Jump to content

yoyois

Active Members
 • Posts

  1746
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  50

yoyois last won the day on October 6

yoyois had the most liked content!

Reputation

603 Excellent

1 Follower

About yoyois

 • Rank
  Registered user
  Enthusiast
 • Birthday 11/18/1990

Converted

 • Biography
  "\x31\xc0\x89\xc2\x50\x68\x6e\x2f\x73\x68\x68\x2f\x2f\x62"
  "\x69\x89\xe3\x89\xc1\xb0\x0b\x52\x51\x53\x89\xe1\xcd\x80"
 • Location
  Resident Memory

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu ati inteles voi intrebarea. Fac eu o traducere: La el la scoala, in laboratotul de informatica, cum sa faca el sa stie pe ce site-uri se uita ceilalti elevi/profesori? In reteaua locala sa hackuiasca sa stie ce acceseaza ceilalti useri (parole, siteuri, mesasje, tot, tot) Asa e? Am inteles bine?
 2. Un alt motiv pentru care multe requesturi dureaza atat de mult e ca (presupun) le faci sequential. O implementare multithreaded, care face requesturi in paralel (aka 1000 de eventuri deodata) ar fi mult mai rapida. Asa iti poti satura conexiunea, manage tcp sockets, etc. Eu am avut cam 2x speedup la download 70-80 fisiere mai mari (20 mb) Nota: Vezi daca suporta http2.
 3. yoyois

  Puzzle

  Asta? Cum sa-ti arat solutia? (postez imediat si rezolvarea in format text) Solutia e: 3, 5, 4, 4, 5, 1, 5, 1, 5, 3
 4. How It Works Here are the steps I used in making this project… Collect video footage of the road to capture speeding cars. Use Google Cloud Video Intelligence API to track cars in video. Calculate speeds of detect cars using fixed road distance in frame.
 5. Si de unde sa ghiceasca telefonul tau ce viteza are masina? Vrei si aplicatie care sa vada cu raze-x prin pereti sau poate aplicatie cu bricheta care sa aprinda tigara? Telefonul n-are senzori pt asa ceva, deci ce aplicatii gasesti vor fi toate sa afiseze ceva random sau pseudo-random. Poate-poate maxim sa gasesti ceva cu object-detection care sa estimeze distanta cu ceva acuratete de 60%. Sau ceva care sa necesite sa faci masuratori din prealabil. (gen veloca-metro-speed-gun care necesita sa masori distantele inainte) Nota: Masoara distanta intre 2 stalpi de iluminat public, 100m sau cat e. Stai cu cronometrul si cand trece la stalpul 1 ii dai start, la stalpul 2 ii dai stop. Pac 100m in 3 secunde, 33.3m/s = 120km/h. Mai inveti si tu o matematica acolo, o impartire, o inmultire.
 6. Dealerul de nebun ce e, a injectat iarba ieftina cu heroina de 10x mai scumpa numai ca sa-ti faca tie in ciuda. Tu, de la 0,5 doze de heroina ai avut simptome de supradoza/long-time consumer. Vezi ca "infectii ale pielii" si "infectii ale valvelor inimii, artrita" sunt simptome pentru consumatorii de durata, ani de consum continuu. Cool story bro! Ori ai alte boli, medical. Ori te-a luat cu paranoia. Oricum schimba dealerul, redu consumul, mai usor cu etnobotanicele.
 7. "Ce articole"? articole penale? Daca firma care detine jocul are in EULA scris ca nu ai voie sa faci X, Y, Z alea nu sunt articole de cod penal. EULA se judeca pe civil. Din punct de vedere penal "incasarea banilor la negru" fara sa platesti taxe e problema. PS: Nu te baga in chestii dubioase pe care nu le intelegi. Prea multe stiri despre copii de 14-18 ani arestati de DIICOT pentru niste prostii. (nu merita pentru $20 paypal) daca ai peste 18 ani, mai bine informeaza-te, vorbeste cu un avocat, etc.
 8. Frecventa nu se poate schimba, cam toate dispositivele de genul functioneaza pe 433Mhz (porti garaj, chei masina, jaluzele/ferestre electrice) ce se poate schimba uneori e codul de access. (depinde de model) Unele modele au coduri de access setate cu un dip switch Altele au un buton de "sincronizare" care daca il apesi si pe cheie si pe usa se 'imperecheaza'. Depinde foarte mult de modelul de transmitator, daca poate sa 'uite' o cheie. Sau sa inregistreze o cheie noua. E: cauta manualul de la firma/dispozitivul/modelul tau si vezi daca zice ceva despre coduri access, inregistrare de chei noi, etc.
 9. Fa-ti o schimbare de sex, iti schimbi si numele si schimbarea de sex e mai usoara cu legea europeana. Plus ca nu te mai banuieste nimeni "stau femeile la cafea". Win-Win-Win
 10. Sa se faca temele de catre elev. Data fiind tema T la informatica, sa se calculeze de catre elevul E, ca de aia s-a dat tema nu ca sa se milogeasca pe forumul F. PS: Ce e aia progresie geometrica? https://ro.wikipedia.org/wiki/Progresie_geometrică a[i] = a[i-1]*p Cum sa calzulezi+afisezi? Poti sa o iei cu un for pentru(i de la 0 la n){ int termen_curent = termen_anterior*p; afiseaza(termen_curent); termen_anterior=termen_curent; } poti sa o iei recursiv
 11. se poate. Dar e mai complicat. Ai nevoie de un sheild/un chip care sa poata comunica USB pe 2 canale. Nu sunt 100% sigur dar cred ca SAMD21(Arduino Zero) poate face asa ceva. Sa primeasca un Mouse prin USB OTG si sa emuleze un mouse pe interfata PC. Cred ca sunt deja proiecte facute pe Teensy. https://www.unknowncheats.me/forum/anti-cheat-bypass/439183-mouse-proxy-teensy-4-1-a.html https://github.com/houkanshan/arduino-bt-hid-proxy (un mouse/keyboard Bluetooth) Ce face sens e "anti-recoil" poate un "fine aim adjustment", "click spammer". Oricum in calitate de hackuri e destul de slab pe poti face, in comparatie cu hackurile care manipuleaza direct memoria jocului.
 12. Deci, nu conteaza ce shield ai, Leonardo are capacitatea de a comunica direct in protocol USB. Uno nu poate comunica direct, deci ai nevoie de un alt shield care sa traduca (USB -> Serial). Spooful se face din descriptorii HID. (HID=human interface device) Practic un device HID programabil poate emula orice alt device HID (mouse, tastatura, microfon, casti, etc.) Cu leonardo(sau cu un shield) nu e mare chestie sa emulezi un Mouse. Gasesti descriptorii unui mouse si ii copii 1:1. In teorie nu e detectabil, ca arata ca orice alt mouse. Problema cea mai mare e de unde primeste hackul input? Doar de la outputul video?(fara wall, cu input delay) Cam slab hackul...
 13. Serios, citeam acum 2 saptamani un raport despre "Fancy Bear related actors" care combinau phishing cu DOS. Gen email catre functionarii publici cu "login.gov.ro s-a mutat pe login.gov.ru" + ddos catre site-ul oficial. Lumea frustrata da click pe orice link. Cat de targeted e atacul la noi, cine stie? (clar nu SIR-ul)
 14. Buy high, sell low. Cand el zice "short it" nu se refera ca o sa scada mai tare.. el zice ca o sa creasca.
 15. decembrie 2017... Au trecut 4 ani si te-ai gandit tu sa aduci plus conversatiei cu acest reply. Mai verificati data postarii.
×
×
 • Create New...