Jump to content

yoyois

Active Members
 • Posts

  1694
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  30

yoyois last won the day on September 15

yoyois had the most liked content!

Reputation

531 Excellent

1 Follower

About yoyois

 • Rank
  Registered user
  Contributor
 • Birthday 11/18/1990

Converted

 • Biography
  "\x31\xc0\x89\xc2\x50\x68\x6e\x2f\x73\x68\x68\x2f\x2f\x62"
  "\x69\x89\xe3\x89\xc1\xb0\x0b\x52\x51\x53\x89\xe1\xcd\x80"
 • Location
  Resident Memory

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ratezi esenta frazei. "Law Enforcement" si "State Police" sunt autorizate de catre guvern: adica "executa legea". Daca tu creezi servicii platite/cecrute de politie atunci tu nu esti in afara legii. (Lockheed Martin-> face bombe pt armata) Daca tu faci o bomba pe persoana fizica, pt uz personal, esti saltat de politie in 2-3 zile. Daca faci o bomba pentru armata, cu un contract, e totul ok. (so basically legal loopholes) Desigur, ce se vinde pe sub mana, coruptia, misuse etc. creeza probleme in toate domeniile. De la arme, bombe, materiale radioactive, la malware si monitoring tools.
 2. yoyois

  BTC account

  Adevarat, dar daca tranzactionezi sau stochezi sume serioase e recomandat sa folosesti un hardware wallet. Ledger, Trezor etc. Costul e relativ mic in comparatie cu avantajele de a tine cheile offline intr-un secure storage si de a le purta in buzunar cu tine oriunde.
 3. yoyois

  BTC account

  "Un cont pe blockchain"?!? Te referi la blockchain.com, Vrei sa le folosesti api-ul? Poate esti blacklisted. Incearca un alt serviciu sau alt email. Poate le-au cazut lor api-ul temporar. E troll? 😂 Sau pe bune tu vrei sa-ti faci cont de bitcoin...
 4. Poate au confiscat cheile private. Poate au confiscat conturi de exchange-uri. Lumea mai tine in seif, pe langa cash si o harte/device cu cheia privata.
 5. Descoperim astazi ce inseamna impozitarea? Banii se duc la bugetul de stat. Ar trebui sa stie mai toata lumea ce face un stat.. mai ales daca ai pretentia sa votezi. Armata, spitale, scoli, primarii, pensii/alocatii, PNDL, mediu+paduri, etc. E o simpla stopare a unei investitii. Scutirea de la impozitare e defapt statul subventionand salariul. Adica o investitie directa in atragerea de muncitori in domeniu. Impozitare = stoparea investitiei. PS. pentru marii zmei: Daca nu platesti import esti aproape exact ca si cum ai lua ajutor social 😂
 6. Che, gandeste-te la asta: Tu cum profiti din site-ul tau? Daca ceri bani pentru un abonament/utilizare/etc. atunci iti permiti din profit sa inchiriezi niste servere. (flexible cloud, platesti cat consumi) Daca vrei sa dai site-ul la liber, sa-l foloseasca toata lumea gratis. Atunci fa-l open source ca sa fie 100% liber si gratuit. Sau tu vrei si gratis si cu plata? si secret si open source?
 7. In general, european travel is hard for unvaccinated. You need a valid European green certificate (test/recovery/vaccine) to enter the country without quarantine. Besides that you will soon need the same certificate to enter mosts restaurants, bars, etc. Not to mention the risk of getting covid and being hospitalised in Romania ... PS: Certificatul in restaurante va veni ca o chestie inevitabila, inpusa de UE. Imediat ce se termina alegerile in PNL.
 8. De ce redirect vorbesti? Acolo e o vulnerabilitate in care site-ul face un request catre linkul dat de utilizator. Responsul e pus in pagina, appended cu un mini-script care face window.print() si setTimeout(winclose, 5000) E o vulnerabilitate nasoala (CSRF, XSS, DOS, etc.) Hint: in loc de site.com pune "https://www.hashemian.com/whoami/" si vezi ce ip iti da..
 9. Daca tu vrei atata automatie trebuie sa si o programezi. Ce zice gigi e sa faci un watchdog. Un program/librarie/thread care monitorizeaza cat timp dureaza un request. Si daca dureaza mai mult de x secunde ii da skip. Egal un watchdog poate sa dea ping la google.com din X in X secunde. Daca pingul nu merge inseamna ca ti-a cazut netul. Deci watchdogul opreste toata procesarea pana cand pingul reuseste. Google "watchdog". Ce vrei tu e un watchdog custom care sa monitorizeze toate conditiile de mediu si sa asigure functionarea scriptului tau principal. Sunt multe ideei care par plauzibile. -timeout daca un request ia mai mult de 5s -ping la google in fiecare secunda (verifici conexiunea) - paginile care au esuat sunt re-verificate la final, dupa ce a trecut putin timp. - se pot face mai multe requesturi in paralel(async) pentru a mari viteza - sanity check pe response (sa nu salvezi mii de pagini de erori/garbage) - caching la Disk IO ca sa salvezi viata hddului si viteza de procesare - etc.
 10. Iti dai seama ca daca 'law enforcement' stiu ip-ul telefonului il pot gasi in 20-30 min? (plus toate informatiile cu prima utilizare a numarului, prima reincarcare, volumul de date, traffic sniffing, etc.) Daca te conectezi la telefon prin team-viewer/ssh practic te conectezi de buna voie la ce ar putea fi un honey-pot (sa nu mai zic ca raman si loguri) Ca ultima idee: daca incarci cartela cash, atunci esti prezent fizic la automat... adica esti foarte usor de saltat.
 11. yoyois

  bug or not?

  Patternul e prioritate mai mica decat pinul. Daca ti-ai uitat patternul il poti reseta folosind pinul, nu?! Sau cu ce pin ai facut bypass?
 12. Pai daca nu se poate atunci cum functioneaza torentul? Nu pentru a-ti tine fisierele criptate, dar pentru a publica fisiere anonime/rezistente la cenzura. Freenet project are un inceput de idee. Peer-to-peer file sharing cu pagini http (site). In teorie se pot face si modificari cu metode de conflict solving/scheduling. (adica ai putea avea un forum intreg care ruleaza distribuit peer-to-peer, descentralizat)
 13. Am vrut sa spun: https://freenetproject.org/pages/help.html Freenet. Freenet is a distributed datastore, so once content is uploaded to Freenet, it will remain on Freenet forever, as long as it remains popular, without fear of censorship or denial of service attacks, and without needing to run your own web server and keep it online constantly.
 14. LE: nvm. i2p nu e serverless Google i2p https://geti2p.net/en/ Nu am citit exact tot ce zici tu in romanul ala. Citeste despre i2p, solutia lor e cam "cea mai buna" posibilitate. LE: Freenet e cam ce vrei tu. I2P urmeaza o filozofie diferita. Totusi i2p e interesant de studiat.
 15. Asta suna putin a hunger-games. Exista vre-un loc in care un astfel de sistem e aplicat? Sau studii despre functionarea unui sistem asemanator. Daca o iei total de la 0 risti sa uiti niste detalii importante. gen: daca vrei sa construiesti un sistem de operare de la 0 total diferit de ce exista deja.
×
×
 • Create New...