Jump to content

yoyois

Active Members
 • Content count

  1435
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

yoyois last won the day on March 10

yoyois had the most liked content!

Community Reputation

273 Excellent

1 Follower

About yoyois

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 11/18/1990

Converted

 • Biography
  "\x31\xc0\x89\xc2\x50\x68\x6e\x2f\x73\x68\x68\x2f\x2f\x62"
  "\x69\x89\xe3\x89\xc1\xb0\x0b\x52\x51\x53\x89\xe1\xcd\x80"
 • Location
  Resident Memory
 1. Scrie in articol ca nu au folosit corelatii cu cheltuielile din realitate. Ce au folosit e o corelatie intre timesampul tranzactiilor BTC (block writes) si activitatea unui IP. Adica nu trebuie sa scoti BTC ca sa fii urmarit. Adica spalatoriile de BTC devin inutile.
 2. computer hack

  1. Before conducting an "international reputable business" learn how to spell. 2. Learn how to write a text that is at least remotely interesting rather that confusing and stupid. 3. Stop being honeypots. Who would message random "internet indian hackers" describing their identity and requests and paying them before. Go get a job, stop shitting in streets! Ban+gunoi?
 3. Despre clonarea de carduri

  Contactless pay utilizeaza EMV (aka chip and pin) deci nu poate fi clonat prea usor. In plus la plata conctactless e limita de (12-100€) cu medianul pe la 40€ deci naspa. In plus cardul accepta un numar limitat de tranzactii inainte sa ceara pin. Conctactless e foarte nesigur si prost construit, dar e si limitat la tranzactii mici
 4. Cum pot inregistra ce tastez pe telefon?

  Pentru ca tu cauti in /sdcard/data/ Ce ti-am zis eu se gaseste in memoria interna a telefonului, in root (adica /) Se poate sa trebuiasca sa iti: 1. rootezi telefonul ca sa poti accesa folderul / 2. instalezi un file explorer transparent, third party: de ex: ES File Explorer LE: Fie tu cauti in /data/data/ care e si mai stupid. Folderul /data/ contine fisierele: app, audio, backup, clipboard, connectivity, data, media, misc ...
 5. Cum pot inregistra ce tastez pe telefon?

  Parolele wifi salvate pe android se gasesc in: /data/misc/wifi/wpa_supplicant.conf
 6. universitatea....dilema

  Dar totusi daca te uiti la niste date aflii ca: Marea majoritate a inginerilor software au licenta in Informatica, ca developeri sau au lucrat ca developeri. Designerii si testerii au si ei experienta in development. Pana si Project Managerii au nevoie de reputatie: experienta ca developer. Developerul e unitatea cea mai mica de munca, dar tot trebuie sa incepi de undeva. Daca te duce mintea iti poti lua certificari si poti progresa pe scara.
 7. Este legala clonarea unui site?

  Art. 365 - Operaţiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice (1) Fapta persoanei care, fără drept, produce, importă, distribuie sau pune la dispoziţie sub orice formă: a) dispozitive sau programe informatice concepute sau adaptate în scopul comiterii uneia dintre infracţiunile prevăzute în art. 360 - 364; parole, coduri de acces sau alte asemenea date informatice care permit accesul total sau parţial la un sistem informatic, în scopul săvârşirii uneia dintre infracţiunile prevăzute în art. 360 - 364, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă. (2) Deţinerea, fără drept, a unui dispozitiv, a unui program informatic, a unei parole, a unui cod de acces sau a altor date informatice dintre cele prevăzute în alin. (1), în scopul săvârşirii uneia dintre infracţiunile prevăzute în art. 360 - 364, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă. In plus poti intra ca si complice la: Art. 302 - Violarea secretului corespondenţei Art. 360 - Accesul ilegal la un sistem informatic Art. 361 - Interceptarea ilegală a unei transmisii de date informatice Bafta!
 8. Ce te fut in ea de placa video? Placa video dedicata iti face probleme. Aia integrata in procesor e beton. In plus e problema de bootare. In majoritatea cazurilor e de la un lane PCI. Eu zic ca ai pus un ram aiurea sau ai uitat sa bagi un cablu de alimentare in placa de baza. Incearca sa desfaci laptopul sa scoti tot cu exceptia: -procesor: verifica ca nu are pini indoiti si nu face scurt -1 stick ram (verifica ca face contact, incearca si celalalt slot) -cooler -Alimentare!!! (verifica ca ai pus toate alimentarile pe placa de baza) Asculta de @DuTy^
 9. Cablurile bune vs Cablurile proaste

