Jump to content

QuoVadis

Active Members
 • Content count

  2048
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  95

QuoVadis last won the day on August 20

QuoVadis had the most liked content!

Community Reputation

1324 Excellent

About QuoVadis

 • Rank
  Arbiter elegantiae
 • Birthday 12/25/67

Profile Information

 • Gender
  Female

Converted

 • Biography
  N/A
 • Location
  మీ మనస్సు లో
 • Interests
  N/A
 1. Unde va tineti pozele ?

  Acel moment cand il banuiesti pe cineva ca e in posesia unor mici farame de inteligenta si ei..
 2. Parere email ?

  De ce nu iti faci propriul serviciu de mail? Iei un VPS de la DigitalOcean (ori Google ori Amazon ori Microsoft), pui mail server pe el, iti pui securitatea proprie si apoi incremental back-ups automate, in mod regulat si encrypted. Mult mai convenabil si flexibil. Referitor la Yahoo - Nu bre, aia inseamna ca vor imparti anumite detalii cu restul firmelor din compania "mama". Oricum vor fi obligati sa se pregateasca pentru GDPR care vine in forta in Mai 2018. Nu are legatura cu ce detalii ai pus tu la inregistrare.
 3. Achizitionare Server Dedicat

  Daca ai bani http://ip-transit.ir/en/dts-parsonline/
 4. Acum am terminat si eu de vazut episodul. Se poate rezuma in 3 cuvinte: "holy fucking shit!"
 5. Blocare ip la server dedicat

  ^^ meh, curvele se dau virgine si apoi se plang cand sunt penetrate. In T&Cs si AUP au specificat ce e permis. Ca nu iti convine tie ca s-au luat de tine si pisi ochii e alta problema. P.S. - esti tu nebun.
 6. Intrebare ascultare telefon

  @deauxefeforsaken Vrei sa o vinzi la arabi si sa nu mai afle nimeni de ea? Sunt onioane cu astfel de chestii. Daca tot ii place pula sa ia indesata, fara numar si la orice ora. Ti-o culeg aia de acasa, in geamantan. Mai recuperezi si ceva $$
 7. 255 Ebooks gratuite de pe CRCnetBASE

  Sorry, dar accesul meu la respectivul catalog online mi-a fost modificat. Am pierdut accesul la unele resurse electronice si am capatat acces la altele. Asta din pacate este unul din titlurile la care nu mai am acces.
 8. Pac, pac, i-au ciuruit http://www.nydailynews.com/entertainment/tv/arrests-made-game-thrones-episode-leak-article-1.3410972 Probabil nu sunt aceeasi entitate care au cerut meleoanele... dar totusi. #indieni #foame
 9. Atata se da lumea cu fundul de pamant pe forumuri si pe net in general ca vezi-doamne, platesc bani, etc. Cateva motive pentru care nu vor plati nici un ban: - nu au nici o garantie ca se vor tine de cuvant si nu vor posta nimic in public - nu au nici o garantie ca dupa ce vor primi anumite sume nu vor cere mai mult ca sa nu posteze in public - ar fi suicid din punct de vedere PR (mai ales cum muricanii au lozinca "we don't negotiate with terrorists") si ar fi linsati mediatic, ridiculizati, etc. I-ar costa mult mai mult marketing-ul si advertising-ul dupa - ar da tonul si invita in mod indirect si alte atacuri. Daca ar vedea indienii si pakistanezii ca platesc pai ar sta in carca lor 24/7. Sa nu mai vorbim de rusi, chinezi si alte cele. - momentan probabil vor sa traga de timp caci mai sunt 2 episoade din Game of Thrones si apoi ii doare la basca. Vor sa dea si cat mai mult timp celor de la FBI care sunt pe fir - astfel de intelegeri se fac de obicei in mod foarte discret, cu oameni inteligenti pe ambele parti, fara tam-tam mediatic. Spre exemplu pe o platforma unde ma uitam sa investesc acum ceva vreme, au avut un breach si apoi extract din info ce am primit:
 10. [Caut] Redactor pentru articole evergreen

  Ma gandeam sa fac putin misto de el pentru asta: dar vad in postarile anterioare ca si limba materna il doboara in mod.. napraznic. Tragi-comic e si (asa-zisa)conditia: Daca i-ar scrie cineva un articol, care are un vocabular mai bogat si eventual foloseste ceva epitete mai putin uzuale, cred ca s-ar speria, crezand ca il injura de mama. Trist, la 20 ani sau cat se da ca are.. flacau in toata regula si cu creierul neted Cine o sa va plateasca bre pensiile?
 11. Se pare ca da.. Unii or capatat $105k la Pwn2Own pentru VM escape - https://threatpost.com/vm-escape-earns-hackers-105k-at-pwn2own/124397/
 12. Lista site-urilor care au un program Bug Bounty

  Defapt s-au spart altii din HBO si au zis ca defapt e tactica de "delay".
 13. Salut

 14. Ajutor Bitcoin

  Trimis 1$
 15. Ajutor Bitcoin

  Lasa o adresa de btc sa-ti trimit. N-am nevoie de nimic in schimb.
×