Jump to content

b90rvn

Active Members
 • Posts

  200
 • Joined

 • Last visited

Reputation

-2 Poor

About b90rvn

 • Rank
  Registered user
  Newbie
 • Birthday 06/25/1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salutare! Am tot cautat pe aici ceva pentru a monetiza un site de filme dar postarile sunt din 2017... Asa ca daca stie cineva ce as putea folosii pentru a monetiza un site de filme cu peste +5000k vizite... ?
 2. Salutare ...detin un domeniu pe o nisa pe programe tv..momentan faceam cu iframe ...este vreun script care sa imi usureze viata un pic ?
 3. Salutare ... intrebarea mea este urmatoarea...Ma intereseaza sa iau un domeniu .ro iar principalul este ocupat...urmatorul la care m-am gandit este cel cu e-blabla.ro (ex) si acesta la fel este ocupat... Conteaza asa mult ce litera este in fata domeniului ...adica in loc de e-...ro pot sa pun x-eee.ro ?
 4. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste sfaturi ...sau daca exista site adsense ready ...Am nevoie de sfaturi cum sa imi activez contul adsense
 5. Ideea e ca pana acum nu primeam mailul sub forma asta cand nu aproba...mai exact : " Am implementat anumite politici, care considerăm că vor asigura eficiența anunțurilor Google atât pentru editorii, cât și pentru agenții noștri de publicitate. Evaluăm toți editorii și ne rezervăm dreptul de a respinge orice solicitare. Pe măsură ce ne dezvoltăm, este posibil să constatăm că putem să extindem programul pentru mai mulți editori web, cu o gamă mai variată de conținut web. " PS : Fuck ..scuze pentru nume. Rog un admin sa editeze!
 6. Bună ziua, ****, Vă mulțumim pentru interesul manifestat față de programul Google AdSense. După examinarea solicitării dvs., specialiștii noștri au descoperit să aceasta nu respectă criteriile programului. De aceea, nu vă putem accepta în programul nostru. Am implementat anumite politici, care considerăm că vor asigura eficiența anunțurilor Google atât pentru editorii, cât și pentru agenții noștri de publicitate. Evaluăm toți editorii și ne rezervăm dreptul de a respinge orice solicitare. Pe măsură ce ne dezvoltăm, este posibil să constatăm că putem să extindem programul pentru mai mulți editori web, cu o gamă mai variată de conținut web. Rețineți că este posibil să nu putem răspunde întrebărilor legate de motivele exacte pentru care am luat această decizie. Vă mulțumim pentru înțelegere.
 7. pai e injectorul cu fir ...si e ala de comanda pompa de inj ... valoare lui trebuie sa fie intre 80-120
 8. bmw e46 320d 2.0d motor m47 136cp
×
×
 • Create New...