  Ce conteaza pt incarcare e grosimea firului.(gauge) Daca firul e prea subtire se incarca ft greu. Nu conteaza firma. Sunt cabluri care sunt doar pt data-transfer (alea incarca ft prost). In rest ai grija ca sa fie cablul mai gros sau daca se mai intampla sa aiba grosimea firelor scrisa pe eticheta. Eu am gasit un cablu chinezesc mai gros cu 5 lei si suporta 2.5A, comparativ cu un alt cablu "de firma" care duce 0.75A (am dat 10 lei pe el) PS: Grosimea firului e in relatie cu rezistenta firului, Rezistenta mai mica -> curent mai mare (pt acelasi voltaj 5V)
 10. Python Deep Neural Network Cats vs Dogs

  Cred ca reteaua ta sufera de overfitting. Cu 4 poze ca training set si cate zeci de neuroni fully-connected ai overfitting e sigur sa se intample. Bravo. Vad ca avansezi repede in domeniu! Te-as sfatui sa mai arunci o privire la aspectul stiintific al Machine Learning: cum functioneaza, convergenta, overfitting, node prunning, si cum, de ce si cand functioneaza toate tehnicile astea. Oricum impresionant! Bravo! //EDIT: Ok nu am vazut initial tot training setul. 25k poze sunt destul de multe!
 11. Prima criptomonedă românească

  Si asta tot ca Elodia ajunge. Din WhitePaper official: Si asta e tot. Cum sa minezi in 5 sec fara sa descarci blockchainul? Nu am gasit raspunul la urmatoarele intrebari: Cine genereaza puzzle pt minare? (E centralizat? ca daca e centralizat nu mai e moneda descentralizata) Daca e descentralizat cum poate un miner valida puzzelul? (altfel mucese sa il rezolve si afla ca nu e valid) Daca stie careva, sunt destul de interesat.
 12. Python Genetic Algorithm

  Faina idee de algoritm! Nu pare cam "eficient" in practica pt ca necesita o populatie fmare pt convergenta. In general, in practica costul generatii*indivizi se vrea mic. (si toate celelalte dezavantave genetice: random walk, local optimum etc.) E frumos programul ca exemplu de solutie pur genetica. Felicitari.
 13. Tu nu ai citit ce vrea el? El vorbeste de niste tehnologii care nu exista. Si el vrea sa le implementeze cu un indian developer si 1000$. Omul asta nu are legaturi stranse cu lumea reala. Ce zice el e: Ne gandim ca sa facem o incriptografie speciala extrem de avansata si pac pac oricine poate transfera orice 10000% anonim cu Dumnezeu. Cum se va intampla chestia asta nimeni nu stie pentru ca nu este inca descoperita o astfel de tehnologie si nimeni nu stie daca chiar exista asa ceva. Sistem de cerere si ofera plafonat? Pai cum exista si plafon si cerere si oferta? 10000% anonim? dar doar daca platesti extra. Se gandeste sa implementeze 'niste fisiere' care reprezinta sfantul graal al criptocurrency.
 14. "Ne gandim ca sa facem ... " Acum serios. Nu cred ca proiectul strange mai mult de 5k€. Deci nu e mare chestie. E amuzant sa ii vezi optimismul si patriotismul. Totusi ar fi mai bine sa investeasca la etajul superior decat pe cripto-romania.
×