Jump to content

spooky01

Active Members
  • Posts

    96
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by spooky01

  1. Buna seara, Urmeaza sa deschid, impreuna cu niste asociati, o companie care importa si vinde niste echipamente electrice. Caut persoana care sa creeze si sa administreze magazinul online. Preferam sa lucram cu wordpress/joomla/platforme prebuilded de ecommerce, iar persoana interesata sa aibe experienta vasta in acest domeniu (un portofoliu este bine-venit). Reprezinta un plus experienta in SEO si google/fb ads. Suntem interesati atat de o colaborare scurta (configurarea initiala), cat si de ceva de durata. Cei interesati sa imi trimita PM.
  2. Dupa cum zice in titlu. Plata in btc.
  3. Salut. Inca e valabil, insa ma ocup doar cu cash (fara paypal/transfer bancar etc) si momentan e minim 2 btc per tranzactie.
  4. Motive ca bitcoinul sa se duca in sus : yuan este devalorizat pe zi ce trece/brexit (cum a fost si la criza siciliana de a ajuns la 1300 sau la grexit de a ajuns la 480)/halvingul de pe 7 iulie. Speram doar ca bitcoinul a ajuns la o maturitate suficient de mare cat atunci cand se sparge bula sa nu o ia in jos prea rau.
  5. Parerea mea personala e ca o ia sprea 1500 pana la sfarsitul verii si dupa se sparge si se intoarce la n 600-700$. Suntem in procesul formarii urmatoarei bule ideea e doar sa vinzi inainte sa o ia in jos.
  6. Pe moment nu pot folosi paypal. In schimb iti pot vinde pe transfer bancar.
  7. Merita investit in ethereum datorita volumului si fluctuatiei sale. Astept cateva zile sa cumperi la 10$ si apoi cateva zile sa vinzi la 12$. Eu fac asta de cateva saptamani si nu mi-e rau.
  8. Ca sa nu fie probleme cu fraud leads te pun sa astepti 30 de zile dupa ce ai facut un lead pana sa ii poti scoate. O data ce vad ca ai trafic de calitate si leaduri bune o sa iti ridice si cap-ul de 25 de leaduri si o sa primesti mai repede banii.
  9. Hmm ciudat. Cand lucram cu ei nu mi-au intarziat niciodata cu plata. Ce-i drept primeam prin banca nu prin payoneer.
  10. Salut. Daca vrei te pot ajuta cu schimbatul bitcoinilor la 0% comision. De asemenea ti-am trimis si eu un mic ajutor.
  11. Trimite-mi te rog pm cu pagina.
  12. Mersi de reviewuri si imi pare rau pentru cei care si-au luat tepe. Ma puteti contacta pe datele de contact din primul post si doar prin ele.
  13. Da, eu sunt "cel adevarat". @aa7670 In mod normal asta recomand utilizatorilor, dar m-am gandit sa ofer un serviciu separat pentru rstforums ca sa ofer inapoi macar o parte din ce mi-a oferit forumul asta mie. Nu fac mare profit aici, decat satisfactia sa ajut pe altii care m-au ajutat in trecut. UP! Am paypal pe stock.
  14. Acel spooky01 nu avea legatura cu mine asa ca idee.
  15. Topic redeschis. Nu raspundeam deoarece apuc greu sa intru pe icq/jabber/rst. In general 90% din clienti ma gasesc la telefon. Acesta e numarul. Ma gasiti mai ales pe whatsapp aproape non-stop. Va astept
  16. Salut. Imi cer scuze, de mine vorbesti ? Eu de pe 23 pana acum 1 ora am fost plecat la mare, esti sigur ca ai tranzactionat cu mine ?
×
×
  • Create New...