Jump to content

shuttershades

Active Members
  • Posts

    68
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

shuttershades's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputation

  1. Sunt din IASI, dar nu pasionat de hacking
  2. Doresc un bot de watchers care sa-mi viziteze un link. Must have : -lista proxy (eu vin cu lista) sau si mai bine sa se foloseasca de proxiuri din reteaua TOR, nu stiu cate proxiuri au disponibile... -posibilitatea sa aleg nr. total de threads si nr de threads per proxy -fiecare thread sa aibe fingerprint diferit (os/browser etc)...poti sa integrezi prin api de aici direct https://developers.whatismybrowser.com/ sau vii tu cu o alta varianta -time watch...adica cat sa stea activ pe pagina si in acest timp sa existe la un interval de 40-60sec scroll pe pagina, pt a nu avea sesiune de logout de pe pagina -timeout adjustabil pt proxy si daca nu e bun, aruncat la cosul de gunoi si ce e bun sa se salveze intr-o lista -legat de UI nu stiu sigur, depinde de pret, daca nu, o sa-l rulez din comenzi cu un pic de ajutor la inceput in caz ca ma incurc. Legat de limbajul de programare, sa fie cat mai fiabil, sa ruleze in background, pt ca vreau sa-l deschid in 1000-1500 threads pe un vps de 16gb RAM, cu 8 cores, il pot mari la nevoie 32gb ram etc Din sapaturile efectuiate pe internet am observat ca python, nodeJS, phantomJS s-ar preta, poate gresesc cine stie. Legat de pret vb pe PM sau skype: shuttershades89 Astep propuneri. MS anticipat.
  3. ti-am dat add pe skype. Let's talk
  4. Servicii Social Media la preturi accesibile. In infograficul de mai jos sunt prezentate majoritatea serviciilor, dar pentru lista completa si preturile aferente puteti vizita http://shop.smgeek.com/services Pentru verificarea calitatii serviciilor, ofer unui membru din staff un "vouch copy". Pentru userii obisnuiti pot sa ofer gratuit la alegere Instagram likes,views,followers, youtube views sau orice alt serviciu, in limita bunului simt.
  5. Pentru un seo si mai bun : Vizualizari youtube de pe fecebook, twitter si alte retele sociale unde se poate viziona videul fara rdirect catre youtube... La fel si pentru SEO site... Vizualizarile sunt ingredientul principal cand vine vorba de rank, dar cum ramane cu likes, comments. favorites, subscribers? (astea se presupune ca vor veni natural daca ai content bun), dar daca eu doresc sa rankez un produs ca affiliat sa faca niste comisioane (adica rapid fara a depune prea mult efort), hmmm mai trebuiesc niste ingrediente...practic ar fi bn sa integrezi si exchange si pentru likes,subs etc Oricum sistemul e interesant...astept sa vad cum se dezvolta.
  6. Am incercat cu cateva tooluri online dar nu am avut rezultate bune. Dau o bere celui care ma poate ajuta. Ms in avans. http://pastebin.com/raw/cPd9jYNi
  7. Cu youtube ai avantajul ca acum pui, si acum faci bani. Cu SEO e o chestie de durata, dar in PPI daca te prinde google ca promovezi executabile iti baneaza siteul si te arunca pe a 50a pagina.
  8. Se merita sa infectez 5000 de PC-uri cu un hide miner care sa consume 10% din resurse pt fiecare pc? Scz daca nu am postat unde nu trebuie.
  9. Cine a zis ca trebuie sa fie pe ROMANIA? ASta doar in cazul in care promovezi videoclipuri in lb.romana. DA, mai bn te duci pe nebux sa dai clickuri pana iti moare mouseul
×
×
  • Create New...