOIN

  Ma puteti gasi la numarul acela pe whatsapp.
 10. Am facut transfer bancar.
 11. Salut. Daca vrei te pot ajuta cu schimbatul bitcoinilor la 0% comision. De asemenea ti-am trimis si eu un mic ajutor.
 12. Vand pagina facebook 21k

  Trimite-mi te rog pm cu pagina.
 13. Mersi de reviewuri si imi pare rau pentru cei care si-au luat tepe. Ma puteti contacta pe datele de contact din primul post si doar prin ele.
 14. Da, eu sunt "cel adevarat". @aa7670 In mod normal asta recomand utilizatorilor, dar m-am gandit sa ofer un serviciu separat pentru rstforums ca sa ofer inapoi macar o parte din ce mi-a oferit forumul asta mie. Nu fac mare profit aici, decat satisfactia sa ajut pe altii care m-au ajutat in trecut. UP! Am paypal pe stock.
×