Jump to content

Matthew

Active Members
  • Posts

    195
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Matthew last won the day on May 10 2019

Matthew had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Matthew's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

69

Reputation

  1. Hm, nu e overkill? Voiam sa iau ceva backlink-uri in niste bloguri de IT lasate troaca.
  2. Salut, am nevoie de un backlink pe un site/blog de IT. Nu trebuie sa aibe autoritate site-ul. Am un blog pe care o sa postez un volum mare de articole despre administrare linux, apache/nginx, sql, etc.
  3. Da-mi PM sau scrie-mi pe Discord (captaincodeine#7616).
  4. Sunt indexate pe orice. I-am sugerat lui blogspot ca sa vada rapid ca se indexeaza toate. Ok, da-mi PM sau scrie-mi pe Discord: captaincodeine#7616
  5. Metoda mea are un twist. Fa un blog pe blogspot pe orice nisa vrei, iti trimit 10 articole sa vezi ca le indexeaza pe toate. Rankeaza daca faci SEO ca orice alt link. Iti trimit articole targetate pe keyword-uri long-tail, ca sa vezi pe unde sta peste cateva zile. Si apoi revino cu o parere.
  6. Nu folosesc. Spune-mi o nisa si iti trimit o mostra de 3 articole pe pm. Sunt scrise manual dar nu de mine.
  7. @aelius Noroc, Ai dreptate. M-am cam grabit. >Din "Pret 1 usd / articol" nu inteleg ce lungime are, etc. >De ce lucrezi la pret de indian? Articolele le scrapez de pe *** cu un script facut de mine, nu sunt detectate ca duplicate. Sunt verificate inainte de plagiat. Intra orice blog construit cu articolele mele pe Adsense/Ezoic (testat) sau alta retea de ads. Eventual pot sa sortez articolele si dupa numarul de cuvinte. >De ce accepti doar plata in crypto? Nu e musai doar crypto. Accept orice metoda de plata. Am modificat.
  8. Daca aveti nevoie de continut unic pentru site/blog-ul vostru. Articolele nu sunt copiate, nici generate de AI. N-au greseli gramaticale sau alte dubiosenii. Sunt de calitate. Orice nisa, orice limba. Numarul de cuvinte difera. Livrez in cateva minute. Pret: 1$ per articol. 100$ per 100 articole. samd. Accept orice metoda de plata. Daca e vreun membru vechi sau moderator care are nevoie, imi poate cere o proba si sa posteze aici daca e multumit.
  9. + ca si Steam are integrat proton. Ruleaza cam orice. https://www.protondb.com/explore Si pentru jocuri de pe torrente, Lutris + ultimele release-uri dxvk. Inclusiv jocuri din 2021 merg. N-am mai avut de ani de zile probleme sa instalez vreun joc. De vreo ~10 ani.
  10. 100% de acord cu @aelius. Tara e condusa bine. Dupa parerea mea cele mai mare probleme sunt i) mostenirea culturala orientala veche si noua, ca nu ne-a ajutat nici ca ne-au tinut vecinii bogati in carantina vreo 15 ani dupa ce am iesit din cel mai autist sistem socialist din Europa, timp in care luam lumina de la turci intr-un vid dinasta cultural ii) importul formelor fara fond din Vest (cele mai proaste forme care n-au legatura cu noi, ca traditie liberala aveam si noi in Romania de la pasoptisti si bonjouristi) Si solutia cred ca e "Romania educata", da. Dar nu lozinca, ceva educatie pe bune gen atitudine critica, scepticism, maniere, patriotism, sport. Romania acum e un fel de "Digi24 se intalneste cu bazarul".
  11. Daca ar fi sa ma mut din RO (putin probabil), m-as muta tot undeva in Europa Centrala / de Est. Ramane diferenta istorica de bani fata de Vest. In rest, au cam acelasi nivel de dezvoltare economica cu Vestul (care are doar partial legatura cu cifrele) dar fara cioroi, arabeti sau tiganeala din Balcani. Uite cum e in tarile baltice: Ma uit la video-ul asta si compar cu ce vad cand ies din casa. Pur si simplu contextul istoric a fost asa nefericit ca Romania nu ar putea vreodata sa arate asa sau sa aibe oamenii astia. Sunt unele lucruri care nu se mai pot schimba.
  12. cred ca de la ardeleni, a fost o greseala sa-i anexam
  13. nu-s anti-masker sau alta specie de covidiot, dar masurile restrictive au un impact foarte mic in lipsa celor proactive, fapt demonstrat deja daca te uiti la strategia pe timp de pandemie a mai multor state. testarea gratuita la nivel national care ar permite despistarea si izolarea multilor asimptomatici care duc virusul prin comunitate avem? haha, nu. acum e normal sa ne impuna lockdown din moment ce nu mai sunt paturi la ATI. dar pana sa ajungem in punctul asta, n-a fost nimeni in stare in tot guvernul sa gandeasca un program masiv de testare + interventii proactive in focare (scoala, transportul public in comun subdimensionat, azile, etc.) parca politicienii romani ne iau de oi. acum tre' sa renuntam la anumite drepturi si sa mai stam si in inchisi in cel mai mic spatiu locuibil din Europa pentru prostia lor. nu mai zic de oamenii cu joburi in industriile afectate. cine mai voteaza PNL e legit handicapat. uite cum au facut altii
  14. stat politienesc (si chiar daca n-ar fi, incompetenta e asa institutionalizata ca poti oricum sa te duci la puscarie degeaba)
×
×
  • Create New...