Jump to content

cancan123

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About cancan123

  • Birthday 01/18/1976

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

cancan123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputation

  1. Up. Inca nu am gasit pe nimeni sa ma ajute.
  2. Optez pentru o interfata web pentru proiectul meu. Am schimbat si titlul
  3. Incerc sa explic cat mai bine prin poze. 1. La munca ma ocup cu ofertare si devize pentru izolarea caselor. Ca sa-mi usurez munca am facut eu un "program" in excel de calcul si generare de devize, oferte si contracte. Interfata: In partea de materiale si servicii am materialele si serviciile folosite la o lucrare. Ele se regasesc in Tabul "preturi" si in interfata le aleg cu dropdown (avand mai multe tipuri de folie, band etc. cu diferite preturi). Cum procedez sa aflu un pret pentru o lucrare: - aleg materialele si serviciile aferente acelei lucrari, densitatea, grosimea pe care se face izolatia, suprafata de izolat, manopera, deplasare, numar de muncitori, zile, % pierdere folie, banda, am niste reguli si pt capse, petece, banda de imbinare (cat se consuma pe mp). Dupa ce introduc toate aceste date am rezultatele de mai jos: - nr de saci necesari pentru lucrare(cantitatea in kg / 15 kg cat are un sac), mc material, pret in lei si in euro (folosesc cursul bnr care se actualizeaza singur cand deschid fisierul), profit, cheltuieli, impozit etc... In partea de jos am - Oferta - Deviz, unde introduc datele manual necesare pentru generarea devizului si a contractului, nume, prenume, email etc.. Asa arata un deviz: care se completeaza automat in functie de ce este in interfata. Exista si un buton cu macro cand il apasam imi salva devizul ca pdf (prefer manual). Contractul in completez prin mail merge cu datele colectate pret, mp, adresa, avans, total, etc...(deschid wordul cu templateul de contract si se completeaza cu datele din tabul MailMerge.). Mai este tabul txt in care am partea asta de pe deviz cu etapele de executie (in functie de ce materiale si servicii aleg acel text se schimba) - poza 3. Tabul Txt: Ca sa explic mai bine trebuie exact pe fisier. 1.1. Interfata web Am incercat sa fac ceva eu cu un prieten cu Laravel dar ma depaseste. Ceva de genul vreau cu o baza de date pentru materiale si preturi. Tipurile de materiale care sunt 15 20 maxim. Si datele pentru devizele generate sa le salvez intr-o baza de date cu un search ca sa-mi fie usor sa identific o lucrare cu un pret (sa nu stau sa caut in toate pdf urile cum fac acum). Interfata de unde sa introduc datele si sa generez contact, deviz, oferta etc. In partea dreapta din interfata sa am rezultatele pret, profit, cheltuieli, impozit ... etc Cred ca am reusit sa descriu ce am acum si ce doresc. 2. Despre suma pot sa spun ca am un buget undeva la 100 - 150 euro. Folosim o platforma gen Fiverr .... ca sa raspund la restul de intrebari legate de garantie si plata. Sper ca am reusit sa explic cat de cat ok ce am nevoie. Multumesc @MrGrj pentru ajutor!
  4. acelasi lucru si in php daca nu e nimeni disponibil pentru python. si am uitat sa precize ca nu vreau mok.
  5. Salut. Am nevoie de un programator in pyton. Am facut un program in excel care-mi calculeaza un deviz, il genereaza in pdf. De asemenea genereaza si un contract care este in word, salveaza datele pe care le introduc in devize intr-un alt tab (un fel de baza de date ) . Am nevoie de o interfata care sa comunice cu acest excel in care sa bag datele sa fie user-friendly. Pentru informatii in plus va rog pm .
  6. Salutare. Caut pe cineva care stie sa-mi faca si mie un script in php. Problema este in felul urmator: Am meciurile din grupele de la campionatul mondial. Suntem 20 de prieteni care punem pronosticuri pe aceste meciuri. 1 x 2 sau 1x x2 12 si scor corect. Pentru fiecare pronostic simplu dublu sau scor exact ghicit se da un punctaj. In functie de acest punctaj vreau sa se afiseze un clasament intre noi care sa tina cont si de 3 reguli de departajare la egalitate de puncte in final. Ce doresc este ca fiecare persoana sa poate sa adauge de acasa online pronosticurile (aici cred ca este vb de o baza de date) si rezultatul meciurilor sa fie luat de pe un site in timp real ca sa nu trebuiasca sa fie completate ulterior. Gen un clasament Live. De partea vizuala pot sa ma ocup personal insa am nevoie de scriptul din spate. In plus daca ajuta am acest script facut in excel. Totusi fiind o competitie intre prieteni doar de distractie bugetul alocat pentru acest proiect este foarte mic(gen 3 lazi de bere) . Daca poate sa ma ajute cineva rog PM. Multumesc!
×
×
  • Create New...