Jump to content

kidink

Active Members
 • Posts

  242
 • Joined

 • Last visited

About kidink

 • Birthday 08/16/1991

Converted

 • Location
  Piteşti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kidink's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

24

Reputation

 1. Mi se pare super utila platforma si poate va este de ajutor: https://penman.ro
 2. pe ce motive ai raportat tu site-ul meu ca scam? dacă nu îți place site-ul ține pentru tine, nici măcar nu ai încercat serviciile.
 3. https://www.whmcs.com/members/verifydomain.php verifică mai bine.
 4. demonstrează și eu închid site-ul, lucru care nu se va întâmpla că nu ai ce demonstra.
 5. șefule, înainte aveam whmcs pe alt director, de asta nu îl recunoștea, ce whmcs nulled visezi? acuzi aiurea, verifică cu ochii tăi.
 6. Momentan nu am terminat cu site-ul, însă serviciile sunt disponibile, puteți încerca, site-ul este gata în proporție de 50% https://taperclub.com/index.php Puteți încerca găzduirea web și să reveniți cu un feeback, nu aștept păreri de la cei ce nu testează.
 7. Site-ul funcționează cât și serviciile, vă rog să probați, pe site mai sunt câteva chestii de făcut, însă momentan așa va rămâne.
 8. testa pe ăsta: http://alobaidengineering.com/ merge
 9. am schimbat serverul pe care eram găzduit, acum lucrez la site, până mâine va fi totul up. edit: o să mai dureze aproximativ 5 zile, de data asta vreau să termin complet, lucrez la aspectul site-ului cât și la servicii, vreau să ofer calitate. Vă rog să nu mai primesc comentarii aiurea de la hateri până nu este gata site-ul, vreau comentarii doar de la cei ce vor testa.
 10. am timp doar în weekend să mă ocup, așadar nu am putut să rezolv problemele. Găzduirea web va fi oferită de acum pe un reseller de la HostGator, licența WHMCS este pusă, însă, a fost suspendat fără motiv, este o licență luată prin reseller-ul de la HostGator, astăzi va fi reactivată, tot astăzi vor fi rezolvate toate problemele. Certificatele SSL au activare instantă.
 11. Am transformat vechiul meu site în asta: https://taperclub.com puteți lua certificate SSL în mod mai rapid de la comodo și rapidssl cât și găzduire web de pe serverul meu de la vultr, panou sentora.
 12. mai bine nu postai tu domnule, măcar știi despre ce se discută? dacă te pun pe tine să faci un script de dedicații pun pariu că nu ești în stare. în plus, e o postare din 2012.
 13. Este vorba de taperclub.com, aștept oferte de preț, îl ofer cu tot ce e pe el, certificat SSL, script, etc. nu aștept sume mari.
 14. perfect tinere, felicitări pentru aplicație, merită promovată, ar trebuii să oferi doar trial vreo 5 zile, după să o pui drept premium.
×
×
 • Create New...