Jump to content

ardu2222

Active Members
 • Posts

  238
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

ardu2222 last won the day on September 16

ardu2222 had the most liked content!

Reputation

117 Excellent

About ardu2222

 • Rank
  Contributor
  Contributor

Recent Profile Visitors

1552 profile views
 1. Am o mica pagina pe care vand din cand in cand scripturi, pluginuri, programele scrise de mine sau modate cu plata in crypto si m-am saturat sa astept luni intregi pana cand procesatorii de plati imi dau liber la withdraw, m-am saturat sa tot trec prin KYC etc. Ce imi trebuie sa imi fac eu un procesator de plati in BTC? Ce requirements sa aiba serverul ce OS, ce trebuie sa instalez si daca exista un tutorial care sa functioneze adica testat.
 2. Bun, o luam altcumva. Cumpar un telefon sau laptop de pe olx si rog pe vanzator sa imi lase cartela sim cu care imi face proba, ma asigur dinainte daca are o cartela sa imi faca proba. Ma asigur ca nu sunt camere si inchei tranzactia si la 5 minute public sau trimit de pe dispozitivul achizitionat materialul dupa care arunc telefonul sau laptopul. Daca nu sunt camere identificare zero. ps nu luati in seama ce am scris mai sus am scris in graba fara sa gandesc. raman loguri telefonice sau pe olx...bulau curat
 3. Degeaba publici daca nu este solida sursa initiala, ti-o blocheaza si dispar distribuirile. La fel si daca o dai unui trust de presa sau bloger. Intra pe Telegram pe grupul de Freelancer Rusia si plateste un rusnac cu 20$ in BTC sa-l publice pe un blog sau forum .ru, foloseste chat criptat si gata ai rezolvat. Merge si din India Pakistan nu neaparat Rusia... Si pe urma da-ne linkul sa ne distram Bafta.
 4. 1. nu pica asa usor tinand cont de performantele actuale care pot depasi serverele cu 512 mb ram si cpu single core. doar nu te apuci sa faci server de cs go... merge exact ca pe o conexiune modem...perfect pentru o pagina onion sau un blog. 2. am scris acolo ca trebuie "rutat" nu am sa dau detalii cum am facut doar atat ca folosesc un serviciu dns si o aplicatie instalata pe tel. 3. riscul nu este sa gaseasca tel ci este sa nu iti blocheze rutarea...
 5. telefon android alimentat prin panou solar si amplasat undeva in nowhere in camp pe un stalp sau copac sau ingropat in ceva etans la baza si antena sus. Sim lyca, neo, etc., incarcat de la un automat cu cash sau btc. De preferat dual sim pt orice event. Pe android pui TeamViewer si terminal full access plus xampp, lampp, nginx etc., si un self killer. inchizi localizarea gps sau o pui fake rutezi domeniul pe urma si gata. Iti va trebui reboot la tel la cateva zile deoarece se va bloca intepeni din cand in cand si va vace si condens de la variatile termice sper sa gasesti solutii aici, eu am patit-o cu un 8 edge care are senzor de "moisture detected" si blocheaza tot. ecran inchis pentru baterie lunga etc...eu l-am avut intr-o cutie ecranata cu folie Al si i-am tras fir de la antena afara. p.s nu-ti uita agenda pe tel :)
 6. Am nr de cateva luni l-am si incarcat in fiecare luna dar nu il pot folosi asa, nu pot nici sa imi reactualizez datele. Sa cumpar altul? Daca nimeresc unul la fel, este ca ruleta ruseasca
 7. Recent am cumpărat o cartela prepay cu număr și opțiune la oferta, pachetul mov ca sa nu dau numele companiei, și am avut surpriza sa observ ca pe acel număr erau conturi deja existente și active mai pe toate platformele de comunicare electronica, social media și alte aplicații web iar pe deasupra mai primesc și sms-uri de la diverse companii și instituții in numele fostului beneficiar al cartelei cu numărul respectiv. Cu alte cuvinte și fără sa vreau îmi sunt furnizate date personale GDPR ale fostului proprietar. Pot avea probleme? Ce părere aveți și ce pot sa fac in legătura cu aceasta practica ale companiilor telecom?
 8. mare vrajeala, pt ce sa platesti? daca este doar accelerometru simplu iti fac eu cablajul si-ti trimit salvarea dar banui ca mai este ceva nespecificat... trimite-mi pm cu detalii.
 9. Am avut prieteni care au fost nevoiti sa plece si nu prea erau fatalai adica genul cu, care nu ai vrea sa ai de a facei Au plecat si persoane care nu mai aveau nici o legatura aici. "Sistemul" te ajunge pana la urma daca faci greseli si atunci trebuie sa pleci. Nu cunosc pe nimeni care sa fi plecat ca e mai frumos in afara.
 10. nu are lumea bani ca sa iasa...
 11. Pe premiza asta ca mai bine nu fac nimic ca oricum nu are rost nu se va rezolva nimic.Eu cred ca suntem destepti si capabili dar ai dreptate cineva de unul singur nu are viziune, find someone to talk with.
 12. Nu e vorba de ce nu pleci... e vorba de ce nu faci ceva ca sa poti ramane aici sau macar urmasii tai sa ramana aici. Organizatiile acestea de crima organizata care s enumesc "politicieni" si locotenentii lor din "aparatul de stat" chiar asta asteapta sa te fure si pe urma sa pleci cat mai departe. Oricarui hot ii convine ca pagubitul sa renunte si sa plece. Sa vedeti cat va vor veni facturile la curent si gaz TREZIREA
 13. https://www.webrtc-experiment.com/RecordRTC/ nu am gasit nimic pentru cms, wp sau altceva
×
×
 • Create New...