Jump to content

p3tru

Active Members
 • Content Count

  1582
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

p3tru last won the day on April 30

p3tru had the most liked content!

Community Reputation

80 Excellent

1 Follower

About p3tru

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 06/19/1993

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Converted

 • Biography
  A few details about yourself
 • Location
  Futai Shun Cur !
 • Interests
  Your hobbies, etc
 • Occupation
  Your job

Recent Profile Visitors

2634 profile views
 1. Where's the claaaaim page ? Roll on with compensations phone calls
 2. Pareri despre reply-ul celor de la anon asupra lui E. Musk?
 3. Ca off topic, daca apar si pe forumuri astia cu `Sir` eu imi bgpl tai copacu` ! 🤦‍♂️
 4. 11% leverage - Atentie mare la ce a precizat Okjokes Una e sa investesti in ceva pe termen lung si alta cu sfm etc, se repeta povestea de anii trecuti Ca sfat, uitati-va la HBAR.
 5. zi-mi ca ai scos duminica 4/4 ? De acum pana mai prindem de un buf dureaza pana mai prostesc lumea...
 6. Si, a devenit cineva milionar peste noapte vanzand TKO azi? Dat fiind ca la presale era 10c iar acum era x3400? curiosity asked out of me. Iar acum, safemoon/win ? un hold pe ele n-ar strica la pretul actual, zic si eu
 7. Depinde de organism, dar cel mai probabil, cel putin cum am patit eu si alti cunoscuti, a doua zi un fel de mahmureala de zici ca am baut numai inger* cu o seara inainte, iti revii rapid 1/2 zile iar dupa al doilea nu ar trebui sa mai ai nici o simptoma. *inger = bere + rom amestecate intr-un pahar de 75cl servite de obicei la barurile din satucurile alaturate.
 8. Sa zicem ca "un prieten" a/m pierdut 7.000 de lire in 2 saptamani, ideea e ca erau veniti pe `ciumag` si tot acolo s-au dus. Din cate imi dau seama esti in Uk, ceea ce inseamna ca joci online !? 1. Self-exclusion 2. GAMSTOP Orice alt site mai gasesti, direct self exclude, everywhere. Simplu, self exclude, nu intelegi acest lucru? super, ai sa ajungi sa vinzi tot de pe tine, sa o gafezi la munca (si automat ai sa pierzi job-ul) iar dupa ceva timp vei ajunge in fata unui supermaket cerand 1 leu, nu crezi? continua asa si in cateva luni cand voi face cumpara
 9. sau in cod poti face request catre alt fisier php, gen incepi sa scrii codul iar partea care o vrei doar pentru tine o incluzi intr-un fisier diferit php si @include x.php Dar recomand Ioncube, daca nu te pricepi cat de cat la php n-are rost totusi.
 10. Am intrat cu 14gbp pe crypto cumparand crypto coin, cand era mai sus le-am schimbat pe bitcoin, am ajuns undeva la 50gbp in bitcoin, am incercat sa observ care e treaba cu retrasul si imediat ce am vazut fee-urile si investitiile de minim 500$ plus pagini de T&C am sters aplicatia, merge ?! 😁 LE: Acum revenind, da, am amici, detin mai multe cripto monede, nu prea discuta despre ce si cum, singurul lor sfat uitandu-se la fata mea a fost "Nu", dar ii vad ok... cel putin unul dintre ei nu se putea abtine sa nu isi achizitioneze o racheta de pc pe care cred ca ar putea rula 2 top h
 11. Eu eu eu, spune, cu ce te pot ajuta 🎮
 12. AMD Ryzen 5 5600X ASUS ROG STRIX B550-E GAMING AM4 Motherboard GPU 3060 ti Suna bine nu? Sau alt cpu mai ok la pret accesibil?
 13. Ok, m-ai facut curios, poti da detalii aici? ideea de baza e sa imi maresc fps-ul in gaming pentru a trece de la low spre medium sau chiar high. merci!
×
×
 • Create New...