Jump to content

yoyois

Active Members
 • Content Count

  1516
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

yoyois last won the day on May 29 2019

yoyois had the most liked content!

Community Reputation

369 Excellent

1 Follower

About yoyois

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 11/18/1990

Converted

 • Biography
  "\x31\xc0\x89\xc2\x50\x68\x6e\x2f\x73\x68\x68\x2f\x2f\x62"
  "\x69\x89\xe3\x89\xc1\xb0\x0b\x52\x51\x53\x89\xe1\xcd\x80"
 • Location
  Resident Memory

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Just saying.. Un wallet hardware are niste avantaje.
 2. Din pacate eu chiar am facut asta intr-un curs de securitate. Am atacat, cu un generator genetic, un image calssifier antrenat pe MNIST. (aka one pixel attack) Daca vrei sa faci chestia asta, asa ca un hobbi, impotriva unei retele simple, open source, DA, se poate! Nu e foarte usor, deci nu isi gasesti fraieri sa-ti faca fara niste bani. Daca vrei sa ataci o retea comerciala, care are un rol de securitate: Ia-ti adio! Sunt tehnici prin care un OCR se poate proteja impotriva atacurilor astea triviale, tehnici in care s-au investit milioane de $. Daca iti gasesti un baiat sub 1000$ care sa-ti atace un OCR comercial modern, care are un rol in securitate: Sa-mi dai PM sa-mi faci in ciuda.
 3. Du-te bai prajitule! Ce vrei tu e state of the art in securitate. Se baga milioane de $ in reserch pe subiectul asta. Daca ai access la sistemul pe care vrei sa il pacalesti, gen e open source sau are un SDK, poate poate gasesti unul sa faca un script pentru 200-500$. Daca vrei sa pacalesti un sistem mai serios, de securitate, sper ca ai buget in 5 cifre.
 4. Buna ziua, Eu sunt un agent SRI insarcinat cu asasinarea tradatorului @brdan18. Solicit ajutorul vostru, celor de pe forum pentru a prinde si totrura acest tradator masonic care a indraznit sa atace rasa suprema care conduce aceasta tara. Mesajul meu pentru @brdan18 este simplu: Stai te rog acasa ca vin pe la tine cu 2-3 insi si te rezolvam! Nu mai tradezi tu conducatorii nostri si sa le strici jocurile de manipulare si sclavie. Invatati-va sa fiti sclavi supusi statului, daca nu poate trecem si pe la voi cu "sorcova".
 5. yoyois

  CUDA ?

  Doame da-mi putere! E in tensorflow? daca e in Tensorflow 2.0 mie pe windows 10 ia crash tensorflow-gpu, ca e inca in beta. Am auzit ca VM lor linux merge mai bine. Daca e in altceva vezi daca are suport cuda engine-ul lor, ca altfel nu te ajuta. 2. Esti sigur ca arhitectura retelei e convergenta pe datasetul tau? ia un training set de 50,000 - 100,000 din alea 5 milioane + un testset de 10,000 - 20,000 si verifica daca e convergent. 5 milioane de puncte e exagerat pentru un training set, mai ales daca NN tau e dens pe tote layerele. Inainte sa arunci cu bani in fanteziile tale verifica pe scara mai mica daca e realistic ce vrei tu sa obtii. Eu prezic ca ai sa fii foarte dezamagit de rezultate.
 6. https://mathoverflow.net/questions/121162/math-behind-databases-management-and-sql -Relational algebra De citit: Fundamentals of Database Systems by Ramez Elmasri Database: Principles, Programming, and Performance, Second Edition (The Morgan Kaufmann Series in Data Management Systems) Database System Concepts by Avi Silberschatz, Henry F. Korth, and S. Sudarshan De studiat: http://bdfr.cs.pub.ro/ > Note de Curs http://andrei.clubcisco.ro/cursuri/anul-3/semestrul-2/baze-de-date-1.html
 7. Las-o ba cu hydra ta. Fie stii cam ce parola are contul lui (adica o ghicesti din 10-20 de incercari) si atunci nu ai nevoie de hydra, le incerci la mana intr-o noapte. Fie nu stii ce parola are si atunci nu ai ce sa-i faci. Ca sa incerci un offline attack cu hydra iti trebuie un hash al parolei (nu faci rost de asa ceva). Fie faci un atac online cu hydra, caz in care ip-ul tau e banat dupa 5-10 secunde. Fie incerci sa-i bagi un keylogger in pcssi alte pule-n cur, dar ca sa faci tu singur asa ceva sunt sanse mai mici de 1%. Solutia mea de expert hacker level 3 e: 1. Ghiceste-i parola de la email, poate ii dai un "I forgot my password" si ai noroc, sau mai simplu ii furi parola din telefon/calculator cand si-o tasteaza. 2.1 Mergi la sala, fa-te mare, da-i un cap in gura 2.2 daca esti lenes dai 10lei la un tigan sa-i bata pentru tine. 3. (recomandata fara probleme legale) fute-i femeia. Scapi si tu de laba si de jocuri de kk online.
 8. In functia menu() tu iei inputul de la user in user_input dupa care te bagi direct in while loop. Valoarea user_input nu se poate schimba niciodata pt ca tu esti blocat in while: def menu(): user_input='fara valoare' # intrii in loop cu o valoare default while user_input != 'q': user_input = input("*inside joke*: ") # inputul in citesti in interiorul loopului if user_input == 'a': # cand while se executa a 2-a oara promptul de input se executa din nou print("ai tastat a") elif user_input == 'b': print("ai tastat b") else: print("nu stii sa tastezi?") #nu mai are rost aici sa mai citesti input Sper sa intelegi tu cum functioneaza while-ul. Daca inca nu te prinzi incearca un step-by-step debugging. (http://pythontutor.com/)
 9. yoyois

