Jump to content

mgabriel

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mgabriel's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ce metode rapide de facut bani online rapid si usor mai exista in 2022 ? Acum ceva vreme am avut castiguri bunicele prin Adsense si Youtube, dar de vreo 5-6 incoace au scazut semnificativ veniturile, adica daca in 2018 castigai 1000$ / luna, acum abia daca mai faci 5$ / luna la acelasi trafic si acelasi nr. de vizualizari pe youtube.
  2. Da asa este, dar cred ca am fost destul de explicit.
  3. ngrock imi face el o redirectionare sau un tunel pe serverele lor si am un hostaname generat de ei. nu vreau asa. Vreau ca aplicatia pe care o accesez acum prin http://hostname:3000 sa se poata accesa prin https://hostname:3000 adica sa-i pun cumva un certificat ssl free
  4. Nu merge quote aici... Despre ce server web vorbesti? Eu vreau sa captez tot ce se acceseaza prin browsere-le web dintr-o retea de calculatoare. Sa vad ce site-uri acceseaza utilizatorii. Exista vreo solutie free pentru treaba asta?
  5. Da, ce site-uri acceseaza ce request-uri face ce date se trimit si se primesc. Totul.
  6. Salutare. Ce metode eficiente sunt de a monitoriza traficul web (tot ce se acceseaza din browser) dintr-o retea locala de calculatoare ?
  7. Salut am un site facut in nodejs care ruleaza pe http://IP:3000 Cum pot sa-i pun rapid un certificat FREE https ca sa pot accesa https://IP:3000 Multumesc
×
×
  • Create New...