Jump to content

QuoVadis

Active Members
 • Content Count

  2684
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  188

QuoVadis last won the day on June 16

QuoVadis had the most liked content!

Community Reputation

2282 Excellent

About QuoVadis

 • Rank
  Arbiter elegantiae
 • Birthday 12/25/1869

Profile Information

 • Gender
  Female

Converted

 • Biography
  N/A
 • Location
  మీ మనస్సు లో
 • Interests
  N/A

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. QuoVadis

  DDoS pe USA

  Mda, alarma falsa.. https://www.infosecurity-magazine.com/news/global-ddos-tmobile/
 2. QuoVadis

  DDoS pe USA

  https://digitalattackmap.com/#anim=1&color=0&country=ALL&list=0&time=18427&view=map https://twitter.com/search?q=DDoS&src=trend_click https://www.rt.com/usa/491933-verizon-tmobile-att-outage/
 3. Daca esti ok sa iti furi singur caciula (cum spuneau si cei de mai sus), poti pune un proiect pe upwork.com si bagi non-disclosure, ce specificatii vrei, deadline, etc. si vezi ce oferte primesti. Am vazut pe multi care isi fac temele si licentele acolo.
 4. Domnul a cerut dezbatere si daca e totusi un loc democratic si nu plantatie, eu votez sa ii trimita domnul @aismen o invitatie pentru ca apelantul stie sa foloseasca corect semnele de punctuatie.
 5. QuoVadis

  jreister?

  Nu ai auzit de clickbait? Sau tu crezi ca mai sunt jurnalisti acatarea in media Babuinland?
 6. Daca se merge pe DECLARATII (sau semnaturi) si nu pe TESTE, si se accepta asa ceva (in privinta fondurilor), inseamna ca nivelul prostiei in Babuinland a atins cote ireversibile. Traiti printre prostime.
 7. Radem noi dar ai incercat sa porti echipamentul unei asistente din spital? Eu da si dupa 15 minute zici ca eram in sauna, asta fara sa fac nimic si la temperatura normala. Dar ia in calcul temperatura ridicata din spitale, alergatura in toate partile si "adrenalina" din timpul slujbei, crede-ma ca nu e fun. Am neamuri in sistemul medical si zilnic sunt storsi fizic si psihic. Ce sa mai zici acum ca vin caldurile... nu m-as mira ca unii sa lesine pe coridoare.
 8. Daca chiar e adevarat poate suna la politie si se lasa cu parnaie
 9. Dupa 14 zile cica pot da claim si la astea pe moca: "... claim a ‘Gift Bundle’ containing 1x Huawei Mouse 1x Huawei Backpack 1x Huawei Mediapad (64GB) T5 10 Please note that this offer is promoted by Huawei Technologies (UK) Co., Ltd, so Amazon has no responsibility for, or control over, the offer..." Pe site la ei mouse-ul e £39, rucsacul £39 si tableta £209.
 10. Am stat pe un Toshiba cu hackintosh o saptamana si mi s-a parut mai greoi. Poate a fost doar in inchipuirea mea. M-am jurat ca nu mai folosesc Dell, oricat de atractive ar aparea. ++Blesteme pe cei care le fac ventilatoarele.
 11. Am dat comanda de Huawei pana la urma, pe Vineri ajunge. Daca apar probleme va zic (printre blesteme).
 12. Motor de Aston Martin instalat pe Skoda
×
×
 • Create New...