Jump to content

Florin41

Active Members
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

About Florin41

  • Birthday 04/26/1981

Profile Information

  • Gender
    Male

Converted

  • Occupation
    Constructii

Recent Profile Visitors

2644 profile views

Florin41's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

11

Reputation

  1. Nu sunt nascut in 1941 si daca tot mai sunt inca in acest forum, iti raspund ca chiar nu stiu cum se procedeaza. Poate era mai bine sa-l fii intrebat personal pe tipul respectiv. Bafta!
  2. Noroc! 1. S-ar putea ca acest subiect sa fie bizar pentru voi. 2. Incepand de anul trecut, din cauza pandemiei globale, unii programatori in timp ce isi prezinta codul in online, vorbeste despre el si isi arata codul respectiv cu o camera interioara a unui laptop. 3. Oarecum ma simt si eu putin lezat de aceasta intrebare finala: "exista un program special de redare a unei camere din interiorul unui laptop? " 4. Treaba aceasta se intampla des pe grupurile de pe Meetup, respectiv pe Zoom. 5. Multumesc anticipat!
  3. Scuze ca intervin si eu tocmai astazi. Hmm,ce prostie tipic romaneasca. In Romania sunt foarte multe domenii ro(active sau inactive),dar nu acest lucru conteaza acum. Am inteles ca sunt 900.000 de domenii ro in Romania.Eu am cumparat acest domeniu al meu,de la RoTLD. RoTLD cere cam 5-10 Euro pentru fiecare domeniu ro.Cu aceasta ocazie,mai vine niste bani la buget. Pana la urma,nu este mult 10 Euro pe an. Eu am un domeniu ro din 2014,deci trebuie sa platesc aproape 30 de Euro(2014-2017).Vreau nu vreau,trebuie sa bag mana in buzunar. Mi se pare o chestie negativa,care nu da bine la imaginea RoTLD-ului.In fine,daca asa s-a hotarat socoteala,asa va fi. Partea nasoala a lucrurilor,este ca poate multi useri o sa renunte sa mai aiba domeniul respectiv. Mie personal,mi se pare o mana baga in gat fiecarui user care detine un domeniu ro. Daca ai cumparat un domeniu ro de al RoTLD sau de la o firma privata,trebuie sa platesti. Ferice de acei useri care sunt pe .com.
  4. Noroc! Saptamana viitoare,se va desfasura un Meetup pentru limbajul SQL Server. Meetup-ul se organizeaza in fiecare luna,incepand cu prima martea din luna. Meetup-ul va avea loc in data de 7 decembrie 2016,intre orele 18.30-20.30. Evenimentul are loc la sediul firmei Cegeka Romania. Trebuie sa intrati la parterul cladirii si sa intrebati de Meetup,la ce etaj se tine. Eu personal,am mai fost la 4 Meetup-uri. Lume multa nu vine,vin in jur de 20-25 de programatori,majoritatea fiind de la Cegeka Romania(colegi). Exista si un link,dar nu vreau sa-l postez aici(daca vreti sa ma intelegeti). Bafta!
  5. @Robert1995-Scuze ca intervin si eu. A invata un limbaj de programare in 3-4 ani de zile si engleza,mi se pare bun salariu de incepator(1.500-2.000 de lei).Pentru mine ar conta foarte mult aceasta mutare pe care vreau s-o fac,adica de la constructii la programare. Mie unul,imi place cum ai prezentat acesta postare.
