Jump to content

WIK

Active Members
  • Posts

    118
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

WIK last won the day on August 13 2015

WIK had the most liked content!

About WIK

  • Birthday 10/23/1995

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    HOME
  • Interests
    PHP DEVELOPMENT

Recent Profile Visitors

5038 profile views

WIK's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

18

Reputation

  1. nu ca sa il folosesc eu incerc , si nici nu caut sa il faca cineva pentru mine . E pur si simplu o ambitie de-a mea sa fac crack la ceva si un prieten mi-a sugerat la acest "hack" cumva parea o misiune usoara ca nu e ceva foarte complex sau cel putin nu parea la inceput am cautat aici doar niste sfaturi de unde sa incep . N-as vrea sa incep chiar sa fac crack la ultima versiune de bitdefender hahaha multumesc oricum pentru sfaturi.
  2. eu stiu sigur ca ei comunica cu un server sa verifice o licenta pe care o introduc eu . In asm pot identifica server-ul unde se verifica licenta probabil este facut prin HTTP request dar nu sunt sigur.
  3. Sunt curios daca se poate face crack la un script pentru league of legends ideea este ca eu nu ma pricep absolut deloc in acest domeniu am incercat cu ida pro sa deschid executabilu si sa ma uit ce si cum pe acolo dar nu inteleg nimic , ma poate lamuri cineva sau ajuta sa fac crack la acest script ? Raman datorrrr Aici este script-ul macar un sfat cum as putea sa fac sau orice e bine venit https://www.dropbox.com/scl/fi/w7qp464w7w2vj6ehzjtrp/phantomscript.rar?rlkey=mlkn4bqm4wgmmggl5d6nswthe&dl=0
  4. print_r(array_filter(array_count_values(str_word_count(strtolower(file_get_contents('a.txt')), 1)), function ($count) { return $count > 1; })); foreach(array_count_values(preg_split('/\W+/', file_get_contents('a.txt'))) as $w=>$c)echo"$c $w\n"; mi-a mai venit o idee
  5. function gasesteDublicate($text) { $cuvinte = str_word_count($text, 1); $frecventa = array(); foreach ($cuvinte as $cuvant) { $cuvant = strtolower($cuvant); if (isset($frecventa[$cuvant])) { $frecventa[$cuvant]++; } else { $frecventa[$cuvant] = 1; } } $dublicate = array_filter($frecventa, function ($count) { return $count > 1; }); $rezultat = array(); foreach ($dublicate as $cuvant => $aparitii) { $rezultat[] = "$cuvant -> $aparitii"; } return implode(", ", $rezultat); } Nu stiu de ce am facut asta dar...4fun
  6. Multumesc frumos , o sa il incerc si o sa vin cu feedback
  7. https://luxoseroticos.com/ acesta este website-ul
  8. Salut caut un inlocuitor la httrack vreau sa clonez un website iar cand folosesc httrack imi da aceasta eroare stie cineva cum pot sa copiez website-ul daca primesc aceasta eroare ? ( Nu este nimic ilegal sau schema de phishing vreau doar sa folosesc template-ul unui magazin online)
  9. WIK

    LUA -> BIG NUMBER

    Da ma ajuta cat de cat , imi da o idee cam cum ar face el
  10. Salut, are cineva o idee cum pot face o functie in limbajul LUA prin care sa pot face suma a doua numere mari. Ideea e ca numerele vin in format STRING iar output-ul functiei trebuie sa fie tot string (asta-i cea mai mica problema zic eu) dar am intampinat probleme incercand sa execut functii de genu func('95912101285912112391','55101088101994012311') rezultatul este ceva de genu : 5.5101088111585e+019 cum as putea sa fac sa pot face suma a acestor doua numere mari ?
  11. Multumesc frumos pentru raspunsuri.
  12. Deci din moment ce ofera produse sau bunuri in game pentru suma respectiva, si nu este justificata este o fapta sanctionabila?
  13. Ce articole incalca un fondator de server (ma refer la jocuri video) daca incaseaza bani la negru din acel server?
  14. Cei care cumpara "like-URI" nu stiu sa citeasca? sau esti un bot care posteaza mesaje ? :)
×
×
  • Create New...