Jump to content

joji

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

joji's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. joji

    Cormen

    Mă gândeam să fie ceva din cartea pe care am menționat-o eu. Dar mulțumesc oricum.
  2. Intenționez să-mi cumpăr “Introduction to Algorithms” de Cormen, după ce am văzut cât de aclamată este pentru ceea ce oferă; o voi folosii în special să studiez din ea partea teoretică pentru olimpiada de informatică (nu prea sunt adeptul citutului pdf-urilor un timp îndelungat). Ați putea face o listă cu capitolele (edit: din carte) care trebuie abordate de un elev din orice clasă (IX -XII) care vrea să participe la olimpiadă?
  3. Salut prieteni, am ajuns intr-un impas si as avea nevoie de ajutorul vostru, cei mai experimentati ca mine in acest domeniu. 

Inca din clasele mici imi doresc sa fiu programator, fiind la un profil de mate-info cu engleza intesiv. Oscilez intre Universitatea Babes-Bolyai pe Informatica sau Universitatea Politehnica din Bucuresti pe Calculatoare (accept si alte propuneri) si am urmatoarele intrebari:
 Care dintre aceste 2 facultati ma pregatesc pentru progamare intr-o companie, capabil sa invat orice limbaj de programare de care am nevoie, adica sa-mi ofere mentalitatea si bazele necesare, nu doar o diploma. Care imi ofera un plan B mai bun in caz ca piata muncii din Romania pe acest domeniu se suprasatureaza in aceste 2 cazuri:
 a. plec in strainate (am un Cambrige la mana - am facut engleza intesiv dupa cum am mentionat mai sus) si sa prestez aceiasi munca de programator. -sau- b. raman in tara si imi schimb domeniul de activitate, in caz ca ma va leaga ceva personal de Romania. 

Multumesc anticipat persoanele care-si vor face timp sa-mi raspunda si sa-mi explice exact cum sta treaba!
×
×
  • Create New...