adicode

Active Members
 • Content count

  106
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

adicode last won the day on May 27

adicode had the most liked content!

Community Reputation

42 Excellent

1 Follower

About adicode

 • Rank
  Active Member
 • Birthday September 6

Contact Methods

 • MSN
  adicode32@outlook.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  ~/Desktop
 • Interests
  Pula mea, ce pula mea..

Recent Profile Visitors

613 profile views
 1. Ca sa se execute acel fisier .bat pe calculatorul victimei, trebui intai descarcat de victima, nu? Gandeste-te ca mai trebui si rulat pe deasupra. Acum ceva timp mergea sa faci asta cu javadriveby il infectai cand iti accesa site-ul, dar putea sa dezactiveze o optiune in firefox care oprea downloandarea automata a fisierelor. Cauta si o sa gasesti raspunsuri, dar gandeste-te ca este destul de greu ce vrei tu sa realizezi. Depinde si de browser, in primul rand, daca ai un 0day in firefox, chrome sau ie, ai dat lovitura, dar slabe sanse. Incearca altceva:))
 2. Aici depinde si de model, am vazut ce ai spus si interfonul meu nu are nici un F4 dar al unui prieten de al meu are. Depinde de la model la model la unele pot fii un cod de bypass, la altele conectarea la un dispozitiv.(vazusem ceva mai de mult pe net ce mi-a atras atentia, te puteai conecta usb la un server care era in server si stoca amprentele si cheile interfonului si le puteai vedea, cred ca mergea si prin wi fi daca s ar fii adaugat un wifi adapter sau sa il conectezi in lan cu dispozitivul tau, nu ma prea pricep ca sa spun. )
 3. Paypal checker, de astea rele :-)) @Nytro @Gecko
 4. Vin si eu. poate prind ceva informatii folositoare de la speakers
 5. Nu lucrez pe android doar pe php, totusi multumesc de mentionare.
 6. Multumesc mult, uite-te putin PM.
 7. Salut, i s-a spart cuiva display-ul la telefon si are nevoie de recuperarea datelor, pozelor, contactelor, etc. L-am conectat la PC dar imi apare ca device in PC numai ca este gol presupun ca nu este activ USB Debugging. Cum il pot activa fiind conectat la pc dar fara sa pot umbla pe el, nu poata sa vada nici macar ecranul curent in care se afla, este tot negru. Telefonul se aprinde primeste notificari si etc. S3 GT-I9300
 8. Dupa cum spune si titlul, realizez aplicatii web, in limbajul de programare PHP, pentru baze de date folosesc MySQL, pot face si design pe deasupra cu bootstrap. Caut si proiecte mari de lunga durata dar si script uri mai simple. Pot lucra in orice zi, nu i problema, am timp liber. Portofoliu nu prea am, am doar cateva proiecte facute pentru niste clienti si un proiect de dating cu care am început ( a fost ideea lui @Wav3 acest proiect si el m-a ajutat si invatat majoritatea chestiilor) Astept oferte aici sau in PM. Pentru o adresa de skype, astept PM. Preturile se vor discuta in functie de complexitate si timpul necesar proiectului.
 9. Nu i-a mers "afacerea" :-))
 10. Se refera, cel putin din cate am inteles, cand cineva utilizează wifi ul sau si intra in browser sa nu ii bage direct pe vrun site ci sa ii redirectioneze catre o pagina html, presupun. Mai este acea cale care o foloseste si rds ul iti apare o notificare "da click pentru a utiliza reteaua" te baga pe o pagina care scriu ei ce vor si dupa ai acces la net.
 11. Vazusem pe un site ca foloseste wp scan si voiam sa fac asta pe localhost sa vad cum e treaba, chiar eram curios, am facut cum au zis baietii mai sus.
 12. Multumesc, la asta ma gandeam si eu ca din ce am cautat pe net nu exista nici o versiune a acelor programe cu interfata web
 13. Verifica pm.
 14. Ok, multumesc mult. Dar asta nu ar deveni o problema de securitate? Gen daca ar folosii pipe sau altceva, sa poata executa mai multe comenzi? Functiile predestinate din PHP ar securiza suficient?
 15. Dar asa, daca detii un altfel de site nu ai umple tot spatiul? Sa spunem ca si vrei sa ramana acea executare pentru a fii revazuta de catre user mai incolo? Se exclude /tmp daca el vrea sa o revada, nu?