Jump to content

ardu2222

Active Members
 • Content Count

  90
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ardu2222 last won the day on August 30

ardu2222 had the most liked content!

Community Reputation

44 Excellent

About ardu2222

 • Rank
  Active Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Parerea mea este ca daca as fi fost clientul lor ii dadeam in judecata. Nu se poate sa faci afaceri pe spinarea sanatatii publice si sa nu protejezi clientii. Nu e mare efort sa respecti legea si sa securizezi baza de date ce contine informatii confidentiale ale clientilor / pacientilor.
 2. Si cum se transfera contractul / proiectul, ca doar nu o sa lucreze pe incredere?
 3. Mai multe persoane din București au fost anunțate în cursul zilei de astăzi că au un rezultat pozitiv pentru COVID-19, după ce au efectuat testul la un Centru din București. Potrivit unui post TV, sms-urile ar fi ajuns la mai multe persoane din cazua unui atac cibernetic. „În cursul acestei dimineți, un număr destul de mare de pacienți ce au frecventat serviciile medicale din cadrul complexului au primit un sms, prin care li se comunica rezultat pozitiv la analiza testului COVID. O parte din acești cetățeni, care au primit sms de la un număr scurt, format din 4 cifre, au făcut testul COVID
 4. Ups ! Scz, nu am stiut. Presupun ca trebuie pusa notificarea acea cu privacy... Deci pana la urma nu este legal
 5. Adresele de IP sunt publice, ele se pot afla si random. Acum depinde si ce faci cu ele. In cazul RDS se face o asociere a unui element public respectiv IP-ul cu date GDPR din aceasta cauza trebuie mandat. Daca te gandesti sa-i afli ip-ul lui Bianca Dragusanu si apoi sa te conectezi la DVR-ul ei de acasa ca sa publici apoi imaginile pe CanCan nu e bine... Daca vrei sa faci un script sau ceva de genul "finder" vei avea probleme cu Fb la modul ca se vor interesa cine detine domeniul, cine vinde etc., si probabil te vor "marca" ca si malware.
 6. VMprotect este un anti-debugger sa nu il poti rula in Olly sau in VM. Nu este chiar simplu sa gasesti un unpacker pentru VMprotect care sa si functioneze dar sunt tutoriale. Daca nu vrei sa crackuiesti" softul ci doar sa aflii stringuri poate ai succes. https://vmpsoft.com/ nu stiu daca este acesta deoarece vmprotector pot fi multe daca este detectat de un exe-scope sau alt scanner ce nu indica si versiunea. Si Themida avea functie de VMProtect.
 7. Au atacat teroristii ATM-ul? Cine era Hamas-ul sau Daesh-ul?
 8. Deci nu imi vine sa cred, din ce zic la stiri au folosit preoxid de hidrogen 12% sau mai mare concentratie adica decolorant de par lasat la "macerat" in acetona de unghii din care se decanteaza pe fundul recipientului o pudra cristalina ca si zaharul, acea pudra este explozibilul folosit sa bubuie bancomatele. Astia au ajuns sa faca explozibil din orice...
 9. Fa o arhiva .zip sau .rar si urca pe https://ufile.io/
 10. @shitshow trebuie sa evoluezi baiatule de la povesti cu zane si fat-frumos.Pun pariu ca iti platesc parintii sau sotia netul P.S: activitatea de Guru al Universului si al planetei Nibiru nu e trecuta in CAEN daca intelegi ce spun.
 11. Serial din 2018 despre Covrig19
 12. Crezi ca datele biomterice ale distinsei doamne din satul X jud. Vaslui merita investitia? Spirtul pe care il consuma dimineata la pranz si seara nu va dizolva filmul de nanopolimeri? Doamna din imagine a atras atentia DARPA si a lui Gates ! Tine bratul in sus ca sa transmita datele biometrice mai bine prin 5 G poate chiar experimenteaza 6 G.
 13. O idee proasta probabil valabila in alte tari dar nu si in Romania. Respect initiativa dar la noi ar merge niste licente gratis si niste invitatii filelist sau cum se mai cheama acum Nu interpreta gresit, initiativa ta este una buna dar nu tine la noi, poate doar la 5 -10 % maxim
×
×
 • Create New...