Jump to content

adicode

Active Members
 • Content count

  235
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

adicode last won the day on May 27

adicode had the most liked content!

Community Reputation

112 Excellent

1 Follower

About adicode

 • Rank
  Active Member
 • Birthday September 6

Contact Methods

 • MSN
  adicode32@outlook.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  ~/Desktop
 • Interests
  Pula mea, ce pula mea..

Recent Profile Visitors

1473 profile views
 1. O noua moneda virtuala UTN

  Nici mie nu mi-au dat nimic.
 2. Protonmail

  Mai mult spatiu de stocare, iti folosesti domeniul tau ca adresa, poti trimite mai multe mail-uri decat normal, chestii de genul, nimic wow.
 3. Link-uri

  2. Da, poți fii in pericol. Atâta timp cât se inventează cryptere FUD. 1. Link urile primite de la “tovarăși” sau in e-mail-uri, care au ca context convingerea ta de a folosi acel program sau a vizualiza acel fișier. Te sfătuiesc sa te uiți pe la elearnsecurity am citit ceva foarte interesant despre viruși era intr-un anumit curs, nu mai știu cu exactitate care.
 4. Bine am venit!

  O întrebare, ești Valium? Cel ce-a mai fost aici? Citisem ceva topic uri referitoare la tine/el. bun venit.
 5. Realizez aplicatii web

  Multumesc. UPDATE: Lucrez si cu wordpress acum, astept proiecte bazate pe aceasta platforma, nu caut proiecte lungi pe wordpress decat pe php.
 6. Intrebare ascultare telefon

  Am specificat înainte ca nu trebui sa îmi asculte sfaturile caută in topic. Dacă nu citești ci doar răspunzi e problema ta. “Cius” //am spus doar ce as face
 7. Intrebare ascultare telefon

  Divorț. Dacă tot ai ml, găsești una pentru fiecare noapte.
 8. Realizez aplicatii web

  UPDATE. 24.11.2017. Am adaugat si alte modalitatii de plata si adrese de contact.
 9. Realizez aplicatii web

  Multumesc, te mai astept.
 10. alimentare bitcoin

  Prin ce ai spus, ai deschis mintile la multi, cred ca am vazut 1000 de topicuri pe alte forumuri in care toti ziceau ca e anonim, ca plm, ca nu stiu ce. 80% din cei care stiu de existenta acestei monede cred ca este total anonima si nu poti fii gasit daca o utilizezi, ideea asta e cea mai mare prostie, ca nu e un wallet anonim, este unul public. (M-am referit strict la cumparaturile care implica obiecte fizice nu virtuale)
 11. Un programator? dau o bere

  Da-mi un mesaj pe skype. adicode32@outlook.com
 12. Realizez aplicatii web

  Update. Am și un mic portofoliu acum. am terminat 7 site URI pentru @AminaKoyim add: adicode32@outlook.com pe Skype pentru portofoliu sau informații. Precizez ca prețurile sunt destul de ok și nu v oi exagera cu ele sau cu timpul de lucru acordat proiectului. //in scurt timp o sa am și website ul personal unde or sa fie afișate datele de contact, informații și portofoliul.
 13. Intrebare ascultare telefon

  Imi pare rau de tine, sincer. Nu am trecut prin viata ca sa imi pot exprima o anumita parere sau sa iti dau sfaturi. Dar fa cum a zis yoyois, i-ai tot ce are, incearca cu toata puterea sa ii iei tot ce are din banii tai si tot ce i-ai cumparat, sa nu mai stea in casa cu tine si sa nu aiba parte de acei 50% in timpul divortului(Cauta un avocat bun in orasul tau). Mult succes
 14. Vouchere si coduri

  L-am folosit eu, multumesc
×