Jump to content

bianca010

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bianca010's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. Daca vorbim de anunt, postat pe site sau pe LK, e un JD clasic cu responsabilitati, aptitudini si beneficii (in limita permisa, de obicei fara $$). Toate JD-urile sunt in limba engleza pentru ca sunt termeni tehnici care nu pot fi tradusi, si Romgleza nu da bine deloc. Mesajele trimise pentru posibili candidati au cam aceeasi structura: Buna X, ma prezint in max 2 randuri si ii spun omului ce caut, de ex, Java dev cu aia si aia. Daca e ceva inetersant, mentionez: posibilitate de PFA, beneficii interesante (de ex 28 de zile de concediu), adaug si un link si apoi il intreb pe om daca e de interes pentru el, ma semnez si astept.
  2. Exista si posibilitati de PFA/SRL si mentionez acolo unde este cazul. Dar da, doar full-time. Cine vrea colaborare pe proiect cauta direct pe platformele de freelancing.
  3. Iti multumesc pentru raspuns! E de mare ajutor ce ai mentionat si sunt cateva aspecte din ce in ce mai discutate. Unul dintre cel mai relevant este cel financiar. Ar fi o idee foarte buna sa negociem, noi ca recriteri, posibilitatea mentionarii salariului oferit de catre angajator. E cale lunga pana acolo, sunt plusuri si minusuri dar intr-adevar, ar putea atrage devi si testeri experimentati. Mult succes si tie in tot ce ti-ai propus!
  4. Buna tuturor, Ma bucur sa va cunosc. Sunt recruiter de ceva timp si imi este dificil sa atrag candidati din domeniul IT. Sa zicem ca testerii sunt mai responsive si daca suna interesant rolul, vor sa incerce si un interviu. Developerii in schimb, de cele mai multe roi, nici nu au rabdarea sa raspunda, mai ales sa ajung cu ei si in etapa de interviu. Asa ca va intreb pe voi, cum as putea face sa atrag mai multi candidati? Ce tipuri de mesaje v-ar face pe voi sa acceptati o schimbare in cariera si ce alte metode as mai putea incerca pe langa LinkedIn?
×
×
  • Create New...