Jump to content

zoondark

Active Members
 • Posts

  829
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

zoondark last won the day on January 26 2014

zoondark had the most liked content!

About zoondark

 • Birthday 01/05/1995

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

zoondark's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

71

Reputation

 1. BTC-e, una dintre cele mai cunoscute platforme de tranzacționare a monedelor virtuale, inclusiv Bitcoin, a fost închisă și amendată de către autoritățile din Statele Unite. FinCEN (Financial Crimes Enforcement Network), departamentul Guvernului American care luptă împotriva infracțiunilor financiare, a amendat compania de tranzacții a monedelor virtuale BTC-e cu suma record de 110 milioane de dolari și pe proprietarul acesteia, Alexander Vinnik, cu 12 milioane de dolari. Alexander Vinnik, cetățean rus, a fost arestat, la cererea Statelor Unite, pe teritoriul Greciei și pus sub învinuire pentru 21 de capete de acuzare. Sursa: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/financiar/autoritatile-americane-au-inchis-compania-de-tranzactii-bitcoin-btc-e-si-l-au-arestat-pe-proprietarul-de-origine-rusa-pentru-spalare-de-bani-si-facilitarea-altor-infractiuni-17114889
 2. Nu este problema botnet-ul (sunt destul de multe surse free/priv) sau metoda de spread (la fel, o gramada de modalitati), dar voiam sa stiu daca a mai incercat cineva metoda asta, nici eu nu stiu foarte multe despre PPI (doar ce am citit pe aici, pe colo ca ar functiona) si cand am citit ca cineva a putut sa faca 4500$ cu 2000 de buti m-am gandit ca este destul de rentabil.
 3. Multi nu folosesc antivirus, iar serverul de la botnet se poate face nedetectabil printr-un crypter privat.
 4. http://www.botfree.ro/inform.html Majoritatea surselor de botnet au optiunea de "Download&Execute" .
 5. Tocmai, nu am buti..inainte sa ma apuc de treaba voiam sa ma interesez, nu vreau sa muncesc degeaba si sa investesc niste bani iar la sfarsit sa vad ca nu functioneaza :)). Ma gandeam ca cineva de aici a mai incercat chestia asta si poate sa ma ajute cu cateva detalii.
 6. Salut, a incercat cineva metoda PPI + botnet? Voiam sa intreb ce retele a folosit si daca se merita sau nu.Am citit pe undeva ca ar fii ok: "I personally used this method for a few months, and made $4,500 with 2k bots online at all times. It was highly profitable. Basically, you are going to use PPI networks (pay per install). All you have to do is sign up, and get approved (depending on the network you choose). Its so simple, you just make all of your bots install your ppi file, cash out, get bots with that money, repeat. Anyone can do it."
 7. instagress.com Ninjagram (platesti licenta lifetime dar nu poti sa-l folosesti simultan pe mai multe conturi-are si suport proxy) Followliker.com
 8. @galeata123 , Totul este ok? Te-ai lamurit?
 9. Poftim sursa: https://www.bl*ckh*tworld.com/seo/instagram-bot-v1-1.856185/ *Sper ca nu se considera reclama, am vrut doar sa le inchid gura oamenilor care ma invinovatesc. @galeata123 ,puteai sa testezi bot-ul in wmare in loc sa comentezi atat vezi foarte bine ca nu am postat alt link de download ,nici aici ,nici pe alt forum - pur si simplu, bot-ul mi s-a parut util Uite si site-ul http://insta*ot.pw/ . Daca dai pe DOWNLOAD te duce tot pe https://github.com/LevPasha .Sper ca esti multumit 🖕 .
 10. Am scris clar: (nu am testat, mi s-a parut interesant, poate ajuta pe cineva) Este clar sa rulati in wmare..ce tot mancati ca*at?
 11. Recommended 1) Like per day 1000 2) Follow per day 350 3) Unfollow per day 350 4) Comment per day 100 Download: https://github.com/LevPasha/Instagram-bot-cs Full version key: 7c4645885b1113a1665cb6bb433ee7f6 (nu am testat, mi s-a parut interesant, poate ajuta pe cineva) ps: daca testeaza cineva, rog sa lase reply, multumesc!
 12. Voi teste, si revin cu metoda si un mesaj privat daca functioneaza! Multumesc frumos!
×
×
 • Create New...