Jump to content

tjt

Active Members
 • Posts

  821
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

tjt last won the day on November 11 2021

tjt had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tjt's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

243

Reputation

 1. Ce durata ar trebui sa aiba prezentarile ?
 2. Mare parte din ce e nou aparut pe BSC e scam.
 3. tjt

  Recrutare IT?

  Neironic, incearca sa ii inviti la un date, iar acolo le zici adevarul si le prezinti oferta de job. "Hey, am observat profilul tau si am vazut ca ai skill-urile X, Y, Z. Vrei sa iesim la o cafea la starbucks pentru a iti prezenta oferta de job?" Ce buna e ideea de mai sus, si mi-a venit acum, pe loc. Vai de capul meu, as face ravagii daca m-as reprofila pe HR.
 4. parca din membri vechi era si cel care detinea freakz, shocker am impresia ca ii era nickname'ul daca imi aduc bine aminte.
 5. Sunt persoane ce se ocupa cu trading-ul, cu minarea, cu boti, cu rug pull-uri, etc. pe crypto? Daca da, aveti ceva tips&tricks ?
 6. Se pare ca aici sunt mai multe informatii: https://cert.ro/pagini/auditori-de-securitate-cibernetica
 7. Am vazut ca pentru auditor de securitate cibernetica trebuie un atestat: http://blog.ilegis.ro/14-noutati-legislative/355-atestarea-si-verificarea-auditorilor-de-securitate-cibernetica In schimb nu am gasit nimic legat de expert in securitate cibernetica
 8. In urmatorii ani o sa explodeze cererea de cyber-security engineers.
 9. Asa e peste tot in corporatii, nu doar la noi.
 10. Esti sigur de asta? Pentru unii e doar un job, nu-l fac din pasiune sau din dorinta de a fi guru-tehnici. Vin, isi fac task'urile si pleaca acasa. Tinand cont de criza de ITisti daca ai o certificare entry-level precum CompTIA Sec+, inseamna ca ai habar de cate ceva (macar de vocabularul tehnic). Firma o sa te bage intr-un training intensiv de 2 saptamani si dupa la munca. Corporatiile pierd bani de la clienti daca nu au oameni asa ca le convine sa ia si oameni mai slabi pregatiti pentru a'i baga la munca. Mai ales ca o persoana cat de cat decenta dpdv tehnic e mai usor sa fie tinuta in firma decat nu stiu ce guru-tehnic.
 11. i beg to differ. Desi nu iti asigura jobul, te aduce pana la usa interviului.
 12. tjt

  DefCamp 2020

  Daca se face, m-as baga si eu
 13. Neironic, daca ai un telefon fara internet e viata mult mai simpla si iti ofera si sansa sa te bagi in seama cu oamenii intrebandu'i daca stiu unde este X chestie 🤷
 14. Ma intreb, daca te angajezi la SRI poti dupa sa te intorci in mediul privat? Nu o sa fii privit cu o oarecare reticenta ?
×
×
 • Create New...