Jump to content

b90rvn

Active Members
 • Posts

  200
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by b90rvn

 1. Salutare! Am tot cautat pe aici ceva pentru a monetiza un site de filme dar postarile sunt din 2017... Asa ca daca stie cineva ce as putea folosii pentru a monetiza un site de filme cu peste +5000k vizite... ?
 2. Salutare ...detin un domeniu pe o nisa pe programe tv..momentan faceam cu iframe ...este vreun script care sa imi usureze viata un pic ?
 3. Salutare ... intrebarea mea este urmatoarea...Ma intereseaza sa iau un domeniu .ro iar principalul este ocupat...urmatorul la care m-am gandit este cel cu e-blabla.ro (ex) si acesta la fel este ocupat... Conteaza asa mult ce litera este in fata domeniului ...adica in loc de e-...ro pot sa pun x-eee.ro ?
 4. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste sfaturi ...sau daca exista site adsense ready ...Am nevoie de sfaturi cum sa imi activez contul adsense
 5. Ideea e ca pana acum nu primeam mailul sub forma asta cand nu aproba...mai exact : " Am implementat anumite politici, care considerăm că vor asigura eficiența anunțurilor Google atât pentru editorii, cât și pentru agenții noștri de publicitate. Evaluăm toți editorii și ne rezervăm dreptul de a respinge orice solicitare. Pe măsură ce ne dezvoltăm, este posibil să constatăm că putem să extindem programul pentru mai mulți editori web, cu o gamă mai variată de conținut web. " PS : Fuck ..scuze pentru nume. Rog un admin sa editeze!
 6. Bună ziua, ****, Vă mulțumim pentru interesul manifestat față de programul Google AdSense. După examinarea solicitării dvs., specialiștii noștri au descoperit să aceasta nu respectă criteriile programului. De aceea, nu vă putem accepta în programul nostru. Am implementat anumite politici, care considerăm că vor asigura eficiența anunțurilor Google atât pentru editorii, cât și pentru agenții noștri de publicitate. Evaluăm toți editorii și ne rezervăm dreptul de a respinge orice solicitare. Pe măsură ce ne dezvoltăm, este posibil să constatăm că putem să extindem programul pentru mai mulți editori web, cu o gamă mai variată de conținut web. Rețineți că este posibil să nu putem răspunde întrebărilor legate de motivele exacte pentru care am luat această decizie. Vă mulțumim pentru înțelegere.
 7. pai e injectorul cu fir ...si e ala de comanda pompa de inj ... valoare lui trebuie sa fie intre 80-120
 8. bmw e46 320d 2.0d motor m47 136cp
 9. Nu e fisa... e la mama dracu sub admisie ... e pur si simplu o mufa care se duce la pompa de injectie ...
 10. Ma poate ajuta si pe mine cineva sa masor Ohmi la un injector cu fir la masina! Ideea e ca nu stiu cum sa setez multimetrul...La ohmi are 2 variante Injectorul are o mufa cu 2 pini . Ideea e ca mie trebuie sa imi dea intre 80-120 dar nu stiu cum sa masor... Ps : poza cu titlu informativ
 11. 50 de euro urgent!
 12. Vand domeniu filme-porno[]biz . Reinoit ieri ! Pret 150E Contact pm!
 13. Ideea este in felul urmator ... Am un site pe un server care la un momendat nu mai face fata serverul la vizite...exista vreo posibilitate sa mai pun pe un server...adica la momentul cand primul server ajunge la 100% sa faca redirect pe alt server ?!
 14. Am 5 canale care luna trecuta plateau foarte bine. Cum am trecut pe 1.07 ...pauza...slab Faceam 10 euro pe zi pana pe 1 ...iar acum fac maxim 3! De ce ? Ce este de facut ?
 15. si cum pot afla niste cuvine bine platite sau sa ma axez bine platit ?
 16. Cum pot afla niste cuvinte cheie sau o nisa pentru cele mai bine platite cuvinte de google adsense ... in ce limba credeti ca ar platii google cel mai bine ?
×
×
 • Create New...