Jump to content

dekeeu

Active Members
 • Posts

  983
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

dekeeu last won the day on January 17 2023

dekeeu had the most liked content!

About dekeeu

 • Birthday 12/22/1996

Converted

 • Location
  CJ
 • Interests
  Security Enthusiast
 • Occupation
  Web Application Security Pentesting

Recent Profile Visitors

5973 profile views

dekeeu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter Rare

Recent Badges

365

Reputation

 1. Pot să răspund doar la întrebări concrete, la care pot să ofer un răspuns fără să încalc termeni contractuali, de confidențialitate sau de bun simț. Asta este o opinie personală, nu pot să îți răspund la ea, dar mulțumesc pentru feedback.
 2. Salut, În compania unde lucrez s-a deschis recent un program de internship pentru persoanele pasionate de cyber-security sau cei care și-ar dori să înceapă o carieră în acest domeniu. Acesta este destinat în special studenților din facultățile cu profil de tehnic sau info, care încă studiază sau au absolvit și își doresc să se orienteze către zona de securitate cibernetică. Deși lucrez aici și s-ar putea spune că sunt subiectiv, mi se pare foarte tare că nu este necesară niciun fel de experiență în zona de cyber-security, că ai posibilitatea să urmezi acest internship de unde îți dorești (remote/hybrid/birou) și ai posibilitatea să începi un drum într-un domeniu dinamic (și căutat) fiind ghidat de oameni cu experiență. În plus vei putea învăța și practica metodele pe care le folosesc hackerii atunci când testează securitatea sistemelor dar și strategiile de apărare ale companiilor împotriva atacurilor cibernetice. Mai multe detalii vă las pe voi să descoperiți accesând pagina cu rolul: AICI Și bineînțeles, la sfârșitul internship-ului internii care ni se alătură pot să devină colegii noștri permanenți Dacă sunteți interesați și ați dori mai multe detalii, vă rog să lăsați un comment și vă voi răspunde în limita în care îmi permite timpul.
 3. Mi-am luat un bilet la Defcamp (de student) dar nu mai pot ajunge, așa că îl ofer gratis (cred că singura condiție e sa fie student și să aibă carnet vizat). E destul de târziu dar dacă sunteți interesați, PM.
 4. Nu stiu daca e chiar o vulnerabilitate, mai degraba un feature. Stiu ca si pe VBulletin 4.* exista un "Open Redirect" lasat in formularul de inregistrare, care n-a fost fixat niciodata.
 5. Ca un mic detaliu, oferta aceea e permanenta/
 6. De asemenea poti folosi: intext:"text" site:site-ultau.ro intitle:"text" site:site-ultau.ro inurl:"text" site:site-ultau.ro
 7. Imi pare rau de el, ca nu a primit nimic $$ de la FB, dar asta e dezavantaju atunci cand incerci sa te bagi prea "deep" . Oricum facebook a mai acceptat research-uri de genu' (si le-a "platit"): https://bitquark.co.uk/blog/2014/08/31/popping_a_shell_on_the_oculus_developer_portal
 8. Mie mi s-a calculat si cerut intotdeauna tva-ul (*comanda din Coreea) si trebuia sa aduc o factura care sa confirme ca pretul produsului se incadreaza intr-o anumita suma (tabelul de mai sus).
 9. Depinde de tara din care trimite expeditorul. Produsele care vin dintr-o tara NON-UE , se opresc mai intai la oficiul pentru posta vamala, unde se percepe TVA.
 10. Variabila LungimeY nu este setata corect. Numerotarea liniilor se face de la 0 , deci daca matricea ta va avea 3 randuri, variabila LungimeY va avea valoarea 2. Modifica cele 2 for-uri astfel incat sa incluzi toate liniile: for(i=0;i<=LungimeY;i++) { for(j=0;j<=LungimeX;j++) { TestIn.get(Grid[j]); } } for(i=0;i<=LungimeY;i++) { for(j=0;j<=LungimeX;j++) { cout<<Grid[j]; } }
 11. Simplu , apelând func?ia strcpy(s+i,s+j) copiezi con?inutul ?irului care începe la pozi?ia s+j, peste ?irul care începe la pozi?ia s+i.
 12. #include <iostream.h> #include <string.h> void sterge(char s[], int poz, int nr){ strcpy(s+poz,s+nr+1); } int main(){ char s[]="abcdefghijklmnopqrstuvwxyz"; sterge(s,1,3); cout<<s; }
×
×
 • Create New...