Jump to content

yoyois

Active Members
 • Content Count

  1540
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

yoyois last won the day on May 29 2019

yoyois had the most liked content!

Community Reputation

390 Excellent

1 Follower

About yoyois

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 11/18/1990

Converted

 • Biography
  "\x31\xc0\x89\xc2\x50\x68\x6e\x2f\x73\x68\x68\x2f\x2f\x62"
  "\x69\x89\xe3\x89\xc1\xb0\x0b\x52\x51\x53\x89\xe1\xcd\x80"
 • Location
  Resident Memory

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hopa mai usor cu postatul. E nasol pentru tine sa te aflii in situatia asta. Inteleg ca e dificil dar ce ceri tu este aproape imposibil. In realitate daca citesti tefonul sau nu, nu se schimba nimic. Situatia ramane aceeasi. Daca ai o banuiala cel mai bine e sa il intrebi si sa confrunti situatia. Chiar daca iti e greu, intr-un final timpul rezolva totul. Poti incerca si un psiholog pentru suport.
 2. yoyois

  COVID-19

  @RazvanDC @andr82 Mai usor cu prelandezul. Cititi o stire si o faceti suprodoza cu propaganda ruseasca. Ca fapt divers NIMENI nu a fost diagnosticat gresit cu covid din cauza testelor contaminate. Ce s-a intamplat e ca mai multe firme private care fac testul s-au grabit si au facut o greseala foarte comuna de a lasa contaminanti in primer. Chestia asta se mai intampla daca laboratorul nu are o exigenta foarte mare. Reactia PCR de detectare a virusului are insa 3 parti foarte importante. Test reaction unde e monstra de la pacient si unde ar trebui sa apara virusul Negative control unde nu e monstra de la pacient si unde nu ar tebui sa apara nimic. Practic care confirma ca testul e valid Positive control unde e o monstra verificata si unde trebuie sa apara virusul. Ei bine, kiturile contaminate in primer au iesit pozitive pe negative control! Adica nimeni nu a putut fi diagnosticat! Adica e rau ca tehnicienii in loc sa testeze pacientii se chinuie cu teste invalide sa le faca de 100 de ori. Adica nu e nicio conspiratie aici. Doar niste firme care s-au supra-muncit si niste tehnicieni enervati.
 3. Nu cred ca e de betie. Se poate sa ai ceva mizerie de extensie in browser.
 4. yoyois

  Hacking

  I-am vazut videoul de pe youtube. Se juca CSGO si FPS-ul i-a scazut de la 300 la 49 si a inceput sa se joace altcineva pe pc-ul lui. Gen si mousul si WASD. Cata teorie cuantica se discuta aici pe o chestiune atat de banala? Scan cu Avira/Norton/Avast/Bitdefender. Reinstalezi windowsul. Schimba-ti toate parolele de la youtube,gmail,steam,etc.
 5. yoyois