  Switch Color

  Nu prea cred ca te ajuta nimeni. Daca tu nu esti in stare sa citesti un readme sau sa scrii un <script src="/path/to/js.cookie.js"></script> ce kk de proiect vrei sa faci tu acolo? Dai copy paste la tot ce prinzi de pe stackoverflow si dupa te plangi ca nu merge si sa-ti rezolvam noi? Nu asa se face treaba. Pune mana si invata lucruri mai simple intai, si dupa faci "scripturi" deastea. Bafta! https://www.w3schools.com/html/ https://www.w3schools.com/js/default.asp
 10. Cred ca ai gresit si corect e: fisierul hal.dll -> Ehal.dll (cu un singur L) de la Heuristic Anamorphic Logger (hal.dll) la Edited Heuristic Anamorphic Logger (Ehal.dll) RIP a child
 11. Daca ai mufele alea 3 opti cauta un adaptor de la HDMI la RCA cum ti-a recomandat wHoIS. Adaptorul nu e asa de grozav pt ca face o prelucrare (digital HDMI la composit analog). dar ca solutie temporara merge. Bafta. Ca examplu: https://www.emag.ro/adaptor-mini-convertor-hdmi-la-av-rca-full-hd-1080p-video-si-audio-stereo-alb-hdmi074/pd/D0T7GKBBM/?X-Search-Id=758137109b7bbfc862b2&X-Product-Id=41411479&X-Search-Page=1&X-Search-Position=0&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view Nu recomand sa-ti iei de aici. daca iti iei fara cabluri trebuie sa-ti cumperi cablul rca. MARE GRIJA! tu vrei adaptor de la HDMI -> av(RCA) si nu invers!
 12. Ce alte inputuri iti are TV-ul? Ce alte mufe? Repara-ti totusi HDMI-ul la TV ca de acolo iti vine problema.
 13. Da, exista un numar de subiecte, care sunt scrise sau selectate de catre o comisie a ministerului in Bucuresti. Nu e 100% clar cand sunt selectate aceste 10-20 variante dar, in dimineata examenului este ales un biletel dintr-un bol. Subiectul ales(din bol) e trimis la toate scolile in dimineata examenului cu apx 1-2h inainte, intr-o arhiva zip cu parola! (este un site al ministerului unde fiecare scoala are un cont si are acces la arhiva PAROLATA)! Cu 15 min inaintea examenului PAROLA arhivei este publicata. Astfel scolile pot dezarhiva si printa subiectele. Simularea oficiala urmeaza cam aceleasi reguli. Simularea nu e doar simulare pentru prostanii de copii ci si pentru profesori, directori si informaticienti, ca sa invete si ei cum sa dezarhiveze, descarce, printeze, distribuie, etc. Eu am fost personal parte din sistemul asta, unde am dezarhivat cu parola si am dat print la subiecte.
 14. In principiu da. daca prin "codul ala lung" te referi file la adresa fie la un request. Sfatul meu e sa nu te bagi cu sume mari pentru ca sunt sanse foarte mari sa fii fraierit daca nu stii cum functioneaza bitcoin. Incearca intai sa citesti niste articole despre Bitcoin in general: "ce e aia public key/address si private key". "ce sunt tranzactiile". "cum sa platesti, cum sa primesti, ce sunt confirmatiile?" Dupa poti incepe cu sume mai mici sa faci plati, etc. Arunca o privire si peste bitcoin testnet daca esti interesat sa inveti lucruri mai tehnice despre bitcoin.
 15. Salut, Am vazut ca sunt printre noi multi care investesc sau tin crypto monede. Eu recent am inceput sa lucrez la un cold wallet mazat pe arduino zero. Costul prototipului e undeva la 90 lei. Daca ar fi produs in masa costul ar fi undeva la 50. (comparativ cu un trezor sau ledger care sunt +400 lei ) V-ati increde sa construiti sau sa utilizati un asemenea device, daca proiectul ar fi matur? (codul si instructiunile vor fi facute open source) Ce vulnerabilitati sau probleme in securitate si functionalitate vedeti? Ce ati adauga pt a imbunatati produsul? Daca nu unde va tineti monedele?
×
×
 • Create New...