tjt

Active Members
 • Content count

  710
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

tjt last won the day on April 3

tjt had the most liked content!

Community Reputation

149 Excellent

About tjt

 • Rank
  Registered user
 • Birthday
 1. Cu bune, cu rele, eu cred ca sunt mai multe sanse sa prinzi un internship la o firma mare fiind student la Politehnica-Bucuresti, decat ca student la Coventry. Ma refer la persoanele care isi doresc performanta si care au cunostinte tehnice.
 2. Abonament de tren in Romania ? Care e faza, vrei sa ajungi peste doua zile la munca ?
 3. haaa, exagerate ??? Salariile sunt in functie de dimensiunea proiectului si responsabilitati. Sa nu isi imagineze lumea ca toti cei ce lucreaza in IT castiga mii de euro. Lucrurile nu sunt adevarate. Am o cunostinta care lucreaza in IT la un proiect mare, evaluat la 50mil Euro, faptul ca ei au intarziat 7 zile o livrare a insemnat ca clientul a trebuit sa tina peste 5.000 de oameni din diverse fabrici pe avarie, intrucat ei depindeau de produsul software ce urmau sa-l primeasca. + romanii sunt ieftini, cu 1k Euro gasesti programatori decenti. Jet nu iti da nimeni, doar sa fii prea idiot sa fii dat afara. Toata lumea are nevoie de oameni, nu faci fata ca programator, te baga ca analist sau ca IT support, se gaseste ceva.
 4. Bacau - 'Av. to relocate': 100% :))) Se castiga chiar asa bine ca DevOps? Mi se par destul de maricele salariile.
 5. O sa vedem oferta de la Telekom "Come to us, we offer free access to your favourite video-girl"
 6. Suni random si zici "Pensia", "Alocatia", "Facturi", "Oferte de la billa" , etc. E mai sigur asa decat cu coduri + merge pe orice sistem.
 7. Partea buna e ca dupa ce se termina toate astea va creste tarifu' si numarul de clienti pentru cei ce sunt in IT Security. E normal, pentru ca din ce am citit pe net nu a existat un target ... pur si simplu s-a trimis random la tot felul de firme, spitale si alte institutii. "Europol: Atacul cibernetic de vineri a afectat 200.000 de computere din 150 de tari. Numarul va creste puternic luni cand lumea revine la munca" http://economie.hotnews.ro/stiri-it-21765865-europol-atacul-cibernetic-vineri-afectat-200-000-computere-din-150-tari-numarul-creste-puternic-luni-cand-lumea-revine-munca.htm
 8. "Gândiţi-vă cum ar intra cineva în datele voastre de la ANAF şi fie v-ar şterge datoriile" http://www.zf.ro/business-hi-tech/spune-unul-dintre-cei-cunoscuti-hackeri-buni-romania-atacul-cibernetic-acum-inainte-asteptati-rau-ganditi-ar-intra-cineva-datele-anaf-fie-v-ar-sterge-datoriile-fie-vi-le-ar-mari-16299877 Eu as fi fericit daca ar reusi sa intre si sa-mi stearga datoria de la intretinere dar... le mai trebui vreo 50 de ani ca sa se faca trecerea de la hartie la online.
 9. Mie mi se pare destul de exagerat si chiar as zice umflat subiectul... Totusi ce companie care se respecta tine date pe calculatoarele angajatilor ? Toate datele sunt tinute pe server, angajatii doar interogheaza serverul.... Ok, s-au compromis cateva calculatoare, dar pana la anunturile apocaliptice care apar pe toate site-urile de stiri mi se pare cale lunga.
 10. Poti folosi si Virtual Box + Android x86 https://www.howtogeek.com/164570/how-to-install-android-in-virtualbox/
 11. oricat incerci sa eviti tot pe acolo ajungi....
 12. Salut, mi se pare interesanta ideea asta de a il face sa ruleze cu cat mai putine resurse. Optimizarea o faci la nivel de pluginuri, tema sau umbli direct in platforma wordpress ??
 13. Nu e vorba de cei care si-au dat silinta si care chiar au invatat sau despre cei pasionati. Aia probabil sunt angajati deja din timpul facultatii si sunt in jur de 10% maxim.