Jump to content

CyberS

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

CyberS's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

10

Reputation

  1. O sa încerc sa fac tot ce pot sa readuc oamenii și activitate, îmi încerc și eu norocul, speranța moare ultima! 🙏
  2. Si eu imi doresc tot la fel sa se inmulteasca lumea pe astfel de tipuri de forum insa parerea mea este ca trebuie sa ne implicam prin fel si fel de aplicatii ca sa putem sa ii atragem aici sa putem schimba ceva, eu chiar imi doresc enorm ca RST sa fie full , inteleg ca facebook si altele sunt varza acolo unde nu poti impartasi o idee ca te trezesti cu rapoarte insa cred ca daca ne folosim cu cap si de facebook cu siguranta putem atrage activitate si aici si putem sa remodelam gandirea atat cat putem. Parerea mea ca daca fiecare dintre noi ne implicam macar cate putin eu cred ca reusim sa readucem dorinta pasionatilor de it sa utilizeze constant acest forum iar apoi toti sa lucram la o aplicatie fie pe android fie pe windows in care sa fie mai usor sa intre in contact cu restul comunitati, zic rau?
  3. daca nu ma insel cred ca aveam username Cyberleone dar asta fiind copil pe vremea aia.
  4. Bine ai venit fratele Matei aici cu siguranta vei gasi o multitudine de informatii benefice.
  5. Multumesc frumos ca mai facut mai atent, sunt o persoana mai colerica si scriu rapid uitand sa pun virgula si punct insa mesajul conteaza cred mult mai mult decat acest aspect. Parerea mea este ca daca tot esti un baiat saritor si ajuti oameni sa editeze textul scris gresit hai sa incercam sa ajutam si comunitatea care nea fost mentor atatia ani de zile in acest drum al inteligentei artificiale sa o revitalizam, ce zici te bagi?
  6. Vin si eu cu o propunere poate nu cea mai ok dar macar o spun cu drag si dorinta sa revitalizam forumul Rst. Acum cativa ani cand umblam pe aici era o activitate mare acum este intr-un punct mai greu, ma gandesc ca sa formam echipe mici sa revitalizam comunitatea dinou , 3 membri bunicei evident si cineva din staff de aici sa ne ocupam sa facem un grup puternic pe facebook Romanian Security Team unde acolo se creste foarte usor si foarte repede grupul. Sunt multi pasionati de informatica , iar pagina rst sa se ocupe alti 3 membri pentru revitalizare , trebuie sa cautam sa fim undeva in pas cu modul de expunere a comunitati cu timpul , parerea mea ca daca ne facem echipe de cate 3 , 3 pe un grup care garantat in 1 luna 2 face sigur 10.000 membri o spun din proprie experienta ca am crescut grup in scurt timp la 11.000 iar apoi 3 se ocupa de pagina rst acolo nu este munca multa doar daca se posteaza odata pe zi din 3 insi cate 1 post de fiecare in tema informatica plus noutatile in tehnologie etc iar avem de castigat ,iar unul pasionat de informatica din grup de aici care este pasionat si de tik tok poate face un cont de tik tok gen Rst, si tot asa pe diferite retele mai vechi si mai noi iar toate sa duca la acest forum , sursa mama si tata unde cine vor pe celelalte comunitati ale noastre sa dezvolte proiecte sa se inscrie aici si de aici facut un chat frumos unde sa dezbatem fel si fel de teme, vreau pareri si opinii. Si da eu sunt de acord si imi doresc enorm ca aceasta comunitatea sa fie full activa si sa ramana cea mai puternica comunitate din Romania. Ce parere aveti?
  7. Multumesc mult, facem si noi cat putem ne-am extins de la aduna carti din toata Romania ce vor sa le arunce si le ingrijim, recopertam si le scoatem la licitatie iar din fondurile obtinute ajutam persoane si familii in imposibilitate pana la piese de calculatoare,laptopuri,tablete si cu drag ofer din timpul si resursele mele sa vezi zambetul unui copil cand primeste un calculator, in prima faza am inceput pe carti iar de ceva timp am reusit de am reparat si asamblat 7 calculatoare si 3 laptopuri cu diverse probleme cu treaba asta prind experienta si in domeniu it lucru ce imi place sa ma documentez si sa asimilez orice informatie in aria asta a inteligentei artificiale, cu stima si respect!
  8. Sunt pasionat de web design cat si de partea de securitate insa sunt incepator si nu stiu exact cu ce sa incep sa invat, cu drag si stima ascult orice sfat si chiar imi doresc sa imi raspundeti sa ma sfatuiti pentru aceste 2 domenii cu ce trebuie sa incep sa invat prima data si bineinteles daca aveti si ceva carti pdf sau vreun site de unde sa invat ar fi super. Oare ce trebuie sa invat prima si prima data? Multumesc anticipat!
  9. Buna seara dragi membri al acestui minunat grup vreau sa impartasesc cu voi una din bucuriile mele si activitatile mele in scopuri caritabile https://dbrealitynews.ro/2021/12/13/sergio-ojog-de-la-pasiune-prin-suflet-catre-alte-suflete-nu-cred-ca-poate-exista-alt-dar-mai-frumos-decat-cel-de-a-intinde-mana-acolo-unde-sperantele-sunt-pierdute/?fbclid=IwAR1IWU_8g8bKJK6Po2Mt4aTKUSLrqjqJqsI_ZQlzqRcawyUxMajcAAFYAaI am inceput activitatea in familie adunand carti din toata tara si licitand in scopuri caritabile pentru copii din famili cu situati precare, pentru copii din orfelinate, iar cu timpul am reusit sa ma axez pe a aduna piese de calculator ,calculatoare vechi stricate, tablete,laptopuri,telefoane reparandu-le si din ele sa fac ceva ok si utilizabile sa putem dona copiilor care nu isi permit sa aive un calculator fie vechi sau nou pentru invatamant online, asa ca pe aceasta cale chiar va rog cei ce au calculatoare vechi sau stricate ori piese ce sunt in plus sa imi spuna un pret cat ar dori pe ele iar noi le preluam pentru copii. Cu stima si respect pentru toti cititorii.
  10. Mentionez ca lucrez la un laptop sa il repar sa il donez unor copii din familii cu situatii precare pentru invatamant online si am intampinat aceasta problema pe windows 7 The user profile service failed the log on iar sub mesajul asta altul User profile cannot be loaded https://images.app.goo.gl/wtJjR4KRQs8vqtMZ8 am incercat si metoda de registry adica metoda asta https://images.app.goo.gl/2VZ4jaahoCSWALVWA si fara rezultat, aveti voi vreo metoda sigura de rezolvare? sau ar merge cu reset bios ?
  11. Ma numesc Sergiu am 27 de ani sunt pasionat de tot ce inseamna domeniul It, sunt novice pe acest lung si frumos drum al inteligentei artificiale, cunostiinte in acest domeniu sunt minime umpic de hardware umpic de software dornic mereu sa invat si sa intampin fel si fel de probleme sa pot sa imi folosesc creierul pentru a rezolva, de inceput as dori sa mai ma slefuiesc in aceste 2 domenii hardware si software iar pe parcurs sa incep sa invat html apoi pe parcurs probabil orizontul meu se va mari, sunt placut surpins sa vad ca inca mai este in picioare acest forum exceptional poate cel mai bun din Romania aducandu-mi cu drag aminte de vremurile copilariei mele cand cautam aici din lene evident programe gata facute gen keyloggere si fel si fel de programe ce imi satisfaceau mintea de copil,ma bucur sa va revad si dornic sa asimilez informatii in liniste si pace!
×
×
  • Create New...