Jump to content

Wav3

Active Members
  • Posts

    1701
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    48

Everything posted by Wav3

  1. @Nytro ai pus backupul din 2019? https://prnt.sc/kwuWzxJEYKzW
  2. Vrei sa faci ceva complex dar n-ai notiuni de baza in marketingul afiliat. Produsele le tragi din feed-uri prin platformele de afiliere sau direct de la magazine daca ajungi la o forma de colaborare cu ele.
  3. Un pic (mai mult) off topic, dar cum e viata de webdev la Zitec? Am vorbit cu cineva de la HR acum vreo 3 luni dar pana la urma am refuzat sa merg mai departe cu interviul pentru ca, desi sunt foarte vechi pe piata, am citit tot felul de chestii nasoale despre ei. Mai sunt de actualitate (mentalitatea CEO-ului more or less)?
  4. Pe fata scrie cand a fost emis permisul curent (plasticul in sine), iar pe spate scrie cand ai obtinut categoria respectiva.
  5. Ai pierdut doar fata permisului si intrebi daca poti sa mergi cu versoul? Normal ca poti.
  6. Cred ca worst case scenario (sau best) e 24k$. Oricum sunt multe praguri de spart pana acolo, se va cumpara mult si posibil sa nu scada nici sub 30k$.
  7. Parcurgi lista de fisiere (acel while al tau), extragi data din fiecare nume (explode dupa _), o convertesti in timestamp (strtotime) si formezi un array cu fisierele. Ex.: $FILES_LIST[$file_timestamp] = $file; Apoi sortezi $FILES_LIST, apoi parcurgi array-ul si-l afisezi. In loc de $file, cand formezi array-ul de fisiere, poti sa-l faci un pic mai "complex", adica de forma: <?php $FILES_LIST[$file_timestamp] = array( "name"=>$file_name, // aici trebuie sa extragi numele din path banuiesc "path"=>$file, "size"=>$file_size, // aici iei filesize-ul dupa $file // etc ); ?>
  8. +1 pentru categorii dar sa se si posteze o serie de topicuri pe ele, nu sa le creem goale in speranta ca vine lumea si posteaza. Poate si ceva din afara IT (stiu, avem Offtopic, dar si ala trebuie categorisit ca prea e totul la gramada).
  9. Hmm, ma gandeam ca ai numarat spatiile si credeam ca te-am prins gresind pentru ca ai considerat si virgulele ca fiind cuvinte, dar se pare ca nu. Ai depus efort mai mult de 5 secunde ca sa numeri cuvintele. Totusi, folosind toolurile de pe net, cica ar fi 304 cuvinte. Sa inteleg ca ai exclus interjectiile? Good work. CyberS da' tu ce username ai avut inainte? Ca userul asta e nou.
  10. Parca mai era un topic pe subiectul asta. Anyway. Executie pentru 500E? tf..
  11. Wav3

    Fun stuff

    https://9gag.com/gag/aBnwvRZ
  12. Sper ca nu incerci sa spui ca suporta DOAR 4096 coloane Doar n-ai de gand sa faci cate o coloana pentru fiecare moneda. Fa tabel de monede (cheie primara, symbol, etc ce mai vrei) si tabel de preturi (fk_moneda - adica id-ul din tabelul de monede, pret, data, etc ce mai vrei tu). Apoi interoghezi usor diverse cazuri. Eu as merge pe MySQL ca imi place mie.
  13. Wav3

    Black Friday

    Din pacate n-am avut timp sa verific si sa postez ca am primit si eu o gramada de cataloage si liste de produse ce urmau sa intre la reducere (fiind afiliat cu multi). Legat de emag, sunt ceva reduceri la unele dintre produsele pe care le vizez de ceva timp. De ex. acel soundbar de 799lei (HW-Q60T) din catalogul postat de Nytro e chiar ok din ce m-am documentat, intentionam sa-l cumpar daca nu iesea din stoc inainte sa ma trezesc. La fel si cricul Einhell CC-TJ 2000 pe care l-am luat acum 2 sapt cu 210 lei si acum e 160, il recomand :(.
  14. Vezi ca p-aici baietii vor sa stie sume. Nu merge cu hartii de genu' celor lipite pe avizierul garnizoanei. PS: apreciez c-ai venit sa ne anunti.
  15. " Atunci de ce se promoveaza doar vaccinurile dintr-o anumita sfera de influenta? " Probabil pentru ca sunt interese ca doar anumite firme sa faca bani sau poate chiar doar acelea aprobate sunt safe si ofera cea mai buna protectie. N-am de unde sa stiu si nici nu ma intereseaza. "De ce Romania a donat vaccin Rep. Moldova, dar medicamente care fac parte din schema de tratament oficiala a Rep. Moldova sunt banate in Romania? " Pentru ca medicamentele&vaccinurile Rusiei&co nu sunt aprobate in UE din motivele de mai sus. De donat am donat pentru ca avem foarte multe. Multe tari au donat tarilor nevoiase. Noi nu importam ce nu e aprobat de UE pentru ca UE, dar Moldova nu e in UE asa ca pot administra ce vor ei. Pe scurt, noi avem reguli, ei nu.
  16. Problema e mondiala, nu e doar la noi. Comparatia nu-si are rostul. Chiar daca am considera prin absurd ca virusul ar fi doar la noi si un smecher si-a facut el vaccin ca sa faca bani cu el, tot m-as vaccina daca m-ar proteja. Nu ma intereseaza cum a aparut virusul, ce interese sunt, cine si cati bani fac atat timp cat vaccinul ma protejeaza. Asta e dovedit prin cifre. Restul discutiilor n-au sens si va faceti de ras.
  17. Nu inteleg unde bati. In ce sens pute? Au interes sa ce? Sau ce castiga? Sau eu ce pierd daca ma vaccinez? Dar ce castig? "Daca era normal, vaccinul se gasea in farmacii, cine era interesat il cumpara." Cum adica "normal"? Daca voiau sa faca bani, da, puteau sa-l vanda in farmacii, nu-l dadeau moca. Nu contest faptul ca multi profita de pe urma pandemiei si ca multi isi "promoveaza businessurile particulare", dar nu vad legatura cu refuzul de a te vaccina/proteja. Also, daca scopul principal era banul, gaseai in farmacii vaccinuri si tratamentul care in momentul de fata se gaseste doar in circuit intern. PS: tot nu vad vreo noima la ce a zis Razvan, dar am incetat in a mai cauta vreo logica dupa ce i-am citit celelalte posturi.
  18. Nu vad ce relevanta are vaccinul cu restul problemelor. Nu ma vaccinez pentru ca oricum cresc facturile? N-are noima ce zici. Nu ma vaccinez ca sa beneficiez altceva in afara de protectie, chiar daca nu este de 100%.
×
×
  • Create New...