  6. 1)Vreau sa fiu clar de la bun inceput. Eu am un site si am facut o postare pe site-ul meu,despre Global Day of Coderetreat 2015.Eu nu ma dau mare acum cu o simpla informatie despre un eveniment global de IT.Eu transmit o simpla informatie,pentru cine este interesat de acest subiect.Daca se poate un lucru foarte clar,sa vin si eu cu un mic ajutor pentru programatorii de limajul Java.Poate unii dintre voi,stie de acest eveniment. 2)In data de 14 noiembrie 2015,se va organiza Global Day of Coderetreat 2015.Acest eveniment se organizeaza in mai multe orase.Eu am fost anul trecut si o sa mai ma duc si anul acesta.Specialitatea casei la Global Day of Coderetreat,se vorbeste de limbajul Java.Anul trecut am fost 12 oameni.Nu stiu exact locul unde se organizeaza anul acesta.Timp este destul pana atunci.
  7. Daca stati bine si va ganditi,un programator trebuie sa inveti 4-5 ani de zile un limbaj de programare.Nu este usor acest lucru.Ei isi merita din plin acesti bani.
  8. Ma confrunt cu o problema destul bizara. Am vrut sa-mi fac un cont cu adresa mea pe domeniu.ro,si nu mi-a venit e-mailul de confirmare . Acum daca tot am o adresa pe domeniu ro,trebuie sa si beneficiez de ea. M-am logat in cPanel si m-am uitat la optiunile:conturi de e-mail si webmail. Mai mult ca sigur trebuie sa activez ceva,mai mult ca sigur este din cPanel dar nu stiu de unde. Poate trebuie sa activez RSS-ul?
  9. @tqcsu-am gresit.nu vreau sa ma cert cu nimeni de pe forum.
  10. Asta asa este,am uitat sa zic de Stackoverflow.Reteaua mama este de fapt Stackoverflow,Stackexchange este juniorul. Multam fain pentru raspuns. P.S.Sunt si eu la inceput de programare,ce sa-i faci.Dar uite ca mai vin pe acest forum si mai intreb cate ceva.
  11. 1)La multi ani pentru 2015! 2)Am dat recent de un site,ce se numeste stackexchange.Eu sunt foarte siguri ca voi stiati de el(doar sunteti mai avansati ca mine),l-am rasfoit eu putin si mi-a placut cum este asezat. Pe acest site se pune baza pe intrebari si raspunsuri ale useriilor din site-ul respectiv. Parca este mai bun ca Github si Sourceforge asa mi s-a parut mie,nu stiu voua cum vi se pare.Parca este mai bun schimbul de informati legate de limbajele de programare ca Github si Sourceforce. Pe Github si Stackexchange se poate cauta useri,iar pe Sourceforce nu se poate.Se poate cauta doar proiecte pe acest site. Se poate sa-mi spuneti si mie o parere?
  12. 1)La multi ani! 2)Hai sa fiu sincer cu voi.am un filmultet cu tata pe Youtube,si vreau sa-l descarc in calculator.Acum tatal meu numai este printre noi si vreau sa-l urc pe Vimeo(am si acolo cont).Poate sunt unii dintre dumneavoastra care s-ar putea sa nu-i intereseze aceasta problema a mea(zic si eu). 3)Greseala mea este ca numai am nici filmul in calculator,nici pe card,nici pe stick,nici pe cd. 4)Intrebare:exista cumva un site pe care il descarc de pe YouTube? Eu am dat click dreapta pe banda neagra si am optiunea:copiati adresa url-ului,si mai departe nu stiu ce sa fac.
  13. 1)Multumesc pentru raspunsuri! 2)@Robert1995-Am o intrebare pentru tine:SourceTree este un fel de GitHub(gen SourceForge)?
  14. Am cont pe GitHub,si nu stiu sa postez un cod de PHP.Am observat ca se poate posta mai multe limbaje de programare,pe GitHub!Am instalat astazi varianta Windows,si vreau sa ma apuc de treaba. Eu urmaresc putini programatori,si simt eu ca nu este bine doar atat.Tot ma duc pe profilele lor si ma uit cum au facut ei.Pana la urma,mi-am facut cont ca sa pot posta un mic proiect,astfel degeaba mi-am facut cont pe GitHub. Cand am instalat GitHub-ul,mi-a aparut doua pictograme:1)una este pentru a posta un cod.2)a doua este gen cmd. Cum fac sa postez pe GitHub?Multumesc anticipat!
×
×
  • Create New...