Jump to content

kznamst

Active Members
 • Content count

  368
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

kznamst last won the day on May 27 2016

kznamst had the most liked content!

Community Reputation

114 Excellent

1 Follower

About kznamst

 1. http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-21835511-peste-saptamana-intra-vigoare-noile-conditii-acordare-scutirii-venitul-din-salariile-programatorilor-vezi-text-conditiile-care-acorda-scutirea.htm http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_44601/De-maine-mai-mulți-programatori-vor-beneficia-de-scutirea-la-impozitul-pe-venit.html Pareri?
 2. Storj.io - Cloud Storage / Rent your drive

  Pe mine mai mult ma intereseaza partea de farmeri, daca sunt pe aici. Din cate am auzit(citit) in viitorul apropiat vor sa scada preturile. Au o comparatie de preturi: https://storj.io/pricing.html
 3. De aproape o luna am aflat de https://storj.io/ , si m-am inscris ca farmer. Mai este cineva pe aici care a incercat? Au o comunitate destul de mare si gasesti tot timpul ajutor cand ai probleme: https://community.storj.io/ , este si un canal pentru romani. Pentru cei care vor sa-si stocheze datele la ei, preturile sunt: Storage: $0.015per GB per month Bandwidth: $0.05per GB downloaded Datele incarcate de tine sunt fragmentate si encryptate, dupa care sunt stocate pe 6 noduri diferite, in felul asta e mai greu sa se piarda. Sunt farmeri pe aici?
 4. 1 Bitcoin = 500k$ 2030 - Vise sau Realitate?

  Exact acum cand a scazut la greu. https://bitcoinmagazine.com/articles/bitmain-responds-uasf-another-hard-fork-announcement/ De asta o scazut bitcoinul asa mult? ^
 5. [VAND]Digitalocean cupon

  Poti folosi mai multe cupoane pe acelasi cont?
 6. Vand site filme

  Trimite linkul in pm. Mersi
 7. brute.c probleme dupa compilare

  Baga-te pe Debug, fratioare.
 8. Ethereum mining

  Pe ce minezi? Pc personal? Ai rig?
 9. Caut programator

  Trebuie sa dai mai multe detalii. Ce fel de programe? In ce limbaj? Ca sa stie lumea despre ce e vorba, programatori sunt de tot felul.
 10. Setup minare ETHEREUM

  Mersi. Din cate am citit, se pare ca vor trece pe POS. Deci in viitorul apropiat nu se va mai merita sa minezi.... Dar nu am gasit nicaieri o data concreta. Stie careva?
 11. Setup minare ETHEREUM

  Stiu ca sunt mai multi useri pe aici care mineaza ETH, vreau sa ma apuc si eu cu cineva si am cateva intrebari: 1.Care este cea mai buna placa video pentru minat? Merge asta: http://www.pcgarage.ro/placi-video/filtre/model-model-radeon-rx-470/ Vrem sa luam mai multe placi. 2. Se merita sa mai minezi ETH? 3. Ce placa de baza ar fii cea mai buna? Sursa? Sau mai bine zis, cum ar arata un setup complet? Momentan avem un buget de 1000$ (putin peste). Mersi.
 12. Progrmator wordpress

  Da-mi un mesaj cu mai multe detalii si poate te pot ajuta.
 13. Remote Car Unlock

  E aproape sfrsitul anului de faculatate si tu abia te apuci de licenta? ...
 14. Furt Bitcoin

  Folosesti applicatia blockchain pe telefon?
 15. Mozificare link WordPress search

  Vezi daca merge pluginul asta: https://wordpress.org/plugins/wp-search-url/ Daca nu modifica prin httaccess sau cu o functie de redirect: http://wpengineer.com/2258/change-the-search-url-of-wordpress/
×