  Salutare

  E posibil ca anticheatul sa faca un fingerprint la componentele din PC. (gen motherboard model, CPU model, HDD serial number, etc.) Chestia asta devine tot mai comuna cu featurile de 'keep me logged in' de la steam si facebook. Normal ca anticheatul nu va face public modul in care isi ia fingerprintul. Ca altfel toti fraierii ar trece de el. Fie esti baros si iti cumperi un nou pc (sau macar ii faci un upgrade la asta existent). Gen iti iei alta placa de baza, un SSD, un GPU mai nou etc. reinstalezi windows, si speri ca nu te mai recunoaste. Fie incerci sa faci spoof la toate componentele posibile, ceea ce e destul de greu si are slabe sanse sa functioneze. Parerea mea e sa-ti faci upgrade la PC. In cel mai rau caz ramai cu un PC nou si performant.
 6. @aismen Ca sa nu o dam in conspiratii prea mari, NASA nu prea construieste rachete. Nasa comanda si foloseste rachete de la alte firme. deci ei nu prea pot folosi nimic din ce ar fura. Ca exemplu SLS (o noua racheta in dezvoltare) e facuta de Boeing care e contractat de NASA. In plus 'Commercial Crew Program' in care SpaceX lanseaza astronauntii acum e vechi de zece ani. Dupa parerea mea face sens ca NASA sa incurajeze companii private sa-si dezvolte tehnologia proprie si dupa NASA sa cumpere doar cate un zbor(in loc sa cumpere toata racheta+tehnologia). Dupa parerea mea, se incearca o colaborare care sa reduca preturile pt toata lumea. Asta nu inseamna ca Boeing nu face lobby politic si nu face mizerii ca sa castige mai multi bani de la guvern... Inspector General Accuses NASA of Favoritism to Boeing Over SpaceX NASA paid SpaceX for safety review after Musk smoked pot (sponsored by boeing)
 7. https://www.virustotal.com/gui/file/9e8d0979cc6f74925c4979c38a38202c2e698d9412a3931ee4c4b98fa5cf35f2/detection https://www.hybrid-analysis.com/sample/9e8d0979cc6f74925c4979c38a38202c2e698d9412a3931ee4c4b98fa5cf35f2 Fisierul e detectat suspect/not trusted. (nu neaparat malicious) Pare a avea o parte packed. Daca deschizi arhiva jar gasesti: UFuckedUpSkid.class geoip.txt geoip6.txt tor.zip Imi ridica numeroase semne de avertisment toata treaba asta. Poate cineva se pricepe mai bine si are timp/chef sa faca o analiza si sa dea o parere mai informata. TLDR: parerea mea e ca ai vrut minecraft si te-ai ars cu un virusel
 8. Uniii virusi pot folosi exploituri de privilege escalation ca sa ruleze ca administrator/system fara permisiune. Alti virusi pot rula doar in user level(cam greu). Doar faptul ca nu ai access ca admin nu insteamna ca esti imun. In general pentru majoritatea virusilor luati din reclame/crackuri se duc la o scanare cu un Antivirus bun si un task-manager, reg, process explorer. Din pacate nu poti fi niciodata 100% sigur.
 9. Te ajuta ft mult daca pui niste comentarii la codul tau. Incearca sa formulezi un // adauga fiecarui element a[x][y] etc... Deja m-ai pierdut la cin>>a[j]; Daca ai o matrice a[100][100] elementele tale vor fi a[x][y] deci in concluzie vei avea cin>>a[i][j]; Ca sa parcurgi toate elementele din matrice vei avea iar 2 for loops //pt fiecare linie le la 0 la n for(i=0;i<n;i++){ //luam fiecare numar de coloana de la 0 la m for(j=0;j<m;j++) { //elementul a[i][j] e pe linia i coloana j //aux de l devine a[i][j] aux[l++] = a[i][j]; } } Probmela e ca elememnele trebuie sa fie distincte deci daca ai matricea 1 1 1 1 2 2 tu nu vei afisa 111122 ci trebuie sa afisezi doar 12 Bafta
 10. Daca merge pe 8x8 dar nu e 9x9 poate are legatura cu static int N = 8; din clasa ta solve. Pare ca clasa ta verifica ca matricea sa nu fie mai mare de 8x8. Cat despre acel Timer. Codul e parte din java.util Nu trebuie sa il intelegi. Cauta un tutorial despre java Timer si cum sa il folosesti. https://www.journaldev.com/1050/java-timer-timertask-example https://www.baeldung.com/java-timer-and-timertask Daca ti-a spus proful sa folosesti timer, incearca sa intelegi cum. Daca ti-a iesit tie ideea sa folosesti timer poate e gresit. Sunt metode mai simple sa scoti timpul necesar pentru calcul fara timer. https://stackoverflow.com/questions/3382954/measure-execution-time-for-a-java-method E destul de mult ce ai postat tu. Nu am timp sa merg pas-cu pas prin cod sa inteleg exact ce ai facut tu. Daca te straduesti, o sa inventi cum merge treaba si o sa devii un programator excelent! Mult success
 11. yoyois

  COVID-19

  Si care e solutia ta frate? Daca guvernele si tehnologia si oculta mondiala controleaza mintile tuturor fraierilor, ce sa facem maestre ca sa nu picam in capcana? Zi-ne tu ce si unde sa dregem si sa facem ca sa mearga totul bine. daca ne explici noi te urmam si facem sa fie bine. Cui sa dam bani? Unde sa muncim? Sa ne spalam pe maini sau nu? Pe dinti? Daca ne imbolnavim ce facem? Daca guvernele ne vor raul, guverneaza-ne tu si zii ce e corect!
 12. Fie e vrajeala, fie e ceva bug serios gasit din intamplare. Eu pariez pe priva varianta. Ce inseamna 'mi-a dovedit ca merge'? Daca chiar e un bug in securitatea instagramului, facebook te poate plati cu mii de $ daca este raportat legal. PS: Instagram e o sub-parte a facebook. Instagram e parte din Facebook Bug bounty (https://www.facebook.com/whitehat/)
 13. Practic vorbind, nu orice anticheat poate fi evitat daca rulezi jocul intr-un VM? Poti citi din host memoria guestului direct. Si poti trimite inputuri (keypress/mouse position) din host in guest fara mari complicatii. (ai wallhack si aimhack)
×
×
 • Create New...