Jump to content

Pasticcera

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Pasticcera

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Si eu sunt de aceeasi parere ca @dimss @mecgregor informeaza te despre wireguard Eu folosesc at home GL.iNet si mullvad (wireguard)
 2. man prea multa bataie de cap! Incearca cu un mini router si ai rezolvat tot GL.iNet GL-MT300N-V2
 3. Salut, Am creat un site cu wordpress acum 2-3 luni cu template cumpărat, totul a mers bine siteul a fost indexat în google, totul ok., am și instalat un plugin nulled că idiotul.... dar lam șters după câteva ore. Trece cam 1 luna și observ o notificare de la google webmaster că am o pagină care are niște errori la reviews product snippet, ok am spus ce mai e și asta ce drq de pagină e? Întru și văd un articol în engleză despre un software crackuit cu backlink, pagină fără header sau footer doar o imagine și text. Încep să caut prin wp-admin sau prin database cum a reușit să creeze pagină aia fără că să fie undeva la mine pe site, după multe căutări nu am găsit nimic. Scanez directorul cu prin Plesk și cu Imufy și îmi găsește 3 fișiere (virus) 1 în wp-admin și 2 în wp-includes. Șterg imediat fișiere și observ că dispare aceea pagină. Am spus gata am scăpat de el. Totul bune și frumoase după 2 săptămâni primesc din nou o notitifcare de la google webmaster că am 2000 de pagini noi indexate în google..... https://imgur.com/a/MG2wWMZ dar acuma paginile nu contin text sau altceva e un redirect catre pagina : https://www.useful-software.xyz/ Exemplu pagina: https://www.idraulicourgentetorino.it/313a4cwin_product-key-for-windows-10-pro_where/ Siteul meu are 20 de pagini in total... Toate linkurile (virus) indexate se gasesc dupa pagina 3 : https://www.google.it/search?q=site:idraulicourgentetorino.it Am un vps la OVH si panel plesk. Nu vreau sa sterg tot si sa resetez, doar exista o alta solutie... ofer si acces root daca este nevoie.
 4. Recomand Mullvad, nu ai multe modalitati de plata dar esti 100% anonim mai ales cu modalitatea de plata "cash by post", daca vrei poti plati si cu BTC/ Credit Card / paypal. Suporta conectiuni prin OPENVPN sau WireGuard. Eu personal apreciez ca nu ai nevoie de un email sau alte date personale pentru utilizare. https://en.wikipedia.org/wiki/Mullvad
 5. Revolut nu este o banca... chiar daca ei spun asta, its not true . Multe vorbe se aud...poate prin 2020 vor primi licenta sau chiar in 2030... Iti ofera un simplu card prepaid. Nici de cum Debit.
 6. Man, inteleg situatia ta 100%. Ideea este ca nu are rost sa iti asumi un risc sau sa fi "panicat" ca daca isi da seama. Dai bataie si produce mai mult cash :)))
×
×
 • Create New...